יוצא עם בחורה שלא מושכת אותי פיזית

Krishi

New member
היא גם יכולה להרזות בלי קשר

בכל מקרה, זאת הייתה הערת כדרך אגב ולא הנקודה העקרית.

kobi love

New member
תכנסו בבקשה,במיוחד אתה.......****************

לפי דעתי אם היא תרזה בשבילו היא באמת אוהבת אותו,אם כמובן הוא לא ישים לה אולטימטום של "או השומן או אני" לפעמים צריך לדבר על הדברים,ואם זה מפריע לו כל כך,שפשוט יגיד לה,שהוא נבוך טיפה..או ירמוז לה על זה... והדרך הכי טובה להגיד את זה או לרמוז,זה בטון של הומור,תצחק עליה טיפה,היא תצחק עליך...תעלה את הנושא הזה,תנסו לדבר על זה... בכל מקרה,כשאוהבים באמת,אז מוכנים לעשות הרבה דברים בשביל האחר...הוא צריך להתאמץ בשבילה וכנ"ל היא בשבילו...גם אם מדובר בדיאטה,או פעילות ספורטיבית,וזה לא קל,ואם היא תעשה את זה,זה יהיה גם בשבילה. תלוי עד כמה שהיא שמנה,וכמה הוא רוצה שהיא תפחית.... נ.ב אתה לא צריך להתבייש ממנה,כי זה מה שמפריע לך,היתי בסרט שלך.. מפריע לך ממבט של סוכן דוגמניות,אבל אתה לא... תשים זין על כולם...זה אחד... שתים...תדע לך,שמלא גברים אוהבים מלאות,אפילו שמנות...לא יודע איך,הרבה מאד אוהבים. ותחשוב חיובי-אם היא פחות נחשבת למושכת בציבור,אז פחות יתחילו איתה,פחות דאגות יהיו לך,ופחות קנאה.... ולסיכום- אל תוותר,תהיה איתה....כשאתה הולך בקניון אל תתבייש להיות איתה,תראה ביטחון שאתה איתה,תתגאה בה,לא כל יום מוצאים אהבה,יש כאלה שלא מוצאים בכלל ,ויש כאלה מחפשים כל החיים,ומוצאים כשמאוחר מידי... פשוט תיתן לה את היד כשאתה בציבור,ותדע שאתה והיא נגד כל העולם,מה שלא יהיה. בקיצור,מאחל לך בהצלחה ואני אכתוב לך שיר של אביב גפן,שנקרא חלולים,שמדבר על החברה' שלנו,שבגלל זה אתה מרגיש ככה...אבל מבפנים כולנו חלולים. "ח-ל-ו-ל-י-ם,תהיו יפים ותצחקו ו..........חלולים?? רוצים שנהיה יפים תמיד מבחוץ. כולם רקובים מבפנים...כולם....אין אנשים באמת שמחים בימינו,מי ששמח או יותר נכון מאושר הוא בעיניי טיפש או סתם נאיבי. אם תפתח חדשות ותהיה מאושר,אתה מטומטם,לדעתי....או להתעלם מדברים שקורים סביבך,בכל מקרה.... בהצלחה....ויהיה לכם הצלחה,זה תלוי רק בה ובך...

הצעה חשובה ושימושית

אם היא שמנה ולא מושכת אותך פיזית - תמצא כוסית מדוגמת וייצוגית. לא חשוב אם אין משיכה נפשית, או אם היא לא מענינת אותך . העיקר - מאוד מאוד ייצוגית. תציג אותה למשפחה, לחברים, לכולם - תתחתנו. עוד שנה נפגוש אותך בצ'ט, מיילל, מקטר, אומלל ומשועמם בטירוף. יאללה - חסרים גברים כמוך בצ'ט. לך על זה...

