לך לראות את הסרט "הפנטזיה של הל" ../images/Emo9.gif ../images/Emo91.gif
באמת! אני לא צוחק עליך כאן.. זאת פשוט דרך נפלאה להעביר את המסר בצורה הכי ברורה ויפה.. אם עוד לא שמעת על הסרט הזה- זהו סרט קומדיה (אבל גם מרגש..) על בחור בשם הל (ג'ק בלאק) שכל הזמן נמשך רק לבחורות שבעיניו מושלמות, למרות שהוא בעצמו לא הייתי אומר חתיך הדור.. יום אחד מישהו מהפנט אותו לראות רק את היופי הפנימי של הנשים, ואז הוא מתחיל להתאהב שוב פעם בבחורת שבעניו מושלמות, אף הפעם להפתעתו הן גם נחמדות ורוצות בו גם, בלי שהוא יודע שהן מכוערות מבחוץ.. ורק הוא לא רואה את זה. יום אחד הוא מתאהב במישהי בלונדינית יפיפיה (גווינית' פאלתרו) שבמציאות היא שמנה מאוד.. אבל הוא לא רואה את זה אלא רק את מי שהיא מבפנים. אבל למרות מה שהחבר שלו (ג'ורג' מסיינפלד) אומר לו ומזהיר אותו- לא אכפת לו! יום אחד ההשפעה של ההיפנוזה נגמרת והוא פתאום נבהל, ומחליט שהם צריכים להיפרד.. ואז מבין שטעה בגדול.. את הסוף אני לא אהרוס לך, אבל את יכול רק לנחש שבסוף הוא מבין מה שחשוב באמת. והוא מבין שלמצוא מישהי שבאמת אוהבת אותו והוא אוהב מכל הלב
זה מה שבאמת חשוב בחיים! האושר שלנו! ולא מה שאחרים חושבים.. גם הרי כל אחד יודע שהיופי נעלם עם הזמן ועם השנים רק החברות נשארת. והרי הבן/בת הזוג האמתיים שלנו- יש רק פעם אחת בחיים! חבל להחמיץ, ולהתחרט כל החיים- אתה לא חושב? תנסה. תישארו ביחד כל עוד אתם אוהבים וטוב לכם יחד. אל תיפרד בגלל שטויות. נכון שהראית גם עוד סיבות אחרות ושאתה לא יודע למה טוב לך איתה.. אבל שאל כל אמא למה טוב לה עם הבן שלה- הוא יכול להיות מכוער וטיפש ואפילו רע אליה לפעמים, אבל היא תאהב אותו בכל מקרה- ומכל הלב! זאת האהבה האמיתית שכדאי שתהייה לך, אהבה ללא תנאי!
זה המבחן שלך. זה לא קל. אבל זה ממש כמו הסרט "שרק" (עוד סרט..)
אתה לא יודע עם מי התאהבת באמת. אתה אולי חושב שהיא מפלצת או משהו- לא מבין שמבפנים היא הנסיכה שלך! אני מאוד מאמין בעולם הבא.. הרי בעולם הבא מה שחשוב זה היופי הפנימי- זה מה שקובע שם. תאר לך את האושר שתרגיש.. שיום אחד שתצליח להבין שהנשמה שלה היא מה שבאמת יפה ונשאר לנצח? וגם מי יודע? אולי בגלגול הקודם התאהבת בה והיא היתה מושלמת ביופיה.. והפעם החלטתם להכיר שהיא לא נראית מושלמת.. אולי היא כן האחת שלך ורק ניסיתם לראות כמה האהבה שלכם חזקה? אם זה היה הפוך- אתה היית רוצה שהיא תישאר איתך או תעזוב? מה היית חושב עליה אם היתה עוזרת אותך, כי אתה לא נראה כמו שרצתה? איך אתה היית מרגיש? חברה שלי (עכשיו כבר אישתי) פעם סיפרה לי שראתה זוג באוטובוס שלעולם לא שכחה. הוא היה בחור די נאה ורזה והיא היתה שמנה מאוד.. אבל הם היו מאוהבים!
