יוצא עם בחורה שלא מושכת אותי פיזית

k28

New member
לא התווכחתי....

זה אפילו לא עלה. במהלך הערב הבנתי יותר ויותר כמה הוא מנסה להתווכח איתי על כל דבר. ברגע שזה כבר היה לא כי זה מה שהוא חושב אלא סתם לשם הויכוח (כי הוא אמר את זה בעצמו: "אני לא מאמין שאני ככה מגן על.....")אז הבנתי את הקטע וסיימתי את הדייט. הרגשתי שעומד מולי אדם שכנראה מחפש את הכוסית וזה שאני מקסימה ושמעניינת ומשעשעת לא מעניין אותו. אז אמרתי לעצמי: "וואלה, את שווה יותר מזה" וזהו. זה בהחלט היה לא נעים למשך כמה דקות אבל כשהבנתי עד כמה הוא ניסה להוציא את עצמו לא רדוד הבנתי שהוא פשוט לא שווה את זה. (מצטערת שלקח זמן פשוט לא הייתי בבית עד עכשיו).

../images/Emo45.gif

את ההתווכחנו < ששתפת פעולה > הבנתי אחרת. מונולוג שלו, שאין טעם להפוך לדיאלוג.

LoveBeing

New member
לך לראות את הסרט "הפנטזיה של הל" ../images/Emo9.gif ../images/Emo91.gif

