יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

Lhuna3

Well-known member
זה לגמרי היה רגע ששבר אותי. ראיתי שהשנה הגישו את המועמדו של קירן לשחקן ראשי באמי (במקום במשני כפי שהיו שולחים בדר"כ) ואני לגמרי חושבת שמגיע לו לזכות השנה מבלי בכלל לדעת מי המתמודדים האחרים. אני חושבת שהוא היה נפלא העונה ולגמרי מגיע לו לזכות!
|כן| שמחה שכתבת את זה, כי רק עכשיו ראיתי אחרי שכתבתי את זה גם אני!
אבל אני רוצה לחזור לסצינה במטבח a meal fit for a king הייתה הרגע המאושר שלי ואני רוצה להיאחז בו.
כן, זה היה הרגע של האושר שהם כאילו חזרו קצת להיות ילדים שובבים ביחד!
כל הרגעים של השלישיה לפני ההצבעה|לב||לב||לב||לב|
נשבר לי הלב|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה|
וואו זה היה... קורע לב. בשביל שלושתם.
רציתי ששיב תצביע איתם, רציתי את שלושתם ביחד. רציתי עוד רגעים קטנים כאלה של אושר.
אבל הרי ברור שהם לעולם לא היו מאושרים באמת אם הם היו ממשיכים להחזיק בווייסטאר.
הבחירה של שיב, אנוכית ככל שהייתה, הצילה את רומן, הוא כל כך רצה להשתחרר מהעול הזה ועכשיו הוא סוף סוף חופשי. החיוך הזה שלו בסוף כשהוא גם הבין את זה|לב|הוא סוף סוף יצא מהכלוב!!|בוכה| היא גם הצילה את קנדל שהיה הורס את החברה במוקדם או במאוחר, (לפחות ככה שלושתם נשארו ~עדין~ מאוד עשירים) היא הצילה את קנדל מעצמו. הוא אולי לא מבין את זה עכשיו אבל זה הדבר הטוב ביותר בשבילו. חבל לי שהיא לא עשתה את אותו הדבר גם עבורה ופשוט עזבה את הכל כולל את טום. גבר שלעולם לא ישים אותה מעל לצרכים שלו.
היא שברה את מעגל ההתעללות עבור האחים שלה אך באותה נשימה דנה את עצמה והצאצא שלה להמשיך לחיות תחת הקללה המשפחתית.
אני. לא. בסדר.
אני מסכימה עם הכל, גם אני חשבתי בסוף שזה היה הדבר הכי טוב בשבילם,
ושרומן אולי יוכל סופסוף לשקם את עצמו ולהתחיל לחיות באמת.
יואו, הסצינה שלו עם קנדל כשהם נשארים לבד במשרד והוא כזה מסתכל על הפציעה במצח שלו ומערער שוב על "למה שזה לא יהיה אני?" - OMG.

קנדל - אהבתי שהפרק האחרון היה סוג של חזרה על הפרק הראשון של הסדרה - עלילה של קנדל מגייס קולות בלחץ להצבעה נגד לוגן (הפעם נגד מתסון, אבל זה מה שלוגן רצה) והמתח עד הסוף אם הוא ינצח, והסוף - בדיוק כמו בפרק הראשון, הוא שוב מפסיד.
(זה קרה בפרק הראשון של הסדרה, נכון, או שאני טועה?)
וזה כאילו הכי טרגי בשבילו, כי הוא מאמין שזה כל מה שהוא מסוגל ויודע לעשות, לוגן הבטיח לו את התפקיד הזה מגיל 7! הוא התכונן לזה כל חייו, זה היה מבחינתו "היעוד" שלו. הוא איבד בשביל זה את האישה והילדים שלו. הוא לא יודע מה עוד לעשות עם עצמו. אבל אני גם חושבת כמוך - שזה עדיף בשבילו, שהיא הצילה אותו מעצמו, מלהיות ללוגן. גם לו אולי יהיה עכשיו סיכוי להיות משהו אחר.
* אפרופו המשפחה שלו, זה היה נורא כשהם דיברו על להמשיך את ה-bloodline ורומן אמר שלוגן אמר/רמז פעם שהילדים של קנדל הם לא המשך כזה, כי אחד מאומץ (?)(אם הבנתי נכון) והשני נראה כאילו הוא של ראבה ושל גבר אחר.

שיב.
אוקיי.
היתה בתחילת הפרק יחסית את שיחת הטלפון שלה עם טום על הגירושין, שהיא הצליחה בה להגיד/לרמוז לו בהכי אמיץ וחשוף שלה אי פעם, שהיא היתה מוכנה לנסות מחדש, מערכת יחסים אמיתית. זה הכי קרוב היה ללהגיד לו שהיא אוהבת אותו שהיא הגיעה. והוא דחה את זה. ואני מסכימה שזה הרגיש קר וליבי איתה לגמרי, אבל אני גם אגיד שטום הגיע למצב הזה אחרי 3 עונות בהן הוא סבל ממנה יחס נוראי.
את ככל הנראה צדקת שהיא כן אהבה אותו, אני מאמינה בזה עכשיו, אבל היא כל כך לא ידעה מעולם איך מראים אהבה אמיתית, שיש בה פגיעות, שזה דבר שאסור היה להראות במשפחה שהיא גדלה בה, שהוא לא יכול היה להאמין בזה והאמון שהוא רצה בהתחלה לתת בה, נשבר כבר באופן חסר תקנה.
למה היא בסוף נשארת איתו - זה משהו שאני לא מבינה באמת. אולי אחרי שאקרא פרשנויות שלכן או של אחרים באינטרנט.

יש עוד הרבה מה להגיד, אבל אני אקח את העיצה שלך ונעשה את זה בחלקים, כי זה יותר מידי.

LeAnnDylan

Well-known member
|כן| שמחה שכתבת את זה, כי רק עכשיו ראיתי אחרי שכתבתי את זה גם אני!
נחזיק לו אצבעות! |הלוואי|
וגם לשיב|הלוואי|
כן, זה היה הרגע של האושר שהם כאילו חזרו קצת להיות ילדים שובבים ביחד!
זו אגב הייתה הסצינה האחרונה שצילמו לסדרה ואחריה שרה וקירן גילחו לג'רמי את הראש. יש כל מיני תמונות וסרטונים של זה וזה כזה חמוד והלב שלי לא עומד בזה|לב|
יואו, הסצינה שלו עם קנדל כשהם נשארים לבד במשרד והוא כזה מסתכל על הפציעה במצח שלו ומערער שוב על "למה שזה לא יהיה אני?" - OMG.
וואו לגמרי.
אני חושבת שזה שהוא ראה את ג'רי ערער אותו. כי הדבר האחרון שהיא אמרה לו זה שהיא יכלה לקחת אותו לפסגה והוא פישל. ואגב באותו יום ממש כמה רגעים אחרי, הוא רואה איך כולם עושים צוחק מקונור (ביום של הבחירות) ורק ווילה עומדת לצידו- היחידה שמאמינה בו. וזה בטח כואב לרומן להבין שהוא הרגע הפסיד את היחידה שאי פעם האמינה- בו.
אז אחרי שקנדל מטיח ברומן שהוא פישל בפרק הקודם, הכל עולה לו מחדש כשהוא רואה את ג'רי. ואולי לרגע הוא עוד מאמין שהיה סיכוי שזה היה יכול להיות הוא. אם הוא לא היה כזה נוראי לג'רי, ובטח גם עדין מאשים את עצמו שאם לא היה אומר את הדברים ה"נוראיים" ללוגן בהקלטה האחרונה שלו, אולי הוא לא היה מת. ואולי הוא היה שם כדי להוכיח לכולם שהוא באמת בחר ברומן ורצה שזה יהיה הוא. אבל לוגן מת ואיתו מתה כל התקווה של רומן שזה יהיה הוא.
קנדל - אהבתי שהפרק האחרון היה סוג של חזרה על הפרק הראשון של הסדרה - עלילה של קנדל מגייס קולות בלחץ להצבעה נגד לוגן (הפעם נגד מתסון, אבל זה מה שלוגן רצה) והמתח עד הסוף אם הוא ינצח, והסוף - בדיוק כמו בפרק הראשון, הוא שוב מפסיד.
(זה קרה בפרק הראשון של הסדרה, נכון, או שאני טועה?)
אני לא יודעת לאיזה סצינה את מתייחסת אם את מתייחסת לזו שקנדל מגייס קולות והוא לא מצליח להגיע לישיבה עצמה וצריך לעשות את זה כשהוא על רמקול אז זה לא היה בעונה הראשונה. אלא אם כן את מתייחסת לסצינה אחרת?
זה אומנם היה רק לפני חודש אבל מרגיש לי כאילו עבר יובל מאז שצפיתי בפרק הראשון. מה שמדהים זה שכל כך הרבה השתנה אבל גם כל כך הרבה נשאר בדיוק אותו הדבר.
וזה כאילו הכי טרגי בשבילו, כי הוא מאמין שזה כל מה שהוא מסוגל ויודע לעשות, לוגן הבטיח לו את התפקיד הזה מגיל 7! הוא התכונן לזה כל חייו, זה היה מבחינתו "היעוד" שלו. הוא איבד בשביל זה את האישה והילדים שלו. הוא לא יודע מה עוד לעשות עם עצמו. אבל אני גם חושבת כמוך - שזה עדיף בשבילו, שהיא הצילה אותו מעצמו, מלהיות ללוגן. גם לו אולי יהיה עכשיו סיכוי להיות משהו אחר.
* אפרופו המשפחה שלו, זה היה נורא כשהם דיברו על להמשיך את ה-bloodline ורומן אמר שלוגן אמר/רמז פעם שהילדים של קנדל הם לא המשך כזה, כי אחד מאומץ (?)(אם הבנתי נכון) והשני נראה כאילו הוא של ראבה ושל גבר אחר.
אאל"ט ראיתי איפשהו שדיברו על זה כמה פעמים בעבר על זה שסופי היא אסייתית (?) ואז מן הסתם זה לא מקנדל או ראבה. מה ראבה בכלל? אני לא מצליחה להבין.
אבל לא ידעתי שגם אייברסון כביכול לא שלו. אני מופתעת שמישהו כמו קנדל לא יטרח פשוט לעשות בדיקת אהבות פשוטה אם היה איזשהו ספק לכן נראה לי שזה סתם לוגן הגזען:-D
שיב.
אוקיי.
היתה בתחילת הפרק יחסית את שיחת הטלפון שלה עם טום על הגירושין, שהיא הצליחה בה להגיד/לרמוז לו בהכי אמיץ וחשוף שלה אי פעם, שהיא היתה מוכנה לנסות מחדש, מערכת יחסים אמיתית. זה הכי קרוב היה ללהגיד לו שהיא אוהבת אותו שהיא הגיעה. והוא דחה את זה. ואני מסכימה שזה הרגיש קר וליבי איתה לגמרי, אבל אני גם אגיד שטום הגיע למצב הזה אחרי 3 עונות בהן הוא סבל ממנה יחס נוראי.
את ככל הנראה צדקת שהיא כן אהבה אותו, אני מאמינה בזה עכשיו, אבל היא כל כך לא ידעה מעולם איך מראים אהבה אמיתית, שיש בה פגיעות, שזה דבר שאסור היה להראות במשפחה שהיא גדלה בה, שהוא לא יכול היה להאמין בזה והאמון שהוא רצה בהתחלה לתת בה, נשבר כבר באופן חסר תקנה.
האמת שמצחיק שדווקא בסצינה הזאת שאת הבנת שהיא כנראה כן אהבה אותו (בדרך המוזרה שלה להפגין אהבה) מה שאני לקחתי מהסצינה הזאת זה שטום כנראה אף פעם לא באמת אהב אותה. ז"א, אני מאמינה שהוא נמשך אליה ואולי היה איזשהו משהו קסום עבורו בסטטוס ומעמד שלה ויש מצב שהוא באמת האמין באיזשהו שלב שיש לו רגשות כלפיה. בעצם, יכול להיות שהוא אהב אותה אבל הוא לא היה מאוהב בה. וברגע שהוא הבין שהוא לא צריך אותה היה קל לו "לכבות" את הרגשות שלו כלפיה. אז נכון שיש בקשר הזה סוג של נוחיות ויכול להיות שבאמת יש שם משיכה מינית גדולה שעדין מחזיקה את טום אבל מרגיש לי שעכשיו הסיבה היחידה שהוא לא חתך ממנה סופית זה כי הוא מאמין בתוך תוכו שמגיע לו להיות אבא.
למה היא בסוף נשארת איתו - זה משהו שאני לא מבינה באמת. אולי אחרי שאקרא פרשנויות שלכן או של אחרים באינטרנט.
לא יודעת אם זו התשובה אבל ככה אני רואה את הדברים- בתחילת הפרק ולפחות בחלקו שלושתם עדין האמינו שהם יכולים "לזכות". שהם הכי ראויים ושלוגן בעצם רצה אותם. אבל לקראת סוף הפרק כשרומן נשבר ומתחיל להטיח בקנדל שהוא בולשיט ושלושתם בולשיט והם כלום - קנדל הוא כלום בלי ראבה והילדים ותפקיד המנכ"ל, רומן הוא כלום בלי ג'רי, בלי לוגן בלי שום יכולת ליצור קשר אנושי ותקין עם אף אחד, ושיב היא כלום כי היא אישה שאף אחד לעולם לא יקח ברצינות עם נישואים מפורקים לגבר מנוכר. רומן היה הראשון להבין את זה. ובהמשך כשרואים את קנדל צועד שם על המזח עם מבט ריק בעיניים מבינים שגם הוא הבין את זה ואז בסצינה האחרונה כשרואים את שיב שהורדה לדרגת אשת איש מבינים שגם היא הבינה את זה. הם שלושתם ריקים. והם היו ריקים מההתחלה.

