יוסי בובליל לוקח ?

gevaz1

New member
לשי אישות עצמאית

לא נראה לי ששי השליח של צבר. בכלל הקשר ביניהם בזמן האחרון די רופף.... שי מנהל את השיחות שלו עם עצמו ומשנה את הטקטיקה שלו בהתאם למה שקורה בבית. צבר סתם אורח בבית, כך זה נראה.

insane sanity

New member
התכוונתי מתחת לפני השטח.

כן הקשר ביניהם לאחרונה יותר מרוחק. אבל ההשפעה של המסרים עוד קיימת. כמו שההשפעה של מיקי על נעמה המשיכה להתקיים גם אחרי שהודחה.

אורישקי

New member
דן?לא גילה את הקלפים?

את פשוט לא ראית הישרדות שאת יכולה להגיד.אחרי הבליינדסייד על עומר דן נהפך לבולט.

jrkob

New member
אשר הגנב והנחש יזכה במיליון ויתרום

לנזקקים מימשפחתו כי הוא הרי צדיק עם כיפה

u r a n i a

New member
בשלב הזה - אי אפשר לדעת מי לוקח.

מהרבה סיבות: יגיעו דיירים חדשים לווילה, הדינמיקה יכולה להשתנות, יש מצב שיוסי ימצה את עצמו, אנחנו לא יודעים מי יבחר ואיך (אולי גם ההפקה עצמה לא החליטה עדיין ועוד תשנה שם דברים על ימין ועל שמאל), וכו'. .... אלא אם כן... כמו שכמה אנשים פה אמרו, המשחק מכור מראש... אני מקוה שלא.

Saladin

New member
אגב, השמועה על 3 דיירים לא התפוגגה?

לפי הדברים של ארז טל ושנאמרים בתשדירים מדברים על דייר חדש, לא דיירים חדשים.

u r a n i a

New member
לא שמעתי, אבל גם אם יכניסו רק דייר אחד

זה יכול לשנות את כל הדינמיקה שם. ואם זה יהיה רק דייר אחד, בטח ידאגו שהוא יהיה אחד עם הרבה
שיכניס אקשן.

הדינמיקה לא תשתנה בהרבה

אם לא יכניסו יותר ממתמודד אחד בודד לוילה . הוא רק יהפוך לשעיר לעזאזל והשם הפופולארי בחדר האח הגדול במעמד ההדחות . אם יכניסו כמות קריטית של מתמודדים חדשים ( 3 מינימום ) אז כל הדינאמיקה תשתנה בוילה כתוצאה מכך . אבל גם אז יהיו המועמדים שמוגנים מפניי הדחה בשל התמיכה הרחבה של הציבור . השאלה האמיתית היא באמת עד כמה רחוק יצליחו אותם השטיקים למשוך את יוסי ואת לאון לפניי שימאיסו את עצמם על הציבור . כפי שזה נראה כרגע , יתכן שעד הגמר ואלה לא בשורות טובות להפקה לפי דעתי .

ממש לא...מה כבר יעשה עם הכסף? יש לו מספיק

יתנו לבחור צעיר עם עתיד לא לבנאדם שכבר ממוסד ומבוסס בחיים שלו.

JasPoint

New member
איזה שטויות...

יזכה מי שמגיע לו לזכות לא מי שצריך את הכסף. מי שצריך לזכות הוא מי שעשה את התוכנית מעניינת ולא מי שזקוק לתרומה.

מבחינתי אם יוסי או עינב זוכים זה אותו דבר.

כי יוסי יתן את הכסף לביתו כמו שהוא עשה מאז שהיא נולדה ככה שזה אותו דבר מבחינתי...

BeN ShaDe

New member
יוסי אול דה ווי טו דה מיליון.

אחרי שבחודש הראשון הוא לא הפסיק להצחיק , עכשיו פתאום יצא אצלו הצד הרגיש (הדאגה לאשתו ולבת שלו בעקבות ההעמדה שלה להדחה) ויוסי היה חכם שהוא מההתחלה השיג לעצמו כמות גדולה של מעריצים וביניהם גם אותי. הוא עדיין מצחיק והנה , משפט ממש מעכשיו : "לאווו... אתה עוד רדום. יין בטח לא שתית".
יוסי הוא מלך , יוסי הוא הכוכב של התוכנית. אפילו דיברו עליו היום בבית כנסת. יוסי הוא מלך , יוסי הוא כוכב , הוא מותג והוא ייקח את המיליון.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif ובדיוק פה הבעייה

ברגע שהפכת את האנשים למותג, הצופים לא יכולים להתייחס אליהם כאנשים אמיתיים. מדובר ב"מותג" , אם אני לא טועה משמעות המילה היא מתחום הפרסום, בו ע"י פרסום אגרסיבי ביותר יוצרים מותג , אם זה אדם או מוצר. במקרה של ריאליטי, זה אומר שאין שום קשר בין המותג, לבין הריאליטי, לא?! ולכן הבחירה במנצח היא בחירה של ההפקה , תמיכה במותג.

ShukyD

New member
ברגע שראית את הבנאדם יותר מפעמיים על המסך

הוא כבר לא בנאדם אמיתי, הוא סוג של אייטם טלוויזיוני תשנא או תאהב - החלטה שלך הוא מבחינתו כבר סלבריטי אין בנאדם עם טלוויזיה פועלת בבית שלא יודע מי זה בובליל או אשר או שי כמו שאין בנאדם שלא יודע מי זה דן מנו ונועם משהו
<אבל יש אנשים שבדרך לשכוח> מראש כשמציגים לך תוכנית ריאליטי עם "אנשים אמיתיים", תדע שזה שקר כי אנשים אמיתיים נשארים אמיתיים לפרק אחד או שניים אחרי זה הם כבר "אחוקים" של כולנו לדוגמא : "ראית את יוסי? איך הוא אמר לעינב ככה וככה? איזה יוסי זה, מתאים לו"

יNOT

New member
כנראה אני היחיד שבאמת לא יודע מי זה...

דן מנו, ומה הייתה תרומתו לחברה שלנו? ומי זה נועם?
אני לא מגדיר את "קרן" אחוקית שלי , ובטח שלא את יוסי
(שלא נדבר על עינב...
) ומה הקשר של הדוגמה שנתת?

ShukyD

New member
אין קשר, סתם רציתי להתערב

אני לא מדבר בשפה שלך, אבל זה העביר לי שתי דקות יופי

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אני מדבר עברית

לא ידעתי שאתה עולה חדש. אם תסביר איזה מילים לא הבנת אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר

למעלה