Artboy

New member
זה לא נשמע כמו אהבה בריאה

אתה רק בן 27, רושם שאתה בחור יפה,חכם וכו' האם אתה באמת מוכן להתפשר על מישהי שלא ממש עושה לך את זה? למה לעשות את זה? אני חושב שאם אתה לא כ"ך אוהב את איך שהיא נראית, אין לך באמת הרבה מה לעשות, ואתה גם בחיים לא תוכל להשלים עם המראה שלה, כך שהפתרון הנכון והמתכון לחיים עתידיים בריאים, הם פרידה, ומציאת האישה שגם תיהיה מושכת בעיניך, וגם שתיהיה חכמה. מה שתיארת נשמע כמו ידידות וזה הכל. נכון שיש לך רגש כלפיה, אבל זו לא אהבה אמיתית ורומנטית מהסרטים, אם אתה מסכים לוותר על אהבה כזו, אז לך עליה. אני יודע מה אני הייתי עושה במצב שלך...

תקשיב לפתרון האמיתי היחיד...מבעל נסיון

האמת הכאובה שכולנו מושפעים ממראה חיצוני ואם אתה לא נמשך אליה תפרק את זה עכשיו נקודה! זה לא יהיה נעים אבל עדיף מוקדם מאשר מאוחר, עלה בדעתך שיש שם בחוץ מישהי שגם תמשך אליה רגשית, מנטלית וגם פיזית? התשובה היא כן! אל תגזור על עצמך אומללות, זה שאתה לא נמשך אליה לא הופך אותך לשטחי או לא אינטלגנטי!!! הפכנו כלכך למנתחים כל דבר שהזנחנו את האינטואציה והאינסטקנטים שכלכך חשובים ובסיסיים. אני בעבר ניסיתי לצאת עם שמנהו אמרתי את כל הדברים שאתה אומר עד שהבנתי אני לא נמשך אליה! אתה תאכל אוכל שלא טעים לך ? תקנה מכונית בצבע שאתה לא אוהב? תלך עם בגדים לא מחמיאים ? תהיה נחמד לאנשים שאתה לא אוהב? אז למה לבחור לחיות עם מישהי שלא מושכת אותך? אתה גם עושה לה עוול כי מגיע לה מישהו שנמשך אל שמנות ויש הרבה גברים כאלה, דרך אגב בסופו של עניין התחתנתי עם בחורה כוסית שנראית כמו דוגמנית וכולם מסובבים את הראש ברחוב שהיא עוברת וזה חיזק בי את התחושה הטובה שלי עם עצמי, אם אתה נאה , חכם ומוכשר מגיע לך מישהי שתחזק את התחושה הזאת בך וגם תאשר את זה חברתית, וזה אכזרי אבל מחקרים הוכיחו שגברים מקבלים הרבה יותר כבוד כשהם מופיעים עם אשה מושכת, (אין לך מושג למבטים המקנאים/מפרגנים שאני זוכה להם) ודרך אגב... אחרי שנתיים יחד גם הדוגמנית שלי כבר לא מרגשת אותי כמ בהתחלה, וזה עם אשה יפה, תאר לך איך תרגיש עם אשה שאתה לא נמשך אליה אחרי שנתיים, איפה תהיה התשוקה אז? עם אישתי אני יכול להנות מהיופי שלה גם עוד 20 שנה, אולי בלי הריגוש של ההתחלה אבל זה עדיין שם... בכל מקרה , תאמין בעצמך ותסגור את הקשר , יותר טוב לשניכם . לילה טוב

k28

New member
סליחה?????