בעונות הקודמות היה את הקטע של הכיסוי של כל ההטרדות המיניות בספינת התענוגות והיה את ה"מנטרה" שחזרה על עצמה- "no real person involved"
בסוף הסדרה אנחנו מבינים שזה תקף לא רק אל השלישיה, אלא לכל הדמויות שלנו, אפילו טום, שאומנם "זכה" אבל הסיבה שמטסון בחר בו זה כי הוא empty suit, וגרג שנקנה כמו פיסת ריהוט יד שניה. הם כולם ריקים ולא אמיתיים. והם לא היו אנשים אמיתיים אף פעם כי הם לא היו לוגן.

Aranel Nenharma

Well-known member

*במקום למחוק את ההודעה

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
ואוווו

הפרק הסתיים ואני פשוט התהלכתי בחדר מרוב שהייתי מוצפת ברגשות, הפרק הזה היה רכבת הרים של רגשות
עברתי מאיזה אושר זה הפרק סיום הכי טוב לעצב וזה הפרק סיום הכי טוב.
עם הפרק הזה אני באמת שלמה שהם לא ממשיכים לעוד עונה, כי כן, יש עוד מה לספר בסיפור שלהם, אבל מצד שני הסיפור הסתיים ובזמן טוב כי בוא לא היה יכול להגרר יותר.
נתחיל עם כמה טוב רומן נראה בבגדים הפשוטים והרגילים האלו
כל הסצנות אצל אמא שלהם היו מדהימות, כל כך שמחתי בשבילם והלב שלי פעם מרוב אושר
1685446791007.png
ולגבי אמא שלהם, אז אני יודעת שיש הסכמה בסדרה שהיא לא הייתה אמא טובה וכנראה היא באמת לא אמא מושלמת, אבל בפרק הזה כן קיבלתי ממנה תחושה של אישה שאיכפת לה מהילדים שלהם והיא כן שמחה שהילדים שלה חזרו אליה הביתה ומתנהגים כמו ילדים, ולמען האמת קשה לגדל כאלו פרחחים, הקטע שרומן ליקק את גוש הגבינה ממש עצבן אותי.
אבל זה היה רק אמצע הפרק והיה ברור שהמצב לא ישאר ככה
והסוף היה מדהים, היו לי ציפיות גדולות מהפרק והוא אכן מילא אותם.
אף אחד מהילדים לא באמת מתאים להיות הCEO, כולם שם דפוקים וכל אחד היה דופק את החברה בדרך זו או אחרת, והעול של החברה רק העיב עליהם וזה באמת לטובה שהם נפרדו מזה, רק חבל שזה נראה שזה גם הגדיל את הקרעים בין האחים.
קנדל - הוא שאל איזה מההריגות, אז את מי עוד הוא הרג? אני לא זוכרת, אבל זה ברור שהמעשה הזה השפיע עליו ופגע בו קשות, ובגלל כל הרצון של לוגן להסתיר את זה, קנדל לא קיבל טיפול הולם. עכשיו גם זה מתקשר לי עם פרק שעבר שהוא דיבר עם קולן (שומר הראש) על הפגישות שלו עם פסיכולוג.
גם גילנו שהוא לא האב הביולוגי של הילדים שלו. כנראה קנדל עקר ולכן הם אימצו ילד והשתמשו בתרומת זרע לילד שני, מניחה זה גם משהו שפגע בו, הרי ההמשכיות זה משהו שהוביל את כל המשפחה הזו וחוסר היכולת של קנדל להוביא צאצא דם, זה משהו שפגע בו. זה גם מסביר את התגובה ההמומה וחסר המילים שהיה לו כששיב סיפרה שהיא בהריון.
קנדל איבד ברגע אחד את כל מה שחשוב לו, הוא עצמו אמר שהרעיון להניג זה הדבר היחיד שהיה לו בחיים, ואני ממש חששתי שהוא הולך להתאבד בסצנה האחרונה, מזל שקולן היה שם מאחוריו ושמר עליו
רומן - כבר דיברנו על ההופעה המדהימה של קירן :love:
נשבר לי הלב שהוא לא יכול לוותר על הרעיון שאולי הוא יהיה המנהיג, החתירה לאהבה של אבא שלו ולקבלה אישור מאבא שלו נשארה אצלו וזה מה שמוביל אותו.
מצד שני הוא כנראה יודע שהוא לא מתאים להיות בתפקיד ושאם זה יהיה באחריות שלו הוא ידפוק הכל, הוא עדיין מרגיש את האשמה על ליל הבחירות.
הוא גם כנראה לאורך כל הדרך לא ידע מה באמת העמדה שלו, הוא היה זורם עם האנשים סביבו, הוא תמיד היה בין שיב לקנדל, ועכשיו הוא יודע שהעול הזה של החברה ירד ממנו והוא יכול להתחיל להבין מי הוא.
שיב - ליבי הכי הולך אליה. היא עבדה כל כך קשה כדי לעלות בסולם ולהיות מישהי בחברה ולהראות שגם לה יש יכולות שהיא לא יכולה לוותר על הרעיון הזה גם אחרי שהם הגיעו להסכמה. היא עדיין הילדה הקטנה של אבא שלה שעושה הכל כדי לקבל את אישורו.
ובעצם זה מה ששיב בסוף, מישהי שצריכה אישור של מישהו (בכוונה לא אומרת של גבר כי לא נראה לי העניין פה בוא מגדר) גם אחרי שהיא נבגדה ע"י טום (נדון בו בהמשך) היא חוזרת אליו ונהיית השפוטה שלו, כי היא צריכה מישהו שיוביל אותה ומישהי שהיא תעבוד קשה כדי לקבל ממנו אישור, גם אחרי שהיא קיבלה אישור מטום שהיא ממש לא בראש סדר העדיפויות שלו
1685448363749.png
* סצנה מצמררת
טום - כמות הפעמים שצעקתי על הטלוויזה "Go fuck you self tom". אם עד עכשיו הייתי בעדו והוא היה דמות אהובה שלי בפרק הזה הכל נהרס, אפילו אחרי סיום עונה 3 לא שנאתי אותו כל כך.
התירוץ שלו בעונה 3 היה שהוא יעשה הכל כדי לשמור עליו, שזה עניין אחר שיש לדון בו, אבל בפרק הזה הוא פשוט עשה את מה שעשה מתוך אנוכיות ורדיפת בצע.
בתחילת הפרק שיב נפתחה בפניו והאו נשאר סגור וקר עם אינטרס אחר, לעלות לפסגה.
באמת שאין מה לדון עליו יותר כי רק המחשבה על המעשים של טום מביאים לי רצון להרביץ למחשב.
אני כן אציין שזה מעניין שבדרך הפוכה עדיין הולך להיות יורש למשפחת רוי בחברה, ועכשיו בא לי הרצון לראות ספין אוף לסדרה שקורה עוד 30 שנה.
גרג - למען האמת הוא היה דמות די אנמית העונה, הוא די נגרר או אחריו טום או אחרי האחים. אפשר לומר שהוא יצא גיבור הפרק כי הוא חשף את התוכניות של מטסון אבל זה קרה רק בגלל הדרכים האנוכיות של גרג שפשוט רצה לרקוד על שתי החתונות.
לא כל כך ברור לי מה ההמשך שלו, האם טום באמת ידאג לו, אבל זה רק אני או שיש הרגשה שטום הציעה לו שהוא ישמור עליו אם גרג יהיה שפחת המין שלו???
קונור - האח המנודה, כל ההחלטות החשובות ואפילו לא חושבים להתייעץ עם קונור. נכון שהוא לא מעורבב בכל הסיפור אבל לפעמים זה מרגיש שבכוונה לא מתייחסים אליו. מעניין אם זה כי בילדות אמא של האחים דאגה למדר את קונור מהצאצאים שלה.
הוא גם קיבל סוף די עצוב, הוא לא נבחר לנשיא (והרי זה ידוע שהוא חלם על זה מגיל ילדות) ולמרות שווילה תמיד היתה לצידו והגנה עליו, זה ברור שהוא נכנס לנישאים חסרי אהבה ותשוקה, ונראה כאילו בפרק הזה קונור גם הבין את זה.
לוגן - המנצח הגדול של הסדרה, זה בטוח. בסופו של דבר הוא קיבל את כל מה שהוא רצה.
העסקה שלו התקיימה והילדים שלו לא הצליחו להתאחד ולהתאגד נגדו.
ומה שחושב שלוגן נשאר בזיכרון כאגדה, כאדם שאין שני לו, והילדים שלו לא הצליחו אפילו להגיע לקרסול שלו ולקחת ממנו את ההילה

זה בהחלט לא הסוף של משפחת רוי, זה רק הסוף של הסיפור שסופר לנו.
ועכשיו נראה שהמלחמה הולכת להמשיך שוב בתוך החברה, משחק ההשרדות של כולם שם.