באמת! אני לא צוחק עליך כאן.. זאת פשוט דרך נפלאה להעביר את המסר בצורה הכי ברורה ויפה.. אם עוד לא שמעת על הסרט הזה- זהו סרט קומדיה (אבל גם מרגש..) על בחור בשם הל (ג'ק בלאק) שכל הזמן נמשך רק לבחורות שבעיניו מושלמות, למרות שהוא בעצמו לא הייתי אומר חתיך הדור.. יום אחד מישהו מהפנט אותו לראות רק את היופי הפנימי של הנשים, ואז הוא מתחיל להתאהב שוב פעם בבחורת שבעניו מושלמות, אף הפעם להפתעתו הן גם נחמדות ורוצות בו גם, בלי שהוא יודע שהן מכוערות מבחוץ.. ורק הוא לא רואה את זה. יום אחד הוא מתאהב במישהי בלונדינית יפיפיה (גווינית' פאלתרו) שבמציאות היא שמנה מאוד.. אבל הוא לא רואה את זה אלא רק את מי שהיא מבפנים. אבל למרות מה שהחבר שלו (ג'ורג' מסיינפלד) אומר לו ומזהיר אותו- לא אכפת לו! יום אחד ההשפעה של ההיפנוזה נגמרת והוא פתאום נבהל, ומחליט שהם צריכים להיפרד.. ואז מבין שטעה בגדול.. את הסוף אני לא אהרוס לך, אבל את יכול רק לנחש שבסוף הוא מבין מה שחשוב באמת. והוא מבין שלמצוא מישהי שבאמת אוהבת אותו והוא אוהב מכל הלב
זה מה שבאמת חשוב בחיים! האושר שלנו! ולא מה שאחרים חושבים.. גם הרי כל אחד יודע שהיופי נעלם עם הזמן ועם השנים רק החברות נשארת. והרי הבן/בת הזוג האמתיים שלנו- יש רק פעם אחת בחיים! חבל להחמיץ, ולהתחרט כל החיים- אתה לא חושב? תנסה. תישארו ביחד כל עוד אתם אוהבים וטוב לכם יחד. אל תיפרד בגלל שטויות. נכון שהראית גם עוד סיבות אחרות ושאתה לא יודע למה טוב לך איתה.. אבל שאל כל אמא למה טוב לה עם הבן שלה- הוא יכול להיות מכוער וטיפש ואפילו רע אליה לפעמים, אבל היא תאהב אותו בכל מקרה- ומכל הלב! זאת האהבה האמיתית שכדאי שתהייה לך, אהבה ללא תנאי!
זה המבחן שלך. זה לא קל. אבל זה ממש כמו הסרט "שרק" (עוד סרט..)
אתה לא יודע עם מי התאהבת באמת. אתה אולי חושב שהיא מפלצת או משהו- לא מבין שמבפנים היא הנסיכה שלך! אני מאוד מאמין בעולם הבא.. הרי בעולם הבא מה שחשוב זה היופי הפנימי- זה מה שקובע שם. תאר לך את האושר שתרגיש.. שיום אחד שתצליח להבין שהנשמה שלה היא מה שבאמת יפה ונשאר לנצח? וגם מי יודע? אולי בגלגול הקודם התאהבת בה והיא היתה מושלמת ביופיה.. והפעם החלטתם להכיר שהיא לא נראית מושלמת.. אולי היא כן האחת שלך ורק ניסיתם לראות כמה האהבה שלכם חזקה? אם זה היה הפוך- אתה היית רוצה שהיא תישאר איתך או תעזוב? מה היית חושב עליה אם היתה עוזרת אותך, כי אתה לא נראה כמו שרצתה? איך אתה היית מרגיש? חברה שלי (עכשיו כבר אישתי) פעם סיפרה לי שראתה זוג באוטובוס שלעולם לא שכחה. הוא היה בחור די נאה ורזה והיא היתה שמנה מאוד.. אבל הם היו מאוהבים!
הם התנשקו והתחבקו כאילו אף אחד לא מתסכל עליהם! לא נראה לרגע שמפריע לו איך היא נראתה.. ואם מפריע לך מה שהמשפחה שלך חושבת- סימן שמשם למדת את השיפוטיות הזאת. כי אם המשפחה שלך האהבה היתה חשובה מעל לכל, היית יודע שמספיק שהבאת הביתה מישהי שאתה אוהב- וזאת סיבה מספיק טובה כדי שיקבלו אותה וישמחו בשבילך! תברר מאיפה זה התחיל כדי להוציא את הקוץ הזה.. אם אתם תגלו יום אחד שאתם לא מתאימים- בסדר.. אבל לפחות תדע שניסית! ולא כל חייך תכעס על עצמך שהיית טיפש שעזבת אותה רק בגלל זה. חשוב מאוד שפשוט תדבר איתה על זה- הכנות היא דבר חשוב מאוד! היא אולי תיעלב בהתחלה אבל זהו גם מבן בשבילה- אם לעזור לך או פשוט לברוח.. אם ביחד תחליטו להתמודד עם זה וביחד תבינו מה שבאמת חשוב- אז לפי דעתי גם ביחד תצליחו לנצח!
זה בסדר שיש ספקות.. ושאתה לא מרוצה מכמה דברים- תאמין או לא- אבל זה קורה כמעט או בעצם לכל הזוגות בשלב זה או אחר! דווקא לא להיות בטוח זה סימן טוב! כי מי שבטוח ב-100% סימן שהוא/היא מעופפים, ויום אחד פתאום ינחתו על כדור הארץ ויראו שבני הזוג שלהם הם גם בני אדם.. שמסוגלים לטעות, ולהיות מכוערים בבוקר ולא תמיד נחמדים וטהורים.. גם לי בהתחלה היו ספקות ולא הייתי בטוח (ואפילו מאוד!) אבל הנה תראה אנחנו כבר נשואים ואני מאושר מאוד!
אני גא ה בעצמי שזכרתי מה שחשוב באמת.. והיום אני לא יכול להבין איך בכלל היו ספקות.. למה? כי אנחנו מצפים למשהו מושלם כמו בסרטים- בסרטים כולם יפי תואר! ונשים מושלמות! בחיים- פשוט לא! בחיים האמתיים- האהבה והיופי נבנים וגדלים עם הזמן.. מה אתה חושב שעושים זוגות זקנים? חשוב להם המראה החיצוני כבר? מה שחשוב אלו הן החוויות והרגעים הקסומים ביחד.. הנתינה, הכיף, האושר, הרגעים הקטנים של הצחוק.. השנים שבילינו ביחד.. זה מה שחשוב! מה שחשוב זה הביחד. אנחנו לא אמורים להיות דומים לגמרי, גם אני ואשתי שונים בהרבה דברים- אז מה? זה גם דבר טוב! כי ככה אתה לומד על עצמך.. ואתה לומד דברים חדשים! אחרי הכל אז היינו פשוט מתחתנים עם עצמנו לא? כל העניין הוא ללמוד זה מזו ולקבל זה את זו! זה לא פשוט אבל שווה כל רגע!!
בקיצור.. תנסה לעבור את המבחון הזה, גם אם לא נועדתם להיות ביחד- לפחות אם תעבור את המבחן הזה, אתה תעריך את עצמך הרבה יותר, וזה יהפוך אותך לאדם טוב יותר. אתה תוכל לזהות את האהבה מעבר לכל האשליות... לא משנה מה יהיה- תקשיב ללב שלך!
הוא יראה לך את התשובה הנכונה..
אם תרצה לקרוא עוד, חפש בבלוג שלי רשומה שנקראת: "ההבדל "הדק" בין אהבה, התאהבות ומשיכה.." אני מדבר על זה הרבה..
לילה טוב ובהצלחה! גיל

