יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

Lhuna3

Well-known member
הגעתי כבר לפרק 6 :)
אבל לא הסתרת מספיק ומה שרואים בהודעה שלך מספיק בשביל להבין מה קורה, וזה ספוילר גדול מאוד.
בבקשה תערוך את זה, וגם בבקשה תקפיד יותר להמנע מדברים כאלו, זה ממש יכול להרוס למישהו את החוויה :-(

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל לא הסתרת מספיק ומה שרואים בהודעה שלך מספיק בשביל להבין מה קורה, וזה ספוילר גדול מאוד.
בבקשה תערוך את זה, וגם בבקשה תקפיד יותר להמנע מדברים כאלו, זה ממש יכול להרוס למישהו את החוויה :-(
הסתרתי עוד, עכשיו לא נראה לי שאפשר להבין, אלא רק לגרות את ה-|חתול| להציץ ;)

It's Always Sunny

Well-known member
טוב לקח לי הרבה זמן להגיע הביתה כי הלכתי להסניף קצת את התינוקת של הבוסית. אבל הבטחתי תגובות אז הנה
זה מוזר שזה מקסים אותי? :-]

טוב נמאס לי שאין לי שרשור מסודר לרשום את מה שיש לי להגיד אז אני פשוט אשים הכל פה בהודעה הזאת.
אני מבינה שאני הולכת לעצבן את כולכם ואני מתנצלת מראש, אבל אני באמת לא יכולה לסבול אף אחד בסדרה הזאת חוץ משיב. כולם שם נוראיים.
ואני לא אומרת ששיב לא נוראית בעצמה. גם לה יש רגעים שהיא פויה אבל בדיוק כמו שאתן בטח מצדיקות את הרגעים הדוחים של הדמויות שאתן אוהבות גם אני יכולה להצדיק את הרגעים שלה.
אני דווקא מאוד מחבבת את שיב. אני חושבת שהיא הדמות האהובה עליי מבין כולם.

טוב אין לי כל כך מה להגיב לפרק הראשון, אני בעיקר רוצה להתפנגריל על שיב. ואתן תאפשרו לי!! :-[:-[ אז מה אם אתן שונאות אותי ובטח הפסקתן לקרוא לפני 20 שורות אבל אני פאקינג אוהבת אותה!!! אני בעיקר אוהבת את הסטייל שלה. אני אוהבת את ההליכה שלה ואת העמידה שלה ואיך זה משתנה בהתאם לדירוג שלה בהיררכיה המשפחתית. אני לא מכירה את השחקנית הזאת ולא ראיתי אותה בשום דבר אחר אבל היא עושה עבודה מדהימה עם הדמות הזאת. בדר"כ שחקן טוב זה שחקן שמוציא ממך אמוציות, ולכן אני חושבת שכל הקאסט הזה נהדר כי בהחלט יש פה הרבה אמוציות. אבל מה שאני אוהבת בשחקנית של שיב זה שגם בלי טקסט או הבעות פנים (שככה בדר"כ נמדד שחקן) היא מצליחה להעביר את כל האמוציות של הדמות. לפני ההליכה/עמידה/ישיבה שלה אפשר לדעת הכל על הדמות. זה מטורף בעיני איך במה שנראה כמו ישיבה פשוטה על כיסא יש כל כך הרבה סאב-טקסט.
אגב אני מאוד מקווה שיחזירו לה את המלתחה של שתי העונות הראשונות כי זה היה פשוט פסטיבל לעיניים. כשכולם בפרק מעצבנים אותי תמיד ידעתי שאני יכולה לסמוך על המלתחה של שיב לעודד אותי. הייתי שמחה גם לשיער טיפה יותר ארוך, אבל אני מוכנה להתפשר על השיער אם אני מקבלת את שיב בחולצות משי|מאוהב|
אני חיה בשביל ההתפאנגרלות :-D
מסכימה שמלבישים את שיב בבגדים מהממים שמתאימים לה. אני אוהבת לדבר על הדברים האלה :-]

LeAnnDyIan

Well-known member
@LeAnnDylan מה דעתך על שיר הפתיחה?
ראיתי שדיברתן על זה ואני יודעת שהרבה אנשים ממש אוהבים את זה. אבל אם להודות באמת, לא צפיתי בפתיח במלואו אפילו פעם אחת🙈
הרגשתי שאני צריכה להדביק פערים ושאין לי זמן לבזבז על פתיחים ומה היה בפרקים הקודמים.
אבל אולי עכשיו כשאני אעבור לפרק בשבוע אני אטרח להקשיב להכל חח. אבל מהשבריר שניה שמתנגן כל פעם עד שאני לוחצת Skip זה נשמע כמו אחלה נעימה|כן|

+ תכף אקום מהמיטה וארשום תגובה נורמלית ללונה מהמחשב.

LeAnnDylan

Well-known member
וואו צפית ב-3 העונות הראשונות נראה לי יותר מהר ממני בצפיה השניה שלי!! :-0