Lhuna3

Well-known member
נחזיק לו אצבעות! |הלוואי|
וגם לשיב|הלוואי|
לגמרי מגיע גם לה, וגם לקנדל.
זו אגב הייתה הסצינה האחרונה שצילמו לסדרה ואחריה שרה וקירן גילחו לג'רמי את הראש.
מה?? 8-* :-D
יש כל מיני תמונות וסרטונים של זה וזה כזה חמוד והלב שלי לא עומד בזה|לב|
אני עוד לא מוכנה לסרטונים.

אני חושבת שזה שהוא ראה את ג'רי ערער אותו. כי הדבר האחרון שהיא אמרה לו זה שהיא יכלה לקחת אותו לפסגה והוא פישל. ואגב באותו יום ממש כמה רגעים אחרי, הוא רואה איך כולם עושים צוחק מקונור (ביום של הבחירות) ורק ווילה עומדת לצידו- היחידה שמאמינה בו. וזה בטח כואב לרומן להבין שהוא הרגע הפסיד את היחידה שאי פעם האמינה- בו.
אז אחרי שקנדל מטיח ברומן שהוא פישל בפרק הקודם, הכל עולה לו מחדש כשהוא רואה את ג'רי. ואולי לרגע הוא עוד מאמין שהיה סיכוי שזה היה יכול להיות הוא. אם הוא לא היה כזה נוראי לג'רי, ובטח גם עדין מאשים את עצמו שאם לא היה אומר את הדברים ה"נוראיים" ללוגן בהקלטה האחרונה שלו, אולי הוא לא היה מת. ואולי הוא היה שם כדי להוכיח לכולם שהוא באמת בחר ברומן ורצה שזה יהיה הוא. אבל לוגן מת ואיתו מתה כל התקווה של רומן שזה יהיה הוא.
כן, נשמע הגיוני שזה מה שהיה לו בראש או בתת מודע.
אני לא יודעת לאיזה סצינה את מתייחסת אם את מתייחסת לזו שקנדל מגייס קולות והוא לא מצליח להגיע לישיבה עצמה וצריך לעשות את זה כשהוא על רמקול אז זה לא היה בעונה הראשונה. אלא אם כן את מתייחסת לסצינה אחרת?
זה אומנם היה רק לפני חודש אבל מרגיש לי כאילו עבר יובל מאז שצפיתי בפרק הראשון. מה שמדהים זה שכל כך הרבה השתנה אבל גם כל כך הרבה נשאר בדיוק אותו הדבר.
כן אני מתבלבלת כמובן |פנים|
אאל"ט ראיתי איפשהו שדיברו על זה כמה פעמים בעבר על זה שסופי היא אסייתית (?) ואז מן הסתם זה לא מקנדל או ראבה. מה ראבה בכלל? אני לא מצליחה להבין.
אבל לא ידעתי שגם אייברסון כביכול לא שלו. אני מופתעת שמישהו כמו קנדל לא יטרח פשוט לעשות בדיקת אהבות פשוטה אם היה איזשהו ספק לכן נראה לי שזה סתם לוגן הגזען:-D
הבת נראתה לי באמת הודית או משהו כזה, אז זה הגיוני שהיא מאומצת.
לגבי ראבה אין לי מושג מה היא.
האמת שמצחיק שדווקא בסצינה הזאת שאת הבנת שהיא כנראה כן אהבה אותו
זה לא היה רק בסצינה הזאת, זה היה במהלך העונה הזאת. רק אחרי הבגידה שלו בה שערערה את הבטחון שלה היא התחילה לאט לאט לשכנע שיש לה רגשות אמיתיים כלפיו.
(בדרך המוזרה שלה להפגין אהבה) מה שאני לקחתי מהסצינה הזאת זה שטום כנראה אף פעם לא באמת אהב אותה. ז"א, אני מאמינה שהוא נמשך אליה ואולי היה איזשהו משהו קסום עבורו בסטטוס ומעמד שלה ויש מצב שהוא באמת האמין באיזשהו שלב שיש לו רגשות כלפיה. בעצם, יכול להיות שהוא אהב אותה אבל הוא לא היה מאוהב בה. וברגע שהוא הבין שהוא לא צריך אותה היה קל לו "לכבות" את הרגשות שלו כלפיה. אז נכון שיש בקשר הזה סוג של נוחיות ויכול להיות שבאמת יש שם משיכה מינית גדולה שעדין מחזיקה את טום אבל מרגיש לי שעכשיו הסיבה היחידה שהוא לא חתך ממנה סופית זה כי הוא מאמין בתוך תוכו שמגיע לו להיות אבא.
אני נוטה לחשוב שכן היה לו רגש אמיתי כלפיה, אחרת הוא לא היה נראה פגוע כל פעם שהיא התייחסה אליו רע, והוא תמיד נראה לי באמת קצת פגוע ומאוכזב. כמו שכתבתי בעיני האמון שלו בה פשוט נשבר כבר מעבר לנקודה שניתן לתקן. עד לזמן שהיא הגיעה למצב שהיא כן מראה לו רגש אמיתי - זה היה מאוחר מידי בשבילו וכבר לא עניין אותו.
אבל - אני לא יכולה להיות בטוחה בזה. אני לא פוסלת את האפשרות שהוא היה שם מההתחלה יותר בשביל הכסף והמעמד.
לא יודעת אם זו התשובה אבל ככה אני רואה את הדברים- בתחילת הפרק ולפחות בחלקו שלושתם עדין האמינו שהם יכולים "לזכות". שהם הכי ראויים ושלוגן בעצם רצה אותם. אבל לקראת סוף הפרק כשרומן נשבר ומתחיל להטיח בקנדל שהוא בולשיט ושלושתם בולשיט והם כלום - קנדל הוא כלום בלי ראבה והילדים ותפקיד המנכ"ל, רומן הוא כלום בלי ג'רי, בלי לוגן בלי שום יכולת ליצור קשר אנושי ותקין עם אף אחד, ושיב היא כלום כי היא אישה שאף אחד לעולם לא יקח ברצינות עם נישואים מפורקים לגבר מנוכר. רומן היה הראשון להבין את זה. ובהמשך כשרואים את קנדל צועד שם על המזח עם מבט ריק בעיניים מבינים שגם הוא הבין את זה ואז בסצינה האחרונה כשרואים את שיב שהורדה לדרגת אשת איש מבינים שגם היא הבינה את זה. הם שלושתם ריקים. והם היו ריקים מההתחלה.

בעונות הקודמות היה את הקטע של הכיסוי של כל ההטרדות המיניות בספינת התענוגות והיה את ה"מנטרה" שחזרה על עצמה- "no real person involved"
בסוף הסדרה אנחנו מבינים שזה תקף לא רק אל השלישיה, אלא לכל הדמויות שלנו, אפילו טום, שאומנם "זכה" אבל הסיבה שמטסון בחר בו זה כי הוא empty suit, וגרג שנקנה כמו פיסת ריהוט יד שניה. הם כולם ריקים ולא אמיתיים. והם לא היו אנשים אמיתיים אף פעם כי הם לא היו לוגן.
|כן| יפה, אהבתי.
זה גם מסתדר לי עם הסצינה האחרונה של קונור וווילה, שבהם שיב מזכירה להם שזה עוד לא בטוח שמנקן יקבל את הנשיאות כי יש עניין משפטי - ואז יתכן שקונור לא יקבל את תפקיד השגריר, ויהיה גם הוא "כלום", וווילה תצטרך להמשיך לסבול את החיים איתו (היא תכננה כבר על מערכת יחסים מרחוק כשהוא יסע) כלומר תשאר במצב של "הזונה", שזה מה שהיא איתו.
וגרג - נשאר תקוע לגרגג בשביל טום, שלא מוותר עליו בתפקיד הזה שבו הוא היה ממש מתחילת הסדרה - שק החבטות שלו.