אני מצטערת מאוד אבל אני ממש לא מסכימה איתך. אם אתה צריך חיזוק לעצמך באמצעות אשה כוסית זה אומר שמשהו בבסיס שלך לא טוב. בן אדם ששלם עם עצמו לא צריך אנשים שיסובבו אחרי אישתו (או בת הזוג שלו) את הראש. משיכה זה משהו אינדיבידואלי! יש כאלה שנמשכים לבחורה כוסית ויש כאלה שנמשכים לבחורה שמנה. ואם אחרי שנתיים אישתך כבר לא מרגשת איתך וכל מה שנותר זה המבטים של החבר'ה אז ממש עצוב לשמוע כי ההורים שלי נשואים כבר יותר מ-30 שנה ואמא שלי עדיין מרגשת את אבא שלי. ואגב, גם היא היתה כוסית כשהם התחתנו ועכשיו, אחרי 4 לידות היא לא בדיוק נראית כמו לפני 30 שנה. מה תעשה כשאישתך תאבד את הגזרה שלה וגם לא תרגש אותך?

אני לא מבינה

למה אנו חשים צורך להתנצל בפני עצמנו אם מראה של אדם לא מוצא חן בעינינו ? לא נמשך אליה אז תחתוך , חבל להשלות אותה .

si779

New member
נראה שאתה מחפש את "יומני היקר" - פיזית

אתה מחפש מישהי שתקשיב לך ..תעודד אותך ואתה מצידך לא תיתן ולא תוסיף לקשר ! אין בך שמץ של מבוכה ..אתה לא יודע להחליט כי אתה לא סגור על המראה שלך איתה . חבל !!!! לפי דעתי - תיפרד ממנה או שתחליט על הפסקה וכך תנתח את המלהכים הבאים שלך עם הבחורה ואולי תתחיל לכתוב יומן ותתספק רק בגוף של מישהי אחרת !!! בהצלחה אירונית !!! משכיל שכמותך .

noziz mum

New member
משיכה זה דבר חשוב

ואם אין את זה אחרי חודשיים אז זה סימן רע מאוד. היא נראתה אותו דבר בדייט הראשון, איך זה שרק עכשיו עלית על זה? אגב אני לא אומרת את זה כי אתה נראה טוב והיא לא (הרי יש הרבה זוגות כאלה), אלא כי מגיע לך מישהי שאתה תימשך אליה ,ולה מגיע מישהו מישהו שיאהב את המשקל העודף שלה.

noziz mum

New member
ועוד משהו-

מהצד לי נשמע שאתה אוהב אותה בתור בן אדם אבל לא מאוהב בה כמו שמאוהבים בבן זוג.

שנה גישה - דחוף!!!

מה קרה לך?? אני חש בדבריך שאתה שבוי בקונספציה הנפוצה לגבי אופנה ומשקל. חבל עליכם - תראו איך אתם מסתדרים! למה אתה מתבייש? למה אתה מחפש "לשפץ" את גזרתה ל"תקין". אחי שפר גישה ופתח אילה לבך! חבל מאוד לפספס! בהצלחה לכם!

k28

New member
תראה....

בכל זוגיות צריכה גם להיות משיכה פיזית. העניין הוא שאם המצב היה הפוך, איך אתה היית מרגיש עם בחורה שמתביישת בך? מישהי שחושבת שאתה מקסים ונפלא אבל חיצונית.... אתה מבייש אותה היא לא נמשכת אליך ולא רוצה להכיר אותך לחברים ולמשפחה שלה? כיוון שדאגת להבהיר פה שאתה גבר מאוד נאה וגם הוספת שאתה לא רוצה להשמע שיטחי אבל רק זה שהיא שמנה מפריע לך אז מצטערת אבל כן יש בך מידת שיטחיות מסויימת. בתור בחורה שמנה אני יכולה להגיד לך שיצא לי לפגוש מישהו שממש מזכיר לי אותך. בכל שיחות הטלפון הכל היה מדהים ומקסים, ואחרי שנפגשנו והוא ראה שאני שמנה הוא ניסה לעשות הכל כדי להוכיח, בעיקר לעצמו, שאנחנו לא מתאימים על ידי ויכוח איתי על כל מה שבטלפון הוא הסכים. אולי גם הוא רצה להוכיח לעצמו שהוא לא רדוד. נכון שלכולנו חשוב מה יגידו, השאלה היא האם זה בא על חשבון הכיף והאושר שלנו??? אתה לא נמשך אליה? זכותך! אבל אתה לא חושב שאולי מגיע לה מישהו שכן? סה"כ לא חסרים גברים שכן נמשכים לבחורות מלאות!!!

