יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

lemon lyman

Well-known member
הזכרת לי משהו

Lhuna3

Well-known member
הזכרת לי משהו
בא לי קצת להרוג אותך עכשיו על זה שאת קוראת פה ספוילרים (ובאינסטה ובכלל). (בלי קשר: זה רפרנס מדהים).

Lhuna3

Well-known member
למרות שעם העובדה שזה עונה אחרונה אז אין לי מושג לאן זה הולך ללכת. הכל פתוח בפניהם ולא צריך להצדיק עלילות לעונות המשך

כל כך שמחתי.
כל כך אהבתי את בסצנה בפרק האחרון של עונה 3 שהם מנחמים את קנדל. איזה כיף לראות אותם אחים

גרג גם גידל הרבה אומץ

גם התבאסתי קצת שלא הראו לנו, כנראה נצטרך רק להסתפק עם המבט שלה
צפה בקובץ המצורף 74182

אני עדיין לא יודעת אם זה אמיתי או שטום שיחק בגרג

הסצנה של שיב וטום בחדר שינה היתה ואווו

אני דווקא קלטתי את ג'רי בסצנה הראשונה, אבל גם התבאסתי שלא ראו אותם הרבה

אמא של גרג?
ראינו אותה, בטוח בפרק הראשון שהיא אומרת לגרג ללכת למיסת יום הולדת של הדוד העשיר שלו
וואלה?? אין לי שום זכרון שראינו אי פעם את אמא של גרג! אבל שתיכן אומרות שכן אז אתן כנראה צודקות.
עריכה: בעצם אולי יש לי זכרון מעורפל שראינו אותה לרגע כשהיא דיברה איתו בטלפון.
חוץ מזה, אני פשוט מסכימה עם כל מה שכתבת.

It's Always Sunny

Well-known member
החלטתי לצפות בסדרה 10 Things I Hate You (אל תשפטו אותי, זה בינג' קל) ואת מי אני קולטת פתאום? השחקן של גרג |חהחה|
הוא נראה קצת יותר צעיר (הסדרה יצאה ב-2009) אבל חוץ מזה היה לי ממש קל לזהות את המראה והקול שלו.

Aranel Nenharma

Well-known member
(גרג לטום: "זה נראה כמו שאם סנטה קלאוס היה מתנקש" :-D וגם: "זה כמו מלתעות, אם כולם במלתעות היו עובדים בשביל הכריש" :-D)
אוי זה היה מעולה:-D
ונואם נאום מוטיבציה מפחיד לעובדים שם, על זה שהוא רוצה להשאיר אבק למתחרים.
כשלוגן עלה על "הבמה" טום ציין שהוא יכול לנשק אותו בגובה כזה :-D
סצינה חזקה שבה בין היתר קנדל מטיח בו מפורשות:
א. שהוא התעלם מקונור במשך כל הילדות שלו (אולי כי הוא קלט מוקדם שהילד הזה לא קורץ מהחומר של "יורש ראוי" לניהול האימפריה שלו)
ב. שהוא הכניס את אמא של קונור למוסד סגור (כבר ידענו שהיא במקום כזה, אבל רק ניחשנו שזה אכן באשמתו)
ג. שהוא היכה את רומן בילדותו (ידענו. ורומן כרגיל בתגובה ממעיט בערך העניין, ומאשים את עצמו "הייתי מעצבן".)
זה היה סצנה חזקה במיוחד!
וגם הציק לי קצת שקנדל קורא לה אמא של קונור, כאילו הייתי מצפה שהוא ידע את השם שלה וכולם יודעים שם את השם ואפשר פשוט לקרוא לה בשמה
עצובה כל כך גם התגובה של קונור אח"כ: זה דווקא טוב שגדלתי בלי אהבה, כי ככה למדתי לא להצטרך אהבה.
חוץ מזה ווילה נטשה אותו באמצע החזרות לחתונה שלהם, והוא שבור, אבל בסוף אנחנו רואים ששיב מתקשרת אליה ואח"כ שהיא חזרה אליו.
נראה לי ששיב שילמה לה בשביל לחזור!! שזה גם נוראי וגם נוגע ללב (שאכפת לשיב ככה מרגשותיו של קונור).
ליבי ממש היה עם קונור כל הפרק
שיב יצאה מניאקית בפרק הזה לקונור
חוץ מזה, קרי (העוזרת/בת-זוג של לוגן) עושה אודישן לקריינות חדשות ב-ATN, והיא נוראית ומגוחכת בזה לדעת כולם.
אני ממש שונאת את קרי!
לגבי קנדל, זה מבאס לראות אותו במצב הזה, הוא פחות או יותר ככה מאז אמצע העונה הראשונה אבל כל פעם שהוא מדבר נהיה לי כואב כי מרגישים (לפחות אני מרגישה) שלמרות שהוא מתפקד הוא לא שם במאה אחוזים.
אני רוצה לציין פה את המשחק המצויין של ג'רמי
מעניין למה ג'ס כל כך נאמנה לקנדל.
למה לא בעצם?
מה קרה בין ווילה לקונור? היא הבינה שהיא לא אוהבת אותו? כשהיא יוצאת מהחזרה היא נראית נסערת אבל אחר כך קונור אומר לאחים שלו שווילה אמרה שהיא לא מסוגלת להתחתן איתו.
בההתחלה זה היה ברור שהיא לא אוהבת את קונור
אופס, אז אני פיספסתי לחלוטין שהוא שילם לה כסף :-D עכשיו הכל מסתדר לי. תודה על ההסבר. זה עוד יותר עצוב כי עכשיו קלטתי שקונור מאוהב במישהו שהוא משלם לה, אז זה עד יותר מדגיש כמה הוא בודד ורגיל לחיות בלי אהבה.
באמת? איך פספסת את זה, זה היה חלק גדול מהסיפור של קונור בעונה הראשונה ובכל המערכת יחסים שלהם

It's Always Sunny

Well-known member
באמת? איך פספסת את זה, זה היה חלק גדול מהסיפור של קונור בעונה הראשונה ובכל המערכת יחסים שלהם
שאלה מצוינת שהצליחה לגרום לי לסערת רגשות. אני לא רוצה שתיקחי את מה שאני אומרת באופן אישי כי מה שאני עומדת לכתוב זו בעיה שלי עם עצמי.
כשקראתי את התגובה הזו בהתחלה, ממש ממש התבאסתי. ברמה שחשבתי שאולי זה חוסר פואנטה לעשות דיונים על סדרות.
אחר כך הבנתי שאני בעיקר מתבאסת על עצמי. יש לי קול בראש שאומר לי שאני לא מבינה כלום, שאני טיפשה כי אני לא מצליחה להבין דברים כאלה פשוטים ואולי עדיף להפסיק להגיב פה כי אז אני אחשוף עוד מהבורות שלי. וברגע שאני מקבלת תגובה מהסביבה שמחזקת את הטענה הזו (גם אם זו תגובה עניינית) הקול הזה מתחזק.
עכשיו ברור לי שזה לא משהו אישי נגדי וכשעברתי שוב על מה שכתבת אחרי שנרגעתי, אני מבינה שסתם יצרתי לעצמי סרטים בראש.
אבל מאוד קשה לי להתנער מהתחושה הזו כי הייתי מוכנה לוותר על הכל רק כדי לא להתמודד עם תחושת השפלה.
אני מודעת לכך שזה קצת קיצוני ושוב אני רוצה להדגיש שאני מרגישה רע שזה יצא ככה כי את לא עשית שום דבר, זו פשוט אני שמריצה סרטים בראש, אני פשוט לוקחת ללב יותר מדי.
ועכשיו, אחרי ששיחררתי את זה, אני אשמח להמשיך את הדיונים על הסדרה |4U|