noziz mum

New member
עם כל הכבוד לא נראה לי שקומדיה הוליוודית

תשנה הרגשה של מישהו

LoveBeing

New member
אם היה כבוד אולי היית קורא את כל מה שכתבתי...

מה לגבי שאר ההודעה? כל האורך הזה לא הספיק בשביל להעביר עוד מסר? נכון אז הסרט זה לא הפיתרון האידיאלי.. אבל זה רק הצעה נחמדה! (למרות שאני כן מאמין בכוח של סרטים לשנות אמונות..) אבל מה שכתבתי זה מה שהיה חשוב.. לא שמעת על לשפוט אדם לפי מה שבתוכו? כנ"ל גם לגבי לשפוט הודעה לפי מה שכתבו בתוכה! לא רק הכותרת! וזה הרי על מה שאפילו השרשור עצמו מדבר לא?? בכל מקרה, לא נורא.. סלחתי.. גיל

noziz mum

New member
קודם כל אני בת

בית כל, תהיה לי בריא אם אתה "מאמין בכוח של סרטים לשנות אמונות"

את סתם עם חשיבה צרה

סרטים בהחלט משנים אמונות !!! ותפיסת עולם...... סרטי טבע ... ? ? ? שמוסיפים המון ידע סרטי אימה ..... ? שגורמים לאנשים לפחד מדברים שלא פחדו מהם קודם ? סירטי קומדיה שגורמים לאנשים לצחוק כמו שלא צחקו מעולם סרטי מדע בדיוני , מאטריקס ?!..... תרשמי את המילה הזאת בגוגל ... תראי כמה מליוני תוצאות קיבלת....... האנשים שבנו את האתר הזה ..... האמונות שלהם לא השתנו ? הם לא נהיו חכמים יותר ? אז גם הסרט הזה , אני מצטרף להמלצה החמה , התרגשתי רק מלהיזכר בסרט תוך כדי קריאת התגובה...... עברה בי צמרמורת טובה........

nadavkrv

New member
הייתי במצב מאד דומה...

לא אכנס כרגע לפרטים של מה שהיה אצלי. נמשכתי אליה מנטלית והיה לי כיף מאד לדבר איתה והרגשתי איתה די בנוח והיא הייתה בחורה מדהימה. הכל היה טוב אבל לא הרגשתי שאני נמשך אליה מבחינה מינית. אולי על אחרים אני עוד איכשהו יכול לעבוד אבל לא על עצמי. ניתקתי את הקשר איתה כי ידעתי שזה לא יעבוד(לא ציינתי בפניה את הסיבה האמיתית כי לא רציתי לפגוע בה). במבט לאחור אני משוכנע(עם קצת רגשות מעורבים) שעשיתי את הצעד הנכון מבחינתי וגם מבחינתה. בהצלחה