Lhuna3

Well-known member
הפרק הסתיים ואני פשוט התהלכתי בחדר מרוב שהייתי מוצפת ברגשות, הפרק הזה היה רכבת הרים של רגשות
עם הפרק הזה אני באמת שלמה שהם לא ממשיכים לעוד עונה, כי כן, יש עוד מה לספר בסיפור שלהם, אבל מצד שני הסיפור הסתיים ובזמן טוב כי בוא לא היה יכול להגרר יותר.
|כן|
אף אחד מהילדים לא באמת מתאים להיות הCEO
אני חושבת ששיב אולי היתה כן יכולה - אבל בשביל זה היא היתה צריכה להיות אמא the family way וזה היה עצוב.
קנדל - הוא שאל איזה מההריגות, אז את מי עוד הוא הרג?
יואו נכון, גם אני תהיתי על זה! אני לא חושבת שידוע לנו שהוא הרג עוד מישהו.
ואז גם כל הקטע שהוא מחליט להכחיש בפני רומן ושיב שזה קרה, כי הוא יודע שזה אחד הדברים שבאמת פוסלים אותו לכאורה.
גם גילנו שהוא לא האב הביולוגי של הילדים שלו. כנראה קנדל עקר ולכן הם אימצו ילד והשתמשו בתרומת זרע לילד שני, מניחה זה גם משהו שפגע בו, הרי ההמשכיות זה משהו שהוביל את כל המשפחה הזו וחוסר היכולת של קנדל להוביא צאצא דם, זה משהו שפגע בו. זה גם מסביר את התגובה ההמומה וחסר המילים שהיה לו כששיב סיפרה שהיא בהריון.
אני לא חושבת שזה משהו שאנחנו יודעים בוודאות לגבי אייברסון, אנחנו רק יודעים שזה משהו שלוגן רמז פעם או פקפק באבהותו (למרות שהתגובה הכל כך קיצונית של קנדל לרומן כשהוא הזכיר את זה, גורמת לי לנטות לחשוב שזה נכון).
קנדל איבד ברגע אחד את כל מה שחשוב לו, הוא עצמו אמר שהרעיון להניג זה הדבר היחיד שהיה לו בחיים, ואני ממש חששתי שהוא הולך להתאבד בסצנה האחרונה, מזל שקולן היה שם מאחוריו ושמר עליו
וואי לגמרי, גם רגע לפני זה כשהוא הולך שם עוד במסדרון אחרי ההצבעה, אני חשבתי "שמישהו ישמור עליו שלא יקפוץ מהחלון".
נשבר לי הלב שהוא לא יכול לוותר על הרעיון שאולי הוא יהיה המנהיג, החתירה לאהבה של אבא שלו ולקבלה אישור מאבא שלו נשארה אצלו וזה מה שמוביל אותו.
מצד שני הוא כנראה יודע שהוא לא מתאים להיות בתפקיד ושאם זה יהיה באחריות שלו הוא ידפוק הכל, הוא עדיין מרגיש את האשמה על ליל הבחירות.
הוא גם כנראה לאורך כל הדרך לא ידע מה באמת העמדה שלו, הוא היה זורם עם האנשים סביבו, הוא תמיד היה בין שיב לקנדל, ועכשיו הוא יודע שהעול הזה של החברה ירד ממנו והוא יכול להתחיל להבין מי הוא.
|כן||לב| כן, איכשהו בסוף הסיום הזה מרגיש הכי טוב בשבילו במיוחד, יותר מאשר בשביל האחרים.
שיב - ליבי הכי הולך אליה. היא עבדה כל כך קשה כדי לעלות בסולם ולהיות מישהי בחברה ולהראות שגם לה יש יכולות שהיא לא יכולה לוותר על הרעיון הזה גם אחרי שהם הגיעו להסכמה. היא עדיין הילדה הקטנה של אבא שלה שעושה הכל כדי לקבל את אישורו.
ובעצם זה מה ששיב בסוף, מישהי שצריכה אישור של מישהו (בכוונה לא אומרת של גבר כי לא נראה לי העניין פה בוא מגדר) גם אחרי שהיא נבגדה ע"י טום (נדון בו בהמשך) היא חוזרת אליו ונהיית השפוטה שלו, כי היא צריכה מישהו שיוביל אותה ומישהי שהיא תעבוד קשה כדי לקבל ממנו אישור, גם אחרי שהיא קיבלה אישור מטום שהיא ממש לא בראש סדר העדיפויות שלו
1685448363749.png

* סצנה מצמררת
יואו זה עצוב לי נורא לחשוב על זה עם הפרשנות שלך! אני מעדיפה לא לחשוב על זה ככה, זה אפילו נורא יותר בעיני מלהיות כלום.
טום - כמות הפעמים שצעקתי על הטלוויזה "Go fuck you self tom". אם עד עכשיו הייתי בעדו והוא היה דמות אהובה שלי בפרק הזה הכל נהרס, אפילו אחרי סיום עונה 3 לא שנאתי אותו כל כך.
התירוץ שלו בעונה 3 היה שהוא יעשה הכל כדי לשמור עליו, שזה עניין אחר שיש לדון בו, אבל בפרק הזה הוא פשוט עשה את מה שעשה מתוך אנוכיות ורדיפת בצע.
באמת שאין מה לדון עליו יותר כי רק המחשבה על המעשים של טום מביאים לי רצון להרביץ למחשב.
אני כן אציין שזה מעניין שבדרך הפוכה עדיין הולך להיות יורש למשפחת רוי בחברה, ועכשיו בא לי הרצון לראות ספין אוף לסדרה שקורה עוד 30 שנה.
"המעשים" שלו היו בעצם רק מעשה אחד משמעותי, וזו הבגידה שלו בסוף עונה 3. פרט לכך ומאז הוא היה מאוד פסיבי וזה פשוט "קרה לו", הוא הגיע למפגש עם מתסון משקשק שמתסון הולך לפטר אותו, ומתסון (כמו לוגן) פשוט החליט להשתמש בו, כמו שנאמר "חליפה ריקה", כי הוא כזה שיעשה הכל בשביל לרצות את הבוס הגדול, וזה התאים למתסון.
זה לא משהו שאני אומרת לזכותו, להיפך, אני אומרת שאת נותנת לו יותר מידי קרדיט, כאילו שהוא הגיע להיות המנכ"ל בעורמה וחוכמה.
אני לא שונאת אותו, אבל אני מסכימה שהאינטרס היחיד שהיה לו בסוף זה מעמד ורדיפת בצע.
גרג - למען האמת הוא היה דמות די אנמית העונה,
זה נכון וזה חבל לי, הוא היה פחות מצחיק מבעונות קודמות (למרות שכן נתן לנו את סצינת הוואסאבי הנהדרת) ובעיקר פחות משמעותי, למרות שטכנית הוא שיחק תפקיד מאוד גדול גם בסיום הזה, כמו שאת כותבת בהמשך.
הוא די נגרר או אחריו טום או אחרי האחים. אפשר לומר שהוא יצא גיבור הפרק כי הוא חשף את התוכניות של מטסון אבל זה קרה רק בגלל הדרכים האנוכיות של גרג שפשוט רצה לרקוד על שתי החתונות.
לא כל כך ברור לי מה ההמשך שלו, האם טום באמת ידאג לו, אבל זה רק אני או שיש הרגשה שטום הציעה לו שהוא ישמור עליו אם גרג יהיה שפחת המין שלו???
לי זה נראה שגרג נועד להשאר בתור הפודל של טום, לא משנה מה הוא עושה ומנסה - טום צריך אותו מתחתיו.
ומה שחושב שלוגן נשאר בזיכרון כאגדה, כאדם שאין שני לו, והילדים שלו לא הצליחו אפילו להגיע לקרסול שלו ולקחת ממנו את ההילה
|כן| טוב, הוא אמר לנו תמיד שזה מה שיקרה...

LeAnnDyIan

Well-known member
יאיי יעל חזרת אלינו!!!!
אני כמובן צריכה להתארגן לעבודה עכשיו אז אגיב בהמשך אבל כיף שחזרת|חיבוק|

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך חששות מהפרק סיום?
לא, איבדתי תקווה מהם, כך שלא היו לי ציפיות ולכן גם לא אכזבות, כי ידוע שכגודל הציפייה, כך גודל האכזבה.
את האמת שיב נמאסה עליי, בהתחלה סימפטתי אותה, היא הייתה מלכת הסידרה, אך בעונה הזאת, היא נמאסה עליי פרק אחר פרק וטוב שהסדרה נגמרה וכנראה לא תהיה עוד עונה וגם אם הייתה, לא הייתי צופה בה, שבעתי!
שיב ממשיכה את הזיגזג שלה, הדיל שלה עם מתסון מתפוגג לאחר שגרג חושב בפניה שהיא לא תהיה מנכ"ל אמריקה שרצתה ודיי הובטח לה על ידו (מתסון), בפגישת המשפחה אצל אימה כאשר מקבלת את הידיעה מגרג, היא מחליפה צד לצד קנדל וגם רומן מצטרף אך בדקה ה-90 שיש את ההצבעה בדירקטריון, היא שוב מתהפכת ויוצאת כנגד מה שסיכמה עם אחיה ובכך החברה נמכרת לג'וג'ו של מתסון וחסל כל האימפריה שלוגן בנה וגם חסל הסדרה :) בסוף הסדרה רואים את טום נוסע עם שיב, נותן לה יד והיא שיתפה פעולה ונתנה לו את ידה

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
זה לגמרי היה רגע ששבר אותי. ראיתי שהשנה הגישו את המועמדו של קירן לשחקן ראשי באמי (במקום במשני כפי שהיו שולחים בדר"כ) ואני לגמרי חושבת שמגיע לו לזכות השנה מבלי בכלל לדעת מי המתמודדים האחרים. אני חושבת שהוא היה נפלא העונה ולגמרי מגיע לו לזכות!
🥳🥳🥳

האם הוא היה איתם? (ז"א לפני שהם נכנסו ללימוזינה) אני כבר לא זוכרת אבל תמיד מרגיש לי כאילו הוא לא באמת רוצה להיות איתם ומעדיף לנסוע עם ווילה לבד.
לא היה איתם, העדיף לנסוע עם ווילה לבד.

אגב ראיתם שדיברו על זה שכל הסצינה הזאת מהרגע שנכנסו לכנסיה כולל כל הנאומים צולמה כסצינה אחת ארוכה ללא הפסקות (בגלל שהיה להם זמן מאוד קצוב במקום הזה והם לא יכלו לצלם כמה טייקים מזוויות שונות) מה שאיפשר לשחקנים להישאר בדמות שלהם וככה קיבלנו טייק יותר אותנטי. אני חייבת לציין אגב שעבודת המצלמה בסדרה הזאת הייתה אחת הדברים שהכי הפריעו לי כשהתחלתי לצפות. הזומים המוזרים שהיו עושים והתנועה של המצלמה באמצע כאילו ילד שלא מסוגל להחזיק אותה ישר מצלם ממש הציקו לי אבל כששומעים את הרעיון של הצילום מאחורי הצסינה קל יותר להעריך מה שהם מנסים לעשות.
לא קלטתי את זה אבל עכשיו כשאת אומרת את זה אני באמת זוכרת שלא היו קאטים, יופי של עבודה מצד כל השחקנים.

חחח זה היה אפילו יותר מצחיק כשבתחילת הסצינה שהם רואים את קרוליין נכנסת שיב כזה "חשבתי ששמעתי דלמטיים ברקע":-D
:-D:-D:-D

אה, את חושבת שהוא הבין את זה מקרוליין? מענין.
ככה נדמה לי, היא מסוג האנשים שמפיצים שמועות. אומנם זה לא היה נכון כמו ההיריון אבל את זוכרת שבסוף העונה הראשונה היא התחילה לשאול אנשים כמה זמן טום ושיב יחזיקו ביחד?

לא נראה לי שההקלטה הזאת מפריעה לרומן כמו האכזבה של קנדל ממנו
(y)(y)צודקת, ההקלטה פשוט הפריעה לי.

אני לא יודעת באיזה אופן התכוונת כי לא הרגשתי את זה כשקראתי את התגובה שלך.
בקטע שהיו כמה דברים שלא חשבתי עליהם לפני שקראתי את התגובה שלך ואחרי שקראתי אותה ניגשתי לכתוב את התגובה שלי עם המידע שקראתי בתגובה שלך. כלומר לא השפעה ישירה אבל מה שכתבת היה in the back of my mind.