Lhuna3

Well-known member
שאלה מצוינת שהצליחה לגרום לי לסערת רגשות. אני לא רוצה שתיקחי את מה שאני אומרת באופן אישי כי מה שאני עומדת לכתוב זו בעיה שלי עם עצמי.
כשקראתי את התגובה הזו בהתחלה, ממש ממש התבאסתי. ברמה שחשבתי שאולי זה חוסר פואנטה לעשות דיונים על סדרות.
אחר כך הבנתי שאני בעיקר מתבאסת על עצמי. יש לי קול בראש שאומר לי שאני לא מבינה כלום, שאני טיפשה כי אני לא מצליחה להבין דברים כאלה פשוטים ואולי עדיף להפסיק להגיב פה כי אז אני אחשוף עוד מהבורות שלי. וברגע שאני מקבלת תגובה מהסביבה שמחזקת את הטענה הזו (גם אם זו תגובה עניינית) הקול הזה מתחזק.
עכשיו ברור לי שזה לא משהו אישי נגדי וכשעברתי שוב על מה שכתבת אחרי שנרגעתי, אני מבינה שסתם יצרתי לעצמי סרטים בראש.
אבל מאוד קשה לי להתנער מהתחושה הזו כי הייתי מוכנה לוותר על הכל רק כדי לא להתמודד עם תחושת השפלה.
אני מודעת לכך שזה קצת קיצוני ושוב אני רוצה להדגיש שאני מרגישה רע שזה יצא ככה כי את לא עשית שום דבר, זו פשוט אני שמריצה סרטים בראש, אני פשוט לוקחת ללב יותר מדי.
ועכשיו, אחרי ששיחררתי את זה, אני אשמח להמשיך את הדיונים על הסדרה |4U|
אני חייבת להגיד לך כמה דברים:
א. האופן שבו את מתמודדת עם הרגשות שלך הוא מהמם. מודעות עצמית + כנות(!!) + הבנה + התגברות ושחרור... את לא צריכה ללכת לקבוצות תמיכה כמו שסיפרת פה בעבר, את צריכה להנחות אותן!
ב. הדבר האחרון שהייתי חושבת עלייך בעקבות כל מה שאת כותבת פה - זה שאת טיפשה. ואני יודעת ממה שכתבת פה, שאת מבינה לבד שזה רק "סרט בראש שלך" שחושבים עלייך ככה, אבל אני עדיין חושבת שמועיל גם לקבל אישוש חיצוני. האמת היא שלדעתי רובנו צריכים כאלו, והרבה.
ג. זה היה הכי מבאס בעולם מבחינתי אם באמת לא היית רוצה לדון איתנו יותר, אז אני ממש ממש שמחה שהתמודדת כל כך מהר וביעילות!
ד. כולנו מפספסים דברים - בטח ובטח בצפיה ראשונה בסדרה |חיבוק| (וספציפית לעניין: זה לא שאי פעם ממש ראינו אותו משלם לה או מדבר איתה על התשלום. זה דבר שרק אחרים שם אמרו, שהיא נערת ליווי, וגם זה בעיקר ברמיזות ועקיצות, שאמנם גם לי הרגישו די ברורות ואמיתיות, אבל טכנית גם יכלו להתפס רק כהנחה מזלזלת של המשפחה, כי נדמה לי שווילה וקונור עצמם מעולם לא אמרו על זה משהו מפורש, פשוט לא הכחישו).

Aranel Nenharma

Well-known member
אור, אם נפגעת אז אני ממש מתנצלת, זה ממש לא היה משהו אישי כלפיך בשום צורה
דבר ראשון, אף פעם אל תחששי להביע את עצמך, להראות דעות שלך ולשאול שאלות. ולא רק פה בפורום אלא בכללי גם בחיים. מי שיסתכל עליך בעין עקומה ומוזרה הוא המטומטם בסיטואציה. שתמיד יהיה לך את האומץ להבין דברים.
את יודעת כמה פעמים אני כתבתי פה דברים שהוציא אותי בורה בעניין איזה סדרה, אבל למי איכפת, כי אם לא הייתי שואלת אז אף פעם לא הייתי יודעת את התשובה
וגם זה חלק מהדיון בסדרות, להביא את נקודת המבט שלך ולשתף אותה עם אחרים שאולי לא רואים את זה כך

It's Always Sunny

Well-known member
אני חייבת להגיד לך כמה דברים:
א. האופן שבו את מתמודדת עם הרגשות שלך הוא מהמם. מודעות עצמית + כנות(!!) + הבנה + התגברות ושחרור... את לא צריכה ללכת לקבוצות תמיכה כמו שסיפרת פה בעבר, את צריכה להנחות אותן!
ב. הדבר האחרון שהייתי חושבת עלייך בעקבות כל מה שאת כותבת פה - זה שאת טיפשה. ואני יודעת ממה שכתבת פה, שאת מבינה לבד שזה רק "סרט בראש שלך" שחושבים עלייך ככה, אבל אני עדיין חושבת שמועיל גם לקבל אישוש חיצוני. האמת היא שלדעתי רובנו צריכים כאלו, והרבה.
ג. זה היה הכי מבאס בעולם מבחינתי אם באמת לא היית רוצה לדון איתנו יותר, אז אני ממש ממש שמחה שהתמודדת כל כך מהר וביעילות!
אור, אם נפגעת אז אני ממש מתנצלת, זה ממש לא היה משהו אישי כלפיך בשום צורה
דבר ראשון, אף פעם אל תחששי להביע את עצמך, להראות דעות שלך ולשאול שאלות. ולא רק פה בפורום אלא בכללי גם בחיים. מי שיסתכל עליך בעין עקומה ומוזרה הוא המטומטם בסיטואציה. שתמיד יהיה לך את האומץ להבין דברים.
את יודעת כמה פעמים אני כתבתי פה דברים שהוציא אותי בורה בעניין איזה סדרה, אבל למי איכפת, כי אם לא הייתי שואלת אז אף פעם לא הייתי יודעת את התשובה
וגם זה חלק מהדיון בסדרות, להביא את נקודת המבט שלך ולשתף אותה עם אחרים שאולי לא רואים את זה כך
תודה רבה על התגובות! ממש התרגשתי.
יעל, כפי שאמרתי קודם, זה לא משהו שאת עשית, זו פרשנות שלי. אבל עצם העובדה שאת לוקחת אחריות, זה ממש גורם לי להעריך אותך :-):
ותודה על המילים החמות של שתיכן, אני אשתדל לזכור את זה אם אכנס ללופ של המחשבות האלה, זה פשוט הרבה יותר קל לי לפקפק בעצמי מאשר לומר לעצמי שהדעה שלי שווה משהו.
מעבר לזה, למדתי שהדבר הכי חשוב בשבילי זה לקחת נשימה ולא להגיב באותו רגע שאני נעלבת, כי עובדה שאחרי שקצת נרגעתי, הבנתי ששום דבר פה לא היה אישי נגדי.
ועוד דבר, לזכור שזה יכול לקרות גם לי. לא משנה כמה ננסה להיות בסדר, לא כולם תמיד יהיו מרוצים. זה דבר שיכול לעזור לי לשחרר יותר בקלות כי יש לי נטייה לקחת דברים יותר מדי ללב.

