יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
כן זה אכן עלה הבוקר ל-VOD של YES :love:
ובפעם הראשונה אנחנו רואים את קנדל מנצח את לוגן במערכה |כתר| למרות שזו רק תחילת העונה ובטוח שדברים עוד ישתבשו להם.
והכי כיף זה לראת את שלושתם עובדים ממש ביחד סופסוף.
שיב וקנדל מתים לנצח את אבא שלהם, ורומן עדיין נרתע מעימות איתו, אבל בסופו של דבר גם הוא רוצה את זה.
וטום עובד עם לוגן.
לראות את טום מנתק לשיב בפנים בלי לענות לה על מה ששאלה אותו |כתר| אני אוהבת אותו ככה, שהוא גידל סופסוף עמוד שדרה.
וגרג עם השטויות שלו במסיבת יום ההולדת :-D טום וגרג "האחים הדוחים", אני מתה על כל שניה של הצמד הזה! |מאוהב|
אהבתי גם את התשובה הכנה של גרג ללוגן, כשלוגן מבקש פתאום מאנשים מסביבו להתבדח על חשבונו ואף אחד לא מעיז.
(לוגן בתגובה זרק לגרג משהו מגעיל על אבא שלו - שבעצם אנחנו לא יודעים עליו כלום עד כמה שזכור לי. ראינו אותו רק מדבר בטלפון עם אמא שלו.)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה אכן עלה הבוקר ל-VOD של YES :love:
ובפעם הראשונה אנחנו רואים את קנדל מנצח את לוגן במערכה |כתר| למרות שזו רק תחילת העונה ובטוח שדברים עוד ישתבשו להם.
שיב וקנדל מתים לנצח את אבא שלהם, ורומן עדיין נרתע מעימות איתו, אבל בסופו של דבר גם הוא רוצה את זה.
וטום עובד עם לוגן.
לראות את טום מנתק לשיב בפנים בלי לענות לה על מה ששאלה אותו |כתר| אני אוהבת אותו ככה, שהוא גידל סופסוף עמוד שדרה.
וגרג עם השטויות שלו במסיבת יום ההולדת :-D טום וגרג "האחים הדוחים", אני מתה על כל שניה של הצמד הזה! |מאוהב|
אהבתי גם את התשובה הכנה של גרג ללוגן, כשלוגן מבקש פתאום מאנשים מסביבו להתבדח על חשבונו ואף אחד לא מעיז.
(לוגן בתגובה זרק לגרג משהו מגעיל על אבא שלו - שבעצם אנחנו לא יודעים עליו כלום עד כמה שזכור לי. ראינו אותו רק מדבר בטלפון עם אמא שלו.)
אני מניח שאת מתכוונת פרק 4X01, אבל אני אתן לך לערוך ולשנות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אויש כן |פנים| תודה וסליחה. ערכתי.

(ואנצל את ההזדמנות להזהיר מאוד את מי שלא צפה עדיין בסדרה, לא לקרוא כלום בספוילרים פה.)
אני אנצל את ההזדמנות להזכיר (כי עכשיו נזכרתי) שאני יכול לערוך הודעות בלי שיופיע אחר כך כיתוב שערכתי. :p

Aranel Nenharma

Well-known member
אני אנצל את ההזדמנות להזכיר (כי עכשיו נזכרתי) שאני יכול לערוך הודעות בלי שיופיע אחר כך כיתוב שערכתי. :p
ניק אם אתה לא מתכוון לתרום משהו טוב אז תעוף מהשרשור הזה
זה שרשור קדוש וטהור
ה-י-ו-ר-ש-י-ם :love:

It's Always Sunny

Well-known member
התכוונתי לראות את הפרק היום אבל יש לי בעיות טכניות ;-# כנראה שהייתי צריכה לראות אותו אתמול במקום האנטומיה של גריי :-D

It's Always Sunny

Well-known member
כן! אני כל כך שמחה לראות שהם משתפים פעולה ובסוף גם מצליחים לנצח את לוגן. פחדתי שרומן יקבל רגליים קרות אבל נראה שהוא מוכן לדבוק במטרה שהוא והאחים שלו הציבו לעצמם.

וטום עובד עם לוגן.
מעניין איך שיב הגיבה כשהיא גילתה שטום בגד בהם.

אני מסכימה איתך בקטע הזה.
כן התבאסתי עבורו בסוף הפרק שהוא היה צריך לספר ללוגן שהעסקה נכשלה.

הזכרת לי שקולין רוצה להעיף את הדייט של גרג, ברידג'ט ואחרי שגרג מגלה שקולין יצטרך לחטט לה בטלפון, הוא מחליט להשאיר לקולין את העבודה השחורה :-D
עוד רגע נפלא של טום וגרג הוא שגרג צריך לספר ללוגן שהוא וברידג'ט שכבו באחד החדרים כי זה תועד במצלמה, גרג מפיל את האשמה על ברידג'ט וטום אמר לו שזה מאוד אבירי מצידו :-D

מה שכן היו שם כמה רגעים נפלאים.
לוגן מבקש מקארל לספר לו בדיחה וקארל לא מצליח להוציא מילה.
אחר כך לוגן מבקש מפרנק שירד עליו, פרנק לא מעוניין לעשות את זה וכשהוא כבר משוכנע לעשות את זה, הוא עושה את זה בדרך הכי עקומה שיש :-D
ג'רי כבר ויתרה מראש.