Gulash Man

New member
מצטרף לבחור מעליי

גם לי יצא לצאת כמה פעמים עם בחורה שמנה...אחת המדהימות שהכרתי בחיים שלי, באמת- מכל הבחינות... לא הייתי לי אפילו טיפה משיכה פיזית אלייה וזה יוצר קשר לא בריא בכלל... זה נגמר בצורה אלגנטית בזכותה, לא יודע אם מתוך הבנה או לא אבל זה דיי הכניס אותי לדכאון- תמיד אמרתי שאני לא אהייה אחד מאלה ושאני לא שטחי ובלה בלה בלה. בולשיט, אחד מאלה זה מישהו שיתפס לקטנות ופה זה בכלל לא קטנה... בכל אופן כמו שאמרתי- קשר לא בריא בעליל. אולי פשוט כל הבחורות השמנות מפתחות אופי מדהים? מן קטע שכזה...

nadavkrv

New member
תשובה...

לא יודע איך, ממה שאני והבחור כתבנו, הסקת את המסקנה הזו. לא עשינו שום הכללה לגבי בחורות רזות או שמנות, דיברנו על בחורות ספיציפיות בלי רמיזה לשום דבר אחר. אם זה סתם ניסיון לפתח ויכוח מטופש כלשהו אז זה ניסיון ממש עלוב וזה לא יעבוד ואני אישית לא מתכוון לענות על השאלה הזו בכלל. שבת שלום

noziz mum

New member
מי דיבר איתך בכלל? הגבתי לגולאש מן.

הגברים פה בפורום לחוצים כמו טמפונים.. טייק איט איזי

Gulash Man

New member
אז זהו

שאת זה נגיד- אני בכלל לא אמרתי. זה כמו אמממ...יש קטע כזה שאומרים שמי שעובר תיאוריה שניה עובר טסט ראשון אבל זה לא אומר שמי שעובר תיאוריה ראשונה בהכרח לא יעבור טסט ראשון... הכללה שהתעקשת לעשות מסיבות לא ברורות...

noziz mum

New member
ההכללה

נאמרה בציניות. לא נורא לא כולם חייבים להבין את ההומור שלי..

amool9

New member
פשוט תדבר איתה על זה אם אתה באמת אוהב אותה!

היכרות של חודשיים בעיניי היא עדיין תחילתה של מערכת יחסים,ה שלב שלומדים ומכירים אחד את השני, וחשוב להיות כנים ואמיתיים כדי לבנות קשר בריא. אהבה היא תוצאה של תקשורת ועבודה משותפת בתוך קשר זוגי. ונדבך חשוב בזוגיות הוא אימון וכנות: לדעת שאני יכול להביע את רגשותיי וחששתויי ופגיעותיי ולדעת שהפרטנר לא ישפוט ולא ינצל את חולשותיי נגדי.. תדבר איתה, תהיה כנה איתה, היא תעריך את הכנות שלך ולא תיפגע, אלא להיפך. אני למשל הייתי רוצה שבו זוגי יגיד לי בכנות מה מפריע לו בי, זה יתן לי זווית ראייה אחרת לבחון את ההתנהלות או התכונות שלי, ואולי אגיע למסקנה שוואלה הוא צודק, יש לי על מה לעבוד ולשפר! היא אומרת שהיא מרגישה שלמה עם עצמה איתך.. אולי הכוונה היא לצד הרגשי והמנטלי..? האם היא העלתה את נושא עודף המשקל שלה? אולי גם לה הנושא מציק והיא מתקשה להתמודד עם זה לבד?! תפתח את הלב ותדבר: או שתחליטו שהיא מתחילה בשינוי תזונה ואורח חיים למען חיים בריאים יותר איתך ובתמיכתך ועידודך אוש שהיא באמת שלמה עם עצמה ומחליטה שמגיע לה להיות עם מישהו שאוהב את כל כולה... כל גרם וגרם בגוף שלה. אל תתלבט עם הדילמה לבד לעבור את זה ביחד יכול להיות מבחן חשוב למהות הקשר שביניכם. בהצלחה