אבל... זה בדיוק השרשור! לא? :unsure:
לא, כי זה היה שרשור לעונה 4 ורציתי להתלונן בדרך והיה נראה לי לא מתאים להיכנס לפה לפני שהגעתי לעונה 4. אני יודעת שאני יכולה לסמוך עליך עם ספוילרים אבל יש בפורום כל מיני חוליגנים אחרים. ואני שונאת להגיב בשרשור סדרות הרגיל כי אז מקבלים מלא התראות על מלא סדרות שאני לא רואה. וכן כן אני יודעת שאפשר לבטל את זה אבל אין לי כוח לבטל, פשוט בא לי שיהיה לי מקום נוח לכתוב בו. אבל בסדר, במקום להתלונן לכן בלייב צעקתי על הטלוויזיה וגם קצת על אבי הכלבה שלא הבינה מה אני רוצה ממנה.
דבר ראשון אני יכולה להגיד עכשיו מה שנמנעתי עד עכשיו - שיב היא הדמות העיקרית שבגללה רציתי שתצפי בזה. פשוט חשבתי שזאת דמות שממש מתאים לך לאהוב.
|מאוהב||לב||4U| (חשבת ככה בגלל שהיא אישה, נכון?)
אבל מודה שלא חשבתי שתשנאי כל כך את כל השאר :-D
אני חושבת שזה שונה כשצופים בבינג'. אין זמן להתעכב על רגעים קטנים וחמודים/מצחיקים של חלק מהדמויות שאני שונאת כי רגע אחד הם מוציאים אותי מדעתי, ואז הם אומרים איזה משהו מצחיק אבל שניה אחרי זה הם שוב מעצבנים אותי וכל מה שאני זוכרת זה את העצבים שלי. לכן אני מקווה שעכשיו כשאני אצפה בקצב רגיל אני אשנה את דעתי עליהם|הלוואי|
וזה בסדר, כלומר לפחות אותי זה לא מעצבן, כלומר זה די מעציב אותי אם צפית בלי להינות מהסדרה, כי אני נהנייתי ממנה עד עכשיו בטירוף(!) ורציתי שגם תהני!
אבל זה לא מעצבן אותי שאת שונאת את הדמויות. (אני לא יודעת מה שאר הצופות פה ירגישו לגבי זה.)
היי, אני לא אמרתי שלא נהניתי מהסדרה. אני מאוד נהנית! דמויות שמעצבנות אותי זה גם חלק מהכיף. להוציא ממני כאלה עצבים זה לא פשוט ובהחלט אומר שאני נהנית ממשהו. אם לא הייתי נהנית מהסדרה לא היה אכפת לי משום דמות וזה מבחינתי הכי נוראי בצפיה במשהו- שלא אכפת לך לכאן או לכאן מה קורה לדמויות.
זה לא שאני מצדיקה אותם. זה פשוט לא גורם לי לשנוא אותם. הם נוראיים אבל גם נורא מצחיקים אותי, הם פגומים להחריד, אבל כתובים ומשוחקים בצורה כל כך אנושית ומדהימה בעיני (כולם) שאני מתענגת לצפות בהם.
עם זה אני מסכימה, כולם כתובים ומשוחקים נפלא|כן|
אוי ויי :-D
ההומור שלו באמת מבחיל! אבל את בטח גם רואה שהוא כזה ילד מתוסבך ומסכן, שאבא שלו התעלל בו מילדות בצורה נוראית
כן, הוא ילד מתוסבך ומסכן. אבל מרגיש לי שאולי חוץ משיב, לוגן התעלל בשלושת הבנים בצורה די מחרידה. ואם כבר מרגיש לי כאילו קנדל המסכן קיבל את ההתעללות הכי גדולה, ועדין הוא לא כזה סייקו כמו רומן. מרגיש לי כאילו כל האחים מתוסבכים נפשית ממש. אבל איכשהו השלושה האחרים הרבה יותר טובים מרומן בלהעמיד פנים שהם נורמלים כשצריך. (טוב, קונור קצת פחות) אבל לייק רומן, לא מצליח אפילו להעמיד פנים לרגע אחד שהוא somewhat נורמלי.
(שם אותו בפא*ינג כלוב של כלב!)
אני שמתי את השותפה שלי בכלוב של כלב. אני יודעת שעדימון קוראת כאן אז היא תוכל להעיד שצפתה בסרטון הזה:-D האם זה הופך אותי לסוג של לוגן?|תוהה|
שהוא לא קיבל אהבה מאף אחד מעולם והוא נואש לזה ואין לו מושג איך עושים את זה (הוא לא מסוגל בכלל לקיים יחסי מין), שהוא נמשך ליחסים החולניים שלו עם ג'רי כנראה כי הוא רואה בה דמות אם. שהוא מאשים את עצמו בכל החרא שלוגן האכיל אותו בחיים.
אני איכשהו תמיד שיערתי לעצמי שהוא פשוט כל כך בארון ומפחד לצאת שהוא לא מסוגל לקיים יחסי מין עם אישה.
זה אגב אחת הנקודות שהכי כואבות לי לצפות בהן איך לפעמים הוא ושיב משתמשים במיניות אחד של השניה רק כדי לפגוע אחד בשניה. היא עוקצת אותו שהיא לא מסוגל לשכב עם אף אחת וכל מה שהוא עושה זה לאונן (ואגב הסצינה בפרק הראשון של הסדרה שהוא עומד מול חלון במשרד שלו ומאונן שם הייתה ממש דוחה בעיני ונראה לי שמאז לא שיניתי את דעתי עליו:-D|פנים|) והוא עוקץ אותה על כל הפרטנרים המיניים שהיו לה ובעיקרון קורא לה זונה. אני יודעת שזה מהול בהומור בין אחים אבל זה ללא ספק נקודות תורפה של שניהם וזה עצוב שהם יודעים איפה ללחוץ אחד לשניה כדי להכאיב ועושים את זה באופן די שיגרתי.
טוב אני אפסיק כי זה באמת נשמע כאילו אני מצדיקה אותו, וזאת לא הכוונה, זה לא מצדיק את זה שהוא חרא בנאדם, באמת, וזה לגמרי מותר לך כמובן לשנוא אותו! אני רק מנסה להסביר למה אני בכל זאת אוהבת אותו (כלומר חוץ מזה שכל הפאשלות שלו והתסביכים שלו מצחיקים אותי.)
אני דווקא אוהבת שאת נכנסת לתפקיד סנגורית של דמויות.
ידע ולא ידע, כי שיב היא גזלייטרית מקצוענית, אני מתה עליה גם (!) אבל את חייבת להודות בזה. הסירוב שלה להגיד דברים מפורשות זה בדיוק בשביל להשאיר אותו בספק הזה כל הזמן, ויש לזה עוד המון דוגמאות. (והשיא: "אני אולי לא אוהבת אותך אבל אני אוהבת אותך").
אוקיי אז לגבי טום ושיב. אולי זה פתוח לפרשנות אבל הנה איך שאני רואה את הדברים.
רשמת איפשהו למטה שהיא לא יודעת איך לאהוב, אבל ברור לי במאה אחוז ששיב אוהבת את טום. מעולם לא פיקפקתי בזה. האם היא מכבדת אותו? זו כבר שאלה אחרת. לכן האוהבת לא אוהבת לא הפריע לי במיוחד למרות שאני בהחלט רואה איך זה יכול לפגוע. הענין הוא ששניהם יודעים שהוא לא בליגה שלה ולכן רוב הזמן הוא פשוט מרגיש נחות לידה ולדעתי זה פשוט גורם לה לפקפק בהאם אני צריכה לאהוב גבר כזה? כי כאילו זה לא שיהיה קשה לה למצוא מישהו אחר ברמתה. אני בהחלט חושבת שהיא נהנית להיות האלפא דוג במערכת היחסים אבל הרבה פעמים הצורה שהיא מסתכלת על טום זה במין רחמים מהולים בקצת גועל. גועל על זה שהוא לא הגבר שהיא צריכה שהוא יהיה. אבל דביל חסר ביטחון שצריך כל הזמן חיזוקים חיובים ככל שיהיה - היא עדין אוהבת אותו ואכפת לה ממנו ורואים את זה לאורך כל העונות, שאפילו שהיא אומרת לו לפעמים דברים דוחים או פוגעים, בסופו של יום היא כן דואגת לו. נגיד היה את הקטע עם הפרינאפ שהיא הביאה לו את זה והוא היה מוכן לחתום מבלי להסתכל על זה בכלל. שנכון בעולם נורמלי זה יחשב כמו מחווה רומנטית של "לא אכפת לי מהכסף שלך, אכפת לי ממך" אבל גם שניהם יודעים מאיזה עולמות הם מגיעים והתגובה שלו הייתה יותר טיפשית מרומנטית (בעיני) וגם ראו ששיב לא הכי מכבדת את זה ובכל זאת היה לה חשוב לדאוג לאינטרסים שלו כי היא לא מפגינה אהבה בצורה נורמלית אבל זו הדרך שלה לדאוג שאיתה או בלעדיה יהיה לו טוב, ובעולם שלה זו דרך להפגין אהבה.
הצורך של שניהם להיות בטופ ולהיות liked by לוגן זה מה ששבר אותם. כי טום ידע מה המקום שלו במערכת היחסים אבל הוא לא רצה לקבל את המקום הזה ולכן הוא הוציא את התסכול שלו על גרג (שזו הסיבה העיקרית שלא אהבתי את טום). וזה עצבן אותי כי אתה מרגיש גבר על ילד מסכן במקום לעמוד מול אשתך ולהגיד לה איך אתה מרגיש? :-/
אני לא, אבל בקשר לג'ולס אני במתח... ;-#
ג'ולס עם הדעות המפוקפקות שלה מפחידה אותי😂 לא זוכרת איפה היא כתבה שהיא אוהבת את קונור. מה יש לאהוב בטמבל הזה? :-D אמאל'ה הוא מזכיר לי את בן הזוג של השותפה שלי (נראה לי שהוא אקס בשלב הזה, איתם קשה לדעת|תוהה|) שניהם מטורללים על כל הראש וחושבים שהם יכולים להיות נשיאים|פנים|
באמת? וואו. אני כל כך רציתי כל פעם בשבילם שינצחו אותו. (רק להבהיר - אני אוהבת גם את הדמות שלו כי הוא אדיר בכמה שהוא נוראי)
מי זה ינצחו? הילדים? כי בדר"כ זה היה רק קנדל. וקנדל לבד לא רציתי. או שאת מתכוונת שבאופן כללי רצית שינצחו אותו בכל מכרז או וואטאבר שהיה נגדו?
וכן, מה אני אעשה, גם אני ילדה פגומה שרק רוצה שלוגן יאהב אותי😂
מה, זה יהיה הכי משעמם |שפם|
אבל אז לשיב לא יהיו פרצופים עצובים וכאובים שישברו לי את הלב🥺
זה באמת הכי כיף לראות. יש גם סצינה מתוקה בערב של החתונה של שיב, נדמה לי, ששלושתם יושבים נדמה לי בסירה ומדברים ומתחבקים וצוחקים לרגע |לב|
אה כשרומן אומר שהוא יחבק אותם butt first? :-D זה באמת היה חמוד.
ברור שאני אאפשר לך, כי זה בדיוק מה שציפיתי ממך.
|מאוהב||מאוהב|
|כן| מסכימה עם כל מילה. למרות שאני הכי מתה על ההבעות פנים שלה |מאוהב| דמות מדהימה ושחקנית מדהימה ומהממת!
אה, לא התכוונתי כמובן שאני לא אוהבת את הבעות הפנים שלה. אני אוהבת הכל בדמות שלה!|מאוהב|
אמאל'ה שלמות:love::love::love::love::love::love:
אני מסכימה שהיא לא נבזית במכוון רוב הזמן, אבל בדיוק כמו ארבעת האחים שלה, היא פגומה רגשית בצורה קשה בגלל ההורים האיומים שלה (השיחת נפש האחת שראינו עם אמא שלה הייתה וואו |לב|) והיא לא יודעת מה זאת אהבה, וטום הוא הקורבן הראשי שלה.
וואו אמא שלהם היא חתיכת נבלה. עם כמה שלוגן נורא, אמא שלהם פי מיליון יותר גרועה ממנו לדעתי. וואו היא אחת האמהות הכי נוראיות שראיתי בטלוויזיה.
אני גם ממש מקווה שאני אהיה מרוצה מהסוף של הסדרה, כי זה יאכזב מאוד אם הוא לא יהיה מעולה איכשהו.
אבל עכשיו כשאני מבינה שסוף מוצלח בעיני עלול להיות סוף גרוע בעינייך (ולהיפך), אז זה בעיה...
אני רוצה לשאול מה בעינייך יהיה סוף טוב אבל אני גם קצת חוששת.