נכון. וגם אותה לא ראינו הרבה זמן.
כשגרג עמד מול לוגן ושאל אותו איפה הילדים שלו, I gasped. כי לא ציפיתי לזה, וכשלוגן הזכיר את אבא של גרג נהיה לי לא נעים בשביל גרג.
  • למה הכלב של טום ושיב נמצא כל הזמן בכלוב?
  • שיב אומרת בלי התראה שהיא עומדת להתגרש, זה הפתיע אותי.
  • מרשה נמצאת באיטליה, אחלה תירוץ כדי להשאיר את לוגן ומרשה נשואים מבלי שהשחקנית תצטרך להתחייב לעונה שלמה. אבל קצת חבל שהיא לא שם.
  • אז קארי ולוגן... קורה בניהם משהו או שלא? מעניין שקארי הופיעה כדמות שולית בעונה השנייה אבל בעונה השלישית היא התחילה להופיע בפרקים יותר ויותר ועכשיו יש לה כבר דיאלוגים.
  • הנוכחות של ג'רי ופרנק הייתה קטנה מאוד וקלטתי את זה כשראו אותם רק אחרי חצי שעה.
  • בסצנה שבה לוגן וקולין אוכלים ארוחת ערב פתאום תהיתי האם לוגן מזמין את קולין לארוחה על חשבונו או שקולין צריך לשלם על עצמו. טכנית, קולין עדיין בתפקיד גם כשהוא אוכל עם לוגן (האמת שזה הגיוני שקולין יצטרף ללוגן לארוחה כי מה, הוא יישב בשולחן ויבהה בלוגן אוכל?)
  • הילדים של קנדל נהיים פחות רלוונטים לסדרה ככל שהזמן עובר.

Lhuna3

Well-known member
באמת חבל שלא ראינו, כלומר בסוף עונה 3 ראינו שהיא מבינה את זה והיא בהלם, אבל זה היה רק לרגע ואז נגמר הפרק. הייתי גם רוצה לראות את השיחה ביניהם על זה.
מה שכן היו שם כמה רגעים נפלאים.
לוגן מבקש מקארל לספר לו בדיחה וקארל לא מצליח להוציא מילה.
אחר כך לוגן מבקש מפרנק שירד עליו, פרנק לא מעוניין לעשות את זה וכשהוא כבר משוכנע לעשות את זה, הוא עושה את זה בדרך הכי עקומה שיש :-D
ג'רי כבר ויתרה מראש.
כן, הם כולם פחדנים כאלו (ג'רי יותר חכמה בתגובה שלה) ורק לגרג יש אומץ (או טיפשות? או שזה אותו דבר לפעמים?)
נכון. וגם אותה לא ראינו הרבה זמן.
אני חושבת שרק בטלפון שמענו אותה, לא זכור לי שראינו. אני טועה?
כשגרג עמד מול לוגן ושאל אותו איפה הילדים שלו, I gasped.
וואו כן, זה היה ממש אמיץ/מטופש מצידו.
(אני חושבת שלוגן יותר ויותר מעריך אותו. איפשהו מתחילת הסדרה חשבתי על האפשרות המצחיקה שגרג בסוף יהיה זה שיגיע לרשת את ניהול החברה מלוגן, ואני עדיין חושבת שעד כמה שזה נשמע הזוי, יש מצב שנגיע לזה איכשהו!)
למה הכלב של טום ושיב נמצא כל הזמן בכלוב?
זה הטריד אותי גם. אני רוצה לקוות שהוא גור (אני לא זוכרת אם הוא כבר היה שם בעונות הקודמות) כי אני יודעת שגורים קטנים בהתחלה צריכים להיות בכלוב בשביל לשמור עליהם, אבל אני חוששת שלא :-(
  • מרשה נמצאת באיטליה, אחלה תירוץ כדי להשאיר את לוגן ומרשה נשואים מבלי שהשחקנית תצטרך להתחייב לעונה שלמה. אבל קצת חבל שהיא לא שם.
  • אז קארי ולוגן... קורה בניהם משהו או שלא? מעניין שקארי הופיעה כדמות שולית בעונה השנייה אבל בעונה השלישית היא התחילה להופיע בפרקים יותר ויותר ועכשיו יש לה כבר דיאלוגים.
קארי אמרה שמרשה "במסע קניות באיטליה... לתמיד" חחח זה בהחלט נראה שהיא תפסה את מקומה.
האמת ששמתי לב גם בהתחלה שהיאם עבאס (מרשה) לא בקרדיטים.
ואת השאלה אם קארי ולוגן באמת שוכבים נראה לי שמשאירים לנו בכוונה קצת עמום כזה. אם אני צריכה לנחש, מנחשת שכן.
הילדים של קנדל נהיים פחות רלוונטים לסדרה ככל שהזמן עובר.
:-( זה עצוב, כי אני בטוחה שחשוב לו להיות אבא טוב ולא כמו שלוגן היה אבא נוראי עבורו, אבל הוא לא מצליח להתנתק מהאובססיה לקריירה שלו ולמלחמה בלוגן בשביל להקדיש להם תשומת לב מספקת.

It's Always Sunny

Well-known member
ראינו אותה, נדמה שרק בשני פרקים.

