טוב נמאס לי שאין לי שרשור מסודר לרשום את מה שיש לי להגיד אז אני פשוט אשים הכל פה בהודעה הזאת.
אני מבינה שאני הולכת לעצבן את כולכם ואני מתנצלת מראש, אבל אני באמת לא יכולה לסבול אף אחד בסדרה הזאת חוץ משיב. כולם שם נוראיים.
ואני לא אומרת ששיב לא נוראית בעצמה. גם לה יש רגעים שהיא פויה אבל בדיוק כמו שאתן בטח מצדיקות את הרגעים הדוחים של הדמויות שאתן אוהבות גם אני יכולה להצדיק את הרגעים שלה.
מסיכומי החודש שלכן זכרתי את השמות של רומן טום וגרג אז הייתי בטוחה שגם אם בהתחלה הם היו קצת מעצבנים, בטח בהמשך אני אתאהב בהם.
אבל לא רק שלא התאהבתי, הם למעשה הדמויות שאני הכי פחות אוהבת
וזה ממש מתסכל אותי. כי כל הדיבורים שלכן פיתחו לי ציפיות מטורפות והם פשוט נוראיים. במיוחד רומן. גאד אני לא יכולה לסבול אותו. אולי כי אני מכירה יותר מידי גברים עם הומור כמו שלו וזה פשוט מבחיל בעיני. וזו אגב, ג'ולס, הסיבה שעפת מהדירוג שלי. אם זו הדמות האהובה עליך מה זה אומר עליך?! אני אגיד לך מה זה אומר עליך! זה אומר עליך שאת לא ראויה להיות בטופ 5 שלי
הגמגומים של גרג מוציאים אותי מדעתי. נתתי לו 3 פרקים להתגבר עליהם ברגע שזה לא עבר לו, כי לי עבר ממנו. יש לו מזל שלפחות הוא הסתפר והוא נראה נורמלי. הנירוטיות שלו מעצבנת אותי, בא לי לנער אותו ולצעוק עליו MAN UP! ולא, לדבר על איך הצלחת להשיג נשים מחוץ לליגה שלך זו לא הדרך.
וטום. אוי טום, סמרטוט רצפה חסר עמוד שדרה שכמותך. אין לכן מושג כמו פעמים צעקתי על הטלוויזיה בגללו. אז נכון שמידי פעם יש לו יציאות מצחיקות, אבל הוא דוחה אותי. ואני לא מבינה מה שיב מצאה בו ובמצח הענק שלו. וכן אני יורדת לפסים אישיים ומגיבה על המראה החיצוני שלו כי אני שונאת אותו
הסצינה שהוא מתחיל לצעוק על שיב שבערב החתונה שלהם היא בחרה להגיד לו שהיא רוצה מערכת יחסים פתוחה הוציא אותי מדעתי. קודם כל כי מה אתה מרים את הקול שלך על הדמות האהובה עליי?! חצוף!
ושנית, באיזה זכות אתה מעז להפיל את זה עליה כאילו אתה במקרה נקלעת לסיטואציה הזאת. אתם במערכת יחסים מה? שנה? שנתיים? שלוש? וואטאבר. יש לכם "הסכם". במסיבת הרווקים שלך קיבלת "פס" לעשות מה שאתה רוצה ואפילו טרחת להתקשר לשיב כדי לוודא את התנאים של אותו "הסכם", אז נכון שזה כלל הרבה you know ולא נאמר במפורש. אבל אתה יודע בדיוק מה ה-you know הזה אומר. מעבר לזה, לפני שקשרת את עצמך במערכת היחסים הזאת לעד (לעד של עונה 3 ז"א) גרג ניסה להציל אותך ופיזית מנעת ממנו להגיד בקול את מה שידעת. אז אתה פאקינג ידעת! קלסי בלאריני פעם שרה it's not fucking news to you babe, you've been in this realtionship
אתה ידעת, you know, ובחרת להתעלם כמו ה-3 שאתה כי התחתנת עם 10. יש דברים שצריך להקריב כשיש גאפ כזה בין בני הזוג ואתה הקרבת את ה-dignity שלך. אז לך תשבור כמה גרגס ותכין לך טומלט ותעזוב את שיב לנפשה. מגיע לה גבר אמיתי שלא מעדיף את אבא שלה על פניה. ולנו מגיע זוג גאה נורמלי בסדרה הזאת! [/רנט]
סליחה. אני מקווה שאתן לא שונאות אותי ולא מורידות אותי בדירוג הדמיוני שלכן.
בכל מקרה אני רוצה לדבר גם על דמויות אחרות, אז נתחיל עם קנדל שיש לי יחסי אהבה שנאה איתו. שנאתי אותו בעונה 1, אהבתי אותו בעונה 2, שנאתי אותו בחצי עונה 3 ואהבתי בחצי השני שלה. אני אוהבת אותו שבור ו-humble כי נתנו לו להרגיש שהוא מיוחד יותר מידי זמן והוא פאקינג לא. אז נכון שיש לו הכי הרבה ניסיון מבין ארבעת האחים, אבל יש לו גם היסטוריה של החלטות רעות וחוסר יכולת ל-follow through עם בערך כל דבר. אפילו בפאקינג יומולדת שלו, אני פאקינג ציפיתי לראות אותך משופצר לצלב שר בילי ג'ואל יא מאדרפאקר. why you do me dirty like this you little fuck?!
