יוסי בובליל לוקח ?

קפרי

New member
אולי הם לא מבינים מה זה סגנון כתיבה ואני לא

מתכוונת לדיעות כי דיעות זה עניין סובייקטיבי ...

יNOT

New member
אני בטוח שבסוף התוכנית יעשו לו פסלונים

תוכלי לקנות אותם בשקל , או לסמס

droriko

New member
עוד משהו שאני שונא אצל יוסי

שהוא ממש פרימיטיבי ומקובע . כל פעם שמישהו זורק בדיחה גסה שקשורה אליו(בעיקר לאון) הוא ישר מרים את הטונים ומכוון אליו אצבע בצורה מאיימת .

droriko

New member
אני לא רוצה לדעת איך הוא יגיב

אם יספרו לידו בדיחה על השואה או על נכים

יNOT

New member
אני לא מבין למה שמישהוא בכלל יספר...

בדיחות שואה או על נכים? זה באמת כזה מצחיק הבדיחות האלה? אני מבין כשזה בא מארץ אחרת (בקשר לשואה ) , אבל בקשר לנכים....למה מצחייק תמיד לצחוק על נכות של אנשים? זה פשוט לא מובן..... וזה שיש עוד שצוחקים , ועוד מספרים את הבדיחות האלה שוב ושוב זה עלבון לאנושות.
הומור שחור כזה זה בעיקר בגלל תאי מוח שרופים

שנייה, אתה מעדיף../images/Emo108.gif

שמדינות אחרות יספרו בדיחות על השואה, ולא אנחנו? אם כבר אז אנחנו, כי זה הומור עצמי, זה לא שום דבר גזעני ואין בזה שום כוונה לפגוע [תלוי כמובן איזה סוג של בדיחות, אני מדבר על הומור קצת מתוחכם] חוץ מזה, שהומור שחור יכול להיות בטעם טוב לפעמים.. בתנאי שאף אחד לא נפגע והבדיחות הן בטעם טוב

יNOT

New member
כן, אבל...

אם אתה בכיסא גלגלים, אתה תקבל את זה כהומור שחור?! אם סבא וסבתא שלך היו בשואה, אתה תקבל את זה כהומור שחור?! זה נושאים בעייתים, והשואה במיוחד. כוונתי הייתה שאני יכול להבין את חוסר ההתחשבות אם זה בארצות אחרות.
מאנשים בארץ אני מצפה לקצת יותר דרך ארץ, והומור מתוחכם יותר

insane sanity

New member
זה בדיוק הומור עצמי..

כמו שנמוכים צוחקים על עצמם ככאלה. כמו ששמנים עושים מזה קריירה בסטאנדאפ.. זה חלק מהתמודדות עם נושאים כאובים.

קפרי

New member
לא שאכפת לי מהמיליון, אבל זה יהיה מביש

ודוגמא רעה שכל מי שקצת שטותניק ומדבר שטויות, יכול לעשות כסף.

ליטליקSD

New member
זה גם מה מטריד אותי בכלהנוג לזכייה של יוסי

ואני אישית ושבת שיש הבדל בינו לבין שי ואחרים.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אמרתי כבר שייתנו לו פינת סטנד-אפ בערוץ 2 ויוציאו אותו מהווילה, נראה כמה זמן התוכנית סטנד-אפ שלו תשרוד

../images/Emo45.gif, אין בו משהו אחר חוץ מהשטויות שלו../images/Emo108.gif

ואל תגידו לי שהוא בנאדם אמיתי, מיקי הייתה אמיתית [חוץ מהקטע של הגיל XDD], אתם לא יכולים לדעת לגבי כל השאר

יNOT

New member
אי אפשר בכלל לקרוא לו אדם אמיתי לפחות לא

עפ"י ההתנהגות שלו בתוכנית. הוא כל הזמן עושה הצגות ומרגיש מרוצה מעצמו...לא נראה לי ככה היה מתנהג בביתו שלו.

insane sanity

New member
הם כולם ככה.

למה אתם מבדילים אותו מהאחרים? בגלל המבטא? הדיבור העילג? ההומור? זה חלק ממנו. גם עינב עושה הצגות, גם רנין, גם לאון, גם שי.. זה חלק מהעניין, במיוחד כשיש מצלמות. זה משהו אינסטנקטיבי.

shy6

New member
העונה הזאת מעוד חשובה. ויוסי ישפיע מאוד

על העונות הבאות. בעונה הבאה כולם ינסו להיות יוסי, הם ידעו מה עושה את זה לציבור.אף אחד לא יהיה באמת אמיתי. יהיו 16 יוסים קטנים. ישירו שירים לעצמם, יתופפו על הבטן, ימציאו ביטויים חדשים.

sweetdreams

New member
לא נראה לי שזה יעזור להם..

ליוסי זה עובד בגלל שהוא יוצא דופן. לאחרים שינסו לחקות אותו כבר לא תהיה את הפריבילגיה הזאת.

למעלה