וואו כן, זה היה ממש אמיץ/מטופש מצידו.
(אני חושבת שלוגן יותר ויותר מעריך אותו. איפשהו מתחילת הסדרה חשבתי על האפשרות המצחיקה שגרג בסוף יהיה זה שיגיע לרשת את ניהול החברה מלוגן, ואני עדיין חושבת שעד כמה שזה נשמע הזוי, יש מצב שנגיע לזה איכשהו!)
ראיתי את התיאוריה הזו, זה מזכיר לי את המשפט שניים רבים השלישי מנצח. הילדים של לוגן עסוקים כל הזמן בלמצוא דרך להפיל את לוגן וגרג פשוט עושה את זה בשקט ומבלי שאף אחד שם לב.

זה הטריד אותי גם. אני רוצה לקוות שהוא גור (אני לא זוכרת אם הוא כבר היה שם בעונות הקודמות) כי אני יודעת שגורים קטנים בהתחלה צריכים להיות בכלוב בשביל לשמור עליהם, אבל אני חוששת שלא :-(
הוא תמיד היה בכלוב, מאז העונה הראשונה :-( (אם כי היה פרק בעונה הקודמת ששיב שכבה במיטה בחדר והכלב ישב על השטיח מחוץ לכלוב) ראיתי תיאוריה ברדיט שיש להם כלב רק כדי שיהיה כלב בבית.

האמת ששמתי לב גם בהתחלה שהיאם עבאס (מרשה) לא בקרדיטים.
נכון, כבר מהעונה השלישית היא הפסיקה להופיע בקרדיטים.

ואת השאלה אם קארי ולוגן באמת שוכבים נראה לי שמשאירים לנו בכוונה קצת עמום כזה. אם אני צריכה לנחש, מנחשת שכן.
זכור לי בסוף העונה הקודמת גילינו שהיא נותנת לו שייקים מיוחדים שמחזקים את הזרע. אז מעניין אם הם ימשיכו בכיוון הזה.

:-( זה עצוב, כי אני בטוחה שחשוב לו להיות אבא טוב ולא כמו שלוגן היה אבא נוראי עבורו, אבל הוא לא מצליח להתנתק מהאובססיה לקריירה שלו ולמלחמה בלוגן בשביל להקדיש להם תשומת לב מספקת.
בעונה הראשונה ראבה והילדים עוד היו חשובים, בהדרגה הם נעלמו. ראבה אפילו הייתה בקרדיטים בעונה הראשונה.

עוד שתי נקודות ששכחתי לציין:
  • העונה מתחילה במסיבת יום הולדת של לוגן, בדיוק כמו בפרק הראשון של העונה הראשונה. מה שגורם לי לתהות כמה זמן עבר מהעונה הראשונה עד לעונה הנוכחית, שנה?
  • קונור שוקל אם כדאי לו להוציא עוד כסף על הקמפיין, ברידג'ט שואלת אם זה יעזור לו לנצח ואז קונור ו-ווילה צוחקים כי המטרה היא לא לנצח אלא שידברו על קונור בתקשורת :-D

Lhuna3

Well-known member
זכור לי בסוף העונה הקודמת גילינו שהיא נותנת לו שייקים מיוחדים שמחזקים את הזרע. אז מעניין אם הם ימשיכו בכיוון הזה.
אוי, נכון, שכחתי מזה! (וגם את הכלב, וגם את אמא של גרג. זה מביך כמה אני לא זוכרת בהתחשב בזה שממש רגע לפני זה עשיתי בינג'.)
בעונה הראשונה ראבה והילדים עוד היו חשובים, בהדרגה הם נעלמו. ראבה אפילו הייתה בקרדיטים בעונה הראשונה.
אבל בעונה 3 יש את הקטע שקנדל בבריכה ספק נופל מהמזרן מים ספק ניסה להתאבד, והם היו שם וראו אותו, ולוגן אח"כ מקריא סיפור לבן.
וגם את הקטע שראבה מגיעה למסיבת יום הולדת 40 של קנדל, ואח"כ הוא מנסה נואשות למצוא את המתנה שהילדים הכינו לו, המתנה היחידה שבאמת חשובה לו שם.
העונה מתחילה במסיבת יום הולדת של לוגן, בדיוק כמו בפרק הראשון של העונה הראשונה. מה שגורם לי לתהות כמה זמן עבר מהעונה הראשונה עד לעונה הנוכחית, שנה?
וואלה, נכון. נשמע לי הגיוני שזה שנה.

רציתי לציין גם את סצינת הסיום, שבה לוגן צופה בחדשות של ATN ומתקשר לסיד (נדמה לי שהיא עורכת החדשות הראשית שם או משהו כזה) להתלונן שזה משעמם או משהו, ושואל אותה בסוף האם היא "איבדה את זה". אני משערת שהוא משליך עליה את התהיה שיש לו לגבי עצמו, בעקבות זה שהפסיד פעם ראשונה לילדים שלו.

Lhuna3

Well-known member
כרגיל קשה כל כך לסכם כי יש לי מה להגיד על כל משפט שנאמר שם כמעט!