LeAnnDylan

Well-known member
זה מוזר שזה מקסים אותי? :-]
חח לאדעת:-D
אני אוהבת ריח של תינוקות:-D🙈
אני דווקא מאוד מחבבת את שיב. אני חושבת שהיא הדמות האהובה עליי מבין כולם.
אם תמשיכי ככה אור, הדירוג שלך ימשיך לעלות:-]
אני חיה בשביל ההתפאנגרלות :-D
מסכימה שמלבישים את שיב בבגדים מהממים שמתאימים לה. אני אוהבת לדבר על הדברים האלה :-]
בא לי לחפש תמונות של בגדים שלה שאהבתי ממש אבל אני מפחדת לגגל ולהיתקל בספוילרים אז אנחנו נפתח את הנושא הזה כשאגיע לקצב צפיה שלכן.

Lhuna3

Well-known member
:-D כל הכבוד, גאה בך!
לא, כי זה היה שרשור לעונה 4 ורציתי להתלונן בדרך והיה נראה לי לא מתאים להיכנס לפה לפני שהגעתי לעונה 4. אני יודעת שאני יכולה לסמוך עליך עם ספוילרים אבל יש בפורום כל מיני חוליגנים אחרים.
אה, את בהחלט צודקת ואני מאוד שמחה שאת נזהרת (באופן כללי, אני יודעת שלגבי דברים מסוימים כבר ספוילרת למרבה הצער).