אני לא מאמינה שהיא שלמה עם איך שהיא נראת

עם כל הכבוד זאת סתם מנטרה ששמנות שלא מצליחות להרזות אומרות לעצמן. ברור שאם היית יכול להגשים לה משאלה אחת היא היתה מבקשת להוריד במשקל אז שלא תזיין את השכל. היא פשוט מתעצלת. ברגע שתגיד לה שזה מפריע לך ושאתה מוכן איתה ביחד לעשות ספורט ולא לזרוק אותה לבד. היא תעשה את זה, כי אני בטוחה שהיא לא רוצה לפספס קשר טוב. חוץ מזה שאישה שמנה זה לא בריא גם, יכול להיות לה בעיות ללדת ומחלות לב , חסר? זה גם בקטע בריא לא הכי מומלץ . אז אני חושבת שכדאי שתעלה את הנושא במקום שתתמרמר סתם כי נשים לא טיפשות, היא תקלוט שמשהו מפריע לך מתישהו!.

אני במקומך הייתי שמה את הקלפים על השולחן

ומספר לה שזה שהיא שמנה מפריע לךויותר מזה, תוחלת החיים של אנשים שמנים נמוכה משל הרזים ולכן תציג זאת שבעצם אתה רוצה בטובתה וחושש לבריאותה. מה יש להיתבייש בזה? אם תגיד את זה בטקט ובעדינות תוך כדי חיבוק אני משוכנעת שהיא לא תיעלב. מה עוד שלהיות שמן זה לא רק בעיה אסטטית, זה גם פגיעה בבריאות. קראתי כתבה ששמנים עלולים לחלות בסרטן ל"ע רק בגלל השומן ולידיעתך כששמנים זה לא רק חיצונית, יש גם שיכבת שומן שחונקת את הלב ושאר האברים הפנימיים. אז בתכל'ס אתה יכול להציג את הנושא כדאגה לבריאותה ואם היא תעשה דייאטה+הליכות ברגל היא יכולה לרזות ודי בקלות. יש דייאטניות בקופ"ח ואפשר לקבל טיפול וייעוץ מהן ללא תשלום וגם ללכת ברגל לא עולה כלום. מה שנישאר זה רק הרצון וטיפת מאמץ. כמו להיתרגל לשים פחות בצלחת ולהיתרגל לעשות כל ערב למשל שעה של הליכה מהירה. אם אין לה בעיה בריאותית סביר להניח שתוך כמה חודשים החברה שלך תהיה רזה וחטובה שלא לדבר על בריאה יותר ועם הרגשה טובה של קלילות, כך שאם תעלה את הנושא אולי אפילו תציל את חייה ולא רק את הזוגיות שלכם. רק עשה זאת בעדינות ובטקט ואם היא לא טיפשה ותדגיש יותר את הנושא הבריאותי מאשר האסטטי אני משוכנעת שהיא לא תעלב. פשוט תבין שזה תהליך לא קל. עודד אותה נפשית, היצטרף אליה להליכות ברגל, חפשו יחד מתכונים דיאטטים באינטרנט והנה לך שני מתכונים, 1. חותכים כרוב לבן לרבעים, חותכים את הגזע מהאמצע ומקלפים את העלים הראשונים שלא נראים יפים, חותכים לחתיכות לא קטנות, שמים ממש טיפת שמן בסיר, שמים את הכרוב ועליו מעט מלח [אגב מלח גורם לצבירת נוזלים ורצוי להפחית מלח אם רוצים לרזות] משאירים על אש הכי נמוכה לחצי שעה בערך, לא מוסיפים אפילו טיפת מיים כי הכרוב מפריש מים ומכבים את האש כשהכרוב חצי מאודה, רק היתרכך מעט אבל עדיין פריך וירוק רק טיפה שקוף ומבריק, יש לזה טעם של כרוב ניצנים, מאוד טעים ומשביע כי יש בו הרבה סיבים תזונתיים, אני אוכלת אותו ללא שום תוספת, הכרוב לבד טעים ויכול להיות ארוחה בפני עצמה. 2. לאדות בסיר סגור כמו של קוסקוס תפו"א עם הקליפה, בודקים עם מזלג אם התפו"א היתרכך, כשמוכן מוציאים מקלפים עם סכין ומזלג את הקליפה וחותכים לחצאים, על כל חצי שמים גוש קטנטן של חמאה ובוזקים מעט מלח. שנים-שלושה תפו"א כאלה משביעים ויכולים להיות ארוחה בפני עצמה גם. בהצלחה ובתיאבון. אבל הכי חשוב לעשות את הדיאטה בליווי צמוד של דיאטנית מוסמכת וכמובן ללכת כל ערב לפחות שעה הליכה מהירה והכי חשוב לא להיות רעבים, אם מיתחשק לנשנש אפשר להכין ירקות חתוכים דק ובצורה אסטטית כמו "מטבעות" גזר ומלפפון להיתרחק מג'אנק פוד כמו מאש לוותר על מטוגן ולאט לאט להיתרגל למנות יותר קטנות. כמובן להרבות בפעילות פיזית כמו לעלות במדרגות ולא במעלית ולישתות הרבה מים כי הרבה פעמים מרגישים רעב אבל בעצם היינו תצאים והמערכת שידרה למוח שהצמא הוא רעב. אז שוב בהצלחה וגם הצלחה בזוגיות
חבל לפרק קשר יפה בגלל כמה ק"ג מיותרים. מהשומן אפשר להיתפטר בקלות, אבל למצוא קשר טוב... לזה צריך הרבה מזל ולא תמיד מוצאים.