אבל לפחות בקצרה אני אנסה:

אחרי שהפסיד לילדיו בעסקה לקניית חברת החדשות של פירס, לוגן מחליט למכור למעצבן ההוא מגוג'ו את ווייסטאר, ולהשאר רק עם חברת החדשות שלו ATN, להתחרות ראש בראש נגד הילדים ולהראות להם מה זה.
הוא גם מגיע בעצמו ל-ATN (גרג לטום: "זה נראה כמו שאם סנטה קלאוס היה מתנקש" :-D וגם: "זה כמו מלתעות, אם כולם במלתעות היו עובדים בשביל הכריש" :-D) ונואם נאום מוטיבציה מפחיד לעובדים שם, על זה שהוא רוצה להשאיר אבק למתחרים.

שיב (שגילתה שאבא שלה מייעץ לטום בעניין הגירושים איך לנצח אותה, וטום בעצתו קנה את כל עו"ד הטובים באיזור בשביל למנוע אותם ממנה, והוא מעמיד פני-תמים בשיחה איתה)
וקנדל (שמזהה עוד הזדמנות לנצח את אבא שלו)
- שניהם חזק בקטע של לנסות שוב לנקום בלוגן ולסכל לו את המכירה.
כולם יודעים (לפחות בודאות קנדל, רומן, ולוגן, אבל אני חושבת שגם שיב) - שניסיון להעלות את המחיר יגרום לבעלים של גוג'ו לבטל את העסקה.
אבל קנדל ושיב מעמידים פנים שהם באמת רק רוצים להרוויח יותר כסף ממנה.
זה מביא את לוגן, שיודע שהם יכולים להרוס לו את זה, לבוא אליהם למעין העמדת פנים של ניסיון פיוס, שכמובן ששיב וקנדל, שכבר התפכחו ממנו ומכירים ברעילות שלו, לא קונים.
סצינה חזקה שבה בין היתר קנדל מטיח בו מפורשות:
א. שהוא התעלם מקונור במשך כל הילדות שלו (אולי כי הוא קלט מוקדם שהילד הזה לא קורץ מהחומר של "יורש ראוי" לניהול האימפריה שלו)
ב. שהוא הכניס את אמא של קונור למוסד סגור (כבר ידענו שהיא במקום כזה, אבל רק ניחשנו שזה אכן באשמתו)
ג. שהוא היכה את רומן בילדותו (ידענו. ורומן כרגיל בתגובה ממעיט בערך העניין, ומאשים את עצמו "הייתי מעצבן".)

עצובה כל כך גם התגובה של קונור אח"כ: זה דווקא טוב שגדלתי בלי אהבה, כי ככה למדתי לא להצטרך אהבה.
חוץ מזה ווילה נטשה אותו באמצע החזרות לחתונה שלהם, והוא שבור, אבל בסוף אנחנו רואים ששיב מתקשרת אליה ואח"כ שהיא חזרה אליו.
נראה לי ששיב שילמה לה בשביל לחזור!! שזה גם נוראי וגם נוגע ללב (שאכפת לשיב ככה מרגשותיו של קונור).

בסוף הפרק לוגן ,שכנראה יודע שרומן הוא "החוליה החלשה" בשלישיה, שעדיין יש לו עליו כוח גדול, מזמין אותו אליו ומשכנע אותו לעבור לצד שלו.
רומן שואל: "אתה באמת רוצה אותי?" (מה שהוא באמת רוצה כל כך לשמוע מאבא שלו)
לוגן משיב: "יותר מזה, אני צריך אותך!" (מה שבראש המעוות שלו נחשב "יוֳתר")

בסוף לא יצא לי קצר, למרות שלא כתבתי עוד המון דברים!
|פנים|

חוץ מזה, קרי (העוזרת/בת-זוג של לוגן) עושה אודישן לקריינות חדשות ב-ATN, והיא נוראית ומגוחכת בזה לדעת כולם.
לוגן בבירור יודע את זה, אבל לא מוכן להגיד לה ומצפה מטום או סיב או אחרים לדחות אותה מבלי לערב אותו.
אלא שכולם כמובן מפחדים להרגיז אותו.
בסוף טום מפיל את התפקיד על גרג, שמצליח לעשות את זה, ואני מעריכה שזה בעצם ישחק לטובת גרג מול לוגן.
(וכרגיל אצל לוגן, תמיד יש ברקע תהיה האם הוא אמיתי או משחק משחק בשביל לבחון אנשים סביבו, ומחפש מי יהיה זה שיעיז להגיד לו את האמת. לרגע תהיתי אם אולי אפילו קרי היא חלק מהעניין וזייפה את האודישן הגרוע לבקשתו. אבל מניחה שלא).

It's Always Sunny

Well-known member
@Lhuna3
צפיתי בפרק 2, יש לי הערות שרציתי לשתף אבל בסופו של דבר לא הצלחתי לשבת ולכתוב תגובה. אני אנסה בימים הקרובים.
פשוט היה חשוב לי להבהיר את זה כדי שלא תחשבי שלא צפיתי בפרק עדיין.