הם התנשקו והתחבקו כאילו אף אחד לא מתסכל עליהם! לא נראה לרגע שמפריע לו איך היא נראתה.. ואם מפריע לך מה שהמשפחה שלך חושבת- סימן שמשם למדת את השיפוטיות הזאת. כי אם המשפחה שלך האהבה היתה חשובה מעל לכל, היית יודע שמספיק שהבאת הביתה מישהי שאתה אוהב- וזאת סיבה מספיק טובה כדי שיקבלו אותה וישמחו בשבילך! תברר מאיפה זה התחיל כדי להוציא את הקוץ הזה.. אם אתם תגלו יום אחד שאתם לא מתאימים- בסדר.. אבל לפחות תדע שניסית! ולא כל חייך תכעס על עצמך שהיית טיפש שעזבת אותה רק בגלל זה. חשוב מאוד שפשוט תדבר איתה על זה- הכנות היא דבר חשוב מאוד! היא אולי תיעלב בהתחלה אבל זהו גם מבן בשבילה- אם לעזור לך או פשוט לברוח.. אם ביחד תחליטו להתמודד עם זה וביחד תבינו מה שבאמת חשוב- אז לפי דעתי גם ביחד תצליחו לנצח!
זה בסדר שיש ספקות.. ושאתה לא מרוצה מכמה דברים- תאמין או לא- אבל זה קורה כמעט או בעצם לכל הזוגות בשלב זה או אחר! דווקא לא להיות בטוח זה סימן טוב! כי מי שבטוח ב-100% סימן שהוא/היא מעופפים, ויום אחד פתאום ינחתו על כדור הארץ ויראו שבני הזוג שלהם הם גם בני אדם.. שמסוגלים לטעות, ולהיות מכוערים בבוקר ולא תמיד נחמדים וטהורים.. גם לי בהתחלה היו ספקות ולא הייתי בטוח (ואפילו מאוד!) אבל הנה תראה אנחנו כבר נשואים ואני מאושר מאוד!
אני גא ה בעצמי שזכרתי מה שחשוב באמת.. והיום אני לא יכול להבין איך בכלל היו ספקות.. למה? כי אנחנו מצפים למשהו מושלם כמו בסרטים- בסרטים כולם יפי תואר! ונשים מושלמות! בחיים- פשוט לא! בחיים האמתיים- האהבה והיופי נבנים וגדלים עם הזמן.. מה אתה חושב שעושים זוגות זקנים? חשוב להם המראה החיצוני כבר? מה שחשוב אלו הן החוויות והרגעים הקסומים ביחד.. הנתינה, הכיף, האושר, הרגעים הקטנים של הצחוק.. השנים שבילינו ביחד.. זה מה שחשוב! מה שחשוב זה הביחד. אנחנו לא אמורים להיות דומים לגמרי, גם אני ואשתי שונים בהרבה דברים- אז מה? זה גם דבר טוב! כי ככה אתה לומד על עצמך.. ואתה לומד דברים חדשים! אחרי הכל אז היינו פשוט מתחתנים עם עצמנו לא? כל העניין הוא ללמוד זה מזו ולקבל זה את זו! זה לא פשוט אבל שווה כל רגע!!
בקיצור.. תנסה לעבור את המבחון הזה, גם אם לא נועדתם להיות ביחד- לפחות אם תעבור את המבחן הזה, אתה תעריך את עצמך הרבה יותר, וזה יהפוך אותך לאדם טוב יותר. אתה תוכל לזהות את האהבה מעבר לכל האשליות... לא משנה מה יהיה- תקשיב ללב שלך!
הוא יראה לך את התשובה הנכונה..
אם תרצה לקרוא עוד, חפש בבלוג שלי רשומה שנקראת: "ההבדל "הדק" בין אהבה, התאהבות ומשיכה.." אני מדבר על זה הרבה..
לילה טוב ובהצלחה! גיל