לדעתי...אתה מתבייש בעצמך.

אז אמרת שאתה נראה טוב, אקדמאי, יש לך נסיון עם בחורות. אמרת שאין שום דבר שגורם לך לרצות אותה ואז מנית רשימה ארוכה של דברים. אז היא טיפה מלאה? שמנמנה? שמנה? כנראה שזה לא מפריע לך. עובדה שיצאת איתה, שוב ושוב. הבעייה היא שלך עם עצמך. אתה חי לפי מוסכמות וסטריוטיפים חברתיים שאישה שמנה = מכוערת. אישה = כרטיס הביקור של גבר. גבר תותח = משיג אישה רזה וכוסית. אבוי. אתה השגת "שמנה" (מטריד אותי מאוד שאתה מציג את זה כאילו זה שם של מחלה או משהו לא תקין). איך ההורים יסתכלו עליי עכשיו? והחברים? שיט..הלך הרזומה המרשים שלי אחרי ההיא עם הDOUBLE D שהמותן שלה היה כגפרור. הבעייה היא לא בה, אלא בך. אתה חסר בטחון. אתה פוחד מה יחשבו עלייך, איך יסתכלו עלייך. אז תקשיב: לא, אתה לא "תתבזבז" שרזה וחתיך כמוך ייצא עם "שמנה" כמותה. העולם לא יבלום את נשמתו. עוד דבר: מראה חיצוני כן חשוב לדעתי. אני לא שטחי, אבל מראה ללא ספק חשוב בעיניי. קשר לא יכול לעבוד בלי משיכה. לא נראה לי שאתה לא נמשך אלייה, אלא אתה חרד מה יחשבו עלייך. משמע חוסר בטחון אישי שלך. שורה תחתונה ופרקטיקה לדעתי. אתה שואל מה לעשות? לא, לא להתעסק במשקל שלה. מראה זה דבר דינמי. היום היא שמנה, מחר מרזה, מחרתיים חס וחלילה עוברת תאונה. אם אתה ממש לא נמשך אלייה עזוב אותה. אם אתה נמשך אלייה, תעבוד על הבעיה שלך ותציג אותה בגאווה למשפחה ולחברים. זה לא "יוריד" ממך. אגב, בכוונה כתבתי קצת פרובוקטיבי, למשוך תשומת לב.

17gal

New member
נראה שמצאת את הידידה המושלמת !!!

הרי כל גבר רוצה למצוא אישה שיוכל לדבר איתה ככה בחופשיות ובפתיחות... ולא להימשך אליה! כמו שלבנות יש ידיד הומו לנו מגיע את הידידה השמנה!

למעלה