וגם הקטע שכשהיא אמרה את זה הצלמה חתכה לקנדל שחוטא באותו הדבר בדיוק.
מעניין.

לא יודעת, תוך כדי שרשמתי את התגובה חשבתי על זה שאצלי במשפחה (אני מדברת על המשפחה הגרעינית) פשוט לא נהוג להביא ילדים ללוויות או לשבעה. למעשה, ההורים של אבא שלי נפטרו עוד מלפני שנולדתי וגם לאזכרות שלהם מידי שנה אבא שלי מעולם לא הביא אותנו בתור ילדים. אפילו שאין בהם כבר את המוטיב ה"עצוב" כי זה בעיקר תפילות בבית הכנסת וארוחה משפחתית לאחר מכן וזה לא שכולם יושבים ומעלים זכרונות מהם או משהו. פשוט ארוחת משפחתית רגילה והשיחות בהן הן שיחות רגילות על נושאים רגילים.
(y)(y)

חחח רציתי לרשום כשפירסמתי אותו שנצטרך להשתמש בו עליך עם כל הבינג'ים שלך שמערערעים את מקומה של לונה:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

בהחלט נראה שראבה היא אמא טובה. מצד שני נראה לי שגם אלפקה תהיה אמא טובה יותר לשלישיה מאשר קרוליין|חבול|
:-D:-D

אני חושבת שזה קטע של גברים שהם כאילו "לא קולטים" שמישהי בהיריון כדי שזה לא ישמע מעליב כאילו הם מעירים למישהי על המשקל שלה. אני זוכרת שכשהבוסית שלי הייתה בהיריון היא לא טרחה להגיד לעובדים בצורה מפורשת את זה וכשהיא הייתה בהיריון ממש מתקדם (והיא באופן טבעי בחורה מאוד רזה על גבול התת משקל ובהחלט ראו שהיא בהיריון) היא הייתה זורקת כל מיני משפטים כאלה של "עוד מעט אקח חופש בחופשת לידה" ואז הגברים תמיד היו נראים בשוק וכזה "מההה, את בהיריון??" וזה היה נראה כל כך מגוחך, אבל זה לא כאילו רק איזה אחד או שנים הגיבו ככה, זה ליטרלי כולם. חוץ מלקוח אחד ממש זקן שראה אותה כשהיא הייתה בחודש חמישי נראה לי וכזה "אוי, מה יש לנו כאן?" ואז אמר לי את המשפט הכי מפגר שאפשר "לא חשבתי שהיא עושה דברים כאלה"|פנים||פנים| עדיף כבר היה שיעמיד פנים שהוא מופתע שהיא בהיריון|חבול|
:-D:-D רציתי לכתוב משהו לגבי העובדה שהם גברים אז אולי הם לא שמים לב אבל חשבתי שזה יצא מעליב מדי :-D
הלקוחות שלכם, שיהיו בריאים :-D|פנים|

אני דווקא לא כל כך אוהבת שיער ג'ינג'י (בטח שלא על גברים) לרוב תמיד אעדיף שילוב של שיער חום כהה/עיניים בהירות אבל שיב היא בהחלט אחת הג'ינג'יות היפות.
אני חושבת שהבעיה שלי עם ג'ינג'ים זה שהם כאילו צריכים להיות ממש מיוחדים כדי להיות יפים בעיני. בעוד שנגיד להיות ברונטיים נאים זה יותר "פשוט" בעיני כי זה יותר "סטנדרטי" בעיני. לא יודעת להסביר את זה כמו שצריך אבל נגיד אם תעמידי לי בשורה 10 ג'יניג'ים נאים (אוניברסלית) ו-10 ג'ינג'יות נאות לעומת 10 ברונטיים וברונטיות נאים/נאות, סביר להניח שאני אמצא יותר אנשים יפים בעיניי עם שיער כהה.
הבנתי. אז אצלי, זה לא שאני אוהבת ג'ינג'ים באופן אקסקלוסיבי, אין לי בעיה להעריך יופי לא משנה מה צבע שיער/עיניים/עור של בן אדם. משום מה הרבה יותר קל וכיף לי להעריך יופי נשי מאשר יופי גברי |מובך|

אוי זה הזכיר לי הסצינה שהוא אמר "כולם מרביצים לי אני מעצבן" או משהו בסגנון
|נחמה||נחמה||נחמה|

מענין אותי אם קרוליין באיזשהו שלב בחיים שלה הייתה נורמלית ופשוט לוגן did a number on her או שגם היא באה מאיזה רקע מתעלל. אני לא זוכרת אם דובר על זה בעבר?
לא נראה שדיברו על זה.

LeAnnDylan

Well-known member

לי גם הייתה רכבת הרים שהתחילה מהרגע ששיב סירבה להצביע. בהתחלה כעסתי והפצרתי במסך שלי ובשיב שתצביע עם קנדל אבל כשהיה לי רגע לחשוב על זה אמרתי לעצמי שלמרות שאני אוהבת את הרגעים האלה שלהם ביחד ואני רוצה לקוות שזה ששיב ורומן הגיעו למסקנה שאולי קנדל כן הכי מתאים מבניהם אומר שהם יצליחו להסתדר ולהציל את החברה ביחד, אבל אז אמרתי לעצמי - על מי אני עובדת? כולנו צפינו באותן 4 עונות. ואם יש משהו שלמדנו בו זה שהם לעולם לא יצליחו לתפקד כמו משפחה נורמטיבית. למעשה גם הסצינה שאהבתי - של שיב ורומן anointing את קנדל הייתה קצת out of character מצד שיב. לא מתאים לה לוותר, לא מתאים לה להיכנע לקנדל. גם אם היא ידעת שהוא (אולי) צודק, זה לא היא. ולכן זה שהיא סירבה להצביע לו זו הסצינה שהכי מתאימה לדמויות. כי כאילו למה שמשהו אי פעם ילך להם כמו שצריך? במשך 4 עונות קנדל מנסה להשתלט על וייסטאר, ובכל פעם שהוא נכשל זה בגלל מישהו מהמשפחה שלו- בין אם זה רומן בעונה הראשונה קרוליין בעונה השלישית, לוגן בערך בכל פרק ועכשיו גם שיב.
האם אהבתי ששיב "בגדה" בו? לא. האם אני מבינה אותה? כן. האם אני מצדיקה אותה? גם כן.
אני חושבת שדווקא בגלל שקיבלנו סוף שהוא לא "סוף טוב" במובן הקלאסי של המילה אומר שדווקא כן יכולנו לקבל עוד עונה וכן היה מה לספר. הרי יש עוד כל כך הרבה דרכים שהכל יכול להשתבש וזה יכול להיות אפי וקורע ואני ממש עצובה שאין עוד:-(
נתחיל עם כמה טוב רומן נראה בבגדים הפשוטים והרגילים האלו
כל הסצנות אצל אמא שלהם היו מדהימות, כל כך שמחתי בשבילם והלב שלי פעם מרוב אושר
צפה בקובץ המצורף 76735
כן!!!!
יואו הקטע עם הלחם:-D וששיב מתלהבת שהצליחה לתפוס את כל השלוש פרוסות:-D|לב|

אוי והדבר הדוחה והנפלא הזה:-D:-D

אגב, נראה שאחרי שסיימו לצלם את הסצינה הזאת גם קירן קיבל a meal fit for a king :-D

ולגבי אמא שלהם, אז אני יודעת שיש הסכמה בסדרה שהיא לא הייתה אמא טובה וכנראה היא באמת לא אמא מושלמת, אבל בפרק הזה כן קיבלתי ממנה תחושה של אישה שאיכפת לה מהילדים שלהם והיא כן שמחה שהילדים שלה חזרו אליה הביתה ומתנהגים כמו ילדים, ולמען האמת קשה לגדל כאלו פרחחים
בסדר ילדים באופן כללי זה חרא. וכן, השלישיה הזאת בהחלט handful. אבל בואי, היא גם היא מעפנה.
אז מידי פעם יש לה רגעים שהיא לא לגמרי נוראית. אבל נראה לי שגם במקרה שלה היא נחמדה רק כשיש לה סיבה. ובמקרה הזה בגללש פיטר רצה שהעסקה תיפול כדי שהם ישקיעו באיזה משהו שלו? לא כל כך התייחסתי לשטויות שהיא אמרה עליו כי הייתי בטראומה שזה פרק אחרון ולמי לעזאזל אכפת מפיטר או מהחברה הדביל שלו?!?
הקטע שרומן ליקק את גוש הגבינה ממש עצבן אותי.
חחחח מה?? זה היה אדיר:-D:-D:-D
כאילו, אם מישהו יעז לעשות לי את זה לגבינה שלי זה הסוף שלו. אבל זה היה משהו שכל כך מתאים לטמבל הזה לעשות שזה היה פשוט קורע:-D:-D
חוץ מזה שהוא באמת חייב לעשות סקס נורמלי כי זה כבר מביך:-D

והסוף היה מדהים, היו לי ציפיות גדולות מהפרק והוא אכן מילא אותם.
אני ממש שמחה שאת מרוצה מהסוף|חיבוק|
אף אחד מהילדים לא באמת מתאים להיות הCEO, כולם שם דפוקים וכל אחד היה דופק את החברה בדרך זו או אחרת, והעול של החברה רק העיב עליהם וזה באמת לטובה שהם נפרדו מזה
אני בהחלט חושבת שלאף אחד מהם לבד לא מתאים לנהל את החברה. אני כן חושבת שהם היו יכולים אולי איכשהו לנהל ביחד (אם זו הייתה אופציה) כמובן לא בהרמוניה משפחתית מושלמת או משהו. אני לא עד כדי כך delusional אבל זה לא כאילו החברה הייתה מנוהלת בצורה מושלמת גם כשלוגן היה בחיים.
רק חבל שזה נראה שזה גם הגדיל את הקרעים בין האחים.
אם יש משהו שלמדנו במלהך הארבע עונות האלה זה שלא משהו כמה הבגידה נראית לנו משמעותית וכמו משהו שלעולם לא יוכלו להתגבר עליו - עוברים כמה ימים והם ממשיכים הלאה בחיים כאילו כלום:-D עד שבייבי וומבסגנס רוי (הבלאדליין האמיתי) יגיע לעולם הם כבר ישלימו.
קנדל - הוא שאל איזה מההריגות, אז את מי עוד הוא הרג? אני לא זוכרת
חחחחחח זה כל כך הצחיק אותי שהוא כזה which
bro.... :D:-D

אגב אני לא חושבת שזה אומר שהוא הרג עוד מישהו. הרי הילד המסכן הזה בחתונה של שיב קלירלי היה הראשון כי ראו את בטראומה שזה עשה לקנדל. ואחרי זה לא היה שום מקרה שהוא הרג מישהו (בטח שלא במודע)
אבל זה ברור שהמעשה הזה השפיע עליו ופגע בו קשות, ובגלל כל הרצון של לוגן להסתיר את זה, קנדל לא קיבל טיפול הולם. עכשיו גם זה מתקשר לי עם פרק שעבר שהוא דיבר עם קולן (שומר הראש) על הפגישות שלו עם פסיכולוג.
אני גם אהבתי שהסצינה האחרונה של קנדל זה שהוא הולך לעבר המזח כשקולין, היחיד שיודע על כל פרטי הטיוח הולך אחרי קנדל כמו צל במן סימבוליות כזאת שמראה שהטעות הזאת, שעלתה לקנדל בתואר שלו- הולכת אחריו לכל מקום.
אני לא הבנתי את זה ככה. או לפחות לא חשבתי שזה אומר חד משמעית שהוא לא האבא הביולוגי של שני הילדים. אני חשבתי שזו מן שמועה מרושעת שלוגן הפיץ סתם כי הוא מרושע וזו אחת הדרכים שלו להתעלל בקנדל ובנכדים שלו. אני לא אומרת שאת טועה בהכרח אבל בהחלט נקודה מעניינת.
אז בטח יענין אותך לדעת שדווקא צילמו עוד סצינה שבה קנדל מנסה לטפס על הגדר כדי לקפוץ וקולין עוצר אותו. בסוף, מן הסתם, לא השתמשו בזה ואני דווקא שמחה. גם כי זה משהו שכולנו ציפינו ממנו לנסות לעשות. במיוחד אחרי שהוא אמר במפורש שהוא חושב שהוא ימות אם הוא לא יהיה המנכ"ל אבל לא רציתי שזה יהיה ממש מילולי. וגם רציתי שלמרות שהוא כביכול הפסיד עדין יהיה לו סוף שמח = סוף בו הוא יוצא ממעגל ההתעללות הזה שנקרא וייסטאר/

בהחלט הופעה מדהימה! אני גם חושבת ששתי הסצינות האלה, מדהימות כל אחת בדרכה ומעבירות כל כך הרבה רגש. הכעס שלו והתסכול שלו והבושה ממה יגידו ואיך יסתכלו עליו כשבעצם היחיד שהוא מפחד לאכזב זה לוגן. גם כשהוא כבר לא יכול לאכזב אותו יותר רומן עדין נאחז במנטרה הזאת שהוא שינן לעצמן בראש שהוא מעצבן וטיפש ולא ראוי. הוא ניסה כל כך להוכיח ללוגן שזה לא נכון עד לנשימה האחרונה של לוגן, שבסוף הוא מבין שאולי לוגן צדק ואולי אין בו אין מה שדרוש כי עובדה שאף אחד אחר לא מאמין בו. וכשהוא מבין את זה מגיע התחושה ה-overwhelming של ריקנות.

אבל הריקנות הזאת מפנה מקום לתחושה חדשה שרומן לא חווה לפני - הקלה.

LeAnnDylan

Well-known member
ובעצם זה מה ששיב בסוף, מישהי שצריכה אישור של מישהו (בכוונה לא אומרת של גבר כי לא נראה לי העניין פה בוא מגדר)
אני דווקא כן חושבת שהיא מחפשת אישור של גבר ולא סתם של מישהו אחר. היא מחפשת אישור לש מישהו בעמדת כוח.
עד עכשיו היא לא חיפשה את האישור של טום כי הוא לא היה בעמדת כוח. לפחות לא בעמדה גבוהה יותר משלה. ואומנם אפשר להתווכח האם "חליפה ריקה" זו עמדת כוח, אבל נכון לעכשיו כל עוד מטסון לא עושה צעדים חריגים - העמדה של טום היא אכן הבכירה ביותר בעסק המשפחתי.
מה שמצחיק זה שבעצם לשיב היה את הכוח לבחור למי לתת את עמדת הכוח - לקנדל או לטום. היא בסופו של דבר בחרה בטום כי אני מאמינה שהיא יצאה מנקודת הנחה שזה ישרת אותה יותר בעתיד או שיהיה לה קל יותר לשלוט על טום מאשר על קנדל.
גם אחרי שהיא נבגדה ע"י טום (נדון בו בהמשך) היא חוזרת אליו ונהיית השפוטה שלו, כי היא צריכה מישהו שיוביל אותה ומישהי שהיא תעבוד קשה כדי לקבל ממנו אישור, גם אחרי שהיא קיבלה אישור מטום שהיא ממש לא בראש סדר העדיפויות שלו
* סצנה מצמררת
אבל למה לא לשים גיף כמו בן אדם מתורבת??

אגב רשמת שהיא עכשיו השפוטה שלו. נראה לי שאת נותנת לטום קצת יותר מידי קרדיט.
שימי לב נגיד לסצינה הזאת -

טום יוצא מחדר הישיבות אחרי שהכריזו עליו כמנכ"ל החדש. כולו הולך זקוף ויהיר (יש שיגידו horny and god-like)
אבל לאן הוא צועד בכזו נחישות?

אם מישהו בסצינה הזאת מרגיש שפוט זו לא שיב..

טוב אני על 4 שעות שינה כבר כמה לילות. וכואב לי הצוואר מלשבת מול המחשב ולחפור אז אני אמשיך להגיב לשאר הדברים שלך ושל לונה ואור מחר|ישן|

It's Always Sunny

Well-known member
אני אפסיק להעמיד פנים שאני עומדת לחפור על הפרק כי הרגע כבר חלף מזמן, במקום זה אתייחס לדברים שכתבתן:
הבחירה של שיב, אנוכית ככל שהייתה, הצילה את רומן, הוא כל כך רצה להשתחרר מהעול הזה ועכשיו הוא סוף סוף חופשי. החיוך הזה שלו בסוף כשהוא גם הבין את זה|לב|הוא סוף סוף יצא מהכלוב!!|בוכה| היא גם הצילה את קנדל שהיה הורס את החברה במוקדם או במאוחר, (לפחות ככה שלושתם נשארו ~עדין~ מאוד עשירים) היא הצילה את קנדל מעצמו. הוא אולי לא מבין את זה עכשיו אבל זה הדבר הטוב ביותר בשבילו. חבל לי שהיא לא עשתה את אותו הדבר גם עבורה ופשוט עזבה את הכל כולל את טום. גבר שלעולם לא ישים אותה מעל לצרכים שלו.
היא שברה את מעגל ההתעללות עבור האחים שלה אך באותה נשימה דנה את עצמה והצאצא שלה להמשיך לחיות תחת הקללה המשפחתית.
זה מבאס לקרוא את זה אבל נשמע לי כל כך הגיוני.

כל כך רציתי שהם יצליחו הפעם, ממש החזקתי להם אצבעות אבל אחרי שקראתי את הדיונים פה זה נשמע לי הגיוני יותר למה זה בחיים לא יוכל לעבוד ולמה התחושה של האחדות בין האחים היא לא משהו שיכול להחזיק מעמד.

וזה כאילו הכי טרגי בשבילו, כי הוא מאמין שזה כל מה שהוא מסוגל ויודע לעשות, לוגן הבטיח לו את התפקיד הזה מגיל 7! הוא התכונן לזה כל חייו, זה היה מבחינתו "היעוד" שלו. הוא איבד בשביל זה את האישה והילדים שלו. הוא לא יודע מה עוד לעשות עם עצמו.
בסצנה שבה הוא מגלה שהוא הפסיד בהצבעה והולך לכיוון המעלית עם מבט מדוכא הייתי בטוחה שהוא הולך לקפוץ מהגג ;-#
ואז בסצנה האחרונה כשהוא התקרב למים, תהיתי אם הוא יחליט לקפוץ, הייתה לי תחושה ממש חזקה שהוא הולך להתאבד, הופתעתי שזה לא קרה.

גם אני תהיתי לגבי זה |תוהה|
לקחתי את זה בקטע ששני הילדים מאומצים ובגלל זה לוגן לא לוקח אותם ברצינות כהמשך למשפחה. את צודקת, ויקיפדיה אישרה שסופי מאומצת. לגבי אייברסון, מניחה שזו שמועה שהוא לא של קנדל?

חיפוש בגוגל לא עזר, נראה שבסדרה לא מדברים על המוצא של ראבה. אבל ממה שהצלחתי למצוא, השחקנית אישה לבנה.

אני אוהבת את הפרשנות שלך.

|כן||כן|

ולמען האמת קשה לגדל כאלו פרחחים, הקטע שרומן ליקק את גוש הגבינה ממש עצבן אותי.
:-D:-D:-D

קנדל - הוא שאל איזה מההריגות, אז את מי עוד הוא הרג? אני לא זוכרת, אבל זה ברור שהמעשה הזה השפיע עליו ופגע בו קשות, ובגלל כל הרצון של לוגן להסתיר את זה, קנדל לא קיבל טיפול הולם. עכשיו גם זה מתקשר לי עם פרק שעבר שהוא דיבר עם קולן (שומר הראש) על הפגישות שלו עם פסיכולוג.
וואו, הרגע שבו הוא הכחיש שהוא הרג את המלצר, ככל שאני חושבת על זה יותר ככה אני יותר speechless. אני יודעת שהוא היה ממש נואש לקבל את התפקיד אבל דאם לא חשבתי שהוא כל כך נואש.

אני אוהבת את ההסבר הזה!

קנדל איבד ברגע אחד את כל מה שחשוב לו, הוא עצמו אמר שהרעיון להניג זה הדבר היחיד שהיה לו בחיים, ואני ממש חששתי שהוא הולך להתאבד בסצנה האחרונה
|כן| המחשבה שלי בדיוק.

|כן|

LeAnnDylan

Well-known member
טום - כמות הפעמים שצעקתי על הטלוויזה "Go fuck you self tom".
חח זו אני כל הסדרה:-D
אם עד עכשיו הייתי בעדו והוא היה דמות אהובה שלי בפרק הזה הכל נהרס, אפילו אחרי סיום עונה 3 לא שנאתי אותו כל כך.
מה? איך?? יואו נראה לי ששם הכי שנאתי אותו.
אני חושבת שהוא תמיד היה כזה.
כן, הקטעים ששיב נפתחת בפניו והוא כל כך קר אליה היו ממש עצובים. גם משהו לא כל כך קשור שרציתי לציין בקשר לשניהם - לאורך כל הסדרה כל פעם שהיה איזה משהו גדול שעומד לקרות ולשנות את התמונה שיב תמיד מספרת לטום וכל פעם חשבתי לעצמי למה את מספרת לו???? הוא לא יודע לשמור על הפה שלו! ואז בסיום עונה 3 אחרי שהיא סיפרה לו מה הם עומדים לעשות והוא השתמש בזה נגדה אני כזה טוב עכשיו היא בטוח תלמד לא לספר לו כלום. אבל איכשהו גם העונה הזאת היא מספרת לו יותר מידי דברים שאני כזה, גירלללל יו שולד נואו בטר. אבל הוא גם יצא טמבל שסיפר לה שמטסון בחר בו. נכון שבסופו של דבר זה לא שינה, אבל היא בקלות יכלה להצביע עם קנדל ולקחת את זה ממנו. זה היה מאוד טיפשי מצידו. ההבדל אבל הוא שתמיד כששיב סיפרה לו דברים זה הרגיש כאילו היא פשוט רוצה לשתף אותו כדי שהוא ידע ויהיה חלק מזה. וכשהוא סיפר לה זה היה סתם כדי לשמוח לאיד.
אז כן-
Go fuck you self tom

גרג - למען האמת הוא היה דמות די אנמית העונה, הוא די נגרר או אחריו טום או אחרי האחים. אפשר לומר שהוא יצא גיבור הפרק כי הוא חשף את התוכניות של מטסון אבל זה קרה רק בגלל הדרכים האנוכיות של גרג שפשוט רצה לרקוד על שתי החתונות.
הדמות שלו בהחלט לא הייתה רלוונטית העונה אם כי היו לו כמה קטעים משעשעים אז נסלח לו.
היה נראה לי ברור ש-
1. טום בהחלט ימשיך לדאוג לו.
2. טום בהחלט מצפה מגרג להיות שפחת המין שלו.
קונור - האח המנודה, כל ההחלטות החשובות ואפילו לא חושבים להתייעץ עם קונור. נכון שהוא לא מעורבב בכל הסיפור אבל לפעמים זה מרגיש שבכוונה לא מתייחסים אליו. מעניין אם זה כי בילדות אמא של האחים דאגה למדר את קונור מהצאצאים שלה.
אני חושבת שסביר להניח שקרוליין אף פעם לא התייחסה לקונור יותר מידי והכי מתאים לה להרחיק את השלישיה ממנו. אבל נראה לי שזה גם מסתדר כי לקונור לא אכפת מכל זה. אבל נראה לי גם שהם קצת מרחמים עליו לכן עד שכבר אכפת לו ממשהו שלא משפיע עליהם יותר מידי הם נותנים לו את זה. כמו נגיד המדליות של לוגן שהוא רצה לשמור, או האחוזה עצמה שלא הפריע להם שהוא ו-ווילה יקנו ממרשה, או אפילו ההחלטות מול מרשה לגבי הלוויה.
הוא גם קיבל סוף די עצוב, הוא לא נבחר לנשיא (והרי זה ידוע שהוא חלם על זה מגיל ילדות)
נראה לי שלקחת את זה יותר מידי ליטרלי:-D

ולמרות שווילה תמיד היתה לצידו והגנה עליו, זה ברור שהוא נכנס לנישאים חסרי אהבה ותשוקה, ונראה כאילו בפרק הזה קונור גם הבין את זה.
אוי הפרצוף של ווילה כשהיא הבינה שהיא כנראה תצטרך לחזור לגור איתו בחווה היה פרייסלס:-D

זה בהחלט לא הסוף של משפחת רוי, זה רק הסוף של הסיפור שסופר לנו.
ועכשיו נראה שהמלחמה הולכת להמשיך שוב בתוך החברה, משחק ההשרדות של כולם שם.
רק לי נראה שמטסון יתעורר עוד יומיים ויחליט לסגור את ATN ולפטר את כולם:-D

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי מגיע גם לה, וגם לקנדל.
כן, אני רק קצת חוששת כי הבנתי שקירן, ג'רמי ובריאן כולם מציעים את המועמדויות שלהם לאמי.
ואומנם בריאן לא ממש עשה משהו משמעותי העונה אבל הבנתי שהוא גם לא זכה באמי על התפקיד שלו בסדרה עד היום שזה בכלל מחדל בפני עצמו. אבל קצת מבאס כי אם שלושתם יפצלו קולות בסופו של דבר אף אחד מהם לא יזכה. אני לא אומרת שפדרו פסקל לא ראוי, אבל אני ממש אתאכזב אם קירן לא יזכה:-/
חח יצא לך לצפות בכל הקטעים של "מאחורי הפרק" שמשודרים מיד בסיום של כל פרק? בהם רואים את ג'רמי עם שיער קצוץ ותהיתי למה הוא נראה כמו בעונה 3 כשהוא מדבר על עונה 4, אבל אז כשראיתי את הקטע שהם מגלחים לו את הראש חשבתי שזה ממש חמוד.
אני עוד לא מוכנה לסרטונים.
אני לא יודעת אם בשלב הזה את כבר כן מוכנה, אבל מידי פעם קופץ לי איזה משהו חמוד בטוויטר ואז אני מתמוגגת ושניה אחרי זה נעצבת שוב כשאני מבינה שאין יותר:-( אוף, לא כיף.
הבת נראתה לי באמת הודית או משהו כזה, אז זה הגיוני שהיא מאומצת.
חח אני חשבתי שהיא פליפינית.
לגבי ראבה אין לי מושג מה היא.
כאילו השם עצמו אמור לדעתי להסגיר את זה שהיא לא "אמריקאית לבנה" בהתחלה חשבתי שזה אולי פרסי אבל אני לא בטוחה.
זה לא היה רק בסצינה הזאת, זה היה במהלך העונה הזאת. רק אחרי הבגידה שלו בה שערערה את הבטחון שלה היא התחילה לאט לאט לשכנע שיש לה רגשות אמיתיים כלפיו.
טוב העיקר שהגענו למסקנה שאני לא מדמיינת את זה.
אני נוטה לחשוב שכן היה לו רגש אמיתי כלפיה, אחרת הוא לא היה נראה פגוע כל פעם שהיא התייחסה אליו רע, והוא תמיד נראה לי באמת קצת פגוע ומאוכזב. כמו שכתבתי בעיני האמון שלו בה פשוט נשבר כבר מעבר לנקודה שניתן לתקן. עד לזמן שהיא הגיעה למצב שהיא כן מראה לו רגש אמיתי - זה היה מאוחר מידי בשבילו וכבר לא עניין אותו.
אבל - אני לא יכולה להיות בטוחה בזה. אני לא פוסלת את האפשרות שהוא היה שם מההתחלה יותר בשביל הכסף והמעמד.
כמו שאמרתי, אני חושב שכן היו לו רגשות כלפיה אבל נראה לי שזה יותר קראש מאשר שהיה מאוהב בה מעל הראש. אני זוכרת שראיתי איפשהו פעם ראיון כזה עם כמה שחקניות (או אולי דוגמניות צמרת|תוהה|) שאמרו שהן לא מוכנות לצאת עם אנשים "רגילים". ובהתחלה חשבתי שזה קצת מתנשא מצידן אבל אז אחת מהן (אני לא מצליחה להיזכר מי זו הייתה|חבול|) אמרה משהו בסגנון של "כולם יודעים מי אני, וכשאני יוצאת עם מישהו שלא מהתעשייה שמעריץ את האדמה שאני דורכת עליה זה אומנם מחמיא אבל אני אף פעם לא יודעת אם זה כי הוא באמת מאוהב בי או רק מעריץ אותי. והרבה פעמים ה'הערצה' של בן הזוג דועכת ברגע שהוא מגלה שאני 'אנושית'".
ונראה לי שזה קצת מה שהיה עם טום. הוא העריץ את שיב, בגלל הסטטוס שלה (או לדבריה - בגלל ה-DNA שלה) ויכול להיות שהוא באמת האמין שהוא אוהב אותה ולכן גם נפגע בכל פעם שהוא הרגיש שזה חומק ממנו. אבל ברגע שהוא הרגיש שווה לה מבחינת סטטוס פתאום היא לא מספיק טובה בשבילו. אבל אני כמובן לא פוסלת לגמרי גם את מה שאת הצעת- שפשוט הוא הגיע לנקודת השבירה שלו והוא פשוט לא מסוגל להתגבר על זה.
מה שמעצבן בזה, זה שאם נניח לרגע שמה שאת אומרת זה נכון, אז הסצינה בסוף שהוא מחזיק לה את היד כשכבר אין לו רגשות כלפיה ועכשיו פתאום הוא יהפוך להיות הצד המתעלל ריגשית במערכת היחסים הזאת עושה לי חרדות קיומיות. עד שהיא הצליחה להוריד את חומות ההגנה שלה ולהראות רגש אמיתי והוא ינצל את זה כדי לפגוע בה זה יהיה הסוף שלו!!🤬🤬🤬
|כן| יפה, אהבתי.
זה גם מסתדר לי עם הסצינה האחרונה של קונור וווילה, שבהם שיב מזכירה להם שזה עוד לא בטוח שמנקן יקבל את הנשיאות כי יש עניין משפטי - ואז יתכן שקונור לא יקבל את תפקיד השגריר, ויהיה גם הוא "כלום", וווילה תצטרך להמשיך לסבול את החיים איתו (היא תכננה כבר על מערכת יחסים מרחוק כשהוא יסע) כלומר תשאר במצב של "הזונה", שזה מה שהיא איתו.
נכון. גם קונור יצא "כלום". אבל במקרה של ווילה נראה לי שהיא תמיד יכולה לעזוב אם היא באמת רוצה. כלומר היא לא באמת כלואה. אבל אני מסכימה שהיא בטח כן רצתה את האפשרות לעשות מה שהיא רוצה ועדין ליהנות מהנוחות של הכסף שקונור מספק לה.
וגרג - נשאר תקוע לגרגג בשביל טום, שלא מוותר עליו בתפקיד הזה שבו הוא היה ממש מתחילת הסדרה - שק החבטות שלו.
חחח זה היה משהו מאוד טום-י לעשות:-D