It's Always Sunny

Well-known member
הוא גם מגיע בעצמו ל-ATN (גרג לטום: "זה נראה כמו שאם סנטה קלאוס היה מתנקש" :-D וגם: "זה כמו מלתעות, אם כולם במלתעות היו עובדים בשביל הכריש" :-D)
גרג :-D |כתר|

ונואם נאום מוטיבציה מפחיד לעובדים שם, על זה שהוא רוצה להשאיר אבק למתחרים.
זה ממש מטריד כשבוס כמו לוגן מחליט לבקר כל יום במקום העבודה. אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לעבוד כשלוגן נמצא בסביבה. חוץ מזה, לפני הנאום לוגן מבקש מטום שיעשה הקדמה וטום עושה את זה בצורה מביכה, מנסה לפרגן לעובדים אבל במקביל גם להראות ללוגן שיש להם תפוקה.

שיב (שגילתה שאבא שלה מייעץ לטום בעניין הגירושים איך לנצח אותה, וטום בעצתו קנה את כל עו"ד הטובים באיזור בשביל למנוע אותם ממנה, והוא מעמיד פני-תמים בשיחה איתה)
וקנדל (שמזהה עוד הזדמנות לנצח את אבא שלו)
עברה לי התלבטות לגבי שיב וטום. האם הם היו צריכים לעבוד על הבעיות שלהם ולהישאר נשואים או שלהיפרד הייתה האופציה הטובה עבור שניהם. אני לא בטוחה מה עדיף להם, במיוחד בהתחשב בעבודה שטום בגד בשיב בצורה נוראית.
לגבי קנדל, זה מבאס לראות אותו במצב הזה, הוא פחות או יותר ככה מאז אמצע העונה הראשונה אבל כל פעם שהוא מדבר נהיה לי כואב כי מרגישים (לפחות אני מרגישה) שלמרות שהוא מתפקד הוא לא שם במאה אחוזים. ועצם העבודה שנותנים לו לשתות אלכוהול... האם לאף אחד לא אכפת מספיק כדי לומר לו משהו?

זה מביא את לוגן, שיודע שהם יכולים להרוס לו את זה, לבוא אליהם למעין העמדת פנים של ניסיון פיוס, שכמובן ששיב וקנדל, שכבר התפכחו ממנו ומכירים ברעילות שלו, לא קונים.
לקחו להם רק 3 עונות ;-#

סצינה חזקה שבה בין היתר קנדל מטיח בו מפורשות:
א. שהוא התעלם מקונור במשך כל הילדות שלו (אולי כי הוא קלט מוקדם שהילד הזה לא קורץ מהחומר של "יורש ראוי" לניהול האימפריה שלו)
מסכימה איתך, אולי בגלל זה הוא תקע אותו בחווה באמצע שום מקום.

ב. שהוא הכניס את אמא של קונור למוסד סגור (כבר ידענו שהיא במקום כזה, אבל רק ניחשנו שזה אכן באשמתו)
מקווה שירחיבו על זה.

ג. שהוא היכה את רומן בילדותו (ידענו. ורומן כרגיל בתגובה ממעיט בערך העניין, ומאשים את עצמו "הייתי מעצבן".)
אוי, זה היה עצוב. הייתי בטוחה שרומן אולי משתף איתו פעולה בשלב הזה והוא אומר את זה כדי שהאחים שלו יעזבו את לוגן אבל אם הוא אמר את זה כי נוח לו לטאטא את העניין זה באמת עצוב.

עצובה כל כך גם התגובה של קונור אח"כ: זה דווקא טוב שגדלתי בלי אהבה, כי ככה למדתי לא להצטרך אהבה.
חוץ מזה ווילה נטשה אותו באמצע החזרות לחתונה שלהם, והוא שבור, אבל בסוף אנחנו רואים ששיב מתקשרת אליה ואח"כ שהיא חזרה אליו.
נראה לי ששיב שילמה לה בשביל לחזור!! שזה גם נוראי וגם נוגע ללב (שאכפת לשיב ככה מרגשותיו של קונור).
אוי, קונור ממש מסכן. גם מתעלמים ממנו ותמיד קוראים לקנדל הבן הבכור, גם לא משתפים אותו בענייני החברה (קנדל ושיב ניסו להעיף אותו מהשולחן כדי לדבר על עניינים עסקיים) וגם לא גונבים לו את הספוט לייט. הערב הזה היה צריך להיות שלו ובכל זאת אבא שלו והאחים הצליחו להביא את הדרמה שלהם ולהפוך אותה ליותר חשובה ממה שהוא חווה באותו רגע.
מעניין שאת אומרת ששיב שילמה לווילה, הסתכלתי שוב על הסצנה הזו ויש מצב שאת צודקת. לפעמים מתפלקים להם רגשות :-D

בסוף הפרק לוגן ,שכנראה יודע שרומן הוא "החוליה החלשה" בשלישיה, שעדיין יש לו עליו כוח גדול, מזמין אותו אליו ומשכנע אותו לעבור לצד שלו.

רומן שואל: "אתה באמת רוצה אותי?" (מה שהוא באמת רוצה כל כך לשמוע מאבא שלו)
לוגן משיב: "יותר מזה, אני צריך אותך!" (מה שבראש המעוות שלו נחשב "יוֳתר")
משום מה חשבתי שרומן כבר שיתף פעולה עם לוגן אבל עכשיו אני מבינה שהוא באמת רק שלח הודעת מזל טוב ושעד עכשיו הוא לא שיתף פעולה עם לוגן.
אני לא חושבת שזה היה לא בסדר שרומן שלח ללוגן הודעת יום הולדת.

