רומן מתאמן על הנאום שלו להלוויה, ההתפרקות שלו בלוויה הייתה עצובה מאוד. כל הפרקים האחרים הוא ניסה להוכיח שהוא בסדר עם המוות של לוגן וברגע שהוא צריך לנאום את הנאום, הוא מאבד שליטה. בזמן החזרה היה רגע שבו שכחתי לרגע שהוא דיבר על לוגן וחשבתי שהוא מדבר על עצמו, כשהוא אמר שלוגן הוא האמצעי מבין שלושה ילדים וישר חשבתי ששוב שכחו את קונור

היה עצוב לראות את ההבדל בין החזרה שלו על הנאום בתחילת הפרק שבה הוא היה בטוח בעצמו לבין רגע האמת שבו הוא לא הצליח לדבר.
ראבה מחליטה לצאת מהעיר ולקחת את הילדים איתה, אומנם בהתחלה הרגשתי קצת רע עבור קנדל שהילדים שלו לא ילכו להלוויה של סבא שלהם וקיוויתי שאולי ראבה תשנה את דעתה אבל ככל שאני חושבת על זה עכשיו אני מרגישה שזו החלטה נכונה.
כל האחים (מלבד קונור כמובן) נכנסים ללימוזינה ביחד, קנדל מספר לאחים שלו שראבה החליטה לקחת את הילדים וכל אחד מתבאס בשביל קנדל בדרכו שלו (רומן: "זה מטומטם ודפוק."

) שיב מספרת לאחים שלה שהיא בהיריון והתגובות הן לא בדיוק מה שאתם מצפים לשמוע אחרי שאישה מבשרת למשפחה שלה שהיא בהיריון

השיחה בין קנדל לג'ס השאירה אותי בלי מילים. אני חושבת שהתזמון היה לא נכון אבל עם או בלי קשר למנקן, מותר לג'ס לרצות להתקדם לתפקיד אחר. אני תוהה האם קנדל עשה את זה כי ככה הוא יכול להוציא את הכעס שלו? (יאמר לזכותה של ג'ס שהיא ניסתה להימנע מלדבר על הנושא וקנדל לחץ עליה)
קונור הכין נאום להלוויה אבל שוב הוא לא מתייחסים אליו

גרג נוסע להלוויה באופניים

ואנחנו רואים את אימא של גרג, הייתי בטוחה שלא יביאו את השחקנית אז הופתעתי שהיא שם. למעשה לא קלטתי שזו היא עד שהיא דיברה עם גרג והייתי צריכה לחזור אחורה כי לא קלטתי מה היא אמרה לו (גרג אומר לה לשתוק והיא אומרת לו שזו לא אשמתו ושלא יגיד לה לשתוק. מי אומר דברים כאלה לאימא שלו?

)
הצחיק אותי שקנדל אומר שאם הם יהיו נחמדים לאימא שלהם אולי היא תמות משברון לב, היא לא צריכה שיהיה לה לב כדי שהוא יישבר? (סורי, הייתי חייבת

)
מעניין שקרוליין ישר קלטה ששיב בהיריון לפני ששיב הספיקה לספר לה. הבעל של קרוליין ממש מתאים לה, הוא הביא ספר חתימות להלוויה

מתסון תוהה אם מנקן ינצח, האם זה יהיה רע באופן אירוני עבורו כי הוא לא דומה לשאר המהגרים שמנקן רוצה לגרש, אני לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב

שיב מציעה לו פתרון שישאיר אותו בשליטה אבל גם ירצה את מנקן, למנות מנכ"ל אמריקאי, כמובן שברגע שהיא הציעה את זה הייתי בטוחה שהיא תציע את עצמה. והאמת שזה די הגיוני אחרי מה שהאחים שלה עשו לה כשלוגן מת, היא דואגת לעצמה. מתסון שואל האם ההיריון לא יהווה בעיה (אני מבינה שקרוליין הפיצה את השמועה ששיב בהיריון די מהר?) ושיב אומרת לו שהיא לא תגדל את הילד בכלל.
קרוליין פונה לקרי ומציגה בפניה את סאלי-אן, מי שהייתה הקרי שלה. אז מן הסתם זו לא הפעם הראשונה שללוגן הייתה מישהי מהצד. זה יוצר רגע נחמד שמרשה מנחמת את קרי.
טום מעדכן את גרג שהוא לא יוכל להגיע להלוויה, זה מזכיר לי שקראתי איפשהו שבפרק הראשון לוגן היה מאוכזב שקנדל עזב את העבודה בשביל מסיבת יום ההולדת של לוגן. מעניין אם לוגן היה מעריך את העובדה שטום מבריז מההלוויה בשביל לעבוד. מאוחר יותר שיב אומרת לטום שהוא לא היה מעז לעשות דבר כזה כשלוגן היה בחיים והוא אומר לה שההשפעה של לוגן נחלשה בימים האחרונים