Lhuna3

Well-known member
וואו. בהחלט לא ציפיתי.
בכל הקטע בהתחלה עוד הייתי בספק אם הוא ביים את זה כמתיחה אכזרית בשביל לחרפן את הילדים שלו, עד שממש ראו אותו.
הכותבים עשו בחירה משמעותית מאוד להמנע מלהצחיק בפרק הזה ולשמור עליו, בניגוד לכל פרקי הסדרה הקודמים, 100% דרמטי, וגם לא דרמטי סנסציוני ומוגזם, אלא מאוד רגיש ועדין, בלי שמץ של ציניות!
המשחק היה מהמם של כולם. הם היו כל כך אנושיים ובני אדם, וכל השאר הושם בצד.
זה היה פרק מהמם ומרגש.
אבל זה גם מאוד מבאס אותי, כי בריאן קוקס היה כל כך אדיר בתפקיד הזה, וממש חבל שלא נראה אותו יותר.
אני גם חייבת לתהות האם הטוויסט הזה נכתב בגלל בעיה כלשהי של השחקן, שבכל זאת הוא זקן ואולי כבר היה קשה לו להמשיך לעבוד? אולי בעיה בריאותית שלו, חלילה? מקווה ממש שלא.
אני סופר סקרנית איך זה ימשיך עכשיו.

It's Always Sunny

Well-known member
וואו. בהחלט לא ציפיתי.
בכל הקטע בהתחלה עוד הייתי בספק אם הוא ביים את זה כמתיחה אכזרית בשביל לחרפן את הילדים שלו, עד שממש ראו אותו.
גם אני הייתי בטוחה שזו מתיחה, שהוא בוחן אותם כדי לראות מה התגובה שלהם. חשבתי שאולי הוא ביקש מהאנשים על המטוס להתקשר לילדים ולומר להם את זה. ושתיכף נראה אותו יושב על הכיסא שלו. ואז ראו אותו על הרצפה. ובהתחלה חשבתי שאין מצב שיהרגו אותו בתחילת העונה האחרונה, well...

הכותבים עשו בחירה משמעותית מאוד להמנע מלהצחיק בפרק הזה ולשמור עליו, בניגוד לכל פרקי הסדרה הקודמים, 100% דרמטי, וגם לא דרמטי סנסציוני ומוגזם, אלא מאוד רגיש ועדין, בלי שמץ של ציניות!
המשחק היה מהמם של כולם. הם היו כל כך אנושיים ובני אדם, וכל השאר הושם בצד.
מסכימה. בהתחלה עוד תהיתי אם רומן מנסה לכסות על עצמו כי אולי הוא בלחץ שהאחים שלו יגלו שהוא היה בקשר עם אבא שלהם. אבל אחר כך הבנתי שהוא באמת בהלם. התגובה של שיב הייתה יפה ואמיתית.
קונור המסכן, לקח להם זמן לקלוט שצריך לספר לו, לא יכולה להאשים אותם כי כולם בהלם אבל זה בטח מבאס.

זה היה פרק מהמם ומרגש.
אבל זה גם מאוד מבאס אותי, כי בריאן קוקס היה כל כך אדיר בתפקיד הזה, וממש חבל שלא נראה אותו יותר.
לחלוטין. זו דמות כל כך נוראית אבל השחקן נפלא.

אני גם חייבת לתהות האם הטוויסט הזה נכתב בגלל בעיה כלשהי של השחקן, שבכל זאת הוא זקן ואולי כבר היה קשה לו להמשיך לעבוד? אולי בעיה בריאותית שלו, חלילה? מקווה ממש שלא.
נכנסתי ל-YNET וראיתי שזה סוד שהשחקן ידע את הטוויסט הזה עוד לפני תחילת העונה. אני לא סגורה אם זה היה הרצון שלו לפרוש או לא אבל ממה שאני מתרשמת הכותבים תיכננו את זה.

אני סופר סקרנית איך זה ימשיך עכשיו.
גם אני. האמת שזה קצת מפתיע אותי שזה קרה בתחילת העונה, אירועים דרמטיים כאלה נוטים לקרות בדרך כלל בסופי עונה. אבל אולי יש מטרה לכך שזה קרה בפרק השלישי. אולי זו דרך לשנות קצת את הסיפור.
ומעניין אם יביאו את מרשה.

**הערה נוספת, לקונור יש בעיה עם עוגות כי כשהכניסו את אימא שלו למוסד פסיכיאטרי, מישהו נתן לו לאכול עוגה בלי סוף ועכשיו הוא מקשר בין עוגה לבין החוויה הזו. עוד דבר מעניין שהוא אמר בזמן שהוא היה בהלם אחרי שהוא שמע שלוגן מת; התגובה הראשונה שלו הייתה: "אבא לא אהב אותי." מיד אחר כך הוא חזר בעצמו, אבל כנראה שיש סיבה למה הוא אמר את זה.

Lhuna3

Well-known member
נכנסתי ל-YNET וראיתי שזה סוד שהשחקן ידע את הטוויסט הזה עוד לפני תחילת העונה. אני לא סגורה אם זה היה הרצון שלו לפרוש או לא אבל ממה שאני מתרשמת הכותבים תיכננו את זה.
|כן| טוב לדעת.
**הערה נוספת, לקונור יש בעיה עם עוגות כי כשהכניסו את אימא שלו למוסד פסיכיאטרי, מישהו נתן לו לאכול עוגה בלי סוף ועכשיו הוא מקשר בין עוגה לבין החוויה הזו. עוד דבר מעניין שהוא אמר בזמן שהוא היה בהלם אחרי שהוא שמע שלוגן מת; התגובה הראשונה שלו הייתה: "אבא לא אהב אותי." מיד אחר כך הוא חזר בעצמו, אבל כנראה שיש סיבה למה הוא אמר את זה.
כן בהחלט, נראה לי שזאת היתה התגובה הכנה שלו.