|מאוהב||לב||4U| (חשבת ככה בגלל שהיא אישה, נכון?)
כן אבל כמובן שלא רק, אני לא חושבת שאת באופן אוטומאטי תאהבי כל דמות של אישה. אבל בגלל שהיא אישה כזאת בדאסית ומגניבה, קשוחה וחכמה וסרקאסטית ומצחיקה ויפה והכל.
אני חושבת שזה שונה כשצופים בבינג'. אין זמן להתעכב על רגעים קטנים וחמודים/מצחיקים של חלק מהדמויות שאני שונאת כי רגע אחד הם מוציאים אותי מדעתי, ואז הם אומרים איזה משהו מצחיק אבל שניה אחרי זה הם שוב מעצבנים אותי וכל מה שאני זוכרת זה את העצבים שלי. לכן אני מקווה שעכשיו כשאני אצפה בקצב רגיל אני אשנה את דעתי עליהם|הלוואי|
יש מצב שזה קשור למה שכתבת.
היי, אני לא אמרתי שלא נהניתי מהסדרה. אני מאוד נהנית! דמויות שמעצבנות אותי זה גם חלק מהכיף. להוציא ממני כאלה עצבים זה לא פשוט ובהחלט אומר שאני נהנית ממשהו. אם לא הייתי נהנית מהסדרה לא היה אכפת לי משום דמות וזה מבחינתי הכי נוראי בצפיה במשהו- שלא אכפת לך לכאן או לכאן מה קורה לדמויות.
|מאוהב| אה, שמחה שהבהרת והכי שמחה שנהניית! :D כמובן שמסכימה, אם לא אכפת מהדמויות אז אין סיבה לצפות בד"כ.
כן, הוא ילד מתוסבך ומסכן. אבל מרגיש לי שאולי חוץ משיב, לוגן התעלל בשלושת הבנים בצורה די מחרידה.
אין ספק שהוא התעלל בכל הבנים, ולגבי שיב חשבתי וכתבתי גם דבר דומה באחת התגובות לאור, שאני חושבת שאיתה הוא היה הרבה פחות קשוח בילדות, כי היא בת וכי (כנראה בגלל שהיא בת) הוא לא חשב עליה אז כמועמדת בכלל לרשת את ניהול העסקים שלו ולכן לא ניסה להפוך אותה לקשוחה כמותו.
מה שגרם לי לחשוב על זה היה העובדה שהיא הרגישה לי הרבה יותר נועזת וישירה מהם באופן שהיא מדברת עם לוגן, ופחות מפחדת מפניו. (למרות שעדיין כמובן שגם בה יש פחד ממנו בסופו של דבר).
ואם כבר מרגיש לי כאילו קנדל המסכן קיבל את ההתעללות הכי גדולה, ועדין הוא לא כזה סייקו כמו רומן. מרגיש לי כאילו כל האחים מתוסבכים נפשית ממש. אבל איכשהו השלושה האחרים הרבה יותר טובים מרומן בלהעמיד פנים שהם נורמלים כשצריך. (טוב, קונור קצת פחות) אבל לייק רומן, לא מצליח אפילו להעמיד פנים לרגע אחד שהוא somewhat נורמלי.
כי הוא באמת הכי פחות נורמלי... והוא הכי מפוחד למוות מלוגן.
אני שמתי את השותפה שלי בכלוב של כלב. אני יודעת שעדימון קוראת כאן אז היא תוכל להעיד שצפתה בסרטון הזה:-D האם זה הופך אותי לסוג של לוגן?|תוהה|
:-D אוי וויי, האם אני רוצה לדעת את הנסיבות?
אני איכשהו תמיד שיערתי לעצמי שהוא פשוט כל כך בארון ומפחד לצאת שהוא לא מסוגל לקיים יחסי מין עם אישה.
זו גם אפשרות שעלתה בדעתי מתישהו (וגם יכול להיות שזה נכון, לא שוללת, פשוט לא סותר בעיני את תסביך האמא הנוראי שלו).
(ואגב הסצינה בפרק הראשון של הסדרה שהוא עומד מול חלון במשרד שלו ומאונן שם הייתה ממש דוחה בעיני ונראה לי שמאז לא שיניתי את דעתי עליו:-D|פנים|)
חחח אוי זה היה באמת |פנים|
והוא עוקץ אותה על כל הפרטנרים המיניים שהיו לה ובעיקרון קורא לה זונה. אני יודעת שזה מהול בהומור בין אחים אבל זה ללא ספק נקודות תורפה של שניהם וזה עצוב שהם יודעים איפה ללחוץ אחד לשניה כדי להכאיב ועושים את זה באופן די שיגרתי.
אכן עצוב.
אוקיי אז לגבי טום ושיב. אולי זה פתוח לפרשנות אבל הנה איך שאני רואה את הדברים.
רשמת איפשהו למטה שהיא לא יודעת איך לאהוב, אבל ברור לי במאה אחוז ששיב אוהבת את טום. מעולם לא פיקפקתי בזה. האם היא מכבדת אותו? זו כבר שאלה אחרת. לכן האוהבת לא אוהבת לא הפריע לי במיוחד למרות שאני בהחלט רואה איך זה יכול לפגוע. הענין הוא ששניהם יודעים שהוא לא בליגה שלה ולכן רוב הזמן הוא פשוט מרגיש נחות לידה ולדעתי זה פשוט גורם לה לפקפק בהאם אני צריכה לאהוב גבר כזה? כי כאילו זה לא שיהיה קשה לה למצוא מישהו אחר ברמתה. אני בהחלט חושבת שהיא נהנית להיות האלפא דוג במערכת היחסים אבל הרבה פעמים הצורה שהיא מסתכלת על טום זה במין רחמים מהולים בקצת גועל. גועל על זה שהוא לא הגבר שהיא צריכה שהוא יהיה. אבל דביל חסר ביטחון שצריך כל הזמן חיזוקים חיובים ככל שיהיה - היא עדין אוהבת אותו ואכפת לה ממנו ורואים את זה לאורך כל העונות, שאפילו שהיא אומרת לו לפעמים דברים דוחים או פוגעים, בסופו של יום היא כן דואגת לו. נגיד היה את הקטע עם הפרינאפ שהיא הביאה לו את זה והוא היה מוכן לחתום מבלי להסתכל על זה בכלל. שנכון בעולם נורמלי זה יחשב כמו מחווה רומנטית של "לא אכפת לי מהכסף שלך, אכפת לי ממך" אבל גם שניהם יודעים מאיזה עולמות הם מגיעים והתגובה שלו הייתה יותר טיפשית מרומנטית (בעיני) וגם ראו ששיב לא הכי מכבדת את זה ובכל זאת היה לה חשוב לדאוג לאינטרסים שלו כי היא לא מפגינה אהבה בצורה נורמלית אבל זו הדרך שלה לדאוג שאיתה או בלעדיה יהיה לו טוב, ובעולם שלה זו דרך להפגין אהבה.
אני בכנות לא יודעת להגיד אם יש בה רגשות של אהבה כלפיו, יכול להיות שאת צודקת. לי זה מרגיש שזו לא יכולה להיות אהבה של ממש בלי כבוד, ועם רחמים מהולים גועל. היא גם הקריבה אותו ללא היסוס בשביל להציל את לוגן (עודדה אותו לצעד של להקריב את עצמו ללכת לכלא), ובכל הסאגה הזאת של הכלא כשהוא כולו היה מוטרד מזה 24/7 וניסה כמה פעמים לדבר איתה ולקבל קצת אמפתיה, היא הביעה 0 רגישות כלפיו ובקושי שמה לב שהוא במצוקה.
הצורך של שניהם להיות בטופ ולהיות liked by לוגן זה מה ששבר אותם. כי טום ידע מה המקום שלו במערכת היחסים אבל הוא לא רצה לקבל את המקום הזה ולכן הוא הוציא את התסכול שלו על גרג (שזו הסיבה העיקרית שלא אהבתי את טום). וזה עצבן אותי כי אתה מרגיש גבר על ילד מסכן במקום לעמוד מול אשתך ולהגיד לה איך אתה מרגיש? :-/
זה נכון.
ג'ולס עם הדעות המפוקפקות שלה מפחידה אותי😂 לא זוכרת איפה היא כתבה שהיא אוהבת את קונור. מה יש לאהוב בטמבל הזה? :-D אמאל'ה הוא מזכיר לי את בן הזוג של השותפה שלי (נראה לי שהוא אקס בשלב הזה, איתם קשה לדעת|תוהה|) שניהם מטורללים על כל הראש וחושבים שהם יכולים להיות נשיאים|פנים|
:-D (אבל אני כמובן גם מחבבת אותו חחח)
מי זה ינצחו? הילדים? כי בדר"כ זה היה רק קנדל. וקנדל לבד לא רציתי. או שאת מתכוונת שבאופן כללי רצית שינצחו אותו בכל מכרז או וואטאבר שהיה נגדו?
אני אוהבת מאוד את קנדל (הוא באמת שובר לי את הלב), וכן כמובן רציתי שהוא ינצח גם כשהוא היה לבד, וגם אח"כ עם שיב ורומן.
וכן, מה אני אעשה, גם אני ילדה פגומה שרק רוצה שלוגן יאהב אותי😂
:-D:-D:-D
אה כשרומן אומר שהוא יחבק אותם butt first? :-D זה באמת היה חמוד.
כן :-D
וואו אמא שלהם היא חתיכת נבלה. עם כמה שלוגן נורא, אמא שלהם פי מיליון יותר גרועה ממנו לדעתי. וואו היא אחת האמהות הכי נוראיות שראיתי בטלוויזיה.
כן, זה היה מדהים לגלות שאמא שלהם אפילו יותר גרועה מאבא שלהם. נראה לי שהם בהחלט ההורים הכי איומים בטלויזיה.
אני רוצה לשאול מה בעינייך יהיה סוף טוב אבל אני גם קצת חוששת.
בכוונה כתבתי "סוף מוצלח" ולא "סוף טוב" :)
סוף מוצלח בעיני זה סוף שיהיה פשוט מוצלח מבחינה עלילתית וטלויזיונית, כזה שיגרום לי להתרגש או לצחוק או לבכות או להיות מופתעת מאוד או להגיד WOW. ואם אפשר הכל ביחד. אבל אני רוצה להנמיך ציפיות אז אני אסתפק גם ברק משהו מזה.
אבל זה לא חייב להיות "טוב", כלומר זה יכול להיות גם משהו שעקרונית הוא נוראי, כמו ש"הרעים מנצחים" (לא חשוב את מי מגדירים כרעים).