האם גרג שיקר לשיב כשהוא אמר שטום ביקש שגרג יסחוב את הארון של לוגן במקומו? פיטר כמובן קופץ ומוכן לעשות את התפקיד הזה במקום טום אבל שיב לא מאשרת, היא מעדיפה שגרג יעשה את זה במקום פיטר. האמת שאני מבינה למה.
יואן רוצה לקום לנאום, גרג מנסה לעצור בעדו, הוא אומר ליואן שהוא עושה סצנה ואז יואן מחזיר לו ואומר לו
שהוא עושה סצנה

אהבתי את הנאום של יואן כי זה חשף בפנינו פרטים על חייו של לוגן מהתקופה שהוא הגיע לאמריקה, וסוף סוף גילינו מה קרה לאחות שלהם ושגם לוגן והאחים שלו גדלו בבית לא מאוד מתפקד.
כמו שכתבתי מקודם, לראות את רומן מתפרק זה דבר עצוב, כשהאחים שלו באו לנחם אותו נזכרתי בסוף עונה 3 כשקנדל נשבר והאחים ניחמו אותו. לפעמים יש להם רגעים נחמדים כאלה.
ככל שאני חושבת על זה יותר, מאוד הגיוני שרומן יתפרק ברגע של הנאום, זה הרגיש לי שהוא היה בהכחשה בימים האחרונים וניסה להסתיר את הרגשות שלו ואז ברגע של הנאום שכולם הסתכלו עליו הכל התפרץ.
קנדל לוקח את התפקיד של הנואם ומצליח לנאום נאום מוצלח יחסית לזמן שהיה לו להתכונן. אם כי לפי איך שהשחקן שיחק בסצנה הזו הייתי בטוחה שקנדל הולך להתעלף, אפילו חשבתי שהוא חזר לסמים. אבל מסתבר שזו פשוט אני שמנתחת יותר מדי

כששיב התחילה לנאום, תהיתי אם גם היא הולכת לבכות כמו רומן כי היה לה מבט עצוב מאוד אבל היא החזיקה את עצמה. למעשה כשהיא סיפרה שלוגן צעק עליהם להיות בשקט ואמר שהוא הפחיד אותם לרגע חששתי שאולי זה סיפור לא מתאים. אבל היא הלכה לכיוון אחר ממה שחשבתי.
כולם מגיעים לבית קברות ומגלים שלוגן קנה לעצמו מאוזוליאום (נדמה לי?) ומתחילים לדבר על איפה כל אחד מהם יהיה קבור, בלט לי במיוחד הרגע שבו קנדל אומר: "היה קשה לי לסיים איתו כוסית ויסקי."
קנדל מציע להוגו להצטרף לתוכנית שלהם לדפוק את העסקה עם מתסון כדי ש: "הוא [קנדל] יוכל לשלוט בעולם." אוקיי

על מנת לשכנע את הוגו לעבור לצד שלו, קנדל מפתה אותו עם כסף. ואז הוגו עושה הב הב

חוץ מהוגו קנדל מתחיל לגייס אנשים אחרים שיעבדו אצלו.
כשמנקן מגיע לקבלת פנים אחרי הטקס, כולם מתנפלים עליו אבל שיב מצליחה לקחת אותו איתה, כדי לנהל שיחה איתו ועם מתסון. ממה שהבנתי מהשיחה מה ששיב ומתסון רצו די עבד להם אבל יכול להיות שמנקן סתם מעמיד פנים?
קנדל אומר לרומן שהוא פישל

ואם זה לא מספיק, מסתבר שיש הקלטה של רומן בוכה שרצה באינטרנט. אבל אני חושבת שבשלב הזה הוא עדיין לא יודע. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהוא הולך לריב עם מפגינים ולחטוף מכות.
אני תוהה האם הפרק הבא יצליח לעמוד בציפיות של פרק סיום סדרה.