לא יודעת בדיוק למה, אבל אהבתי גם שהוא בסוף כן התחתן עם ווילה, בחתונה צנועה כמעט בלי אנשים, בניגוד למה שתוכנן.

עוד סצינה שאהבתי היתה שרומן נכנס לחדר שרק ג'רי נמצאת בו, ואומר לה שהוא צריך את החדר, אבל גם אומר לה שהוא עצוב, ולרגע היה לי חשש שהולך להיות ביניהם עוד קטע קרינג'י מיני או משהו כזה, אבל ממש לא - אני חושבת שהוא באותו רגע ממש רצה נחמה ואמפתיה אימהית, והוא ראה בה (למרות הקטע המעוות ביניהם) גם סוג של תחליף אמא כזה, אז ניסה לקבל את זה ממנה, אבל היא לא שיתפה פעולה ויצאה.

Aranel Nenharma

Well-known member
ואווווו ואווו איה טירוף
פרק מדהים, תנו לו את כל הפרסים האפשריים
אני לא יודעת איך העונה הולכת להתעלות על הפרק הזה אבל אני ממש מצפה ל7 הפרקים הנותרים

אני בדיוק סיימתי את הפרק ופשוט ואווו, הולכת לאיזה הליכה להרגע ולבכות קצת ואז אחזור לפה
FUCK!!!!!!!! פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נמאס לי שאין לי שרשור מסודר לרשום את מה שיש לי להגיד אז אני פשוט אשים הכל פה בהודעה הזאת.
אני מבינה שאני הולכת לעצבן את כולכם ואני מתנצלת מראש, אבל אני באמת לא יכולה לסבול אף אחד בסדרה הזאת חוץ משיב. כולם שם נוראיים.
ואני לא אומרת ששיב לא נוראית בעצמה. גם לה יש רגעים שהיא פויה אבל בדיוק כמו שאתן בטח מצדיקות את הרגעים הדוחים של הדמויות שאתן אוהבות גם אני יכולה להצדיק את הרגעים שלה.
מסיכומי החודש שלכן זכרתי את השמות של רומן טום וגרג אז הייתי בטוחה שגם אם בהתחלה הם היו קצת מעצבנים, בטח בהמשך אני אתאהב בהם.
אבל לא רק שלא התאהבתי, הם למעשה הדמויות שאני הכי פחות אוהבת :-/
וזה ממש מתסכל אותי. כי כל הדיבורים שלכן פיתחו לי ציפיות מטורפות והם פשוט נוראיים. במיוחד רומן. גאד אני לא יכולה לסבול אותו. אולי כי אני מכירה יותר מידי גברים עם הומור כמו שלו וזה פשוט מבחיל בעיני. וזו אגב, ג'ולס, הסיבה שעפת מהדירוג שלי. אם זו הדמות האהובה עליך מה זה אומר עליך?! אני אגיד לך מה זה אומר עליך! זה אומר עליך שאת לא ראויה להיות בטופ 5 שלי |זעם|
הגמגומים של גרג מוציאים אותי מדעתי. נתתי לו 3 פרקים להתגבר עליהם ברגע שזה לא עבר לו, כי לי עבר ממנו. יש לו מזל שלפחות הוא הסתפר והוא נראה נורמלי. הנירוטיות שלו מעצבנת אותי, בא לי לנער אותו ולצעוק עליו MAN UP! ולא, לדבר על איך הצלחת להשיג נשים מחוץ לליגה שלך זו לא הדרך.
וטום. אוי טום, סמרטוט רצפה חסר עמוד שדרה שכמותך. אין לכן מושג כמו פעמים צעקתי על הטלוויזיה בגללו. אז נכון שמידי פעם יש לו יציאות מצחיקות, אבל הוא דוחה אותי. ואני לא מבינה מה שיב מצאה בו ובמצח הענק שלו. וכן אני יורדת לפסים אישיים ומגיבה על המראה החיצוני שלו כי אני שונאת אותו:-[ הסצינה שהוא מתחיל לצעוק על שיב שבערב החתונה שלהם היא בחרה להגיד לו שהיא רוצה מערכת יחסים פתוחה הוציא אותי מדעתי. קודם כל כי מה אתה מרים את הקול שלך על הדמות האהובה עליי?! חצוף!|שפם| ושנית, באיזה זכות אתה מעז להפיל את זה עליה כאילו אתה במקרה נקלעת לסיטואציה הזאת. אתם במערכת יחסים מה? שנה? שנתיים? שלוש? וואטאבר. יש לכם "הסכם". במסיבת הרווקים שלך קיבלת "פס" לעשות מה שאתה רוצה ואפילו טרחת להתקשר לשיב כדי לוודא את התנאים של אותו "הסכם", אז נכון שזה כלל הרבה you know ולא נאמר במפורש. אבל אתה יודע בדיוק מה ה-you know הזה אומר. מעבר לזה, לפני שקשרת את עצמך במערכת היחסים הזאת לעד (לעד של עונה 3 ז"א) גרג ניסה להציל אותך ופיזית מנעת ממנו להגיד בקול את מה שידעת. אז אתה פאקינג ידעת! קלסי בלאריני פעם שרה it's not fucking news to you babe, you've been in this realtionship
אתה ידעת, you know, ובחרת להתעלם כמו ה-3 שאתה כי התחתנת עם 10. יש דברים שצריך להקריב כשיש גאפ כזה בין בני הזוג ואתה הקרבת את ה-dignity שלך. אז לך תשבור כמה גרגס ותכין לך טומלט ותעזוב את שיב לנפשה. מגיע לה גבר אמיתי שלא מעדיף את אבא שלה על פניה. ולנו מגיע זוג גאה נורמלי בסדרה הזאת! [/רנט]
סליחה. אני מקווה שאתן לא שונאות אותי ולא מורידות אותי בדירוג הדמיוני שלכן.
בכל מקרה אני רוצה לדבר גם על דמויות אחרות, אז נתחיל עם קנדל שיש לי יחסי אהבה שנאה איתו. שנאתי אותו בעונה 1, אהבתי אותו בעונה 2, שנאתי אותו בחצי עונה 3 ואהבתי בחצי השני שלה. אני אוהבת אותו שבור ו-humble כי נתנו לו להרגיש שהוא מיוחד יותר מידי זמן והוא פאקינג לא. אז נכון שיש לו הכי הרבה ניסיון מבין ארבעת האחים, אבל יש לו גם היסטוריה של החלטות רעות וחוסר יכולת ל-follow through עם בערך כל דבר. אפילו בפאקינג יומולדת שלו, אני פאקינג ציפיתי לראות אותך משופצר לצלב שר בילי ג'ואל יא מאדרפאקר. why you do me dirty like this you little fuck?!
אני חשבתי שהוא ונעומי יכולים להיות זוג חמוד אבל פאק תפסיקו עם הסמים! אולי בעצם אני מעדיפה אותו לבד. אבל לא לבד לבד. לייק לבד עם שיב. איכסה לא ככה יא מגעילים. פשוט שלא יהיו מגעילים אחד אל שניה :-( אני לא אהבתי איך שהוא דיבר אליה אחרי שהיא לא הסכימה לחבור אליו בתחילת עונה 3. נכון שזה היה חשוב לו והוא היה ממש מתוסכל אבל מבין כל הדברים המעליבים שנאמרו בסדרה הזאת, ופאק כל הפסיכולוגים בעולם יכולים לצאת לפנסיה מוקדמת רק מלעבוד על רבע מהדברים המעליבים שנאמרו בה- ועדין זה היה הדבר שהיה נראה לי הכי מעליב. והגיע לו המכתב הפתוח שהיא כתבה אליו.
ולוגן. אוי לוגן. נכון שהוא הנוראי מכולם, אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי, בדיוק כמו אחד הילדים המסכנים שלו, רק מייחלת לזה שהוא יהיה נחמד. שהוא לא יצעק. כשיש עסקאות גדולות על הבאלאנס, אני רוצה שהוא ינצח אותן כי אני לא רוצה לעצבן אותו. אני רוצה שהכל ילך בדרך שלו ואני רוצה שכל הילדים שלו יהיו לצידו. אבל אם אני לא יכולה לקבל את זה, אני בהחלט רוצה את מה שיש לנו בפרק הזה (אה, כן, שכחתי שאני אמורה גם לדבר על פרק 1 בכל החפירה הזאת) אם הוא כבר מפסיד, אני רוצה שהוא יפסיד לשלישיה שלנו. אני רוצה אותם ביחד מאוחדים ומתפקדים. רק ככה אני לא שונאת את רומן אז הלוואי שזה ישאר ככה. ובשם כל מה שפאקינג פאק בעולם הזה תרחיקו אותו מג'רי! |חבול|
טוב אין לי כל כך מה להגיב לפרק הראשון, אני בעיקר רוצה להתפנגריל על שיב. ואתן תאפשרו לי!! :-[:-[ אז מה אם אתן שונאות אותי ובטח הפסקתן לקרוא לפני 20 שורות אבל אני פאקינג אוהבת אותה!!! אני בעיקר אוהבת את הסטייל שלה. אני אוהבת את ההליכה שלה ואת העמידה שלה ואיך זה משתנה בהתאם לדירוג שלה בהיררכיה המשפחתית. אני לא מכירה את השחקנית הזאת ולא ראיתי אותה בשום דבר אחר אבל היא עושה עבודה מדהימה עם הדמות הזאת. בדר"כ שחקן טוב זה שחקן שמוציא ממך אמוציות, ולכן אני חושבת שכל הקאסט הזה נהדר כי בהחלט יש פה הרבה אמוציות. אבל מה שאני אוהבת בשחקנית של שיב זה שגם בלי טקסט או הבעות פנים (שככה בדר"כ נמדד שחקן) היא מצליחה להעביר את כל האמוציות של הדמות. לפני ההליכה/עמידה/ישיבה שלה אפשר לדעת הכל על הדמות. זה מטורף בעיני איך במה שנראה כמו ישיבה פשוטה על כיסא יש כל כך הרבה סאב-טקסט.
אגב אני מאוד מקווה שיחזירו לה את המלתחה של שתי העונות הראשונות כי זה היה פשוט פסטיבל לעיניים. כשכולם בפרק מעצבנים אותי תמיד ידעתי שאני יכולה לסמוך על המלתחה של שיב לעודד אותי. הייתי שמחה גם לשיער טיפה יותר ארוך, אבל אני מוכנה להתפשר על השיער אם אני מקבלת את שיב בחולצות משי|מאוהב|
וטוב אני מניחה שצריך גם לדבר קצת על הדמות עצמה. אז נכון שהיא לא חפה מתככים. אבל ביחס לכל האחרים, היא בעיני עושה/אומרת הכי פחות דברים נבזיים רק כדי להיות נבזית. אני לא חושבת שהיא בכוונה מנסה לפגוע באף אחד. גם לא בטום. והיא בדר"כ רק מגיבה לפגיעה ולא יוזמת אותה בעצמה.
מערכת היחסים שלה עם טום תמיד הרגישה לי לא מאוזנת ואם להודות באמת היא נמשכה הרבה יותר זמן ממה שחשבתי שהיא תימשך. טום לא ברמה שלה ולא נראה לי שהיא כיבדה אותו. ובסוף כשהוא סוף סוף בחר לעשות משהו שמקדם אותו (אולי?) זה בא על חשבונה. האם הוא היה כזה מושפל במערכת היחסים הזאת שהוא חשב שללכת נגדה זו הדרך היחידה שלו להחזיר את הגבריות שלו? או שהוא באמת חשב שללכת עם לוגן יציל את המעמד שלו. ככה או ככה הוא יצא סמרטוט בעיני והסצינה שהוא פונה ללוגן ושואל אותו אם הוא עדין יהיה בסדר בעיניו גם אם הוא ושיב ייפרדו הוכיחה לי את זה.