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי שהפסיד לילדיו בעסקה לקניית חברת החדשות של פירס, לוגן מחליט למכור למעצבן ההוא מגוג'ו את ווייסטאר, ולהשאר רק עם חברת החדשות שלו ATN, להתחרות ראש בראש נגד הילדים ולהראות להם מה זה.
אבל זה לא אחרי שהוא הפסיד, זה עוד מלפני שהפסיד. לא? לפעמים אני לא כל כך מבינה את כל החלק העסקי שהם מדברים עליו. כשהם נכנסים לעניינים טכניים מידי המוח שלי אוטומטית עובר להתמקד במה הם לובשים במקום 🙈
הוא גם מגיע בעצמו ל-ATN (גרג לטום: "זה נראה כמו שאם סנטה קלאוס היה מתנקש" :-D וגם: "זה כמו מלתעות, אם כולם במלתעות היו עובדים בשביל הכריש" :-D) ונואם נאום מוטיבציה מפחיד לעובדים שם, על זה שהוא רוצה להשאיר אבק למתחרים.
טוב הקטע הזה היה מעולה. לוגן מאיים זה כזה משעשע.
שיב (שגילתה שאבא שלה מייעץ לטום בעניין הגירושים איך לנצח אותה, וטום בעצתו קנה את כל עו"ד הטובים באיזור בשביל למנוע אותם ממנה, והוא מעמיד פני-תמים בשיחה איתה)
וקנדל (שמזהה עוד הזדמנות לנצח את אבא שלו)
אוי התמימות הזאת של לוגן של "טום פשוט ביקש ממני עזרה. אם את היית מבקשת הייתי עוזר לך" אבל אני גם כל כך מושקעת בגזלייטינג שלו שאני באמת מאמינה לו;-#
ואגב למיטב הבנתי זה לא שהוא קנה את כל עורכי הדין בעיר אלא קבע עם כולם פגישות וכאילו הציג את התיק שלו, שזה מונע מהם לקחת אותה כלקוחה כי אפשר לטעון שהיה להם מידע קודם על התיק ממנו.
- שניהם חזק בקטע של לנסות שוב לנקום בלוגן ולסכל לו את המכירה.
כולם יודעים (לפחות בודאות קנדל, רומן, ולוגן, אבל אני חושבת שגם שיב) - שניסיון להעלות את המחיר יגרום לבעלים של גוג'ו לבטל את העסקה.
אבל קנדל ושיב מעמידים פנים שהם באמת רק רוצים להרוויח יותר כסף ממנה.
אני האמת לא כל כך הבנתי את החלק הזה. האם הם באמת חושבים שהם יכולים להשיג יותר כסף מהעסקה הזאת שהם מוכנים לדפוק אותה? או שהם כל כך מוכנים לדפוק את אבא שלהם ואז לדפוק לעצמם את העסקה עם פירס?
זה מביא את לוגן, שיודע שהם יכולים להרוס לו את זה, לבוא אליהם למעין העמדת פנים של ניסיון פיוס, שכמובן ששיב וקנדל, שכבר התפכחו ממנו ומכירים ברעילות שלו, לא קונים.
סצינה חזקה שבה בין היתר קנדל מטיח בו מפורשות:
א. שהוא התעלם מקונור במשך כל הילדות שלו (אולי כי הוא קלט מוקדם שהילד הזה לא קורץ מהחומר של "יורש ראוי" לניהול האימפריה שלו)
ב. שהוא הכניס את אמא של קונור למוסד סגור (כבר ידענו שהיא במקום כזה, אבל רק ניחשנו שזה אכן באשמתו)
יצא לקונור איזה רומן כשקנדל אמר את זה בלה בלה אולי זה הגיע לי כי אני לא מוצלח כמוך אבא אדיר שלי/
ג. שהוא היכה את רומן בילדותו (ידענו. ורומן כרגיל בתגובה ממעיט בערך העניין, ומאשים את עצמו "הייתי מעצבן".)
חחח הוא אכן מעצבן!! :-D אבל אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שאנחנו שומעים שהוא הכה אותו בילדותו? לא שזה מפתיע אותי. אולי בעצם קצת כן, כי הוא נורא אלים מילולית אבל לא בהכרח אלים פיזית. חוץ מהפעם הזאת שהוא נתן לרומן סטירה ושבר לו שן (בטעות?)
עצובה כל כך גם התגובה של קונור אח"כ: זה דווקא טוב שגדלתי בלי אהבה, כי ככה למדתי לא להצטרך אהבה.
חוץ מזה ווילה נטשה אותו באמצע החזרות לחתונה שלהם, והוא שבור, אבל בסוף אנחנו רואים ששיב מתקשרת אליה ואח"כ שהיא חזרה אליו.
נראה לי ששיב שילמה לה בשביל לחזור!! שזה גם נוראי וגם נוגע ללב (שאכפת לשיב ככה מרגשותיו של קונור).
מה? רגע, מה?! מתי זה היה ואיך פיספסתי את זה?8-*
בסוף הפרק לוגן ,שכנראה יודע שרומן הוא "החוליה החלשה" בשלישיה, שעדיין יש לו עליו כוח גדול, מזמין אותו אליו ומשכנע אותו לעבור לצד שלו.
רומן שואל: "אתה באמת רוצה אותי?" (מה שהוא באמת רוצה כל כך לשמוע מאבא שלו)
לוגן משיב: "יותר מזה, אני צריך אותך!" (מה שבראש המעוות שלו נחשב "יוֳתר")
אוף לא בא לי. מודה שכשלוגן בא אל הילדים "להתחנף" רציתי שיסלחו לו. אפילו שלא מגיע לו. ורציתי שהם יוותרו על ההצבעה כי אני רוצה שהוא ישאר עם ATN ושהם ילכו עם פירס וזהו. אבל כשרומן בא אליו לבד זה ממש העציב אותי. נכון שהוא כביכול החוליה החלשה, אבל אני חושבת שעם כמה שהתיעוב של שיב וקנדל אל לוגן גדול, אם לוגן היה תופס אחד מהם לשיחה אחד על אחד ולוחש להם את כל ההבטחות היפות והריקות שהוא יודע לתת, יש מצב שגם הם היו מתפתים. אבל בדיוק בגלל זה רומן לא היה צריך ללכת לשם בכלל. הוא ידע שהוא לא חזק מספיק כדי לעמוד מול אבא שלו. אבל מסתבר שהוא גם לא חזק מספיק כדי לעמוד מול האחים שלו ולהגיד להם מה הוא באמת רוצה לעשות.
חוץ מזה, קרי (העוזרת/בת-זוג של לוגן) עושה אודישן לקריינות חדשות ב-ATN, והיא נוראית ומגוחכת בזה לדעת כולם.
זה היה ממש מביך.
לוגן בבירור יודע את זה, אבל לא מוכן להגיד לה ומצפה מטום או סיב או אחרים לדחות אותה מבלי לערב אותו.
אלא שכולם כמובן מפחדים להרגיז אותו.
הסצינות האלה היו משעשעות. בהתחלה התעצבנתי על טום כשהוא ניסה לסבן את לוגן ולהגיד שבעיניו היא טובה. באמת צעקתי על הטלוויזיה "תגיד לו את האמת יו פיס אוף פאק!" ואז באמת הוא אמר לו את האמת אז אני חושבת שזה בזכותי. אז יור וולקם.
בסוף טום מפיל את התפקיד על גרג, שמצליח לעשות את זה, ואני מעריכה שזה בעצם ישחק לטובת גרג מול לוגן.
"שמצליח לעשות את זה" זה נדיב מאוד מצידך:-D
(וכרגיל אצל לוגן, תמיד יש ברקע תהיה האם הוא אמיתי או משחק משחק בשביל לבחון אנשים סביבו, ומחפש מי יהיה זה שיעיז להגיד לו את האמת. לרגע תהיתי אם אולי אפילו קרי היא חלק מהעניין וזייפה את האודישן הגרוע לבקשתו. אבל מניחה שלא).
חח את גורמת לי להעלות חשדות שלא היו לי לפני כן:-D
מעניין למה ג'ס כל כך נאמנה לקנדל.
אין לי אפילו מושג מי זו ג'ס8-*:-D
קנדל, רומן ושיב מתכוונים לעלות על מטוס כדי להגיע לחזרה שלפני החתונה של ווילה וקונור אבל לוגן מחליט לבטל להם את האפשרות לטוס על חשבון החברה. ולמען האמת פה אני כן מסכימה איתו, הם לא יכולים להפסיק לעבוד בחברה ועדיין לצפות שייתנו להם לטוס במטוס פרטי.
הם כן יכולים לצפות מכיוון שיש להם עדין מניות בחברה ולכן הם טכנית עדין חלק מהחברה. זה כמו ששיב בעונה הראשונה לא עבדה בחברה (או שקונור מעולם לא עבד בחברה) אבל הם עדין יכולים לטוס על חשבון החברה. הסיבה היחידה שלוגן לא נתן להם לטוס זה כדי לעשות דווקא. אבל הוא גם בחר בזמן מעפן לעשות דווקא כי הוא רק דופק את הבן היחיד (בשלב הזה) שעוד מדבר איתו. אם כבר למנוע מהם לטוס זה לדברים עסקיים/פרטיים שלהם שלא כוללים את המשפחה. אבל שיהיה.
יוגו וג'רי צופים בסרטון של קארי וצוחקים על זה. לוגן שואל על מה הם צוחקים ויוגו ממציא משהו וחושב שהוא יצא מזה בשלום. אחר כך קרולינה רוצה שהוא יפתח את הלפטופ שלו, הוא כמובן לא רוצה לעשות את זה ובסוף מסכים, כשהוא מחבר את המחשב רואים לשנייה את הסרטון של קארי אני מניחה שלוגן ידע למה הם צחקו על האודישן ובכל זאת הוא לא אמר כלום. אולי כי גם הוא ידע שהיא לא הייתה טובה? בכל מקרה, הקרינג'יות בסצנה הייתה מעולה
לא הבנתי למה הוגו לא פתח את המחשב לפני שהוא חיבר אותו למוניטור, סגר את הסרטון ואז חיבר למוניטור. לא צריך להיות גאון בשביל זה.
אבל זה בהחלט היה קרינג'י.
מה קרה בין ווילה לקונור? היא הבינה שהיא לא אוהבת אותו? כשהיא יוצאת מהחזרה היא נראית נסערת אבל אחר כך קונור אומר לאחים שלו שווילה אמרה שהיא לא מסוגלת להתחתן איתו.
אני מקווה שירחיבו על זה קצת.
לפי דעתי, עבור טום זה חד-משמעית עדיף להפרד ממנה. היא לא אוהבת אותו, יכול להיות שזה משהו שהיא קוראת לו אהבה, אבל היא נכה רגשית. לא שאני מאשימה אותה - אנחנו "מכירים" את שני ההורים שלה, ויודעים שאף אחד מהילדים לא זכה מהם לאהבה, אז היא כנראה לא יודעת מה זה בכלל. בכל מקרה, היא היא התייחסה אליו נורא וגם לא היססה לנצל אותו ולהקריב אותו כשזה התאים לה.
אני מרגישה פגועה מההודעה הזאת:-D
והוא היה כזה חמוד כשהם שאלו אותו מה הוא רוצה לעשות, והוא אמר שהוא רוצה לקריוקי כי הוא ראה אנשים עושים את זה בסרטים, אבל אף אחד אף פעם לא רוצה ללכת איתו.
אבל בכלל בפרק הזה ובמונולוג הזה שם, ראינו משהו מהכאב הפנימי שלו, וזה באמת היה נורא עצוב.
חח כשהם כל שניה ביטלו את הרעיון של הקריוקי קצת כעסתי כי היה בא לי (אפילו שאין סיכוי בעולם שזה יקרה) שיהיו להם כמה רגעים חמודים שהם שרים ביחד. מה יש, תנו לי איזה רגע אחד של נחת לפני שאתם שוב יוצאים למלחמה. חוץ מזה שקנדל עדין חייב לי בילי ג'ואל עם צלב|זעם|