אני חושבת ששיב אולי היתה כן יכולה - אבל בשביל זה היא היתה צריכה להיות אמא the family way וזה היה עצוב.
או שטום היה נשאר בבית לגדל את הילד כי במילא הוא שפחה! :-D
יואו נכון, גם אני תהיתי על זה! אני לא חושבת שידוע לנו שהוא הרג עוד מישהו.
ואז גם כל הקטע שהוא מחליט להכחיש בפני רומן ושיב שזה קרה, כי הוא יודע שזה אחד הדברים שבאמת פוסלים אותו לכאורה.
אני חשבתי שזה שקנדל הכחיש את המוערבות שלו במוות של המלצר הזה זה הדבר ששבר את שיב וגרם לה להבין שקנדל פשוט לא ראוי. אני רוצה להאמין שהיא עשתה את זה כי היא לא רצתה ליצור עוד לוגן. עוד מישהו שירמוס אנשים ופשוט יפזר מספיק כסף כדי להשכיח את זה מכולם.
כשקנדל סיפר להם שהוא הרג את הילד הזה הוא היה שבור, זה השפיע עליו ואולי גרם להם לראות אותו באור שונה. אבל כשהטירוף של הכוח משתלט עליו הוא לא רואה כלום בעיניים חוץ מכוח ושיב לא הייתה מוכנה לתת לו את הכוח הזה.
אני לא חושבת שזה משהו שאנחנו יודעים בוודאות לגבי אייברסון, אנחנו רק יודעים שזה משהו שלוגן רמז פעם או פקפק באבהותו (למרות שהתגובה הכל כך קיצונית של קנדל לרומן כשהוא הזכיר את זה, גורמת לי לנטות לחשוב שזה נכון).
חח הם (הכותבים) הורגים אותי עם כל הרמזים האלה שהם מפזרים בכל מקום וכזה "תבינו מה שאתם רוצים" במקום לתת לנו פאקינג תשובות:-D
וואי לגמרי, גם רגע לפני זה כשהוא הולך שם עוד במסדרון אחרי ההצבעה, אני חשבתי "שמישהו ישמור עליו שלא יקפוץ מהחלון".
בסדרת בת עם הילדים שלהם יספרו לנו שקנדל התאבד שלושה ימים אחרי ההצבעה.
|כן||לב| כן, איכשהו בסוף הסיום הזה מרגיש הכי טוב בשבילו במיוחד, יותר מאשר בשביל האחרים.
בהחלט.
"המעשים" שלו היו בעצם רק מעשה אחד משמעותי, וזו הבגידה שלו בסוף עונה 3. פרט לכך ומאז הוא היה מאוד פסיבי וזה פשוט "קרה לו", הוא הגיע למפגש עם מתסון משקשק שמתסון הולך לפטר אותו, ומתסון (כמו לוגן) פשוט החליט להשתמש בו, כמו שנאמר "חליפה ריקה", כי הוא כזה שיעשה הכל בשביל לרצות את הבוס הגדול, וזה התאים למתסון.
זה לא משהו שאני אומרת לזכותו, להיפך, אני אומרת שאת נותנת לו יותר מידי קרדיט, כאילו שהוא הגיע להיות המנכ"ל בעורמה וחוכמה.
אני לא שונאת אותו, אבל אני מסכימה שהאינטרס היחיד שהיה לו בסוף זה מעמד ורדיפת בצע.
אני מסכימה עם שתיכן. אני כן חושבת שרוב הדברים פשוט "קורים לו" והוא במקרה במקום הנכון. ולרוב די פסיבי. ולא מספיק חכם כדי שכל זה תהיה המאסטרפיס שלו שהוא תכנן מההתחלה. אבל הוא די חתר כל הזמן להגיע לתפקיד מפתח בחברה. הוא פשוט קצת מגושם ומגומגם אז זה לא היה נראה לנו "מאיים". אבל כל הזמן הוא ניסה לשדל את שיב שתעזור לקדם אותו, שתזרוק מילה טובה עליו (ואפילו גרג היה כלי שטום ניצל כדי לגרום לו (לטום) להיראות ראוי יותר ממש שהוא) וכשהוא הגיע לנקודה בה יש לו קצת יותר משקל והוא יכול למכור את עצמו ללוגן ולא צריך את שיב כמתווכת הוא התחיל להיות יותר תחמן.
את (לונה) צודקת בזה שאת אומרת שהוא הגיע משוקשק לפגישה עם מטסון אבל הוא גם ידע והשכיל להבין מהר מאוד מה מטסון מחפש (מישהו כנוע שלא יראה לו מאיים) וטום ישר קפץ למשבצת הזאת כי הוא קצת פלסטלינה ויכול להתאים את עצמו לצרכים של מי שעומד מולו אם זה משרת אותו.
זה נכון וזה חבל לי, הוא היה פחות מצחיק מבעונות קודמות (למרות שכן נתן לנו את סצינת הוואסאבי הנהדרת) ובעיקר פחות משמעותי, למרות שטכנית הוא שיחק תפקיד מאוד גדול גם בסיום הזה, כמו שאת כותבת בהמשך.
רק על הווסאבי מגיע לו פרס
"זה לא כזה לימוני" :-D:-D
צוחק עליהם מהקבר:-D

LeAnnDylan

Well-known member
אני אפסיק להעמיד פנים שאני עומדת לחפור על הפרק כי הרגע כבר חלף מזמן, במקום זה אתייחס לדברים שכתבתן:
חחח לפעמים צריך רק דחיפה קלה.
האמת שהרבה פעמים אם אני לא כותבת על פרק ישר כשאני רואה אותו אין לי כוח או מוטיבציה לכתוב אח"כ. אבל במקרה של יורשים אני לא מסוגלת להביא את עצמי לכתוב ישר הודעה נורמלית. אני צריכה לעכל מה שאני רואה, לפעמים גם לחזור על כמה קטעים כדי ליצור מחשבה קוהרנטית.

כל כך רציתי שהם יצליחו הפעם, ממש החזקתי להם אצבעות אבל אחרי שקראתי את הדיונים פה זה נשמע לי הגיוני יותר למה זה בחיים לא יוכל לעבוד ולמה התחושה של האחדות בין האחים היא לא משהו שיכול להחזיק מעמד.
חח כן, גם אני נקרעתי בין הרצון שהם יצליחו לבין ההבנה שזה לא סוף "הגיוני" לסדרה. זה קצת כמו [ספוילר למאה] ששם רצו לסיים עם סוף טוב לגיבורים שלנו. אבל בהתחשב בסדרה עצמה זה לא סוף "הגיוני". אם כי שם לא היה כזה אכפת לי מסוף הגיוני ורק רציתי שהם ינוחו כבר ויפסיקו להילחם. וגם פה חלק בי רצה שהם יפסיקו להילחם וינוחו קצת
בסצנה שבה הוא מגלה שהוא הפסיד בהצבעה והולך לכיוון המעלית עם מבט מדוכא הייתי בטוחה שהוא הולך לקפוץ מהגג ;-#
ואז בסצנה האחרונה כשהוא התקרב למים, תהיתי אם הוא יחליט לקפוץ, הייתה לי תחושה ממש חזקה שהוא הולך להתאבד, הופתעתי שזה לא קרה.
נראה לי שפשוט יש לו פרצוף אובדני כזה. יש מצב גם שהוא קצת בי-פולר כי הוא כל הזמן קופץ בין מצבי רוח קיצוניים. מצד שני זה לא כאילו הוא גדל בסביבה בריאה ומאוזנת אז השינויים הקיצוניים במצבי הרוח שלו די הגיוניים.
גם אני תהיתי לגבי זה |תוהה|
לקחתי את זה בקטע ששני הילדים מאומצים ובגלל זה לוגן לא לוקח אותם ברצינות כהמשך למשפחה. את צודקת, ויקיפדיה אישרה שסופי מאומצת. לגבי אייברסון, מניחה שזו שמועה שהוא לא של קנדל?
אוף עכשיו אני רוצה לדעת בוודאות האם בייבי וומבסגנס הוא הבא בתור לכתר או אייברסון. אם כי מהמעט שהראו לנו מאייברסון הוא קצת קונורי כזה. ילד רגיש מידי שעוד 40 שנה יספר לכולם שהוא התעניין בפוליקטיקה מגיל צעיר:-D
חיפוש בגוגל לא עזר, נראה שבסדרה לא מדברים על המוצא של ראבה. אבל ממה שהצלחתי למצוא, השחקנית אישה לבנה.
באמת? וואו בחיים לא הייתי מנחשת.
ז"א היא נראית מעורבת ואולי חצי לבנה. אבל הייתי בטוחה שהיא לא מאה אחוז לבנה.
וואו, הרגע שבו הוא הכחיש שהוא הרג את המלצר, ככל שאני חושבת על זה יותר ככה אני יותר speechless. אני יודעת שהוא היה ממש נואש לקבל את התפקיד אבל דאם לא חשבתי שהוא כל כך נואש.
האמת שככל שאני חושבת על זה יותר אני מבינה שזו לגמרי תגובה הגיונית מקנדל. הוא מאוד ממוקד מטרה. כשהוא רואה משהו שהוא רוצה הוא ננעל על זה ושום דבר מרעשי הרקע מסביב לא רלוונטיים. לכן כשהוא היה מפוקס על לגרום לשיב להיכנס להצביע פתאום זה שהיא זרקה לו שהוא הרג מישהו,לגמרי הוציא אותו מהטרנס שהוא היה בו ולכן התגובה המבולבלת שלו נראית לי מאוד הגיונית.
לא היה איתם, העדיף לנסוע עם ווילה לבד.
לא מאשימה אותו.
פתאום אני תוהה לעצמי אם הוא יודע ששיב בהיריון. אני לא זוכרת סצינה שלו מגיב לזה. זה כמובן לא אומר שזה לא קרה אלא שיש לי זיכרון גרוע:-D
לא קלטתי את זה אבל עכשיו כשאת אומרת את זה אני באמת זוכרת שלא היו קאטים, יופי של עבודה מצד כל השחקנים.
|כן|
ככה נדמה לי, היא מסוג האנשים שמפיצים שמועות. אומנם זה לא היה נכון כמו ההיריון אבל את זוכרת שבסוף העונה הראשונה היא התחילה לשאול אנשים כמה זמן טום ושיב יחזיקו ביחד?
חחחח עכשיו אני רוצה לחזור לפרק הזה לראות מי היה הכי קרוב בניחושים שלו:-D
(y)(y)צודקת, ההקלטה פשוט הפריעה לי.
כן, בתאכלס זה היה נורא. כאילו הוא בסך הכל בכה בלוויה של אבא שלו. מה בסיטואציה הזאת גורם לאנשים לחשוב שזה דבר שלגיטימי לצחוק עליו.
בקטע שהיו כמה דברים שלא חשבתי עליהם לפני שקראתי את התגובה שלך ואחרי שקראתי אותה ניגשתי לכתוב את התגובה שלי עם המידע שקראתי בתגובה שלך. כלומר לא השפעה ישירה אבל מה שכתבת היה in the back of my mind.
אהה אוקיי הבנתי.
:-D:-D רציתי לכתוב משהו לגבי העובדה שהם גברים אז אולי הם לא שמים לב אבל חשבתי שזה יצא מעליב מדי :-D
הלקוחות שלכם, שיהיו בריאים :-D|פנים|
חחח בגילם הם בהחלט צריכים בריאות:-D
הבנתי. אז אצלי, זה לא שאני אוהבת ג'ינג'ים באופן אקסקלוסיבי, אין לי בעיה להעריך יופי לא משנה מה צבע שיער/עיניים/עור של בן אדם. משום מה הרבה יותר קל וכיף לי להעריך יופי נשי מאשר יופי גברי |מובך|
חחח גם לי (אבל נראה לי שכבר הבנתם את זה לגביי:-D)

למעלה