שיט הגיע הזמן ללכת הביתה. טוב אני אגיב למה שאתן כתבתן כשאגיע הביתה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב לקח לי הרבה זמן להגיע הביתה כי הלכתי להסניף קצת את התינוקת של הבוסית. אבל הבטחתי תגובות אז הנה
ובפעם הראשונה אנחנו רואים את קנדל מנצח את לוגן במערכה |כתר|
באמת הגיע הזמן. למרות שבתאכלס זו הפעם הראשונה שרציתי שהוא ינצח. כי כשהוא היה בלי האחים שלו לא הייתי בעדו.
למרות שזו רק תחילת העונה ובטוח שדברים עוד ישתבשו להם.
|אילם|
אני מקווה שאני אהיה מרוצה מהסוף של הסדרה כי אם גרמת לי לכל העצבים והשערות הלבנות האלה לשווא אני מאוד אכעס.
והכי כיף זה לראת את שלושתם עובדים ממש ביחד סופסוף.
|מאוהב|
שיב וקנדל מתים לנצח את אבא שלהם, ורומן עדיין נרתע מעימות איתו, אבל בסופו של דבר גם הוא רוצה את זה.
עיצבן אותי קצת שבהתחלה הוא עדין קצת היסס. לפחות בסוף הוא התעשת.
וטום עובד עם לוגן.
|לא|
לראות את טום מנתק לשיב בפנים בלי לענות לה על מה ששאלה אותו |כתר|
מה כתר מה|שפם|
אני אוהבת אותו ככה, שהוא גידל סופסוף עמוד שדרה.
:-(
(לוגן בתגובה זרק לגרג משהו מגעיל על אבא שלו - שבעצם אנחנו לא יודעים עליו כלום עד כמה שזכור לי. ראינו אותו רק מדבר בטלפון עם אמא שלו.)
לוגןס וויל בי לוגןס
כן! אני כל כך שמחה לראות שהם משתפים פעולה ובסוף גם מצליחים לנצח את לוגן. פחדתי שרומן יקבל רגליים קרות אבל נראה שהוא מוכן לדבוק במטרה שהוא והאחים שלו הציבו לעצמם.
אני גם מקווה שהוא לא ירוץ לאבאל'ה בסוף. אין לי כוח לזה. שישאר עם האחים שלו.
מעניין איך שיב הגיבה כשהיא גילתה שטום בגד בהם.
אני מניחה שהפרצוף שלה של האדמה נשמטה מתחתיה זה הדבר היחיד שנקבל. מבאס קצת אבל יחד עם זאת אני מרגישה כבר כאילו אני יכולה לדמיין לבד את הסיטואציה.
הזכרת לי שקולין רוצה להעיף את הדייט של גרג, ברידג'ט ואחרי שגרג מגלה שקולין יצטרך לחטט לה בטלפון, הוא מחליט להשאיר לקולין את העבודה השחורה :-D
חח זה היה טוב:-D
מה שכן היו שם כמה רגעים נפלאים.
לוגן מבקש מקארל לספר לו בדיחה וקארל לא מצליח להוציא מילה.
האמת שכל הקטע הזה ממש שעשע אותי.
כשגרג עמד מול לוגן ושאל אותו איפה הילדים שלו, I gasped.
האמת שחשבתי שלוגן יעריך את ההערה הזאת כי בכל זאת הוא ממש התעקש to get roast
למה הכלב של טום ושיב נמצא כל הזמן בכלוב?
זה קטע של אמריקאים. והם נעלבים כשקוראים לזה כלוב (cage), הם מעדיפים crate. וחוץ מזה שהכלוב הזה יחסית ממש גדול אז זה ממש לא מרגיש לי לא בסדר. אני רגילה לכלובים ממש קטנים של כלבים גדולים.
שיב אומרת בלי התראה שהיא עומדת להתגרש, זה הפתיע אותי.
אני האמת בכלל הופתעתי מזה שהם עדין נשואים בתחילת הפרק אחרי שהבנתי שהייתה קפיצת זמן ולא נמשיך מאיפה שהעונה הקודמת הפסיקה. הייתי בטוחה שהיא העיפה אותו לאלף עזאזלים.
מרשה נמצאת באיטליה, אחלה תירוץ כדי להשאיר את לוגן ומרשה נשואים מבלי שהשחקנית תצטרך להתחייב לעונה שלמה. אבל קצת חבל שהיא לא שם.
אה, אכפת לנו ממרשה? |תוהה|
אז קארי ולוגן... קורה בניהם משהו או שלא? מעניין שקארי הופיעה כדמות שולית בעונה השנייה אבל בעונה השלישית היא התחילה להופיע בפרקים יותר ויותר ועכשיו יש לה כבר דיאלוגים.
לי היה נראה שברור שכן. אולי זה לא באמת ברור 🤷‍♀️
בסצנה שבה לוגן וקולין אוכלים ארוחת ערב פתאום תהיתי האם לוגן מזמין את קולין לארוחה על חשבונו או שקולין צריך לשלם על עצמו. טכנית, קולין עדיין בתפקיד גם כשהוא אוכל עם לוגן (האמת שזה הגיוני שקולין יצטרף ללוגן לארוחה כי מה, הוא יישב בשולחן ויבהה בלוגן אוכל?)
business meals זה ה-write off הכי קל במיסים.
הילדים של קנדל נהיים פחות רלוונטים לסדרה ככל שהזמן עובר.
אני האמת לא רואה איך משלבים אותם לעלילה מעניינת ורלוונטית.
(אני חושבת שלוגן יותר ויותר מעריך אותו. איפשהו מתחילת הסדרה חשבתי על האפשרות המצחיקה שגרג בסוף יהיה זה שיגיע לרשת את ניהול החברה מלוגן, ואני עדיין חושבת שעד כמה שזה נשמע הזוי, יש מצב שנגיע לזה איכשהו!)
אני גם חשבתי על זה שבסופו של דבר גרג איכשהו יגיע הרבה יותר רחוק ממה שהוא צריך. אבל אני ממש מקווה שלא כי גם הוא וגם טום ממש לא מתאימים לנהל שום דבר חשוב באמת.
העונה מתחילה במסיבת יום הולדת של לוגן, בדיוק כמו בפרק הראשון של העונה הראשונה. מה שגורם לי לתהות כמה זמן עבר מהעונה הראשונה עד לעונה הנוכחית, שנה?
מענין. מרגיש לי כאילו עבר נצח מאז העונה הראשונה. (כאילו נצח בחיים שלהם. לא שלי. לי עבר רק שבוע:-P:)
קונור שוקל אם כדאי לו להוציא עוד כסף על הקמפיין, ברידג'ט שואלת אם זה יעזור לו לנצח ואז קונור ו-ווילה צוחקים כי המטרה היא לא לנצח אלא שידברו על קונור בתקשורת :-D
קונור הזה כזה ליצן|חבול|
אגב זו רק אני או שווילה ממש דומה לאיימי אקר צעירה?
אבל בעונה 3 יש את הקטע שקנדל בבריכה ספק נופל מהמזרן מים ספק ניסה להתאבד, והם היו שם וראו אותו
האם אנחנו יודעים שהילידם ראו אותו? כי אני זוכרת בוודאות שהילדים נכנסו הביתה לפני שזה קרה, אבל לא שמתי לב אם הזכירו שהם אלו שמצאו אותו ככה.
וגם את הקטע שראבה מגיעה למסיבת יום הולדת 40 של קנדל, ואח"כ הוא מנסה נואשות למצוא את המתנה שהילדים הכינו לו, המתנה היחידה שבאמת חשובה לו שם.
אוי זה היה קטע ממש עצוב:-/
רציתי לציין גם את סצינת הסיום, שבה לוגן צופה בחדשות של ATN ומתקשר לסיד (נדמה לי שהיא עורכת החדשות הראשית שם או משהו כזה) להתלונן שזה משעמם או משהו, ושואל אותה בסוף האם היא "איבדה את זה". אני משערת שהוא משליך עליה את התהיה שיש לו לגבי עצמו, בעקבות זה שהפסיד פעם ראשונה לילדים שלו.
נקודה מעניינת. נראה לי שאת צודקת.
כל כך אהבתי את בסצנה בפרק האחרון של עונה 3 שהם מנחמים את קנדל. איזה כיף לראות אותם אחים
|כן||כן||כן|
גם התבאסתי קצת שלא הראו לנו, כנראה נצטרך רק להסתפק עם המבט שלה
צפה בקובץ המצורף 74182
זה שבר אותי:-(
לא רק זה שהיא הבינה שהוא זה שבגד בהם, אלא גם איך הוא מעמיד פנים שהוא כאילו לא יודע מה קרה:-/
הסצנה של שיב וטום בחדר שינה היתה ואווו
סצינה מעולה!

