יוסי בובליל לוקח ?

droriko

New member
אל תיהיה בטוח

ההפקה עושה ימים כלילות בליהוק משתתפים. היא בודק קודם שהם יהיהו מספיק איכותים כדי לעבור טלוויזיה, ואחרי זה גם אם הם יכולים להיכנס ל-16 דמויות שונות. תיהיה בטוח שההפקה לו תיתן עונה הבאה שיסתננו לוילה 16 דמויי בובליל מרמלה-סיטי

sweetdreams

New member
קשה לי מאוד להאמין

זה סותר את כל הרעיון של התכנית אם המודחים הם אילו שמכריעים מי יהיה המנצח. במיוחד אחרי שהבהירו לכולנו השבוע שפה זה לא השרדות
אני גם חושבת שעוד מוקדם מאוד להעריך מי יגיע לגמר. כרגע יוסי בהחלט נראה בדרך לשם, וכמוהו גם ליאון (שלפי דעתי גם עוקף אותו בפוטנציאל לאהדה). אבל אתה צודק מאוד, מי שרואה את התכנית בראש פתוח ולא נעול על איזה מתמודד, עשוי לשנות את דעתו עוד הרבה פעמים.

אני חושב

שהרעיון של התוכנית הוא לייצר מתח ולשמור עליו . כל השאר בא הרבה אחרי זה . אני גם יוצא מנקודת הנחה ( אולי מוטעית ואולי מוצדקת ) שכמות האנשים שבאמת שומרת על ראש פתוח בנוגע למתמודדים זה המיעוט של הצופים . החל משלב מסויים הרוב של מהצופים בוחר לו פייבוריט ובדרך כלל נצמד אליו ולעיתים מגן עליו בחירוף נפש . יש גם את אלה כמובן שבוחרים מתמודדים אותם הם לא מסמפטים וגם אז הם לא נשארים עם ראש פתוח בנושא . ולכן אני מתחיל לחשוש שהתוצאות הסופיות הן דיי צפויות אלא אם לאון ויוסי לא יכניסו גול עצמי באיזו צורה ויגרמו לאוהדים שלהם לא לתמוך בהם אקטיבית או לא לתמוך בהם כלל .

למעלה