אני חשבתי שהוא ונעומי יכולים להיות זוג חמוד אבל פאק תפסיקו עם הסמים! אולי בעצם אני מעדיפה אותו לבד. אבל לא לבד לבד. לייק לבד עם שיב. איכסה לא ככה יא מגעילים. פשוט שלא יהיו מגעילים אחד אל שניה
אני לא אהבתי איך שהוא דיבר אליה אחרי שהיא לא הסכימה לחבור אליו בתחילת עונה 3. נכון שזה היה חשוב לו והוא היה ממש מתוסכל אבל מבין כל הדברים המעליבים שנאמרו בסדרה הזאת, ופאק כל הפסיכולוגים בעולם יכולים לצאת לפנסיה מוקדמת רק מלעבוד על רבע מהדברים המעליבים שנאמרו בה- ועדין זה היה הדבר שהיה נראה לי הכי מעליב. והגיע לו המכתב הפתוח שהיא כתבה אליו.
ולוגן. אוי לוגן. נכון שהוא הנוראי מכולם, אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי, בדיוק כמו אחד הילדים המסכנים שלו, רק מייחלת לזה שהוא יהיה נחמד. שהוא לא יצעק. כשיש עסקאות גדולות על הבאלאנס, אני רוצה שהוא ינצח אותן כי אני לא רוצה לעצבן אותו. אני רוצה שהכל ילך בדרך שלו ואני רוצה שכל הילדים שלו יהיו לצידו. אבל אם אני לא יכולה לקבל את זה, אני בהחלט רוצה את מה שיש לנו בפרק הזה (אה, כן, שכחתי שאני אמורה גם לדבר על פרק 1 בכל החפירה הזאת) אם הוא כבר מפסיד, אני רוצה שהוא יפסיד לשלישיה שלנו. אני רוצה אותם ביחד מאוחדים ומתפקדים. רק ככה אני לא שונאת את רומן אז הלוואי שזה ישאר ככה. ובשם כל מה שפאקינג פאק בעולם הזה תרחיקו אותו מג'רי!
טוב אין לי כל כך מה להגיב לפרק הראשון, אני בעיקר רוצה להתפנגריל על שיב. ואתן תאפשרו לי!!
אז מה אם אתן שונאות אותי ובטח הפסקתן לקרוא לפני 20 שורות אבל אני פאקינג אוהבת אותה!!! אני בעיקר אוהבת את הסטייל שלה. אני אוהבת את ההליכה שלה ואת העמידה שלה ואיך זה משתנה בהתאם לדירוג שלה בהיררכיה המשפחתית. אני לא מכירה את השחקנית הזאת ולא ראיתי אותה בשום דבר אחר אבל היא עושה עבודה מדהימה עם הדמות הזאת. בדר"כ שחקן טוב זה שחקן שמוציא ממך אמוציות, ולכן אני חושבת שכל הקאסט הזה נהדר כי בהחלט יש פה הרבה אמוציות. אבל מה שאני אוהבת בשחקנית של שיב זה שגם בלי טקסט או הבעות פנים (שככה בדר"כ נמדד שחקן) היא מצליחה להעביר את כל האמוציות של הדמות. לפני ההליכה/עמידה/ישיבה שלה אפשר לדעת הכל על הדמות. זה מטורף בעיני איך במה שנראה כמו ישיבה פשוטה על כיסא יש כל כך הרבה סאב-טקסט.
אגב אני מאוד מקווה שיחזירו לה את המלתחה של שתי העונות הראשונות כי זה היה פשוט פסטיבל לעיניים. כשכולם בפרק מעצבנים אותי תמיד ידעתי שאני יכולה לסמוך על המלתחה של שיב לעודד אותי. הייתי שמחה גם לשיער טיפה יותר ארוך, אבל אני מוכנה להתפשר על השיער אם אני מקבלת את שיב בחולצות משי
וטוב אני מניחה שצריך גם לדבר קצת על הדמות עצמה. אז נכון שהיא לא חפה מתככים. אבל ביחס לכל האחרים, היא בעיני עושה/אומרת הכי פחות דברים נבזיים רק כדי להיות נבזית. אני לא חושבת שהיא בכוונה מנסה לפגוע באף אחד. גם לא בטום. והיא בדר"כ רק מגיבה לפגיעה ולא יוזמת אותה בעצמה.
מערכת היחסים שלה עם טום תמיד הרגישה לי לא מאוזנת ואם להודות באמת היא נמשכה הרבה יותר זמן ממה שחשבתי שהיא תימשך. טום לא ברמה שלה ולא נראה לי שהיא כיבדה אותו. ובסוף כשהוא סוף סוף בחר לעשות משהו שמקדם אותו (אולי?) זה בא על חשבונה. האם הוא היה כזה מושפל במערכת היחסים הזאת שהוא חשב שללכת נגדה זו הדרך היחידה שלו להחזיר את הגבריות שלו? או שהוא באמת חשב שללכת עם לוגן יציל את המעמד שלו. ככה או ככה הוא יצא סמרטוט בעיני והסצינה שהוא פונה ללוגן ושואל אותו אם הוא עדין יהיה בסדר בעיניו גם אם הוא ושיב ייפרדו הוכיחה לי את זה.
שיט הגיע הזמן ללכת הביתה. טוב אני אגיב למה שאתן כתבתן כשאגיע הביתה.