יוצא עם בחורה שלא מושכת אותי פיזית

דבש27

New member
יוצא עם בחורה שלא מושכת אותי פיזית

אני יוצא עם בחורה כבר חודשיים. אנחנו מאוד נהנים אחד בחברת השני אפילו מפתחים רגשות. אבל הבעיה שהיא שמנה ואני לא אוהב את זה. אני נמשך אליה רגשית ומנטלית אבל לא מצליח להימשך אליה פיזית. מה גם שאני מתבייש להראות אותה למשפחה ולחברים. אני מרגיש שרק זה מה שמבאס אותי בה. אני מנסה להתעלם מזה זה אך לא מצליח. יש לציין שאני גבר מאוד נאה ואנו נראים ממש לא מתאימים. אני מרגיש שאם היא הייתה יותר רזה זה ממש אבל ממש היה פותר לי את הדילמה לגביה. אני לא אציין זאת בפניה כי אני לא מעוניין לפגוע בה. היא כל הזמן אומרת לי שהיא מרגישה ממש שלמה עם עצמה שהיא איתי. אבל האמת שאני לא שלם איתה. אנחנו לא ממש זוג אלא נפגשים מדי פעם. לא שכבנו אבל התנשקנו (זה לא קשור לזה שאני לא נמשך לגוף שלה כי אני נמשך אליה רגשית ומנטלית). היא כרגע בחו"ל ואני לא יודע מה לעשות כשהיא תחזור. אני לא מתעניין בבחורות אחרות אך אני רואה בחורות אחרות ודי מבואס מהנתונים של הבחורה שלי. אני לא בחור שטחי. אני אקדמאי, בחור חכם, יש לי נסיון עם בחורות וסה"כ אני מחפש מישהי טובה שתמצא חן בעיני להמשיך איתה את החיים. איך לגרום לה לרזות ? או מה לעשות ?

תברר עם אביר לבן, איך הוא התגבר על הקושי ../images/Emo6.gif

אחלה למידה הענקת לי תודה

chenby

New member
אולי נפרק את זה

כתבת סיפור שלם סביב דבר אחד שבעיניים שלי היה הכי מהותי: "מה גם שאני מתבייש להראות אותה למשפחה ולחברים. " קודם כל תבדוק האם יכול להיות שזה מה שמפריע לך וכל השאר זה כאילו נלווה לזה. כי אתה אומר שאתה נמשך אליה מנטלית ורגשית - תקרא לזה איך שתקרא לזה, אתה נמשך אליה. מה שמפריע לך זה איך שזה נראה - אני גבר נאה ואנחנו נראים לא מתאימים. קודם כל תודה שזה מה שמפריע לך - זה לא הופך אותך לשטחי, וגם אם לא היה לך תואר זה לא היה הופך את זה לשטחי. תהיה כנה עם עצמך, אתה יכול לייפות את הדברים, אבל אתה לא באמת יכול לעבוד על עצמך. זו עוד מחשבה, אל תשפוט את זה בכלל או את עצמך.. עכשיו שאלה- איך היו נראים החיים שלך אם לא היה מפריע לך איך זה נראה? נגיד והמשפחה שלך היתה מכירה אותה והחברים שלך גם והם היו אומרים - צ'מע, היא מהממת. אחלה בחורה.. איך זה היה נראה? ויותר מזה, איך החיים שלך היו משתנים אם לא היה מפריע לך בכלל איך הדברים נראים? מה אחרים חושבים. הרי אתה יודע - אתה לעולם לא תוכל לדעת מה אחרים חושבים - אתה רק יכול לדעת מה אתה חושב. מה זה אומר- שאתה בוחר לאיזו מחשבה להאמין. אני נותנת לך אפשרות אחת -אני מאמינה שאתה יודע יותר טוב על החיים שלך ממני ויש אפשרויות שאתה יכול להעלות שאפקטיביות לך יותר, האפשרות שלי היא, שאתה יכול להחליט שאתה נמשך אליה - פשוט להגיד כמו מנטרה אני נמשך אליה, ולהאמין בזה, אני מבטיחה לך שהיא תהפוך לכוסית לנגד עיניך. אתה יודע למה? כי קודם כל אתה תראה אותה בפרספקטיבה אחרת - משהו בתשוקה שלך כלפיה יגדל, וזה ישתקף לה, והיא תראה את עצמה דרך העיניים שלך - ואתה יודע, אנשי חזון הם קודם כל מאמינים, ואחר כך רואים.. תנסה. מקסימום זה יצליח.. ממליצה לך לקרוא ספר מעולה - 7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד של סטיבן קובי. וגם את - אהבתך נחוצה לי - האם זאת האמת? תהנה. אחלה ספרים חן

דבש27

New member
האמת שיש עוד דברים שכביכול מפריעים לי

התקשורת המילולית ביננו לא הכי טובה אנחנו בעיקר מתקשרים פיזית באמצעות חיבוקים, נשיקות ומגע שנותן חום ואהבה אולי זה גם החיבור ביננו ויש הרבה אי הבנות אולי זה משום שאני משדר מסרים כפולים ("את מוצאת חן בעיני אבל משהו עוצר אותי") בכל מקרה אנו שונים גם באישיות אבל אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אני כל היום חושב עליה אבל ממש מבאס אותי העניין של הגודל שלה התחלתי לקרוא את 7 ההרגלים - אך הוא בדיוק יכול לעזור לי להבין את הסוגייה שלי ?

chenby

New member
לשאלתך - תגלה בזמן הקריאה.

אני לא מבינה מה כן יש בה שאתה אוהב? בכל מקרה אנו שונים גם באישיות אבל אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אגב המשפט הזה מדבר על השכל והרגש.

דבש27

New member
אני באמת לא מבין מה אני אוהב בה.....

כשאני חושב על זה אני לא יודע מה אני בכלל מוצא בה כייף לנו כי אנחנו עושים ביחד דברים ואנחנו מסתדרים בטיולים ביחד ואנחנו משדרים חום ואהבה אחד לשני אבל אין משהו ספציפי שאני אוהב בה יש דברים שאנילא אוהב בה ואני יכול להצביע עליהם \ אני אוהב את המגע שלה, את החיוך שלה, את העדינות שלה אבל מעבר לזה אני לא אוהב את המראה שלה, אני לא אוהב את ההומור שלה, גם לא את סגנון הדיבור שלה, בכלל אנחנו לא אוהבים את אותם דברים אנ רק מנסה לרצות אותה אבל אני בעצמי לא מרוצה אני חושב שאני מתחיל לקבל תשובה מעצמי.... האם נראה לכם שאני צודק ? האם לשכוח ממנה למרות הרגש ?

chenby

New member
פה אני לא מבינה

איזה רגש?! מנית רק סיבות ללמה לא, מה הסיבות ללמה כן? איזה רגש?

דבש27

New member
קשה לי להסביר אבל...

היא גורמת לי לרוגע ואושר כשאני איתה אני מסוגל להיות איתה 12 שעות רצוף ורק להינות מחברתה כשאני לא בקשר איתה אני מרגיש שהיא חסרה לי אני מתכתב איתה ב-SMS כל היום ומדבר איתה לפני השינה אני מרגיש משהו אליה אם היא תלך עם מישהו אחר אני אקנא אבל עם כל זה אני לא יכול להתעלם מהמראה שלה ומכל הדברים שאני לא אוהב בה אני לא ממש יודע אם זה רגש או לא אבל כך אני פירשתי את זה בכל אופן... תקני אותי אם אני טועה (יש סיכוי גדול שכן)...

bat41

New member
תפסיק לבלבל לעצמך את המוח ../images/Emo88.gif

ותתחיל להרשות לעצמך להנות ממנה , כמו שהיא ולא כמו שהיית רוצה שתהיה... אם זה יהיה טוב ,מקסימום תתחתן איתה ...

chenby

New member
תקרא את ההודעה הקודמת שלך

ותקרא את זאת שוב - קודם כתבת שאין משהו ספציפי שאתה אוהב בה, ופה אתה כותב דברים ספציפיים שאתה אוהב בה. המראה זה העניין. וזהו, אל תנסה להוסיף עוד משהו כדי שלא תצא שיטחי - צא מהתדמית, אתה לא תצא שיטחי בכל מקרה. ועכשיו תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי תעלה אפשרויות מצידך מה לעשות.. אני את האפשרות שלי כתבתי..

סימה53

New member
יש לי שאלה אחרת אליך...אם היא היתה רזה ואחרי

כמה לידות היתה משנה את גופה ומשמינה האם גם אז היית מתבייש? חמוד אם טוב לכם יחד אז לך על זה ולאט לאט אולי תרמוז לה שאולי תרד במשקל או תגיד לה שתעשו יחד איזו פעילות ספורטיבית כמו הליכה...לדעתי אם טוב לכם יחד אז סבבה

שזמ

New member
מפריע לך איך שהיא נראית?

2 אפשרויות א- כבה את האור ב- קח עוד כוסית

שזמ

New member
וכמובן

ב ב' התכוונתי לעוד כוסית וודקה. למה? על מה חשבת?

גמני רוצה להרים לחיים ../images/Emo13.gif

לחיי ילדתי הגדולה שתגדל מחר בשנה.
לחיי בחינה שתתקיים מחר שתהייה קלה ומוצלחת .
לבת השניה.
לחיי החופש הגדול שהבן יצא היום אחרי תקופת בחינות מסיבית.

jozefin3

New member
../images/Emo48.gifאוסיף וארים עוד כוסית של יין

עבורך ולילדייך...מזל טובים מלאןןן
וחופש גדול ...כייפי

Krishi

New member
זרוק אותה אחי

פשוט תגיד לה שאתה מאוד אוהב את האישיות שלה והכל אבל אתה פשוט לא נמשך אליה פיסית למרות שמאוד ניסית. לך תדע, אולי היא תרזה במיוחד בשבילך אחר כך. הנקודה היא שאם אין משיכה פיסית אין מה לחפש.

למעלה