LeAnnDylan

Well-known member
תפוז קקי ולא נתן לי לשים הכל בהודעה אחת אפילו שזה לא היה כזה ארוך אז המשך תגובות
חחח הזכרת לי שכשלוגן אומר להם שהוא בא כי הוא רוצה להשלים אז קנדל כזה בציניות:
Did Dad just say a feeling?
:-D
חח אוי זה היה מעולה. בכלל הציניות שלו ושל שיב בכל הסצינה הזאת הייתה מצוינת בעיני.
אני מאמינה שהיא לא חשבה באמת שהיא אוהבת אותו בשום שלב. הוא שכר אותה כנערת ליווי יוקרתית, ואז התאהב בה (או חשב ככה לפחות) ושילם לה עוד ועוד כדי להמשיך, ואז הבטיח (וקיים) להגשים לה את החלום לכתוב ולביים מחזה ומימן לה את זה וככה שכנע אותה לעבור לגור איתו בחווה. בשום שלב זה לא נראה לי מהתגובות שלה שהיא אוהבת או אפילו מעריכה אותו, זה היה רק חיי העושר והנוחות והפינוק שהיה קשה לה לסרב להם. אבל היא לא הרגישה טוב עם זה. משלב מסויים היא אפילו בקושי מסתירה את הזלזול בו. גם להצעת הנישואין היא מסכימה בהתחלה רק כי צופים בהם והוא מבקש ממנה לא להביך אותו, אבל היא אומרת לו בשקט שהיא צריכה לחשוב על זה, ומאוחר יותר היא מסכימה עם המשפט: how bad can be? כאילו יאללה, שיהיה...
זה היה אפילו יותר מביך כי היא פשוט אמרה fuck it כמה פעמים במקום פשוט להגיד כן. שחשבתי שזה אומר הכל לגבי איך היא מרגישה. ובכל זאת הייתי רוצה שקצת ירחיבו על זה. אולי בפרק הבא. אני קצת מתפתה לראות אותו עכשיו במקום לחכות למחר.
אבל כנראה ששיב שכנעה אותה לחזור, אולי בעוד (הרבה) כסף, ואולי (עכשיו עלה לי בראש) אפילו באיום כלשהו? לא יודעת. אבל רואים ששיב מתקשרת אליה ברכב, אז זה חייב להיות קשור.
אני צריכה לחזור לפרק ולחפש את הסצינה הזאת כי משום מה אני לא זוכרת את זה בכלל8-* אוי לי האלצהיימר מתפשט|חבול|
עכשיו כשטום ושיב נפרדו האם נזכה לראות את טום וגרג ביחד?? :-D
גם אני תוהה:-D זה לא בסדר שאין לנו זוג גאה בסדרה.
כשלוגן עלה על "הבמה" טום ציין שהוא יכול לנשק אותו בגובה כזה :-D
הייתי בטוחה שלוגן ינהם איזו נהמה מפחידה לעברו (קצת כמו שרוי קנט עושה תמיד בטד לאסו:-D)
וגם הציק לי קצת שקנדל קורא לה אמא של קונור, כאילו הייתי מצפה שהוא ידע את השם שלה וכולם יודעים שם את השם ואפשר פשוט לקרוא לה בשמה
כי אז איך אנחנו היינו יודעים שהוא דיבר על אמא של קונור? אני בקושי זוכרת את השם של אמא של השלישיה ואותה עוד לפחות ראינו:-D
אני ממש שונאת את קרי!
ditto
שיב יצאה מניאקית בפרק הזה לקונור
כן, קצת. אבל חייבת לציין שהיו גם קטעים שהצחיקו אותי כמו זה שהוא בדק לידם בפעם הראשונה את המיקום של ווילה באפליקציה ושיב דפקה לו כזה "יש לך את המיקום שלה בטלפון?" וקונור כזה "it's a factory setting" והיא ישר it's not :-D
זה הזכיר לי כל מיני זקנים שלא מבינים איך האינטרנט או מחשבים עובדים והם כזה "המחשב עשה את זה לבד" :-D כן אליהו, המחשב לבד נכנס לאתרי פורנו וקנה שלושה סרטים כחולים עם כרטיס האשראי שלך לבד.
אבל גם - הגבת את זה בתגובה ללונה שרשמה ששיב כנראה שילמה לווילה כדי לחזור אל קונור. אני לא יודעת איך הקטע הזה הופך אותה למאניאקית. אלא אם יתגלה לנו שקונור אמר לווילה שהוא לא רוצה לשלם לה יותר כדי לראות אם היא אוהבת אותו ובגלל זה היא עזבה (שלא נראה לי לייקלי), הרי קונור עשה אותו הדבר לווילה, ואם זה מחזיר אותה אליו אז בדרך מעוותת זה מראה שלשיב אכפת מקונור.

אוי היה עוד קטע שהצחיק אותי שרומן התעצבן ששיב וקנדל מתנהגים כאילו הם ג'ון לנון ופול מקרטני והוא רינגו ואז הוא כזה מצביע על עצמו ומכריז "ג'ון" ומצביע על שיב וקנדל ואומר להם "רינגו, יוקו" ואז מסתכל על קונור במבט פתטי וכזה "הוא עדין קונור" :-D
טוב הצפיה האיטית הזאת עובדת. אני לא כל כך שונאת את רומן. עכשיו.
זה אומנם גם עוזר שהוא לא עשה דברים דוחים בשני הפרקים האחרונים. אם כי הליטל פריק הזה כן הלך בסוף ללוגן אז ג'ולס את עדין מחוץ לטופ 5 (כן, רומן זה אחריות שלך. למעשה ככה אני אדרג אתכן מהיום. אם טום יעשה משהו מגעיל זה יפגע בדירוג של לונה ואם רומן יעשה משהו מגעיל זה יפגע בדירוג של ג'ולס. אור ויעל אני נותנת לכן לבחור איזה דמות אתן רוצות שהדירוג שלכן יתבסס לגביה ואסור לכן לבחור בשיב כי זה cheat code)

Lhuna3

Well-known member
יש לי עוד תגובות מן הסתם (מחר בשאיפה) אבל לפני הכל תיקון חשוב:
@LeAnnDylan @It's Always Sunny @Aranel Nenharma
אוקיי אני חייבת לכן התנצלות על שהטעיתי אותכן.
להגנתי - YES הטעו אותי!

לגבי זה שבסוף פרק 4X02 שיב לכאורה מתקשרת לווילה, רגע לפני שרואים שווילה חזרה אל קונור.

הסצינה היא ממש בסוף כשרואים במכונית את שיב מרימה את הטלפון שלה ומתקשרת, אז את הצג שלה די קשה לראות, אבל בכתוביות של YES זה הופיע כ - וילה פררה-
אז לא היתה לי סיבה לא להאמין (במיוחד שזה נראה מתאים למה שרואים שניה אח"כ).

אבל עכשיו בשביל להראות לכן את ה"הוכחה" עצרתי והסתכלתי ממש מקרוב, וזה בכלל לא נכון, היא מתקשרת לטום! (וזה קצת מצחיק שהוא מופיע לה בטלפון באופן כזה רשמי "טום וומבסגאנס").

shiv.jpg

אז תשכחו ממה שכתבתי |פנים| ווילה חזרה מעצמה אחרי הכל.

LeAnnDylan

Well-known member
@LeAnnDylan מה דעתך על שיר הפתיחה?
שמעתי אותו עכשיו לראשונה במלואו. ז"א לא עכשיו עכשיו, אלא כשצפיתי בפרק 2. זה ממש מוצלח|כן|
אה, את בהחלט צודקת ואני מאוד שמחה שאת נזהרת (באופן כללי, אני יודעת שלגבי דברים מסוימים כבר ספוילרת למרבה הצער).
מה שספוילרתי לגביו עוד לא קרה אז אני תוהה אם זה בפרק 3 או שזה בכלל יהיה בהמשך העונה. אני ממש אכעס אם כן כי אם זה היה ספוילר שפשוט מונח ככה באינטרנט ללא אזהרה זה פאקינג בולשיט. (יו בדיוק קיבלתי בדואר את המדבקות האלה של הילד שאומר "דיס איז פאקינג בולשיט" :-D)

כן אבל כמובן שלא רק, אני לא חושבת שאת באופן אוטומאטי תאהבי כל דמות של אישה. אבל בגלל שהיא אישה כזאת בדאסית ומגניבה, קשוחה וחכמה וסרקאסטית ומצחיקה ויפה והכל.
חח אין לי בעיה שאוטומטית יחשבו שאני אהיה בעד הדמות הנשית היחידה באנסמבל גברים (כאילו כן, יש נשים אחרות בסדרה אבל הן לא באמת משמעותיות).
אבל גם כן לכל מה שרשמת|מאוהב|
|מאוהב| אה, שמחה שהבהרת והכי שמחה שנהניית! :D כמובן שמסכימה, אם לא אכפת מהדמויות אז אין סיבה לצפות בד"כ.
|כן|
אין ספק שהוא התעלל בכל הבנים, ולגבי שיב חשבתי וכתבתי גם דבר דומה באחת התגובות לאור, שאני חושבת שאיתה הוא היה הרבה פחות קשוח בילדות, כי היא בת וכי (כנראה בגלל שהיא בת) הוא לא חשב עליה אז כמועמדת בכלל לרשת את ניהול העסקים שלו ולכן לא ניסה להפוך אותה לקשוחה כמותו.
מה שגרם לי לחשוב על זה היה העובדה שהיא הרגישה לי הרבה יותר נועזת וישירה מהם באופן שהיא מדברת עם לוגן, ופחות מפחדת מפניו. (למרות שעדיין כמובן שגם בה יש פחד ממנו בסופו של דבר).
אז כן, אני מרגישה בדיוק אותו הדבר ואת צודקת שנראה שהיא יותר ישירה בדיבור שלה אליו מאשר הבנים. אבל בסופו של דבר גם היא מפחדת ממנו בדיוק כמו האחרים.
:-D אוי וויי, האם אני רוצה לדעת את הנסיבות?
רציתי לנעול אותה שם עם אחת הכלבות שלה כי הכלבה הזאת היא פאקינג junk ואני שונאת אותה והיא כל הזמן שוברת דברים בבית אבל משום מה זו הכלבה האהובה על השותפה שלי אז היא גם אף פעם לא מענישה אותה ובגלל זה היא נשארת פאקינג Junk. אז אמרתי לה שאני מתערבת איתה היא לא תצליח להיכנס לכלוב עם 2 כלבים ואמרתי לה שאביא לה $50 אם היא תיכנס. וידעתי שהיא תצליח כי זה כלוב יחסית גדול. ובניגוד לכלוב של הכלב של שיב וטום, הכלוב הזה סגור. אז כשהיא נכנסה באתי להושיט לה את הכסף ונעלתי אותה בפנים. (לפאקינג שניה, אני לא מפלצת)
אני בכנות לא יודעת להגיד אם יש בה רגשות של אהבה כלפיו, יכול להיות שאת צודקת. לי זה מרגיש שזו לא יכולה להיות אהבה של ממש בלי כבוד, ועם רחמים מהולים גועל. היא גם הקריבה אותו ללא היסוס בשביל להציל את לוגן (עודדה אותו לצעד של להקריב את עצמו ללכת לכלא), ובכל הסאגה הזאת של הכלא כשהוא כולו היה מוטרד מזה 24/7 וניסה כמה פעמים לדבר איתה ולקבל קצת אמפתיה, היא הביעה 0 רגישות כלפיו ובקושי שמה לב שהוא במצוקה.
אז לא יודעת כי לי ברור לגמרי שהיא אוהבת אותו, כי יש כל מיני דברים קטנים שהיא עושה שגורמים לי להבין שלמרות שהיא פגומה וצריכה טיפול פסיכולגי של שנים כדי לפרוק את כל הטראומות שעברה, היא אוהבת אותו בדרך היחידה שהיא יודעת לאהוב. שני רגעים שממש חיזקו את ההרגשה שלי שזו הדרך שלה לאהוב הם בסוף העונה השניה כשכולם יושבים בשולחן ודנים/רבים על מי יהיה השעיר לעזאזל בעבור פרשת השייט והמסמכים הגרוסים, אפילו שההיגיון אומר טום, ושיב גם אומרת טום, היא אח"כ הולכת ללוגן ומפצירה בו שלא משנה מה הוא יעשה, שלא יפיל את זה על טום. וזה לא הרגיש לי כמו יציאה לידי חובה של "אם אפשר אז שזה לא יהיה טום" אלא באמת בקשה כנה שמהולה בעצב כי היא יודעת שהוא הבחירה המתאימה, והיא יודעת שאבא שלה לא מתעסק ברגשות וגם לא מעריך שהילדים שלו עושים החלטות לפי רגש ובכל זאת היא מוצאת לנכון לבקש את זה מלוגן כי היא לא רוצה שטום יפגע.
ובסצינה של סוף עונה 3, כשהיא מגלה שטום הוא זה שבגד בהם, הפנים שלה מבחינתי אמרו הכל, ועצם זה שהיא לא הייתה אפילו מסוגלת להגיד שום דבר ורק עמדה שם קפואה מהלם הוכיח לי שזה לא רק הבעה של "אני לא מאמינה שה-3 הזה דפק אותי" אלא שבאמת נשבר לה הלב. ולב לא יכול להישבר ממישהו שלא אוהבים.