בסוף לא יצא לי קצר, למרות שלא כתבתי עוד המון דברים!
|פנים|
כמו שאמרת מקודם, יש הרבה מה לנתח בסדרה הזו!

חוץ מזה, קרי (העוזרת/בת-זוג של לוגן) עושה אודישן לקריינות חדשות ב-ATN, והיא נוראית ומגוחכת בזה לדעת כולם.

לוגן בבירור יודע את זה, אבל לא מוכן להגיד לה ומצפה מטום או סיב או אחרים לדחות אותה מבלי לערב אותו.
אלא שכולם כמובן מפחדים להרגיז אותו.
וואו, זה היה נפלא :-D התלבטתי לרגע אם הוא יודע שהיא לא טובה ומצפה שאחרים יאמרו לה את זה או שהוא בכנות חושב שהיא טובה.

בסוף טום מפיל את התפקיד על גרג, שמצליח לעשות את זה, ואני מעריכה שזה בעצם ישחק לטובת גרג מול לוגן.
אני מרגישה שלמרות שגרג הצליח לעשות את זה, קארי עדיין הבינה שמשהו לא בסדר. למעשה הרגשתי שהיא טיפה ממורמרת על לוגן ושהיא הולכת לעלות את הנושא הזה בפניו אבל זה לא קרה בסוף.

(וכרגיל אצל לוגן, תמיד יש ברקע תהיה האם הוא אמיתי או משחק משחק בשביל לבחון אנשים סביבו, ומחפש מי יהיה זה שיעיז להגיד לו את האמת. לרגע תהיתי אם אולי אפילו קרי היא חלק מהעניין וזייפה את האודישן הגרוע לבקשתו. אבל מניחה שלא).
גם אני חושבת שלא, נראה לי שהיא באמת רצתה את התפקיד.

תהיות משלי:
  • מעניין למה ג'ס כל כך נאמנה לקנדל.
  • קנדל, רומן ושיב מתכוונים לעלות על מטוס כדי להגיע לחזרה שלפני החתונה של ווילה וקונור אבל לוגן מחליט לבטל להם את האפשרות לטוס על חשבון החברה. ולמען האמת פה אני כן מסכימה איתו, הם לא יכולים להפסיק לעבוד בחברה ועדיין לצפות שייתנו להם לטוס במטוס פרטי.
  • יוגו וג'רי צופים בסרטון של קארי וצוחקים על זה. לוגן שואל על מה הם צוחקים ויוגו ממציא משהו וחושב שהוא יצא מזה בשלום. אחר כך קרולינה רוצה שהוא יפתח את הלפטופ שלו, הוא כמובן לא רוצה לעשות את זה ובסוף מסכים, כשהוא מחבר את המחשב רואים לשנייה את הסרטון של קארי אני מניחה שלוגן ידע למה הם צחקו על האודישן ובכל זאת הוא לא אמר כלום. אולי כי גם הוא ידע שהיא לא הייתה טובה? בכל מקרה, הקרינג'יות בסצנה הייתה מעולה :-D
  • מה קרה בין ווילה לקונור? היא הבינה שהיא לא אוהבת אותו? כשהיא יוצאת מהחזרה היא נראית נסערת אבל אחר כך קונור אומר לאחים שלו שווילה אמרה שהיא לא מסוגלת להתחתן איתו.

Lhuna3

Well-known member
זה ממש מטריד כשבוס כמו לוגן מחליט לבקר כל יום במקום העבודה. אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לעבוד כשלוגן נמצא בסביבה.
ברור, גם אני לא.
עברה לי התלבטות לגבי שיב וטום. האם הם היו צריכים לעבוד על הבעיות שלהם ולהישאר נשואים או שלהיפרד הייתה האופציה הטובה עבור שניהם. אני לא בטוחה מה עדיף להם, במיוחד בהתחשב בעבודה שטום בגד בשיב בצורה נוראית.
לפי דעתי, עבור טום זה חד-משמעית עדיף להפרד ממנה. היא לא אוהבת אותו, יכול להיות שזה משהו שהיא קוראת לו אהבה, אבל היא נכה רגשית. לא שאני מאשימה אותה - אנחנו "מכירים" את שני ההורים שלה, ויודעים שאף אחד מהילדים לא זכה מהם לאהבה, אז היא כנראה לא יודעת מה זה בכלל. בכל מקרה, היא היא התייחסה אליו נורא וגם לא היססה לנצל אותו ולהקריב אותו כשזה התאים לה.
לגבי קנדל, זה מבאס לראות אותו במצב הזה, הוא פחות או יותר ככה מאז אמצע העונה הראשונה אבל כל פעם שהוא מדבר נהיה לי כואב כי מרגישים (לפחות אני מרגישה) שלמרות שהוא מתפקד הוא לא שם במאה אחוזים.
וואי לגמרי, הוא עדיין בתוכו שבוי בתוך הכאב והאכזבה מלוגן.
ועצם העבודה שנותנים לו לשתות אלכוהול... האם לאף אחד לא אכפת מספיק כדי לומר לו משהו?
:-( גם נכון.
אוי, זה היה עצוב. הייתי בטוחה שרומן אולי משתף איתו פעולה בשלב הזה והוא אומר את זה כדי שהאחים שלו יעזבו את לוגן אבל אם הוא אמר את זה כי נוח לו לטאטא את העניין זה באמת עצוב.
אני חושבת ככה כי גם בעבר הוא תמיד התייחס לזה ככה. היתה את הסצינה שלוגן החטיף לו "בטעות" (או לא בטעות, אצלו תמיד קשה לדעת) וזה היה אותו דבר אח"כ.
אוי, קונור ממש מסכן. גם מתעלמים ממנו ותמיד קוראים לקנדל הבן הבכור, גם לא משתפים אותו בענייני החברה (קנדל ושיב ניסו להעיף אותו מהשולחן כדי לדבר על עניינים עסקיים) וגם לא גונבים לו את הספוט לייט. הערב הזה היה צריך להיות שלו ובכל זאת אבא שלו והאחים הצליחו להביא את הדרמה שלהם ולהפוך אותה ליותר חשובה ממה שהוא חווה באותו רגע.
נכון. (לגבי ענייני החברה, לי הרושם היה שהוא עצמו לא רצה להכנס לעניינים)
והוא היה כזה חמוד כשהם שאלו אותו מה הוא רוצה לעשות, והוא אמר שהוא רוצה לקריוקי כי הוא ראה אנשים עושים את זה בסרטים, אבל אף אחד אף פעם לא רוצה ללכת איתו.
אבל בכלל בפרק הזה ובמונולוג הזה שם, ראינו משהו מהכאב הפנימי שלו, וזה באמת היה נורא עצוב.
מעניין שאת אומרת ששיב שילמה לווילה, הסתכלתי שוב על הסצנה הזו ויש מצב שאת צודקת. לפעמים מתפלקים להם רגשות :-D
חחח הזכרת לי שכשלוגן אומר להם שהוא בא כי הוא רוצה להשלים אז קנדל כזה בציניות:
Did Dad just say a feeling?
:-D
אני מרגישה שלמרות שגרג הצליח לעשות את זה, קארי עדיין הבינה שמשהו לא בסדר. למעשה הרגשתי שהיא טיפה ממורמרת על לוגן ושהיא הולכת לעלות את הנושא הזה בפניו אבל זה לא קרה בסוף.
אני חושבת גם. מעניין אם יהיה המשך לעניין.
תהיות משלי:
  • מעניין למה ג'ס כל כך נאמנה לקנדל.
אני מניחה שהוא משלם לה הרבה.
  • קנדל, רומן ושיב מתכוונים לעלות על מטוס כדי להגיע לחזרה שלפני החתונה של ווילה וקונור אבל לוגן מחליט לבטל להם את האפשרות לטוס על חשבון החברה. ולמען האמת פה אני כן מסכימה איתו, הם לא יכולים להפסיק לעבוד בחברה ועדיין לצפות שייתנו להם לטוס במטוס פרטי.
תכלס צודקת.
מה קרה בין ווילה לקונור? היא הבינה שהיא לא אוהבת אותו? כשהיא יוצאת מהחזרה היא נראית נסערת אבל אחר כך קונור אומר לאחים שלו שווילה אמרה שהיא לא מסוגלת להתחתן איתו.
אני מאמינה שהיא לא חשבה באמת שהיא אוהבת אותו בשום שלב. הוא שכר אותה כנערת ליווי יוקרתית, ואז התאהב בה (או חשב ככה לפחות) ושילם לה עוד ועוד כדי להמשיך, ואז הבטיח (וקיים) להגשים לה את החלום לכתוב ולביים מחזה ומימן לה את זה וככה שכנע אותה לעבור לגור איתו בחווה. בשום שלב זה לא נראה לי מהתגובות שלה שהיא אוהבת או אפילו מעריכה אותו, זה היה רק חיי העושר והנוחות והפינוק שהיה קשה לה לסרב להם. אבל היא לא הרגישה טוב עם זה. משלב מסויים היא אפילו בקושי מסתירה את הזלזול בו. גם להצעת הנישואין היא מסכימה בהתחלה רק כי צופים בהם והוא מבקש ממנה לא להביך אותו, אבל היא אומרת לו בשקט שהיא צריכה לחשוב על זה, ומאוחר יותר היא מסכימה עם המשפט: how bad can be? כאילו יאללה, שיהיה...
אז היא סחבה את כל ה"רומן" הזה עד כמה שיכלה, ובחזרה לחתונה היא נשברה.
אבל כנראה ששיב שכנעה אותה לחזור, אולי בעוד (הרבה) כסף, ואולי (עכשיו עלה לי בראש) אפילו באיום כלשהו? לא יודעת. אבל רואים ששיב מתקשרת אליה ברכב, אז זה חייב להיות קשור.

Aranel Nenharma

Well-known member
למרות שעם העובדה שזה עונה אחרונה אז אין לי מושג לאן זה הולך ללכת. הכל פתוח בפניהם ולא צריך להצדיק עלילות לעונות המשך
כל כך שמחתי.
כל כך אהבתי את בסצנה בפרק האחרון של עונה 3 שהם מנחמים את קנדל. איזה כיף לראות אותם אחים
גרג גם גידל הרבה אומץ
גם התבאסתי קצת שלא הראו לנו, כנראה נצטרך רק להסתפק עם המבט שלה
1680813421129.png
עוד רגע נפלא של טום וגרג הוא שגרג צריך לספר ללוגן שהוא וברידג'ט שכבו באחד החדרים כי זה תועד במצלמה
אני עדיין לא יודעת אם זה אמיתי או שטום שיחק בגרג
שיב אומרת בלי התראה שהיא עומדת להתגרש, זה הפתיע אותי.
הסצנה של שיב וטום בחדר שינה היתה ואווו
הנוכחות של ג'רי ופרנק הייתה קטנה מאוד וקלטתי את זה כשראו אותם רק אחרי חצי שעה.
אני דווקא קלטתי את ג'רי בסצנה הראשונה, אבל גם התבאסתי שלא ראו אותם הרבה
אמא של גרג?
ראינו אותה, בטוח בפרק הראשון שהיא אומרת לגרג ללכת למיסת יום הולדת של הדוד העשיר שלו

It's Always Sunny

Well-known member
לפי דעתי, עבור טום זה חד-משמעית עדיף להפרד ממנה. היא לא אוהבת אותו, יכול להיות שזה משהו שהיא קוראת לו אהבה, אבל היא נכה רגשית. לא שאני מאשימה אותה - אנחנו "מכירים" את שני ההורים שלה, ויודעים שאף אחד מהילדים לא זכה מהם לאהבה, אז היא כנראה לא יודעת מה זה בכלל. בכל מקרה, היא היא התייחסה אליו נורא וגם לא היססה לנצל אותו ולהקריב אותו כשזה התאים לה.
אז מזל שלא היו להם ילדים משותפים. לפחות אין שום דבר שמקשר בניהם. וכן, אני יודעת שעצם העובדה שטום עובד בשביל לוגן קצת מוציאה לי את הנקודה אבל בכל זאת, עדיף שלא יהיה להם משהו שמחבר בניהם לנצח.

וואי לגמרי, הוא עדיין בתוכו שבוי בתוך הכאב והאכזבה מלוגן.

:-( גם נכון.
באמצע העונה הראשונה קנדל התחיל לחזור להתמכרויות שלו ומאז לא יצא משם :-(

נכון. (לגבי ענייני החברה, לי הרושם היה שהוא עצמו לא רצה להכנס לעניינים)
והוא היה כזה חמוד כשהם שאלו אותו מה הוא רוצה לעשות, והוא אמר שהוא רוצה לקריוקי כי הוא ראה אנשים עושים את זה בסרטים, אבל אף אחד אף פעם לא רוצה ללכת איתו.
אבל בכלל בפרק הזה ובמונולוג הזה שם, ראינו משהו מהכאב הפנימי שלו, וזה באמת היה נורא עצוב.
מוכיח שקונור יכול להיות יותר מאתנחתא קומית.

חחח הזכרת לי שכשלוגן אומר להם שהוא בא כי הוא רוצה להשלים אז קנדל כזה בציניות:
Did Dad just say a feeling?
:-D
חחחח

אני מניחה שהוא משלם לה הרבה.
כן, כנראה שאת צודקת. אבל בעונה הקודמת הוא ביקש מלוגן שייתן לו להשאיר את ג'ס אצלו אז אני מניחה שהוא מאוד מעריך אותה ובתמורה היא מאוד נאמנה אליו בחזרה.

אני מאמינה שהיא לא חשבה באמת שהיא אוהבת אותו בשום שלב. הוא שכר אותה כנערת ליווי יוקרתית, ואז התאהב בה (או חשב ככה לפחות) ושילם לה עוד ועוד כדי להמשיך, ואז הבטיח (וקיים) להגשים לה את החלום לכתוב ולביים מחזה ומימן לה את זה וככה שכנע אותה לעבור לגור איתו בחווה. בשום שלב זה לא נראה לי מהתגובות שלה שהיא אוהבת או אפילו מעריכה אותו, זה היה רק חיי העושר והנוחות והפינוק שהיה קשה לה לסרב להם. אבל היא לא הרגישה טוב עם זה. משלב מסויים היא אפילו בקושי מסתירה את הזלזול בו. גם להצעת הנישואין היא מסכימה בהתחלה רק כי צופים בהם והוא מבקש ממנה לא להביך אותו, אבל היא אומרת לו בשקט שהיא צריכה לחשוב על זה, ומאוחר יותר היא מסכימה עם המשפט: how bad can be? כאילו יאללה, שיהיה...
אז היא סחבה את כל ה"רומן" הזה עד כמה שיכלה, ובחזרה לחתונה היא נשברה.
אבל כנראה ששיב שכנעה אותה לחזור, אולי בעוד (הרבה) כסף, ואולי (עכשיו עלה לי בראש) אפילו באיום כלשהו? לא יודעת. אבל רואים ששיב מתקשרת אליה ברכב, אז זה חייב להיות קשור.
אופס, אז אני פיספסתי לחלוטין שהוא שילם לה כסף :-D עכשיו הכל מסתדר לי. תודה על ההסבר. זה עוד יותר עצוב כי עכשיו קלטתי שקונור מאוהב במישהו שהוא משלם לה, אז זה עד יותר מדגיש כמה הוא בודד ורגיל לחיות בלי אהבה.

It's Always Sunny

Well-known member
ספוילר לשני הפרקים הראשונים של העונה:
עכשיו כשטום ושיב נפרדו האם נזכה לראות את טום וגרג ביחד?? :-D

למעלה