כמה דברים קטנים שלא ציינתן שרציתי להגיב עליהם.
1. בהתחלה כשרואים את האחים יושבים ביחד בשיחת זום ומנסים לרכוש איזה משהו שנקרא המאה נורא התלהבתי. מסיבות ברורות:-P:
2. קטע שחשבתי שמבהיר ממש שהיחסים בין שיב וטום הסתיימו עוד לפני הסצינה בחדר השינה שלהם - כשהם מדברים בטלפון וטום אומר משהו כמו "ראיתי בלוח שנה שאת נמצאת היום בעיר" ואני יודעת שאומנם כשבני זוג מאוד עסוקים לוח שנה משותף זו דרך קלה לדעת בדיוק מה קורה אחד עם השני. אבל משהו באיך שהוא אמר את זה נשמע כל כך קר ומרוחק שהיה ברור לי שהם סיימו.
3. קטע שהצחיק אותי - כשהאחים היו אצל ננסי והיא כזה "אנשים שונים אומרים מספרים שונים, 8, 9 מה הלאה?" ורומן כזה "לא יודע, זה מאוד מבלבל. מה מגיע אחרי 9? 9B" :-D:-D:-D
נראה לי שאני אשמור את פרקים 2-3 לשבת וראשון כי אני בחופש וככה אני אוכל לתת להם תשומת לב כמו שצריך. אולי ככה כשמתעכבים על הפרטים הקטנים ונהנים מהם לא שונאים את כולם בסוף.