לגבי הנקודה שציינת לגבי הכלא, האמת שהוא קצת עיצבן אותי, כי אני מבינה מצד אחד שהוא היה במצוקה, אבל המצוקה שלו הייתה "לא יגישו לי יין קר בכלא?" אני באמת חושבת ששיב הקשיבה לשטויות שיצאו לו מהפה וחשבה לעצמה אני לא הולכת לכבד את הטמטום הזה אפילו בתגובה. וגם יש לי הרגשה שהיא בכלל לא האמינה שזו אפשרות שהוא יכנס לכלא ובגלל זה לא רצתה בכלל לפתוח על זה דיון, במיוחד כשטום סתם הלך סחור סחור עם חרדות מפגרות ואני חושבת שהקטע שקונור צילם את הוידאו שלו שמכריז שהוא רוצה להתמודד לנשיאות ודיבר על זה שאין לו בעיה להיכנס לכלא והיא ממש התעצבנה על קונור שהוא מדבר על כלא כאילו זה איזה מכון גמילה לעשירון העליון שנכנסים אליו לאיזה חודש לעשות יוגה ולדבר על רגשות ואז יוצאים כאילו כלום וזה הרגיש לי שאיך שטום מדבר על כלא ליד שיב זו אותה אנרגיה של קונור מדבר על כלא ולא היה לה כוח לאף אחד משני המפונקים האלה שהמחשבה על להיכנס לכלא גורמת להם להתמקד בדברים שוליים ומפגרים.
בכוונה כתבתי "סוף מוצלח" ולא "סוף טוב" :)
סוף מוצלח בעיני זה סוף שיהיה פשוט מוצלח מבחינה עלילתית וטלויזיונית, כזה שיגרום לי להתרגש או לצחוק או לבכות או להיות מופתעת מאוד או להגיד WOW. ואם אפשר הכל ביחד. אבל אני רוצה להנמיך ציפיות אז אני אסתפק גם ברק משהו מזה.
אבל זה לא חייב להיות "טוב", כלומר זה יכול להיות גם משהו שעקרונית הוא נוראי, כמו ש"הרעים מנצחים" (לא חשוב את מי מגדירים כרעים).
אוקיי מקבלת את זה. אני מבינה את ההבחנה שעשית בין סוף מוצלח לבין סוף טוב אבל מבחינתי זה היינו הך כי גם אם "הרעים" מנצחים אבל עושים את זה בצורה מוצלחת זה טוב בעיני.
אם כי אני בהחלט רוצה שיהיה לשיב טוב בסוף. בין אם היא מנצחת או מפסידה, רק רוצה שהסיום שלה יהיה שהיא שלמה עם איפה שהיא תהיה.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי עוד תגובות מן הסתם (מחר בשאיפה) אבל לפני הכל תיקון חשוב:
@LeAnnDylan @It's Always Sunny @Aranel Nenharma
אוקיי אני חייבת לכן התנצלות על שהטעיתי אותכן.
להגנתי - YES הטעו אותי!

לגבי זה שבסוף פרק 4X02 שיב לכאורה מתקשרת לווילה, רגע לפני שרואים שווילה חזרה אל קונור.

הסצינה היא ממש בסוף כשרואים במכונית את שיב מרימה את הטלפון שלה ומתקשרת, אז את הצג שלה די קשה לראות, אבל בכתוביות של YES זה הופיע כ - וילה פררה-
אז לא היתה לי סיבה לא להאמין (במיוחד שזה נראה מתאים למה שרואים שניה אח"כ).

אבל עכשיו בשביל להראות לכן את ה"הוכחה" עצרתי והסתכלתי ממש מקרוב, וזה בכלל לא נכון, היא מתקשרת לטום! (וזה קצת מצחיק שהוא מופיע לה בטלפון באופן כזה רשמי "טום וומבסגאנס").

צפה בקובץ המצורף 74526

אז תשכחו ממה שכתבתי |פנים| ווילה חזרה מעצמה אחרי הכל.
אוי קטע, כי כשאמרת בסוף, הלכתי לקטע הזה ועצרתי והסתכלתי טוב על מה כתוב וראיתי שרשום טום אז אמרתי לעצמי שזה בטח בקטע אחר ואז התחלתי לצפות שוב מההתחלה כדי לחפש את הקטע:-D
ואגב המבט שלה פה|לב-ש|

נדירליאל

Active member
ויי, הפרק השלישי, החתונה של קונור
מזמן מזמן לא ראיתי משחק שהוא מלאכת מחשבת, אומנות בשיאה, מה שנקרא "אומנות עילית" ממש.
בפרק הזה מצטרפים תסריט מבריק, בימוי בלתי רגיל, טקסט מופלא, שחקנים שמסוגלים להביע דקויות עדינות ביותר.
פנטסטי.

Lhuna3

Well-known member
ויי, הפרק השלישי, החתונה של קונור
מזמן מזמן לא ראיתי משחק שהוא מלאכת מחשבת, אומנות בשיאה, מה שנקרא "אומנות עילית" ממש.
בפרק הזה מצטרפים תסריט מבריק, בימוי בלתי רגיל, טקסט מופלא, שחקנים שמסוגלים להביע דקויות עדינות ביותר.
פנטסטי.
מסכימה מאוד. זה פרק שצריך לזכות בפרסים.

LeAnnDylan

Well-known member
מה לעזאזל?! 😭 😭 😭 😭 😭 😭
ידעתי שלוגן הולך למות כי האינטרנט הוא מקום מרושע, אבל סירייסלי וטפ?!
ביזבזתי חבילת טישו שלמה על הסצנות שהילדים מדברים איתו בטלפון.
אני לא מסוגלת לכתוב תגובה קוהרנטית כרגע. אני מצטערת.

למעלה