Lhuna3
Well-known member
שמחה שכתבת את זה, כי רק עכשיו ראיתי אחרי שכתבתי את זה גם אני!זה לגמרי היה רגע ששבר אותי. ראיתי שהשנה הגישו את המועמדו של קירן לשחקן ראשי באמי (במקום במשני כפי שהיו שולחים בדר"כ) ואני לגמרי חושבת שמגיע לו לזכות השנה מבלי בכלל לדעת מי המתמודדים האחרים. אני חושבת שהוא היה נפלא העונה ולגמרי מגיע לו לזכות!
כן, זה היה הרגע של האושר שהם כאילו חזרו קצת להיות ילדים שובבים ביחד!אבל אני רוצה לחזור לסצינה במטבח a meal fit for a king הייתה הרגע המאושר שלי ואני רוצה להיאחז בו.
וואו זה היה... קורע לב. בשביל שלושתם.כל הרגעים של השלישיה לפני ההצבעה
נשבר לי הלב
אני מסכימה עם הכל, גם אני חשבתי בסוף שזה היה הדבר הכי טוב בשבילם,רציתי ששיב תצביע איתם, רציתי את שלושתם ביחד. רציתי עוד רגעים קטנים כאלה של אושר.
אבל הרי ברור שהם לעולם לא היו מאושרים באמת אם הם היו ממשיכים להחזיק בווייסטאר.
הבחירה של שיב, אנוכית ככל שהייתה, הצילה את רומן, הוא כל כך רצה להשתחרר מהעול הזה ועכשיו הוא סוף סוף חופשי. החיוך הזה שלו בסוף כשהוא גם הבין את זההוא סוף סוף יצא מהכלוב!! היא גם הצילה את קנדל שהיה הורס את החברה במוקדם או במאוחר, (לפחות ככה שלושתם נשארו ~עדין~ מאוד עשירים) היא הצילה את קנדל מעצמו. הוא אולי לא מבין את זה עכשיו אבל זה הדבר הטוב ביותר בשבילו. חבל לי שהיא לא עשתה את אותו הדבר גם עבורה ופשוט עזבה את הכל כולל את טום. גבר שלעולם לא ישים אותה מעל לצרכים שלו.
היא שברה את מעגל ההתעללות עבור האחים שלה אך באותה נשימה דנה את עצמה והצאצא שלה להמשיך לחיות תחת הקללה המשפחתית.
אני. לא. בסדר.
ושרומן אולי יוכל סופסוף לשקם את עצמו ולהתחיל לחיות באמת.
יואו, הסצינה שלו עם קנדל כשהם נשארים לבד במשרד והוא כזה מסתכל על הפציעה במצח שלו ומערער שוב על "למה שזה לא יהיה אני?" - OMG.
קנדל - אהבתי שהפרק האחרון היה סוג של חזרה על הפרק הראשון של הסדרה - עלילה של קנדל מגייס קולות בלחץ להצבעה נגד לוגן (הפעם נגד מתסון, אבל זה מה שלוגן רצה) והמתח עד הסוף אם הוא ינצח, והסוף - בדיוק כמו בפרק הראשון, הוא שוב מפסיד.
(זה קרה בפרק הראשון של הסדרה, נכון, או שאני טועה?)
וזה כאילו הכי טרגי בשבילו, כי הוא מאמין שזה כל מה שהוא מסוגל ויודע לעשות, לוגן הבטיח לו את התפקיד הזה מגיל 7! הוא התכונן לזה כל חייו, זה היה מבחינתו "היעוד" שלו. הוא איבד בשביל זה את האישה והילדים שלו. הוא לא יודע מה עוד לעשות עם עצמו. אבל אני גם חושבת כמוך - שזה עדיף בשבילו, שהיא הצילה אותו מעצמו, מלהיות ללוגן. גם לו אולי יהיה עכשיו סיכוי להיות משהו אחר.
* אפרופו המשפחה שלו, זה היה נורא כשהם דיברו על להמשיך את ה-bloodline ורומן אמר שלוגן אמר/רמז פעם שהילדים של קנדל הם לא המשך כזה, כי אחד מאומץ (?)(אם הבנתי נכון) והשני נראה כאילו הוא של ראבה ושל גבר אחר.
שיב.
אוקיי.
היתה בתחילת הפרק יחסית את שיחת הטלפון שלה עם טום על הגירושין, שהיא הצליחה בה להגיד/לרמוז לו בהכי אמיץ וחשוף שלה אי פעם, שהיא היתה מוכנה לנסות מחדש, מערכת יחסים אמיתית. זה הכי קרוב היה ללהגיד לו שהיא אוהבת אותו שהיא הגיעה. והוא דחה את זה. ואני מסכימה שזה הרגיש קר וליבי איתה לגמרי, אבל אני גם אגיד שטום הגיע למצב הזה אחרי 3 עונות בהן הוא סבל ממנה יחס נוראי.
את ככל הנראה צדקת שהיא כן אהבה אותו, אני מאמינה בזה עכשיו, אבל היא כל כך לא ידעה מעולם איך מראים אהבה אמיתית, שיש בה פגיעות, שזה דבר שאסור היה להראות במשפחה שהיא גדלה בה, שהוא לא יכול היה להאמין בזה והאמון שהוא רצה בהתחלה לתת בה, נשבר כבר באופן חסר תקנה.
למה היא בסוף נשארת איתו - זה משהו שאני לא מבינה באמת. אולי אחרי שאקרא פרשנויות שלכן או של אחרים באינטרנט.
יש עוד הרבה מה להגיד, אבל אני אקח את העיצה שלך ונעשה את זה בחלקים, כי זה יותר מידי.