Lhuna3

Well-known member
וואו צפית ב-3 העונות הראשונות נראה לי יותר מהר ממני בצפיה השניה שלי!! :-0
טוב נמאס לי שאין לי שרשור מסודר לרשום את מה שיש לי להגיד אז אני פשוט אשים הכל פה בהודעה הזאת.
אבל... זה בדיוק השרשור! לא? :unsure:

אני מבינה שאני הולכת לעצבן את כולכם ואני מתנצלת מראש, אבל אני באמת לא יכולה לסבול אף אחד בסדרה הזאת חוץ משיב.
דבר ראשון אני יכולה להגיד עכשיו מה שנמנעתי עד עכשיו - שיב היא הדמות העיקרית שבגללה רציתי שתצפי בזה. פשוט חשבתי שזאת דמות שממש מתאים לך לאהוב.
אבל מודה שלא חשבתי שתשנאי כל כך את כל השאר :-D
וזה בסדר, כלומר לפחות אותי זה לא מעצבן, כלומר זה די מעציב אותי אם צפית בלי להינות מהסדרה, כי אני נהנייתי ממנה עד עכשיו בטירוף(!) ורציתי שגם תהני!
אבל זה לא מעצבן אותי שאת שונאת את הדמויות. (אני לא יודעת מה שאר הצופות פה ירגישו לגבי זה.)
כולם שם נוראיים.
על זה נראה לי שאין ויכוח. אוביקטיבית הם כולם נוראיים, כל אחד בדרכו.
ואני לא אומרת ששיב לא נוראית בעצמה. גם לה יש רגעים שהיא פויה אבל בדיוק כמו שאתן בטח מצדיקות את הרגעים הדוחים של הדמויות שאתן אוהבות גם אני יכולה להצדיק את הרגעים שלה.
זה לא שאני מצדיקה אותם. זה פשוט לא גורם לי לשנוא אותם. הם נוראיים אבל גם נורא מצחיקים אותי, הם פגומים להחריד, אבל כתובים ומשוחקים בצורה כל כך אנושית ומדהימה בעיני (כולם) שאני מתענגת לצפות בהם.
כי כל הדיבורים שלכן פיתחו לי ציפיות מטורפות והם פשוט נוראיים. במיוחד רומן. גאד אני לא יכולה לסבול אותו. אולי כי אני מכירה יותר מידי גברים עם הומור כמו שלו וזה פשוט מבחיל בעיני. וזו אגב, ג'ולס, הסיבה שעפת מהדירוג שלי. אם זו הדמות האהובה עליך מה זה אומר עליך?! אני אגיד לך מה זה אומר עליך! זה אומר עליך שאת לא ראויה להיות בטופ 5 שלי |זעם|
אוי ויי :-D
ההומור שלו באמת מבחיל! אבל את בטח גם רואה שהוא כזה ילד מתוסבך ומסכן, שאבא שלו התעלל בו מילדות בצורה נוראית (שם אותו בפא*ינג כלוב של כלב!), שהוא לא קיבל אהבה מאף אחד מעולם והוא נואש לזה ואין לו מושג איך עושים את זה (הוא לא מסוגל בכלל לקיים יחסי מין), שהוא נמשך ליחסים החולניים שלו עם ג'רי כנראה כי הוא רואה בה דמות אם. שהוא מאשים את עצמו בכל החרא שלוגן האכיל אותו בחיים.
טוב אני אפסיק כי זה באמת נשמע כאילו אני מצדיקה אותו, וזאת לא הכוונה, זה לא מצדיק את זה שהוא חרא בנאדם, באמת, וזה לגמרי מותר לך כמובן לשנוא אותו! אני רק מנסה להסביר למה אני בכל זאת אוהבת אותו (כלומר חוץ מזה שכל הפאשלות שלו והתסביכים שלו מצחיקים אותי.)
הסצינה שהוא מתחיל לצעוק על שיב שבערב החתונה שלהם היא בחרה להגיד לו שהיא רוצה מערכת יחסים פתוחה הוציא אותי מדעתי. קודם כל כי מה אתה מרים את הקול שלך על הדמות האהובה עליי?! חצוף!|שפם| ושנית, באיזה זכות אתה מעז להפיל את זה עליה כאילו אתה במקרה נקלעת לסיטואציה הזאת. אתם במערכת יחסים מה? שנה? שנתיים? שלוש? וואטאבר. יש לכם "הסכם". במסיבת הרווקים שלך קיבלת "פס" לעשות מה שאתה רוצה ואפילו טרחת להתקשר לשיב כדי לוודא את התנאים של אותו "הסכם", אז נכון שזה כלל הרבה you know ולא נאמר במפורש. אבל אתה יודע בדיוק מה ה-you know הזה אומר.
ידע ולא ידע, כי שיב היא גזלייטרית מקצוענית, אני מתה עליה גם (!) אבל את חייבת להודות בזה. הסירוב שלה להגיד דברים מפורשות זה בדיוק בשביל להשאיר אותו בספק הזה כל הזמן, ויש לזה עוד המון דוגמאות. (והשיא: "אני אולי לא אוהבת אותך אבל אני אוהבת אותך").
סליחה. אני מקווה שאתן לא שונאות אותי ולא מורידות אותי בדירוג הדמיוני שלכן.
אני לא, אבל בקשר לג'ולס אני במתח... ;-#
אני חשבתי שהוא ונעומי יכולים להיות זוג חמוד אבל פאק תפסיקו עם הסמים! אולי בעצם אני מעדיפה אותו לבד. אבל לא לבד לבד. לייק לבד עם שיב. איכסה לא ככה יא מגעילים.
:-D
פשוט שלא יהיו מגעילים אחד אל שניה :-( אני לא אהבתי איך שהוא דיבר אליה אחרי שהיא לא הסכימה לחבור אליו בתחילת עונה 3. נכון שזה היה חשוב לו והוא היה ממש מתוסכל אבל מבין כל הדברים המעליבים שנאמרו בסדרה הזאת, ופאק כל הפסיכולוגים בעולם יכולים לצאת לפנסיה מוקדמת רק מלעבוד על רבע מהדברים המעליבים שנאמרו בה-
לגמרי.
ועדין זה היה הדבר שהיה נראה לי הכי מעליב. והגיע לו המכתב הפתוח שהיא כתבה אליו.
ולוגן. אוי לוגן. נכון שהוא הנוראי מכולם, אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי, בדיוק כמו אחד הילדים המסכנים שלו, רק מייחלת לזה שהוא יהיה נחמד. שהוא לא יצעק. כשיש עסקאות גדולות על הבאלאנס, אני רוצה שהוא ינצח אותן כי אני לא רוצה לעצבן אותו.
באמת? וואו. אני כל כך רציתי כל פעם בשבילם שינצחו אותו. (רק להבהיר - אני אוהבת גם את הדמות שלו כי הוא אדיר בכמה שהוא נוראי)
אני רוצה שהכל ילך בדרך שלו ואני רוצה שכל הילדים שלו יהיו לצידו.
מה, זה יהיה הכי משעמם |שפם|
אבל אם אני לא יכולה לקבל את זה, אני בהחלט רוצה את מה שיש לנו בפרק הזה (אה, כן, שכחתי שאני אמורה גם לדבר על פרק 1 בכל החפירה הזאת) אם הוא כבר מפסיד, אני רוצה שהוא יפסיד לשלישיה שלנו. אני רוצה אותם ביחד מאוחדים ומתפקדים.
זה באמת הכי כיף לראות. יש גם סצינה מתוקה בערב של החתונה של שיב, נדמה לי, ששלושתם יושבים נדמה לי בסירה ומדברים ומתחבקים וצוחקים לרגע |לב|
רק ככה אני לא שונאת את רומן אז הלוואי שזה ישאר ככה. ובשם כל מה שפאקינג פאק בעולם הזה תרחיקו אותו מג'רי! |חבול|
טוב אין לי כל כך מה להגיב לפרק הראשון, אני בעיקר רוצה להתפנגריל על שיב. ואתן תאפשרו לי!! :-[:-[
ברור שאני אאפשר לך, כי זה בדיוק מה שציפיתי ממך.
אז מה אם אתן שונאות אותי ובטח הפסקתן לקרוא לפני 20 שורות אבל אני פאקינג אוהבת אותה!!! אני בעיקר אוהבת את הסטייל שלה. אני אוהבת את ההליכה שלה ואת העמידה שלה ואיך זה משתנה בהתאם לדירוג שלה בהיררכיה המשפחתית. אני לא מכירה את השחקנית הזאת ולא ראיתי אותה בשום דבר אחר אבל היא עושה עבודה מדהימה עם הדמות הזאת. בדר"כ שחקן טוב זה שחקן שמוציא ממך אמוציות, ולכן אני חושבת שכל הקאסט הזה נהדר כי בהחלט יש פה הרבה אמוציות. אבל מה שאני אוהבת בשחקנית של שיב זה שגם בלי טקסט או הבעות פנים (שככה בדר"כ נמדד שחקן) היא מצליחה להעביר את כל האמוציות של הדמות. לפני ההליכה/עמידה/ישיבה שלה אפשר לדעת הכל על הדמות. זה מטורף בעיני איך במה שנראה כמו ישיבה פשוטה על כיסא יש כל כך הרבה סאב-טקסט.
|כן| מסכימה עם כל מילה. למרות שאני הכי מתה על ההבעות פנים שלה |מאוהב| דמות מדהימה ושחקנית מדהימה ומהממת!

