יוצא עם בחורה שלא מושכת אותי פיזית

בנות

New member
שערוריה

לא יכול להיות שאף אחד לא קרא את הדברים האלו: " אני לא אוהב את המראה שלה, אני לא אוהב את ההומור שלה, גם לא את סגנון הדיבור שלה, בכלל אנחנו לא אוהבים את אותם דברים" אז למה אתם ממליצים לו להשאר איתה ושיתעלם מהמשקל ואיך הוא יתעלם בנוסף מכל המגרעות שציין? אגב גם לה מגיע מישהו שיאהב אותה

חתלתול99

New member
מסכים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הרבה פה מתעלמים משה שהמשקל זו לא הבעייה היחידה - חסרים עוד הרבה דברים. אז לנסות להתפשר על משיכה גופנית כדי לא להיות שטחי, ל"קבל" משהו שמאוד מפריע (משקל, או הומור או סגנון דיבור) זו טעות. ויש לדעתי צביעות אצל כמה מהאנשים פה... בגלל שזה "משקל", הוא אמור לקבל אותה כמו שהיא. ןאם היא היתה מכוערת? או טפשה? אל תספרו שמראה חיצוני לא משפיע עליכם במאום - לא קונה. אולי משפיע יותר אצל אחד ופחות אצל אחר, אבל משפיע. מיליון מחקרים הראו שמראה חיצוני משפיע גם ביחסים רומנטיים, גם בעסקים, בהרבה מקומות. וזה לא משנה אם זו תרבות הדוגמניות או לא - אם שטפו מספיק את המוח של החברה שלנו שרזה זה יפה, אז בשבילו, רזה זה יפה!!! זה לא משהו שאפשר פשוט "להתגבר עליו". אולי לחודש או שנה, אבל רוב הסיכוים שזה לא יחזיק. אתה צריך להתחיל מערכת יחסים כזאת מנקודת פתיחה שבה אתה אוהב את רוב הדברים בבחורה ושיש משיכה פיסית חזקה. כן, לאורך השנים אנשים משתנים, משמינים, מקריחים... הרבה מזה אפשר לקבל אם הבסיס היה חזק ואיתן. אבל אל תתחיל מערכת יחסים של שנים אם מראש אתה לא נמשך, לא אוהב את ההומור וכו וכו...

amazone

New member
מה דעתך לפנק את שניכם

במנוי למכון קושר ולהפוך את זה לאחד מהבילויים הקבועים שלכם - היא תקבל גברבר נאה שעכשיו הוא גם שרירי ותרד במשקל במקביל באופן אישי אני חושבת שהיא דוחה אותך חברתית לא בגלל שהיא לא מושכת אותך אלא כי לימדו אותך ששמן זה לא יפה. יש משהו פיזי שאתה אוהב בה כמו העיניים או השיער? האם בנוסף לשומן היא מכוערת באופן כללי עם שיניים עקומות, אף נשרי ועיניים פוזלות? או שישר חשבת - השומן לא יראה טוב אצל ההורים שלי...

אם היא תרזה, תימשך אליה?

לדעתי מין זה חלק מהחבילה ואם אתה לא נמשך אליה, אתה לא נחשב ל"יוצא איתה" אלא לידיד שלה. חוץ מזה, כשאוהבים אוהבים בכל מצב ולא מתביישים. אז אתה לא מאוהב בה. זה הכל.

sssmeir

New member
רד מזה!

כבר כתבו את זה ומנסיון אישי: מי שמתחיל מ60מסיים ב0.עדיף שתתחיל ה90 ויהיה לך סיכוי יותר טוב לשרוד ירידות וקשיים. עדיף לסיים מוקדם. תשמור על קשר ידידותי ותוכל להינות מהחלקים היותר טובים שלה. בהצלחה:)

אתה רדוד

חיצוניות זה חשוב,אבל לא העיקר, אם רק השומן מפריע לך אתה רדוד מאוד, אם היית אומר שהיא מכוערת לדעתך,אז אין לך מה לחפש איתה, אבל אתה אומר שהיא בסדר גמור,רק אם היא תרזה היא תהיה יפה.. אז תדע לך ששמנה אם היא מרזה לא משתנה לה הפרצוף,היופי שיש בה ישאר כמו שהיא, ואם היא תרזה היא תהיה יפה לדעתך,סימן שגם כיום היא בחורה יפה ומושכת,רק שאתה שבוי לכל שיטפי המוח של המפרסמים והעיתונות שמראים בחורות רזות במיוחד. תהיה יותר אובייקטיבי כלפי עצמך ואם היא יפה "ורק השומן" מפריע לך, תוציא את זה מהראש שלך תסתכל על האופי והכייף שלהיות איתה,תפנק אותה ותיראה איך השומן לא מפריע בכלל. תפרגן לה,אתה תיראה כמה תרגיש טוב עם עצמך עם אישה שאתה אוהב להיות בגלל האופי שלה.

טלטוש

New member
תפרד ממנה ועדיף עכשיו ממאוחר

ולא בגללך אלא בגללה. אתה משלה אותה וזה לא מגיע לה. מגיע לה מישהו שיאהב אותה בגלל מי שהיא ולא בגלל איך שהיא נראית. מגיע לה מישהו טוב יותר שיעשה גם לה טוב בלב. אם תישארו יחד, כל הדברים שהעלית ימשיכו להפריע לך והם יהיו אבן נגף ביחסים בינכם, אתה לעולם לא תוכל לשכוח אותם ולעולם לא תהיה שלם עם מה שיש לכם יחד. אז שוב מגיע לה יותר - עדיף לסיים את זה.

למעלה