זה לא שטחי לא להמשיך למישהו..

יש אנשים שאנחנו פשוט לא נמשכים אליהם. יכול להיות שהם אפילו נראים טוב, אז אפאס לא מגרים אותנו. הבחור הנוכחי נשמע מאוד שונה מהבחור שאת מזכירה. הוא פגש את הבחורה, המשיך להפגוש אותה לאחר מכן כחודשיים. הוא גם מציין שהאין ביניהם כמעט תקשורת מילולית, שהוא לא אוהב את הצורה בה היא מתבטאת, את ההומור שלה, שהם לא אוהבים לעשות את אותם הדברים. בעיקר נראה שהוא מאוד נהנה שמרעיפים עליו חום ואהבה (ומי לא היה נהנה). לא נראה לי שיש ביניהם הרבה מעבר. מהשאלה שלו כאן נראה שהוא מנסה לבדוק דווקא את ההפך, ולא לנסות להוכיח או להפטר. הוא לא אמר - הכל מושלם - יש סקס מדהים, אבל מפריע לי שהיא שמנה. הכל מדהים אני מאוהב מעל הראש אבל בגלל איך שהיא נראית אני לא רוצה שהמשפחה והחברים יפגשו אותה. הוא בהחלט מציין שהם בעיקר מתחבקים, ושדברים אחרים לא ממש זורמים.. הפסקאות הראשונה והאחרונה שכתבת נראות לי ממש מודבקות ולא קשורות לפסקה האמצעית. לעומת זאת שתיהן לגמרי קשורות למה שהבחור כתב, והאמצעית נראית בעיקר קשורה לחוויות שלך, ללא קשר אמיתי לכל הסיפור שהוא מתאר.

k28

New member
זה לא מה שאמרתי.....

בואי נעשה סדר בדברים: נתחיל עם זה שמה שכתבתי שקשור לדייט שהיה לי זה על הרצון לא להרגיש רדוד בכל מחיר. סה"כ אף אחד מאיתנו לא בדיוק רוצה להודות שהוא בן אדם רדוד. מה שהבחור פה טען כמה וכמה פעמים זה על זה שבעצם כיף לו איתה אבל מה שמפריע לו זה שהיא שמנה. בתגובות שלו לאנשים (ולא קראתי את כולם אבל מספיק כדי להבין) הוא מנסה למצוא מה לא בסדר בקשר שלהם למרות שאחר כך הוא מודה שכיף לו וטוב לו איתה. החיבור למה שאני כתבתי היה שגם הוא, כמו מי שיצאתי איתו, מנסה למצוא למה הם לא מתאימים (אהבות שונות ותחומי עניין שונים) אבל שורה תחתונה הוא יודע שכיף לו וטוב לו איתה, אז למה בכוח? כדי לא להרגיש רדוד ושיטחי??? פה היה הקשר ולא בשום דבר אחר!! מותר לא להימשך למישהו, זה גם מאוד אנושי, אבל מה שהפריע לי זה לא שהוא טוען שלא כיף לו והוא לא נמשך ושהיא לא עושה לו את זה אלא דווקא הפוך. היא מקסימה, וטוב לו וכיף לו אבל.... מה יגידו החברים? מה תגיד המשפחה??? הוא מתבייש למרות שהוא נהנה להיות איתה כשזה רק שניהם..... זה מה שרדוד, לא זה שהוא לא נמשך!!!

כשהתווכת עם הבחור על המבנה שלך

יכולה להיזכר מהם המחשבות הרגשות תחושת ההגוף שחווית באותו הרגע? יוצאת לסידורים, נמשיך אם תרצי יותר מאוחר.

למעלה