אז נכון שהיא לא חפה מתככים. אבל ביחס לכל האחרים, היא בעיני עושה/אומרת הכי פחות דברים נבזיים רק כדי להיות נבזית. אני לא חושבת שהיא בכוונה מנסה לפגוע באף אחד. גם לא בטום. והיא בדר"כ רק מגיבה לפגיעה ולא יוזמת אותה בעצמה.
אני מסכימה שהיא לא נבזית במכוון רוב הזמן, אבל בדיוק כמו ארבעת האחים שלה, היא פגומה רגשית בצורה קשה בגלל ההורים האיומים שלה (השיחת נפש האחת שראינו עם אמא שלה הייתה וואו |לב|) והיא לא יודעת מה זאת אהבה, וטום הוא הקורבן הראשי שלה.
אני מקווה שאני אהיה מרוצה מהסוף של הסדרה כי אם גרמת לי לכל העצבים והשערות הלבנות האלה לשווא אני מאוד אכעס.
אני גם ממש מקווה שאני אהיה מרוצה מהסוף של הסדרה, כי זה יאכזב מאוד אם הוא לא יהיה מעולה איכשהו.
אבל עכשיו כשאני מבינה שסוף מוצלח בעיני עלול להיות סוף גרוע בעינייך (ולהיפך), אז זה בעיה...
האם אנחנו יודעים שהילידם ראו אותו? כי אני זוכרת בוודאות שהילדים נכנסו הביתה לפני שזה קרה, אבל לא שמתי לב אם הזכירו שהם אלו שמצאו אותו ככה.
נדמה לי שנאמר שאייברסון (הילד הרגיש) מצא אותו, אבל לא סומכת על הזכרון שלי מספיק.
3. קטע שהצחיק אותי - כשהאחים היו אצל ננסי והיא כזה "אנשים שונים אומרים מספרים שונים, 8, 9 מה הלאה?" ורומן כזה "לא יודע, זה מאוד מבלבל. מה מגיע אחרי 9? 9B" :-D:-D:-D
:-D הוא גדול (אבל אותי מצחיק כמעט כל מה שהוא אומר).

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אתם בעונה 4, אני בפרק 4.
התחלתי לראות את הסדרה רק בגלל יחסי הציבור שעשיתם לה, אומנם רחוק משרשורי המאה שעשיתם על כל פרק, אך נותן פייט.
הגעתי כבר לפרק 6 :) בו נכשל ניסיון ההדחה של לוגן דיי בגלל חוסר יושרה שלו שסרב ללכת עפ"י הנהלים.
בנוסף, זה נכשל בגלל קלמזיות של בנו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה