יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

דיברגנט חדש

Well-known member
ראיתי אתמול את פרק 9 ואני חושבת שהיה פרק טוב. אנסה לכתוב עליו בהמשך היום.
חולק עלייך קשות, לדעתי, עוד פרק מריחה, שהתקשיתי לראות ולכן ראיתי אותו בהמשכים כאילו היה 3 פרקים :(
הפרק ארוך שעה ו-13 דק', ההתחלה שלו היא שגרושתו של קנדל רוצה לברוח מהעיר כי מפחדת מההמון והוא מתעמת עמה כי זה אומר שילדיו לא יהיו בהלוויה של אביו.
היה קטע מפגר עם קנדל, הוא ראה שהעוזרת שלו קבעה פגישה עמו ושאל אותה לפשר הדבר, היא אמרה לו שזה לא זמן מתאים עכשיו, אך זה סיקרן אותו ולחץ עליה לדבר וכשהיא דיברה ואמרה לו שהיא רוצה לעבור תפקיד, הוא נזף בה, למה בחרה את העיתוי הזה לפני הלוויה בעודו שוכח שהוא לחץ עליה.
בכנסיה, אחיו נואם ואומר סררה עליו, רוי לוגן רוצה להגיד דברים לשבחו אך מתפרק בעודו מנסה לנאום וקנדל נואם במקומו.
שיב מנסה לעצבן את טום ושותה לו מול הפרצוף אלכוהול, אך להפתעתה, הוא לא מתרגש מזה יותר מידיי.
בסוף הפרק, רוי הולך לצעדת המחאה כנגדו, למרות שהמשטרה ניתבה את המקום בשביל המשפחה וחטף מרפק לראש והופל על הריצפה.

It's Always Sunny

Well-known member
רומן מתאמן על הנאום שלו להלוויה, ההתפרקות שלו בלוויה הייתה עצובה מאוד. כל הפרקים האחרים הוא ניסה להוכיח שהוא בסדר עם המוות של לוגן וברגע שהוא צריך לנאום את הנאום, הוא מאבד שליטה. בזמן החזרה היה רגע שבו שכחתי לרגע שהוא דיבר על לוגן וחשבתי שהוא מדבר על עצמו, כשהוא אמר שלוגן הוא האמצעי מבין שלושה ילדים וישר חשבתי ששוב שכחו את קונור :-D
היה עצוב לראות את ההבדל בין החזרה שלו על הנאום בתחילת הפרק שבה הוא היה בטוח בעצמו לבין רגע האמת שבו הוא לא הצליח לדבר.
ראבה מחליטה לצאת מהעיר ולקחת את הילדים איתה, אומנם בהתחלה הרגשתי קצת רע עבור קנדל שהילדים שלו לא ילכו להלוויה של סבא שלהם וקיוויתי שאולי ראבה תשנה את דעתה אבל ככל שאני חושבת על זה עכשיו אני מרגישה שזו החלטה נכונה.
כל האחים (מלבד קונור כמובן) נכנסים ללימוזינה ביחד, קנדל מספר לאחים שלו שראבה החליטה לקחת את הילדים וכל אחד מתבאס בשביל קנדל בדרכו שלו (רומן: "זה מטומטם ודפוק." :-D) שיב מספרת לאחים שלה שהיא בהיריון והתגובות הן לא בדיוק מה שאתם מצפים לשמוע אחרי שאישה מבשרת למשפחה שלה שהיא בהיריון |פנים|
השיחה בין קנדל לג'ס השאירה אותי בלי מילים. אני חושבת שהתזמון היה לא נכון אבל עם או בלי קשר למנקן, מותר לג'ס לרצות להתקדם לתפקיד אחר. אני תוהה האם קנדל עשה את זה כי ככה הוא יכול להוציא את הכעס שלו? (יאמר לזכותה של ג'ס שהיא ניסתה להימנע מלדבר על הנושא וקנדל לחץ עליה)
קונור הכין נאום להלוויה אבל שוב הוא לא מתייחסים אליו :-/
גרג נוסע להלוויה באופניים 😂😂 ואנחנו רואים את אימא של גרג, הייתי בטוחה שלא יביאו את השחקנית אז הופתעתי שהיא שם. למעשה לא קלטתי שזו היא עד שהיא דיברה עם גרג והייתי צריכה לחזור אחורה כי לא קלטתי מה היא אמרה לו (גרג אומר לה לשתוק והיא אומרת לו שזו לא אשמתו ושלא יגיד לה לשתוק. מי אומר דברים כאלה לאימא שלו? 8-*)
הצחיק אותי שקנדל אומר שאם הם יהיו נחמדים לאימא שלהם אולי היא תמות משברון לב, היא לא צריכה שיהיה לה לב כדי שהוא יישבר? (סורי, הייתי חייבת |פנים|)
מעניין שקרוליין ישר קלטה ששיב בהיריון לפני ששיב הספיקה לספר לה. הבעל של קרוליין ממש מתאים לה, הוא הביא ספר חתימות להלוויה |פנים||פנים|
מתסון תוהה אם מנקן ינצח, האם זה יהיה רע באופן אירוני עבורו כי הוא לא דומה לשאר המהגרים שמנקן רוצה לגרש, אני לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב |פנים|:-D שיב מציעה לו פתרון שישאיר אותו בשליטה אבל גם ירצה את מנקן, למנות מנכ"ל אמריקאי, כמובן שברגע שהיא הציעה את זה הייתי בטוחה שהיא תציע את עצמה. והאמת שזה די הגיוני אחרי מה שהאחים שלה עשו לה כשלוגן מת, היא דואגת לעצמה. מתסון שואל האם ההיריון לא יהווה בעיה (אני מבינה שקרוליין הפיצה את השמועה ששיב בהיריון די מהר?) ושיב אומרת לו שהיא לא תגדל את הילד בכלל.
קרוליין פונה לקרי ומציגה בפניה את סאלי-אן, מי שהייתה הקרי שלה. אז מן הסתם זו לא הפעם הראשונה שללוגן הייתה מישהי מהצד. זה יוצר רגע נחמד שמרשה מנחמת את קרי.
טום מעדכן את גרג שהוא לא יוכל להגיע להלוויה, זה מזכיר לי שקראתי איפשהו שבפרק הראשון לוגן היה מאוכזב שקנדל עזב את העבודה בשביל מסיבת יום ההולדת של לוגן. מעניין אם לוגן היה מעריך את העובדה שטום מבריז מההלוויה בשביל לעבוד. מאוחר יותר שיב אומרת לטום שהוא לא היה מעז לעשות דבר כזה כשלוגן היה בחיים והוא אומר לה שההשפעה של לוגן נחלשה בימים האחרונים :-D|פנים|
האם גרג שיקר לשיב כשהוא אמר שטום ביקש שגרג יסחוב את הארון של לוגן במקומו? פיטר כמובן קופץ ומוכן לעשות את התפקיד הזה במקום טום אבל שיב לא מאשרת, היא מעדיפה שגרג יעשה את זה במקום פיטר. האמת שאני מבינה למה.
יואן רוצה לקום לנאום, גרג מנסה לעצור בעדו, הוא אומר ליואן שהוא עושה סצנה ואז יואן מחזיר לו ואומר לו שהוא עושה סצנה :-D:-D אהבתי את הנאום של יואן כי זה חשף בפנינו פרטים על חייו של לוגן מהתקופה שהוא הגיע לאמריקה, וסוף סוף גילינו מה קרה לאחות שלהם ושגם לוגן והאחים שלו גדלו בבית לא מאוד מתפקד.
כמו שכתבתי מקודם, לראות את רומן מתפרק זה דבר עצוב, כשהאחים שלו באו לנחם אותו נזכרתי בסוף עונה 3 כשקנדל נשבר והאחים ניחמו אותו. לפעמים יש להם רגעים נחמדים כאלה.
ככל שאני חושבת על זה יותר, מאוד הגיוני שרומן יתפרק ברגע של הנאום, זה הרגיש לי שהוא היה בהכחשה בימים האחרונים וניסה להסתיר את הרגשות שלו ואז ברגע של הנאום שכולם הסתכלו עליו הכל התפרץ.
קנדל לוקח את התפקיד של הנואם ומצליח לנאום נאום מוצלח יחסית לזמן שהיה לו להתכונן. אם כי לפי איך שהשחקן שיחק בסצנה הזו הייתי בטוחה שקנדל הולך להתעלף, אפילו חשבתי שהוא חזר לסמים. אבל מסתבר שזו פשוט אני שמנתחת יותר מדי :-D
כששיב התחילה לנאום, תהיתי אם גם היא הולכת לבכות כמו רומן כי היה לה מבט עצוב מאוד אבל היא החזיקה את עצמה. למעשה כשהיא סיפרה שלוגן צעק עליהם להיות בשקט ואמר שהוא הפחיד אותם לרגע חששתי שאולי זה סיפור לא מתאים. אבל היא הלכה לכיוון אחר ממה שחשבתי.
כולם מגיעים לבית קברות ומגלים שלוגן קנה לעצמו מאוזוליאום (נדמה לי?) ומתחילים לדבר על איפה כל אחד מהם יהיה קבור, בלט לי במיוחד הרגע שבו קנדל אומר: "היה קשה לי לסיים איתו כוסית ויסקי."
קנדל מציע להוגו להצטרף לתוכנית שלהם לדפוק את העסקה עם מתסון כדי ש: "הוא [קנדל] יוכל לשלוט בעולם." אוקיי 8-* על מנת לשכנע את הוגו לעבור לצד שלו, קנדל מפתה אותו עם כסף. ואז הוגו עושה הב הב :-D:-D חוץ מהוגו קנדל מתחיל לגייס אנשים אחרים שיעבדו אצלו.
כשמנקן מגיע לקבלת פנים אחרי הטקס, כולם מתנפלים עליו אבל שיב מצליחה לקחת אותו איתה, כדי לנהל שיחה איתו ועם מתסון. ממה שהבנתי מהשיחה מה ששיב ומתסון רצו די עבד להם אבל יכול להיות שמנקן סתם מעמיד פנים?
קנדל אומר לרומן שהוא פישל 8-* ואם זה לא מספיק, מסתבר שיש הקלטה של רומן בוכה שרצה באינטרנט. אבל אני חושבת שבשלב הזה הוא עדיין לא יודע. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהוא הולך לריב עם מפגינים ולחטוף מכות.

אני תוהה האם הפרק הבא יצליח לעמוד בציפיות של פרק סיום סדרה.

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
טוב אז אני אתחיל לכתוב ואעשה את זה בחלקים כי כנראה שלא יהיה לי הרבה זמן לכתוב על כל הפרק בבת אחת.
קראתי את התגובה שלך לפני שכתבתי את שלי אז נראה לי שקצת השפעת על הכתיבה שלי :-D :-):

הקטע של קנדל עם ג'ס היה קצת נוראי. נראה לי שכשהוא ראה את השם שלה בלו"ז שלו הוא כנראה הבין מה זה אומר וההתעקשות שלו שלדבר על זה עכשיו ואז לצעוק עליה שהיא חסרת התחשבות שהיא מעלה את זה דווקא היום|פנים| וגם זה שהוא שואל אותה האם זה בגלל מנקן והיא רק מגלגלת עיניים:-D:-D
מסכימה איתך. לא הייתה לה דרך לצאת מהסיטואציה הזו. האמת שהיא הגיבה בצורה מאוד מכובדת יחסית למה שקנדל אמר לה, לא בטוחה אם אני הייתי מצליחה לשמור על איפוק כמוה.

רומן נשבר ולא מצליח לדבר שבר לי את הלב. סו מאץ' פור "פרי-גריבינג" אבל אני כל כך שמחה שנתנו לו להתפרק ולא שהמשיכו להעמיד פנים שהוא בסדר, כי קלירלי הוא לא היה. הסצינה שלו שואל אם לוגן בתוך הארון וכששיב וקונור עונים שכן הוא כזה "אפשר להוציא אותו מפה" הייתה מושלמת. בכיתי איתו ביחד 😭 😭 😭 😭

אוי זה שבר לי את הלב :-/

גם הנאום של שיב שבר לי את הלב כי נראה היה שמאוד חשוב להם להגיד דברים טובים על לוגן כאילו כדי להוכיח שיואן הגזים אבל גם לה וגם לקנדל היה קשה למצוא דברים ממש טובים להגיד עליו ובעוד שנראה שקנדל ידע כבר שלא יהיה לו משהו יותר מידי טוב להגיד כי הוא בטח כבר חשב בראש על מצב כזה שאולי יצטרך לנאום ומה להגיד וגם חשוב לו להישמע "נכון" יותר מאשר רגיש. אבל בקטע של שיב היה נדמה שהיא נחושה לעלות ולהגיד משהו חם על לוגן ותוך כדי שהיא מדברת היא מבינה שכנראה אין לה יותר מידי זכרונות שמחים ממנו וזה שובר לה את הלב שוב.
אני אהבתי במיוחד את הקטע שהיא הדגישה כמה קשה היה להיות אישה בעולם שלו.

הקטעים של קנדל וראבה בתחילת הפרק. אני מצד אחד מבינה למה זה מפריע לו שהילדים שלו לא יהיה בלוויה של סבא שלהם. מצד שני אני מבינה את ראבה והתסכול שלה ואני יותר מצדדת בה, אבל בעיקר כי אצלי במשפחה לא נהוג להביא ילדים להלוויה או אפילו לשבעה. גם אם מדובר בסבא/סבתא של הילדים, אז בכלל לא חשבתי על זה שמה שמתסכל את קנדל בהתחלה זה שהילדים לא יהיו בלוויה.
מהחוויה האישית שלי, יצא לי להיות בשבעה כשהייתי ילדה, בהלוויה בחיים לא יצא לי להיות גם אחרי גיל 18. אני מניחה שהתייחסת לקטע הזה כי אצל כל משפחה נוהגים אחרת לגבי ילדים והלוויות?

חשבתי שהוא מתוסכל כי היא מרחיקה את הילדים ממנו, אבל בתאכלס גם בקטע הזה אני קצת מצדיקה אותה. נכון שזה לא הוגן כלפיו וזה לא באמת היה בידיים שלו לבחור נשיא, אבל הוא גם לא ממש נוכח פיזית בחיים של הילדים שלו ואם להרחיק אותם מעיר מלאת מהומות והתפרעויות ברחובות לכמה זמן כדי להגן עליהם זה הדבר החכם לעשות, הוא צריך לתמוך בה. נכון שהוא חושב שהוא יכול להגן עליהם אבל זה גם לא ממש ריאלי, במיוחד כי הבת שלו מפוחדת ממש וראבה פועלת לטובת הילדים יותר משהיא פועלת בניסיון לפגוע בקנדל.
גם אני הגעתי למסקנה הזו בסופו של דבר, רק שאת מנסחת את זה יותר טוב :-):

כל הסצינה הזאת העמידה אותו באור ממש לא מחמיא, אבל היו שני קטעים שחשבתי שהוא התנהג בצורה מגוחכת במיוחד-
הראשון זה כשהיא אמרה לו שהיא והילדים מפחדים והוא כזה "את יותר מידי אונליין את צריכה להתנתק" מה שתגיד מר בואו-נקרא-ציוץ-טוב-ציוץ-רע-כדי-שיתנו-לי-וולידיישן איך אמרה פעם אנה זק? -לך לישון.
חחחח, מעולה.

(למרות שזה גיף מאוד שימושי:-P:)
האמת את הולכת להשתמש בו מעכשיו? :-D

והשני כשהוא נעמד לה מול הרכב וכזה "מה תעשי, תדרסי אותי" ואז שניה אחרי זה זז:-D מאוד מאיים קנדל:rolleyes:
באמת תהיתי אם הוא הולך לממש את האיום שלו, הוא לא עמד מאחורי האיום הזה הרבה זמן :-D

אוי והדבר הזה|חבול||פנים|
וכן כמובן שאני מסכימה עם ראבה, היא לא מנסה לפגוע בו, יש לה סיבות טובות לפחד על הילדים כרגע, במיוחד כשכבר התנכלו לבת בגלל מי שהם, והכי נורא זה שקנדל החליט להלחם נגדה עכשיו על משמורת - בדיוק כמו שלוגן לקח אותם מאמא שלהם.
(אפילו יותר גרוע, כי ראבה היא כנראה אמא טובה, ובין לוגן לקרוליין קשה לומר עם מי היה גרוע יותר לגדול.)
לא חשבתי על כמה הוא דומה ללוגן עד שציינתן את זה. אבל אני מסכימה שלפחות נראה שראבה היא אימא טובה, לעומת קרוליין.

כששיב סיפרה לקרוליין שהיא בהיריון. או יותר נכון כשקרוליין הסתכלה על שיב וקלטה שהיא בהיריון (מענין שעבר יום אחד בלבד מהפרק הקודם ופתאום כולם שמים לב פה שהיא בהיריון אבל אתמול לא:-D הרי היה גם את הקטע שמטסון אמר לה "שמעתי שאת בהיריון" כאילו ממי שמעת, מטום? בשלב הזה מי היה יכול לספר לו?)
אני חשבתי שזה בעיקר מעניין שגם קרוליין וגם מרשה (כנראה) קלטו את ההיריון של שיב מבלי שהיא אמרה להן כלום, בעוד החבורת גברים שנמצאת ליד שיב כל יום אפילו לא קלטה את זה עד ששיב אמרה להם באופן מפורש.

והתגובה של קרוליין הייתה, כצפוי, נוראית. אגב, מסתבר שהייתה אמורה להיות סצינה לפני כמה פרקים ששיב מנסה לספר לקרוליין בשיחת פייסטיים שהיא בהיריון אבל חתכו את הסצינה הזאת בעריכה.
מקור:
מעניין! אני נהנית לקרוא את הפרשנויות של השחקנים למעשים של הדמויות.

אבל בכל זאת אני חושבת שטום יכול להיות קצת יותר אכפתי, כי בשלב הזה הוא פשוט עושה רושם שהוא הולך להיות קנדל 2.0 בתור אבא.
לא חשבתי על זה בכלל. מסכן הילד, הולך לחוות את הילדות של משפחת רוי :-/

מה שכן, אהבתי שהוא לא העז להגיד לשיב שום דבר על זה שהיא לקחה כוס שמפניה בהפגנתיות בזמן שהוא לקח אחת כדי להראות לו שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בכל רגע נתון (אז כן הוא נתן לה מין מבט שיפוטי כזה, והיה נראה שהיא רק מחכה לראות אם הוא יעז להגיד משהו, אבל בשורה התחתונה הוא לא אמר). נכון שזה קצת דבילי מצידה, אבל כבר סיכמנו איפשהו בתחילת העונה שקצת שמפניה לא תעשה שום דבר לתינוק.
גם אני תהיתי אם הוא הולך לומר לה משהו לגבי זה. אני מקבלת את ההסבר שלך לגבי שיב, זה נשמע לי הגיוני.

אוי והמסגד חתולים הזה שלוגן רצה להיקבר בו 😂 😂
חחח, זה מסגד חתולים. העיקר אני העליתי את זה לרמה של מאוזוליאום :-D

שבאופן לא מפתיע מאוד הזכיר את הסצינה של בור און דה פלור וגרם לקנדל להידמות קצת יותר ללוגן.
נראה אגב, שמאז שלוגן מת, כל פרק קנדל נהיה דומה לו יותר ויותר.
וכששמים את שני הסצינות האלה אחת לצד השניה זה די מדהים/מעציב הדרך שהוא עבר.
(y)(y)

טוב אני צריכה ללכת הביתה עכשיו אז הנה גיף זריז שאין כל כך מה לדבר עליו, אבל משום מה גרג רוכב על אופניים זה ממש מצחיק עבורי. אני אפילו לא יודעת להסביר למה:-D:-D
:-D:-D
בכלל ההבדל בין הגודל הפיזי של גרג לבין ההתנהגות שלו תמיד יצחיק אותי.

It's Always Sunny

Well-known member
אה וגם היה חשוב לי לציין לטובה ששיב כפרעליה הייתה ממש ממש יפה הפרק|לב|

מסכימה. לא יצא לי לציין את זה אף פעם אבל לשיב כנראה יש את היופי החיצוני המועדף עליי. ניסיתי בהתחלה לחשוב אם זה רק אצל נשים אבל נראה לי שהייתי אוהבת את השילוב של צבע שיער-עיניים-עור גם על גברים. וזו הייתה עובדה לא חשובה לגביי :-D:-D

לגמרי שובר לב! |לב-ש|
וכמה קטן ומסכן הוא פתאום כשאנחנו רואים אותו באמת, לעומת הבטחון העצמי שהוא מספר לעצמו שיש לו מול המראה.
ואז בקבלת הפנים בערב שקנדל עושה לו שיחה על מצבם מול שיב ומתסון, ואומר לו 4 פעמים you fucked it, ובשולחן בצד המנהלים משמיעים הקלטה של היבבות שלו על הדוכן בלוויה שכבר מסתובבת ברשת,
ואז הוא הולך הישר לתוך המהומות, מתגרה במכוון במפגינים, לדעתי מתוך רצון שירביצו לו וידרכו עליו, וזה מה שהוא קיבל (קצת).
;-(;-(;-(;-(;-(;-(
פתאום הוא חשף את חוסר הביטחון שלו :-(

ואני קצת חוששת ששיב באמת מתכוונת לזה ב-family way כי גם את מתסון היא "הרגיעה" בזה שהיא לא מתכוונת להשקיע יותר מידי באמהות כדי שיסכים שהיא תהיה המנכ"לית האמריקאית.
(y)(y)

אני חשבתי שזה היה יותר האופציה הראשונה, אבל יש מצב שגם השניה היתה שם קצת...
סתם, נו, זה ברור שזאת האופציה הראשונה! :p
:-D
😂😂😂

אבל למה לא קיבלנו ארון פתוח, רצינו לראות איך יצא עם החצאית והכל!!
צודקת לונה, העיקר הם דיברו על הקילט אבל בסוף לא הראו את הארון בכלל:-D
זה מזכיר לי משהו לא קשור ממש, כשצילמו את הפרק הזה, בריאן קוקס הופיע בכוונה ואמר לאנשי ההפקה שאם הוא לא יהיה בסצנת ההלוויה אנשים (בטח האנשים שנמצאים ליד הסטים) יתחילו לחשוד שלוגן מת.

חחח יש לי הרגשה שככה הוא גם יסיים את הסדרה, כמו איזה מחלק עיתונים. הוא עשה את הדרך מהכלום שהוא היה, כמעט עד הפסגה, להיות לצד לוגן ואפילו רשום עם סימן שאלה בנייר שלוגן השאיר אחריו, אבל יסיים חזרה בתור כלום כזה.
לא חשבתי על האופציה הזו. זה מזכיר לי שדיברנו על כך שאנחנו חושבות שגרג יהיה היורש בסופו של דבר אבל מה שאת כותבת עכשיו נשמע יותר הגיוני. אלא אם גרג יצליח לעשות מהפכה בפרק הבא.

Lhuna3

Well-known member
(כתבת בטעות 3X09)

רומן מתאמן על הנאום שלו להלוויה, ההתפרקות שלו בלוויה הייתה עצובה מאוד. כל הפרקים האחרים הוא ניסה להוכיח שהוא בסדר עם המוות של לוגן וברגע שהוא צריך לנאום את הנאום, הוא מאבד שליטה.
בזמן החזרה היה רגע שבו שכחתי לרגע שהוא דיבר על לוגן וחשבתי שהוא מדבר על עצמו, כשהוא אמר שלוגן הוא האמצעי מבין שלושה ילדים וישר חשבתי ששוב שכחו את קונור :-D
חחח לא שמתי לב.
היה עצוב לראות את ההבדל בין החזרה שלו על הנאום בתחילת הפרק שבה הוא היה בטוח בעצמו לבין רגע האמת שבו הוא לא הצליח לדבר.
מאוד עצוב!
ראבה מחליטה לצאת מהעיר ולקחת את הילדים איתה, אומנם בהתחלה הרגשתי קצת רע עבור קנדל שהילדים שלו לא ילכו להלוויה של סבא שלהם וקיוויתי שאולי ראבה תשנה את דעתה אבל ככל שאני חושבת על זה עכשיו אני מרגישה שזו החלטה נכונה.
גם לדעתי.
כל האחים (מלבד קונור כמובן) נכנסים ללימוזינה ביחד, קנדל מספר לאחים שלו שראבה החליטה לקחת את הילדים וכל אחד מתבאס בשביל קנדל בדרכו שלו (רומן: "זה מטומטם ודפוק." :-D) שיב מספרת לאחים שלה שהיא בהיריון והתגובות הן לא בדיוק מה שאתם מצפים לשמוע אחרי שאישה מבשרת למשפחה שלה שהיא בהיריון |פנים|
הוא נוראי איך שהוא לא מסוגל להגיב כמו בנאדם :-D
נכון, אני סקרנית מה היה בנאום שלו!
גרג נוסע להלוויה באופניים 😂😂 ואנחנו רואים את אימא של גרג, הייתי בטוחה שלא יביאו את השחקנית אז הופתעתי שהיא שם. למעשה לא קלטתי שזו היא עד שהיא דיברה עם גרג והייתי צריכה לחזור אחורה כי לא קלטתי מה היא אמרה לו (גרג אומר לה לשתוק והיא אומרת לו שזו לא אשמתו ושלא יגיד לה לשתוק. מי אומר דברים כאלה לאימא שלו? 8-*)
וואי לא שמתי לב שהוא אמר לה לשתוק! אני צריכה לצפות שוב בקטע הזה.
הצחיק אותי שקנדל אומר שאם הם יהיו נחמדים לאימא שלהם אולי היא תמות משברון לב, היא לא צריכה שיהיה לה לב כדי שהוא יישבר? (סורי, הייתי חייבת |פנים|)
קרוליין פונה לקרי ומציגה בפניה את סאלי-אן, מי שהייתה הקרי שלה. אז מן הסתם זו לא הפעם הראשונה שללוגן הייתה מישהי מהצד. זה יוצר רגע נחמד שמרשה מנחמת את קרי.
זה היה כזה הזוי ומצחיק - אבל גם אני חשבתי שזה היה ממש נחמד!
טום מעדכן את גרג שהוא לא יוכל להגיע להלוויה, זה מזכיר לי שקראתי איפשהו שבפרק הראשון לוגן היה מאוכזב שקנדל עזב את העבודה בשביל מסיבת יום ההולדת של לוגן. מעניין אם לוגן היה מעריך את העובדה שטום מבריז מההלוויה בשביל לעבוד.
וואלה, אני לא זוכרת את זה, אבל יפה.
מאוחר יותר שיב אומרת לטום שהוא לא היה מעז לעשות דבר כזה כשלוגן היה בחיים והוא אומר לה שההשפעה של לוגן נחלשה בימים האחרונים :-D|פנים|
האם גרג שיקר לשיב כשהוא אמר שטום ביקש שגרג יסחוב את הארון של לוגן במקומו?
תהיתי גם! לא חושבת שראינו את טום מבקש את זה! מעניין.
יואן רוצה לקום לנאום, גרג מנסה לעצור בעדו, הוא אומר ליואן שהוא עושה סצנה ואז יואן מחזיר לו ואומר לו שהוא עושה סצנה :-D:-D אהבתי את הנאום של יואן כי זה חשף בפנינו פרטים על חייו של לוגן מהתקופה שהוא הגיע לאמריקה, וסוף סוף גילינו מה קרה לאחות שלהם ושגם לוגן והאחים שלו גדלו בבית לא מאוד מתפקד.
נכון.
כמו שכתבתי מקודם, לראות את רומן מתפרק זה דבר עצוב, כשהאחים שלו באו לנחם אותו נזכרתי בסוף עונה 3 כשקנדל נשבר והאחים ניחמו אותו.
אוי נכון.
ככל שאני חושבת על זה יותר, מאוד הגיוני שרומן יתפרק ברגע של הנאום, זה הרגיש לי שהוא היה בהכחשה בימים האחרונים וניסה להסתיר את הרגשות שלו ואז ברגע של הנאום שכולם הסתכלו עליו הכל התפרץ.
|כן| לגמרי היה בהכחשה והדחקה לרגשות האמיתיים שלו. (אני חושבת שככה הוא היה רוב החיים שלו).
כולם מגיעים לבית קברות ומגלים שלוגן קנה לעצמו מאוזוליאום (נדמה לי?)
כן, זה הזכיר לי שבבאפי מידי פעם אנחנו נתקלים בכאלה.
קנדל מציע להוגו להצטרף לתוכנית שלהם לדפוק את העסקה עם מתסון כדי ש: "הוא [קנדל] יוכל לשלוט בעולם." אוקיי 8-* על מנת לשכנע את הוגו לעבור לצד שלו, קנדל מפתה אותו עם כסף. ואז הוגו עושה הב הב :-D:-D
קנדל אומר לרומן שהוא פישל 8-* ואם זה לא מספיק, מסתבר שיש הקלטה של רומן בוכה שרצה באינטרנט. אבל אני חושבת שבשלב הזה הוא עדיין לא יודע. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהוא הולך לריב עם מפגינים ולחטוף מכות.
;-( ממש פחדתי עליו.
אני תוהה האם הפרק הבא יצליח לעמוד בציפיות של פרק סיום סדרה.
גם אני!! אני מאוד במתח ומקווה שלא נתאכזב.

והאם את מתכוונת גם לתת לנו את הדירוג שלך של הדמויות? אני סקרנית!
אם את לא רוצה דירוג שלם לפחות תכתבי לנו מי הכי אהובות עליך, ומי הכי שנואות.

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X09
זה מזכיר לי משהו לא קשור ממש, כשצילמו את הפרק הזה, בריאן קוקס הופיע בכוונה ואמר לאנשי ההפקה שאם הוא לא יהיה בסצנת ההלוויה אנשים (בטח האנשים שנמצאים ליד הסטים) יתחילו לחשוד שלוגן מת.
וואלה - צודק! זה לגמרי הגיוני שבשביל לשמור על זה בסוד השחקן היה צריך להיות שם.

LeAnnDyIan

Well-known member
לא יהיה לי זמן היום להגיב כמו שצריך למה שכתבתן כי אנחנו עושים שבועות היום. אבל בטח מחר יהיה יותר זמן.

אבל אור גם אני רוצה שתעשי דירוג דמויות. למרות שאת אור, בטח כולם אצלך יהיו במקום הראשון😂

It's Always Sunny

Well-known member
(כתבת בטעות 3X09)
תודה! תיקנתי.

לא יהיה לי זמן היום להגיב כמו שצריך למה שכתבתן כי אנחנו עושים שבועות היום. אבל בטח מחר יהיה יותר זמן.
תיהנו!!

והאם את מתכוונת גם לתת לנו את הדירוג שלך של הדמויות? אני סקרנית!
אם את לא רוצה דירוג שלם לפחות תכתבי לנו מי הכי אהובות עליך, ומי הכי שנואות.
אבל אור גם אני רוצה שתעשי דירוג דמויות. למרות שאת אור, בטח כולם אצלך יהיו במקום הראשון😂
אז דירוג לא נראה לי שאני יכולה לעשות.
אבל אני כן יכולה לומר שאני אוהבת את טום וגרג בקטעים הקומיים שלהם ביחד.
ומבחינת לאהוב דמויות באופן כללי, אני אוהבת כמעט את כל הדמויות הנשיות, במיוחד את שיב. למעשה כשהתחלתי לראות את הסדרה חיכיתי ממש לסצנות שלה. יש לי חולשה לדמויות נשיות בסדרות 🤷‍♀️

LeAnnDylan

Well-known member
טוב בקצרה בינתיים כי אני עדין בטראומה.
מה לעזאזל ראיתי עכשיו??
אני צריכה עוד זמן לעכל את זה.

אבל אני רוצה לחזור לסצינה במטבח a meal fit for a king הייתה הרגע המאושר שלי ואני רוצה להיאחז בו.
כל הרגעים של השלישיה לפני ההצבעה|לב||לב||לב||לב|
נשבר לי הלב|בוכה||בוכה||בוכה||בוכה|
רציתי ששיב תצביע איתם, רציתי את שלושתם ביחד. רציתי עוד רגעים קטנים כאלה של אושר.
אבל הרי ברור שהם לעולם לא היו מאושרים באמת אם הם היו ממשיכים להחזיק בווייסטאר.
הבחירה של שיב, אנוכית ככל שהייתה, הצילה את רומן, הוא כל כך רצה להשתחרר מהעול הזה ועכשיו הוא סוף סוף חופשי. החיוך הזה שלו בסוף כשהוא גם הבין את זה|לב|הוא סוף סוף יצא מהכלוב!!|בוכה| היא גם הצילה את קנדל שהיה הורס את החברה במוקדם או במאוחר, (לפחות ככה שלושתם נשארו ~עדין~ מאוד עשירים) היא הצילה את קנדל מעצמו. הוא אולי לא מבין את זה עכשיו אבל זה הדבר הטוב ביותר בשבילו. חבל לי שהיא לא עשתה את אותו הדבר גם עבורה ופשוט עזבה את הכל כולל את טום. גבר שלעולם לא ישים אותה מעל לצרכים שלו.
היא שברה את מעגל ההתעללות עבור האחים שלה אך באותה נשימה דנה את עצמה והצאצא שלה להמשיך לחיות תחת הקללה המשפחתית.
אני. לא. בסדר.

LeAnnDylan

Well-known member
רומן מתאמן על הנאום שלו להלוויה, ההתפרקות שלו בלוויה הייתה עצובה מאוד. כל הפרקים האחרים הוא ניסה להוכיח שהוא בסדר עם המוות של לוגן וברגע שהוא צריך לנאום את הנאום, הוא מאבד שליטה.
זה לגמרי היה רגע ששבר אותי. ראיתי שהשנה הגישו את המועמדו של קירן לשחקן ראשי באמי (במקום במשני כפי שהיו שולחים בדר"כ) ואני לגמרי חושבת שמגיע לו לזכות השנה מבלי בכלל לדעת מי המתמודדים האחרים. אני חושבת שהוא היה נפלא העונה ולגמרי מגיע לו לזכות!
בזמן החזרה היה רגע שבו שכחתי לרגע שהוא דיבר על לוגן וחשבתי שהוא מדבר על עצמו, כשהוא אמר שלוגן הוא האמצעי מבין שלושה ילדים וישר חשבתי ששוב שכחו את קונור :-D
חח אוי האמת שלא הרגשתי כאילו הוא מדבר על עצמו באותו רגע אבל זה לגמרי מתאים להם להמשיך לשכוח מקונור כאילו הוא לא שייך:-D זה תמיד מרגיש כאילו קונור והשלישיה חולקים אמא ולא אבא. כי האבא כל כך דומיננטי שלא הגיוני (על הנייר) שהוא לא "יחשב" כילד שלו. אבל נו, קונור...
|לב-ש|
|כן|
כל האחים (מלבד קונור כמובן) נכנסים ללימוזינה ביחד
האם הוא היה איתם? (ז"א לפני שהם נכנסו ללימוזינה) אני כבר לא זוכרת אבל תמיד מרגיש לי כאילו הוא לא באמת רוצה להיות איתם ומעדיף לנסוע עם ווילה לבד.
קנדל מספר לאחים שלו שראבה החליטה לקחת את הילדים וכל אחד מתבאס בשביל קנדל בדרכו שלו (רומן: "זה מטומטם ודפוק." :-D) שיב מספרת לאחים שלה שהיא בהיריון והתגובות הן לא בדיוק מה שאתם מצפים לשמוע אחרי שאישה מבשרת למשפחה שלה שהיא בהיריון |פנים|
לא בדיוק בלשון המעטה:-D זה אפילו לא קרוב למה שמצפים ממשפחה נורמלית:-D:-D
הצחיק אותי ששיב הייתה צריכה להבהיר לקנדל שזה אכן של טום. הוא יודע עם מי יש לו עסק:-D
השיחה בין קנדל לג'ס השאירה אותי בלי מילים. אני חושבת שהתזמון היה לא נכון אבל עם או בלי קשר למנקן, מותר לג'ס לרצות להתקדם לתפקיד אחר.
בהחלט מותר. אני חושבת שקנדל ממש נפגע כי הוא הרגיש שהוא "הציל" את ג'ס כשביקש מלוגן לשמור את ג'ס איתו והיא כאילו כפוית טובה עכשיו כי כנראה שבאמת היא שילם לה ממש טוב ומבחינתו כסף זה הכל בחיים ואם הוא שילם למישהו מספיק - איזה סיבה יש להם לעזוב.
אני תוהה האם קנדל עשה את זה כי ככה הוא יכול להוציא את הכעס שלו? (יאמר לזכותה של ג'ס שהיא ניסתה להימנע מלדבר על הנושא וקנדל לחץ עליה)
אני לא חושבת בהכרח שזה מה שהוא תיכנן כשהוא לחץ עליה לספר לו במה מדובר, אבל אחרי שהיא כבר העלתה את הנושא הוא בהחלט השתמש בה בשק איגרוף לכל התיסכולים האחרים שלו.
נראה לי שהם אמרו שהם קראו אותו והוא היה מאוד לא הולם ופתוח לתביעות. לא שהנאום של יואן בסוך היה יותר טוב:-D לדעתי אחרי קנדל ושיב קונור פשוט היה צריך לעלות וזהו:-D
אגב ראיתם שדיברו על זה שכל הסצינה הזאת מהרגע שנכנסו לכנסיה כולל כל הנאומים צולמה כסצינה אחת ארוכה ללא הפסקות (בגלל שהיה להם זמן מאוד קצוב במקום הזה והם לא יכלו לצלם כמה טייקים מזוויות שונות) מה שאיפשר לשחקנים להישאר בדמות שלהם וככה קיבלנו טייק יותר אותנטי. אני חייבת לציין אגב שעבודת המצלמה בסדרה הזאת הייתה אחת הדברים שהכי הפריעו לי כשהתחלתי לצפות. הזומים המוזרים שהיו עושים והתנועה של המצלמה באמצע כאילו ילד שלא מסוגל להחזיק אותה ישר מצלם ממש הציקו לי אבל כששומעים את הרעיון של הצילום מאחורי הצסינה קל יותר להעריך מה שהם מנסים לעשות.
אני קלטתי שהוא אמר לה לשתוק אבל לא הבנתי שזו הייתה אמא שלו. משום מה זה הרגיש לי כאילו זו איזה דודה שלו או משהו.
חחח זה היה אפילו יותר מצחיק כשבתחילת הסצינה שהם רואים את קרוליין נכנסת שיב כזה "חשבתי ששמעתי דלמטיים ברקע":-D
מעניין שקרוליין ישר קלטה ששיב בהיריון לפני ששיב הספיקה לספר לה. הבעל של קרוליין ממש מתאים לה, הוא הביא ספר חתימות להלוויה |פנים||פנים|
חחח מה, היו שם הרבה סלבס:-D
מתסון תוהה אם מנקן ינצח, האם זה יהיה רע באופן אירוני עבורו כי הוא לא דומה לשאר המהגרים שמנקן רוצה לגרש, אני לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב |פנים|:-D
חחח גם וגם

שיב מציעה לו פתרון שישאיר אותו בשליטה אבל גם ירצה את מנקן, למנות מנכ"ל אמריקאי, כמובן שברגע שהיא הציעה את זה הייתי בטוחה שהיא תציע את עצמה. והאמת שזה די הגיוני אחרי מה שהאחים שלה עשו לה כשלוגן מת, היא דואגת לעצמה. מתסון שואל האם ההיריון לא יהווה בעיה (אני מבינה שקרוליין הפיצה את השמועה ששיב בהיריון די מהר?) ושיב אומרת לו שהיא לא תגדל את הילד בכלל.
אה, את חושבת שהוא הבין את זה מקרוליין? מענין. בתאכלס עם הכסף שיש להם ברור ששיב תביא נאני במשרה מלאה.
זה מזכיר לי שקראתי איפשהו שבפרק הראשון לוגן היה מאוכזב שקנדל עזב את העבודה בשביל מסיבת יום ההולדת של לוגן.
חחח נראה לי שלוגן פשוט לא רצה את קנדל שם באופן כללי:-D
האם גרג שיקר לשיב כשהוא אמר שטום ביקש שגרג יסחוב את הארון של לוגן במקומו?
חח זה ממש לא יפתיע אותי. אבל אולי זה לא משהו שטום אמר במפורש אבל אם נגיד זה היה אמור להיות התפקיד של טום והוא אמר לגרג לחפות עליו, גרג הבין מזה שזה אומר גם לגבי הארון?
כמו שכתבתי מקודם, לראות את רומן מתפרק זה דבר עצוב, כשהאחים שלו באו לנחם אותו נזכרתי בסוף עונה 3 כשקנדל נשבר והאחים ניחמו אותו. לפעמים יש להם רגעים נחמדים כאלה.
אני יודעת שהסדרה לא נועדה בשביל רגעים כאלה אבל אלו הרגעים האהובים עליי בסדרה|לב| (לא קשור אבל נראה לי שבגלל זה אני כל כך אוהבת לראות פרק של טד לאסו אחרי פרק של יורשים, אני מקבלת קצת איזון:-D)
|כן|
קנדל לוקח את התפקיד של הנואם ומצליח לנאום נאום מוצלח יחסית לזמן שהיה לו להתכונן. אם כי לפי איך שהשחקן שיחק בסצנה הזו הייתי בטוחה שקנדל הולך להתעלף, אפילו חשבתי שהוא חזר לסמים. אבל מסתבר שזו פשוט אני שמנתחת יותר מדי :-D
חחח בכלל לא חשבתי על זה. לי זה הרגיש כאילו הוא היה מוכן לזה למקרה שרומן יתחרט/יפקשש ברגע האחרון.
כששיב התחילה לנאום, תהיתי אם גם היא הולכת לבכות כמו רומן כי היה לה מבט עצוב מאוד אבל היא החזיקה את עצמה.
ידעתי שהיא לא הולכת להישבר כי לא היה סיכוי שהיא תיתן לקנדל לנאום ולקבל את ה"תהילה" בלי שלה תהיה הזדמנות משלה. אבל הנאום של קנדל הרגיש קצת יותר קוהרנטי משלה.
כשמנקן מגיע לקבלת פנים אחרי הטקס, כולם מתנפלים עליו אבל שיב מצליחה לקחת אותו איתה, כדי לנהל שיחה איתו ועם מתסון. ממה שהבנתי מהשיחה מה ששיב ומתסון רצו די עבד להם אבל יכול להיות שמנקן סתם מעמיד פנים?
גם לי הסצינה הזאת לא הייתה לגמרי ברורה ולא ידעתי אם מנקן פשוט משחק עם כולם ומשאיר את כל האופציות שלו פתוחות.

LeAnnDylan

Well-known member
קנדל אומר לרומן שהוא פישל 8-*
אוי זו הייתה סצינה נוראית.
ואם זה לא מספיק, מסתבר שיש הקלטה של רומן בוכה שרצה באינטרנט. אבל אני חושבת שבשלב הזה הוא עדיין לא יודע. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהוא הולך לריב עם מפגינים ולחטוף מכות.
לא נראה לי שההקלטה הזאת מפריעה לרומן כמו האכזבה של קנדל ממנו. הוא גדל במשפחה כזאת שבה להפגין רגשות זו חולשה אז הוא למד להסתיר את שלו. להסתיר אותם ולהתחבא מאחורי הציניות והבדיחות הלא הולמות שלו. ועד שסוף סוף הוא נשבר וכל הרגשות שהציפו אותו מתפרצים הוא מקבל אישוש לזה שזה לא בסדר להפגין אותם כי הנה, אח שלו מטיח בו כמה שהוא פישל במקום לחבק ולנחם אותו כשהוא קלירלי במצוקה.
קראתי את התגובה שלך לפני שכתבתי את שלי אז נראה לי שקצת השפעת על הכתיבה שלי :-D :-):
אני לא יודעת באיזה אופן התכוונת כי לא הרגשתי את זה כשקראתי את התגובה שלך.
מסכימה איתך. לא הייתה לה דרך לצאת מהסיטואציה הזו. האמת שהיא הגיבה בצורה מאוד מכובדת יחסית למה שקנדל אמר לה, לא בטוחה אם אני הייתי מצליחה לשמור על איפוק כמוה.
אני חושבת שהיא הבינה שהוא כנראה מגיב בצורה קיצונית בגלל היום שעובר עליו ובחרה שלא לקחת את זה אישית או להתייחס לזה יותר מידי וזה מאוד בוגר מצידה.
אני אהבתי במיוחד את הקטע שהיא הדגישה כמה קשה היה להיות אישה בעולם שלו.
נכון|כן|
וגם הקטע שכשהיא אמרה את זה הצלמה חתכה לקנדל שחוטא באותו הדבר בדיוק.

מהחוויה האישית שלי, יצא לי להיות בשבעה כשהייתי ילדה, בהלוויה בחיים לא יצא לי להיות גם אחרי גיל 18. אני מניחה שהתייחסת לקטע הזה כי אצל כל משפחה נוהגים אחרת לגבי ילדים והלוויות?
לא יודעת, תוך כדי שרשמתי את התגובה חשבתי על זה שאצלי במשפחה (אני מדברת על המשפחה הגרעינית) פשוט לא נהוג להביא ילדים ללוויות או לשבעה. למעשה, ההורים של אבא שלי נפטרו עוד מלפני שנולדתי וגם לאזכרות שלהם מידי שנה אבא שלי מעולם לא הביא אותנו בתור ילדים. אפילו שאין בהם כבר את המוטיב ה"עצוב" כי זה בעיקר תפילות בבית הכנסת וארוחה משפחתית לאחר מכן וזה לא שכולם יושבים ומעלים זכרונות מהם או משהו. פשוט ארוחת משפחתית רגילה והשיחות בהן הן שיחות רגילות על נושאים רגילים.
האמת את הולכת להשתמש בו מעכשיו? :-D
חחח רציתי לרשום כשפירסמתי אותו שנצטרך להשתמש בו עליך עם כל הבינג'ים שלך שמערערעים את מקומה של לונה:-D
באמת תהיתי אם הוא הולך לממש את האיום שלו, הוא לא עמד מאחורי האיום הזה הרבה זמן :-D
חח כן בגלל זה זה היה כל כך מגוחך. צפיתי ממנו שינסה באמת לחסום את הרכב על לדפוק על השמשה או משהו. אבל אולי הוא לא רצה להפחיד את הילדים שלו יותר ממה שהם כבר פחדו אז אולי צריך להגיד לו כל הכבוד? :-D
לא חשבתי על כמה הוא דומה ללוגן עד שציינתן את זה. אבל אני מסכימה שלפחות נראה שראבה היא אימא טובה, לעומת קרוליין.
בהחלט נראה שראבה היא אמא טובה. מצד שני נראה לי שגם אלפקה תהיה אמא טובה יותר לשלישיה מאשר קרוליין|חבול|
אני חשבתי שזה בעיקר מעניין שגם קרוליין וגם מרשה (כנראה) קלטו את ההיריון של שיב מבלי שהיא אמרה להן כלום, בעוד החבורת גברים שנמצאת ליד שיב כל יום אפילו לא קלטה את זה עד ששיב אמרה להם באופן מפורש.
אני חושבת שזה קטע של גברים שהם כאילו "לא קולטים" שמישהי בהיריון כדי שזה לא ישמע מעליב כאילו הם מעירים למישהי על המשקל שלה. אני זוכרת שכשהבוסית שלי הייתה בהיריון היא לא טרחה להגיד לעובדים בצורה מפורשת את זה וכשהיא הייתה בהיריון ממש מתקדם (והיא באופן טבעי בחורה מאוד רזה על גבול התת משקל ובהחלט ראו שהיא בהיריון) היא הייתה זורקת כל מיני משפטים כאלה של "עוד מעט אקח חופש בחופשת לידה" ואז הגברים תמיד היו נראים בשוק וכזה "מההה, את בהיריון??" וזה היה נראה כל כך מגוחך, אבל זה לא כאילו רק איזה אחד או שנים הגיבו ככה, זה ליטרלי כולם. חוץ מלקוח אחד ממש זקן שראה אותה כשהיא הייתה בחודש חמישי נראה לי וכזה "אוי, מה יש לנו כאן?" ואז אמר לי את המשפט הכי מפגר שאפשר "לא חשבתי שהיא עושה דברים כאלה"|פנים||פנים| עדיף כבר היה שיעמיד פנים שהוא מופתע שהיא בהיריון|חבול|
לא חשבתי על זה בכלל. מסכן הילד, הולך לחוות את הילדות של משפחת רוי :-/
ממש. אני קצת רוצה ספין אוף עם הילדים של קנדל ושיב. אבל כאילו שעדין האחים יהיו חלק בסדרה אבל כאילו עוד 5 שנים נגיד (בשנים של הסדרה, לא בשנים שלנו) כשהילד/ה של שיב כבר יהיו בני 5 והילדים של קנדל קצת יותר גדולים כדי שיהיה להם תפקיד עם מלל. ואייברסון יגדל להיות איזה סוג של רומן עם בדיחות לא הולמות כי הוא קצת על הספקטרום והוא לא מבין שאנשים נורמטיביים לא מדברים ככה.
חחח, זה מסגד חתולים.
חחחחחחח זה לא, זו סתם הייתה בדיחה בעקבות מה ששיב אמרה:-D🙈
העיקר אני העליתי את זה לרמה של מאוזוליאום :-D
את דווקא צדקת.
בכלל ההבדל בין הגודל הפיזי של גרג לבין ההתנהגות שלו תמיד יצחיק אותי.
|כן|
הוא כזה מגושם וזה די משעשע.
מסכימה. לא יצא לי לציין את זה אף פעם אבל לשיב כנראה יש את היופי החיצוני המועדף עליי. ניסיתי בהתחלה לחשוב אם זה רק אצל נשים אבל נראה לי שהייתי אוהבת את השילוב של צבע שיער-עיניים-עור גם על גברים. וזו הייתה עובדה לא חשובה לגביי :-D:-D
אני דווקא לא כל כך אוהבת שיער ג'ינג'י (בטח שלא על גברים) לרוב תמיד אעדיף שילוב של שיער חום כהה/עיניים בהירות אבל שיב היא בהחלט אחת הג'ינג'יות היפות.
אני חושבת שהבעיה שלי עם ג'ינג'ים זה שהם כאילו צריכים להיות ממש מיוחדים כדי להיות יפים בעיני. בעוד שנגיד להיות ברונטיים נאים זה יותר "פשוט" בעיני כי זה יותר "סטנדרטי" בעיני. לא יודעת להסביר את זה כמו שצריך אבל נגיד אם תעמידי לי בשורה 10 ג'יניג'ים נאים (אוניברסלית) ו-10 ג'ינג'יות נאות לעומת 10 ברונטיים וברונטיות נאים/נאות, סביר להניח שאני אמצא יותר אנשים יפים בעיניי עם שיער כהה.
פתאום הוא חשף את חוסר הביטחון שלו :-(
אני חושבת שמבין ארבעת האחים הוא תמיד היה נראה לי הכי חסר ביטחון אז פחות הפתיע אותי החסור ביטחון שהוא הפגין. אבל זה עדין שבר אותי|לב-ש|
צודקת לונה, העיקר הם דיברו על הקילט אבל בסוף לא הראו את הארון בכלל:-D
בהחלט הרגיש כמו רגע מבוזבז.
בטח סתם רצה לראות מה אומרים עליו בלוויה שלו:-P:

LeAnnDylan

Well-known member
שכחתי שגם לא הגבתי ללונה עדין אז
פסיכופאט סוטה קרינג' של החיים, הכל :-D אני חושבת שאולי זאת הדרך היחידה שלו להתבטא מבלי להתפרק, וככל שמצבו יותר קשה מבפנים אז הוא נהיה יותר קריפי כלפי חוץ, כאילו זאת שכבת ההגנה שלו.
די כבר לנסות להצדיק אותו:-D
אני הבנתי אבל משהו. אם את היית דמות בסדרה, את היית ג'רי:-D
לגמרי שובר לב! |לב-ש|
וכמה קטן ומסכן הוא פתאום כשאנחנו רואים אותו באמת, לעומת הבטחון העצמי שהוא מספר לעצמו שיש לו מול המראה.
ואז בקבלת הפנים בערב שקנדל עושה לו שיחה על מצבם מול שיב ומתסון, ואומר לו 4 פעמים you fucked it, ובשולחן בצד המנהלים משמיעים הקלטה של היבבות שלו על הדוכן בלוויה שכבר מסתובבת ברשת,
ואז הוא הולך הישר לתוך המהומות, מתגרה במכוון במפגינים, לדעתי מתוך רצון שירביצו לו וידרכו עליו, וזה מה שהוא קיבל (קצת).
אוי זה הזכיר לי הסצינה שהוא אמר "כולם מרביצים לי אני מעצבן" או משהו בסגנון (מענין אם אצליח למצוא את זה|תוהה|) מצאתי!!

וואי קטע ענק :-D שונאת אותה אבל היא כזאת אדירה!
חח לא כל כך הבנתי את הפואנטה שלה אבל זה היה משעשע אז לא היה אכפת לי.
נכון... ולמדנו עוד כמה דברים על טראומות הילדות של לוגן.
|כן|
אני כמעט מרחמת עליו.
וכן כמובן שאני מסכימה עם ראבה, היא לא מנסה לפגוע בו, יש לה סיבות טובות לפחד על הילדים כרגע, במיוחד כשכבר התנכלו לבת בגלל מי שהם, והכי נורא זה שקנדל החליט להלחם נגדה עכשיו על משמורת - בדיוק כמו שלוגן לקח אותם מאמא שלהם.
(אפילו יותר גרוע, כי ראבה היא כנראה אמא טובה, ובין לוגן לקרוליין קשה לומר עם מי היה גרוע יותר לגדול.)
לא חשבתי על זה אבל כן, כנראה שהרעל אכן מחלחל עמוק...
|כן| התגובה של קרוליין |פנים| למרות ש...בשביל קרוליין זה כמעט יכול להחשב תגובה נורמלית :-D
|פנים|
מענין אותי אם קרוליין באיזשהו שלב בחיים שלה הייתה נורמלית ופשוט לוגן did a number on her או שגם היא באה מאיזה רקע מתעלל. אני לא זוכרת אם דובר על זה בעבר?
ואני קצת חוששת ששיב באמת מתכוונת לזה ב-family way כי גם את מתסון היא "הרגיעה" בזה שהיא לא מתכוונת להשקיע יותר מידי באמהות כדי שיסכים שהיא תהיה המנכ"לית האמריקאית.
אני לא חשבתי באותו רגע שהיא אמרה את זה שהיא מתכוונת לקחת notes מספר גידול הילדים של לוגן/קרוליין. אבל בהחלט סביר בעיני שתהיה לה עוזרת במשרה מלאה שתאפשר לה לעבוד תוך כדי.
אני חשבתי שזה היה יותר האופציה הראשונה, אבל יש מצב שגם השניה היתה שם קצת...
סתם, נו, זה ברור שזאת האופציה הראשונה! :p
זה בסדר, בסוף הודעות ישנות שלך על המאה עיצבנו אותי יותר מכל מה שטום עשה|שפם|
אבל למה לא קיבלנו ארון פתוח, רצינו לראות איך יצא עם החצאית והכל!!
נראה לי בגלל שלא היה להם הרבה זמן לצלם במקום הזה והם לא יכלו לשים עוד מצלמה על הארון הפתוח של לוגן.
אולי הסיבה שהוא היה על הסט זה כי כן הייתה אמורה להיות לו סצינה עם ארון פתוח?:-0
כן, בכל הפרקים האחרונים.
וברור לנו (ממזמן כבר, אבל בפרק הזה היה שיא) שרומן ממש לא בתחרות הזאת, זה בין קנדל ושיב (ותמיד היה), והוא רק משלה את עצמו. הוא כלי משחק שברירי שלהם, והנפגע העיקרי מכל מה שקורה.
|כן|
חחח יש לי הרגשה שככה הוא גם יסיים את הסדרה, כמו איזה מחלק עיתונים. הוא עשה את הדרך מהכלום שהוא היה, כמעט עד הפסגה, להיות לצד לוגן ואפילו רשום עם סימן שאלה בנייר שלוגן השאיר אחריו, אבל יסיים חזרה בתור כלום כזה.
חחח רעיון גדול:-D

Lhuna3

Well-known member
ראיתי עכשיו את הסיום.
צריכה עוד לעכל. (וגם ללכת אז אין לי זמן לכתוב עדיין.)
אבל אם קירן קאלקין לא מקבל גלובוס הזהב + אמי אני לא יודעת מה אני עושה.

ומתה על החתימה החדשה שלך דילן!!!!!! :-D :-D :-D

Lhuna3

Well-known member
רגע מה
2. לונה (כבר אין לך |כתר| כי את חצופה|שפם|)

למה אני חצופה???????????????

LeAnnDyIan

Well-known member
רגע מה
2. לונה (כבר אין לך |כתר| כי את חצופה|שפם|)

למה אני חצופה???????????????
את מגיבה לזה פה וזה נראה כאילו זה קשור ליורשים. אבל זה לא, כבר רשמתי איפשהו שזה קשור לזה שקראתי הודעות ישנות שלך על המאה שעיצבנו אותי ואמרת לי שאני טועה (אפילו שאני לא) וזה היה מאוד חצוף מצידך|שפם| אז לא מגיע לך כתר😤

Lhuna3

Well-known member
את מגיבה לזה פה וזה נראה כאילו זה קשור ליורשים. אבל זה לא, כבר רשמתי איפשהו שזה קשור לזה שקראתי הודעות ישנות שלך על המאה שעיצבנו אותי ואמרת לי שאני טועה (אפילו שאני לא) וזה היה מאוד חצוף מצידך|שפם| אז לא מגיע לך כתר😤
אז לפחות תביאי קישור לשם כדי שאני אזכר על מה אמרתי לך שאת טועה, בשביל הסיכוי הקלוש שאני אשנה את דעתי ואשתכנע שצדקת! או שלפחות אני ארגיש שאיבדתי את הכתר בשביל מטרה צודקת!

LeAnnDyIan

Well-known member
אז לפחות תביאי קישור לשם כדי שאני אזכר על מה אמרתי לך שאת טועה, בשביל הסיכוי הקלוש שאני אשנה את דעתי ואשתכנע שצדקת! או שלפחות אני ארגיש שאיבדתי את הכתר בשביל מטרה צודקת!
קישור? מה אני עדימון? מאיפה אני אביא קישור😂
(רגע אני אגיד לה מה אני מחפשת והאקרית תמצא לי את זה תוך רגע😂😂)

למעלה