יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

דיברגנט חדש

Well-known member
כנראה שנאלץ להסכים שלא להסכים. בעיני היה פרק טוב מאוד. לא הרגיש לי מרוח בכלל. אני אוהבת את הדינמיקות בין כולם, והתצאות של הבחירות, נוראיות ככל שיהיו הן רק סיפור הרקע למה שמענין בסדרה הזאת וזה מערכות היחסים של הדמויות.
נכון, אך הפעם היה יותר מידיי מלל חסר תכלית.
קודם כל אני די משוכנעת שמלבישים אותה ולא היא מלבישה את עצמה:-D
דבר שני היא ג'ינג'ית טבעית, ככה שלא מפתיע שהיא נראית מבוגרת יותר ממה שהיא (הופתעתי לגלות שהיא צעירה ממני ובכל זאת נראית הרבה יותר מבוגרת ממני) אני לא חושבת שהיא מתכערת מפרק לפרק אבל השיער הקצר אכן פחות מחמיא לה בעיני. אבל נראה לי שזה גם האיפור שעושים לה שגורם לה להיראות מבוגרת יותר כי בראיונות של הסדרה או בשטיח האדום וכאלה (שנעשו אחרי הצילומים של עונה 4) היא נראית הרבה יותר צעירה.
אגב מישהו יודע בני כמה שיב, רומן וקונור אמורים להיות בסדרה? זה נאמר איפשהו ופיספסתי? קנדל אנחנו יודעים שחגג 40, אבל מענין אותי בני כמה אמורים להיות האחרים.
תיראי לדוג' את תגובה #82 שלך שבדף 5 שמתייחס לפרק 4, איזו חתיכה היא הייתה לעומת הפרק הזה. כנ"ל לזו שלפניה (#81) ולאוסף התמונות שלך בתגובה #79 שלך שבדף הקודם (דף 4).
אכן מגיע לה הכל. היא המלכה של הסדרה|כתר|
בל נשכח שהיא דמות חיקוי להמון צופות שיכולות לקבל השראה ממנה (n)

LeAnnDylan

Well-known member
איך את מסוגלת להסתכל על זה ולהמשיך כאילו כלום???
איך את מסוגלת להסתכל על תצוגה 150% כאילו כלום???
אני במסך 15 אינץ', אבל בתפוז אני אוהבת לצפות בתצוגת דפדפן של 150% |מובך|
(אל תסתכלו עלי ככה, זה באמת רק בתפוז, ברוב שאר האתרים אני גג ב-125%!)
ניסיתי עכשיו לראות איך זה 150% וזה בלתי אפשרי.
125% זה עוד יחסית סביר אבל גם פחות נוח (אבל לפחות לא הורס את התצוגה של הגיפים)

את יושבת רחוק מהמחשב? אני לא מצליחה להבין. כשאני הייתי מחברת מסך נוסף ללפטופ, תמיד התצוגה שלו הייתה על יותר מ-100% (לא זוכרת על כמה שמתי) או אם הייתי מחברת לטלוויזיה, כי לא הייתי מצליחה לקרוא הודעות כשהייתי שוכבת במיטה.
אבל אם את יושבת מול המחשב זה עדין נוח לך ככה?8-*

Lhuna3

Well-known member
ניסיתי עכשיו לראות איך זה 150% וזה בלתי אפשרי.
125% זה עוד יחסית סביר אבל גם פחות נוח (אבל לפחות לא הורס את התצוגה של הגיפים)

את יושבת רחוק מהמחשב? אני לא מצליחה להבין. כשאני הייתי מחברת מסך נוסף ללפטופ, תמיד התצוגה שלו הייתה על יותר מ-100% (לא זוכרת על כמה שמתי) או אם הייתי מחברת לטלוויזיה, כי לא הייתי מצליחה לקרוא הודעות כשהייתי שוכבת במיטה.
אבל אם את יושבת מול המחשב זה עדין נוח לך ככה?8-*
קודם כל את במסך קצת יותר קטן משלי, אז יתכן שבגלל זה 150% אצלך כבר לא מתאים.
אבל כמובן גם יתכן שזה רק כי אני רגילה ככה ואת לא.
ואני חלק מהזמן יושבת באמת קצת יותר רחוק מהמסך. אבל כמובן שכשאני כותבת אז קרוב (זה לפטופ).

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל את במסך קצת יותר קטן משלי, אז יתכן שבגלל זה 150% אצלך כבר לא מתאים.
אני עברתי ללפטופ עם מסך 15 אינץ' כדי לבחון את התיאוריה שלך וזה לא עבד גם שם. אני מבינה שזה אמור לעזור לך לראות יותר טוב אבל דווקא הרגיש לי כאילו אני מאמצת את העיניים יותר. איזה משונה זה. אבל נו שיהיה אם נצטרך לקבל אותך אליהו, אז וואטאבר, אני אוריד את הגיפים שורה.
אבל כמובן גם יתכן שזה רק כי אני רגילה ככה ואת לא.
ואני חלק מהזמן יושבת באמת קצת יותר רחוק מהמסך. אבל כמובן שכשאני כותבת אז קרוב (זה לפטופ).
כשהתיבת טקסט מרוחה לי על כל המסך הרגיש לי כאילו אני הולכת לאיבוד בתוכה:-D אבל כנראה שזה באמת ענין של הרגל.

It's Always Sunny

Well-known member
ראיתי אתמול את פרק 9 ואני חושבת שהיה פרק טוב. אנסה לכתוב עליו בהמשך היום.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז אני אתחיל לכתוב ואעשה את זה בחלקים כי כנראה שלא יהיה לי הרבה זמן לכתוב על כל הפרק בבת אחת.
סצינת הפתיחה ששיב צופה במהומות ברחובות ונראית מודגאת ואז שניה אחרי זה עוברים לרומן שגם הוא נראה מודאג לרגע וחשבתי שאולי הוא גידל מצפון אבל אז נראה שהוא כנראה מודאג מהנאום שלו.
החזרה שלו על מה שהוא הולך להגיד הצחיקה אותי.

גם הקטע שהוא עומד כזה מול המראה ואומר "האם אני לא מזכיר לכם אותו?" (את לוגן) ואני כזה וואי מה זה לא:-D

ואז השיחה שלו עם קנדל "discord makes my dick hord":-D|פנים|
ואם כבר דברים לא הולמים שרומן אמר- כששיב מספרת להם שהיא בהיריון ורומן כזה "זה שלי?" או שהוא אומר לה שלא תהיה לו ברירה אלא לאונן אם יראה אותה מניקה - מודה שזה הומור חולני ונוראי אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק:-D איזה פסיכופת:-D:-D:-D

הקטע של קנדל עם ג'ס היה קצת נוראי. נראה לי שכשהוא ראה את השם שלה בלו"ז שלו הוא כנראה הבין מה זה אומר וההתעקשות שלו שלדבר על זה עכשיו ואז לצעוק עליה שהיא חסרת התחשבות שהיא מעלה את זה דווקא היום|פנים| וגם זה שהוא שואל אותה האם זה בגלל מנקן והיא רק מגלגלת עיניים:-D:-D

טוב הלוויה -
ארבעת הנשים של לוגן יושבות ביחד:-D|כתר| ואיך קרוליין אומרת למרשה "זו סאלי-אן, היא הייתה הקרי שלי" :-D

הנאום של יואן ואיך גרג מנסה ללא הצלחה לגרום לו לשבת היה די מביך. וגם מה זה הנאום המגוחך הזה:-D אבל נו, לפחות למדנו מה קרה לרוז.

רומן נשבר ולא מצליח לדבר שבר לי את הלב. סו מאץ' פור "פרי-גריבינג" אבל אני כל כך שמחה שנתנו לו להתפרק ולא שהמשיכו להעמיד פנים שהוא בסדר, כי קלירלי הוא לא היה. הסצינה שלו שואל אם לוגן בתוך הארון וכששיב וקונור עונים שכן הוא כזה "אפשר להוציא אותו מפה" הייתה מושלמת. בכיתי איתו ביחד 😭 😭 😭 😭

גם הנאום של שיב שבר לי את הלב כי נראה היה שמאוד חשוב להם להגיד דברים טובים על לוגן כאילו כדי להוכיח שיואן הגזים אבל גם לה וגם לקנדל היה קשה למצוא דברים ממש טובים להגיד עליו ובעוד שנראה שקנדל ידע כבר שלא יהיה לו משהו יותר מידי טוב להגיד כי הוא בטח כבר חשב בראש על מצב כזה שאולי יצטרך לנאום ומה להגיד וגם חשוב לו להישמע "נכון" יותר מאשר רגיש. אבל בקטע של שיב היה נדמה שהיא נחושה לעלות ולהגיד משהו חם על לוגן ותוך כדי שהיא מדברת היא מבינה שכנראה אין לה יותר מידי זכרונות שמחים ממנו וזה שובר לה את הלב שוב.

אוף, טוב זה כל מה שהיה לי זמן אליו עכשיו. אחזור אח"כ לעוד דברים. אני צריכה לחזור לעבודה עכשיו;-#

LeAnnDylan

Well-known member
הקטעים של קנדל וראבה בתחילת הפרק. אני מצד אחד מבינה למה זה מפריע לו שהילדים שלו לא יהיה בלוויה של סבא שלהם. מצד שני אני מבינה את ראבה והתסכול שלה ואני יותר מצדדת בה, אבל בעיקר כי אצלי במשפחה לא נהוג להביא ילדים להלוויה או אפילו לשבעה. גם אם מדובר בסבא/סבתא של הילדים, אז בכלל לא חשבתי על זה שמה שמתסכל את קנדל בהתחלה זה שהילדים לא יהיו בלוויה. חשבתי שהוא מתוסכל כי היא מרחיקה את הילדים ממנו, אבל בתאכלס גם בקטע הזה אני קצת מצדיקה אותה. נכון שזה לא הוגן כלפיו וזה לא באמת היה בידיים שלו לבחור נשיא, אבל הוא גם לא ממש נוכח פיזית בחיים של הילדים שלו ואם להרחיק אותם מעיר מלאת מהומות והתפרעויות ברחובות לכמה זמן כדי להגן עליהם זה הדבר החכם לעשות, הוא צריך לתמוך בה. נכון שהוא חושב שהוא יכול להגן עליהם אבל זה גם לא ממש ריאלי, במיוחד כי הבת שלו מפוחדת ממש וראבה פועלת לטובת הילדים יותר משהיא פועלת בניסיון לפגוע בקנדל.
כל הסצינה הזאת העמידה אותו באור ממש לא מחמיא, אבל היו שני קטעים שחשבתי שהוא התנהג בצורה מגוחכת במיוחד-
הראשון זה כשהיא אמרה לו שהיא והילדים מפחדים והוא כזה "את יותר מידי אונליין את צריכה להתנתק" מה שתגיד מר בואו-נקרא-ציוץ-טוב-ציוץ-רע-כדי-שיתנו-לי-וולידיישן איך אמרה פעם אנה זק? -לך לישון.

(למרות שזה גיף מאוד שימושי:-P:)
והשני כשהוא נעמד לה מול הרכב וכזה "מה תעשי, תדרסי אותי" ואז שניה אחרי זה זז:-D מאוד מאיים קנדל:rolleyes:

אוי והדבר הזה|חבול||פנים|

כששיב סיפרה לקרוליין שהיא בהיריון. או יותר נכון כשקרוליין הסתכלה על שיב וקלטה שהיא בהיריון (מענין שעבר יום אחד בלבד מהפרק הקודם ופתאום כולם שמים לב פה שהיא בהיריון אבל אתמול לא:-D הרי היה גם את הקטע שמטסון אמר לה "שמעתי שאת בהיריון" כאילו ממי שמעת, מטום? בשלב הזה מי היה יכול לספר לו?)
והתגובה של קרוליין הייתה, כצפוי, נוראית. אגב, מסתבר שהייתה אמורה להיות סצינה לפני כמה פרקים ששיב מנסה לספר לקרוליין בשיחת פייסטיים שהיא בהיריון אבל חתכו את הסצינה הזאת בעריכה.
מקור:

אבל גם כשקרוליין כאילו שואלת "את בסדר עם זה שיב, זאת אומרת... זה קשה" שעל פניו לא נשמע כמו שאלת עוקצנית אבל הצורה המתנשאת שבה היא אמרה את זה לגמרי הצדיקה את התשובה של שיב

ואח"כ כשטום כאילו מנסה לנחם אותה בקטע כזה של אומייגאד אמא שלך אם איי רייט?! לייק סתום ת'פה, אתה בשלב הזה לא פחות גרוע ממנה. ושיב כפרעליה עדין מציעה לו עלה של זית למרות שמגיעה לו סטירה סטייל לוגן ומראה לו צד רגיש ואכפתי שלא הכי אופייני לה. ואולי ההורמונים עושים את שלהם אבל בכל זאת אני חושבת שטום יכול להיות קצת יותר אכפתי, כי בשלב הזה הוא פשוט עושה רושם שהוא הולך להיות קנדל 2.0 בתור אבא.
מה שכן, אהבתי שהוא לא העז להגיד לשיב שום דבר על זה שהיא לקחה כוס שמפניה בהפגנתיות בזמן שהוא לקח אחת כדי להראות לו שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בכל רגע נתון (אז כן הוא נתן לה מין מבט שיפוטי כזה, והיה נראה שהיא רק מחכה לראות אם הוא יעז להגיד משהו, אבל בשורה התחתונה הוא לא אמר). נכון שזה קצת דבילי מצידה, אבל כבר סיכמנו איפשהו בתחילת העונה שקצת שמפניה לא תעשה שום דבר לתינוק.
אוי ואם כבר טום, מישהי מכן יכולה להסביר לי מה היה הקטע שהוא אמר לשיב "אני הייתי איתו שם כשהוא מת, וזכיתי להיפרד" מה לעזאזל??? האם זה רק היה כדי להצדיק את זה שהוא לא הגיע בזמן ללוויה? או שזה עוד ניסיון שלו לפגוע בשיב בקטע של "אני הייתי שם עם אבא שלך כדי להיפרד ממנו, משהו שאת לעולם לא תזכי לעשות" כי זה בהחלט הרגיש לי יותר כמו האופציה השניה, אבל תגידו לי בבקשה שאני טועה אחרת לונה הולכת לתחתית הרשימה:-[
אוי לא יכולה עם הפרצוף הפגוע שלה😭😭😭😭

אוי והמסגד חתולים הזה שלוגן רצה להיקבר בו 😂 😂

הצחיק אותי איך קונור כזה, תמיד רציתי להיות במיטה העליונה:-D

הקטע של קנדל והוגו היה קרינג' רציני. אם כי בהחלט הצחיק אותי:-D לפחות קנדל לא מנסה למרוח את הוגו. הוא אומר לו במפורש, אנחנו לא שותפים, אני המלך אתה הכלב והוגו עונה בשמחה

שבאופן לא מפתיע מאוד הזכיר את הסצינה של בור און דה פלור וגרם לקנדל להידמות קצת יותר ללוגן.
נראה אגב, שמאז שלוגן מת, כל פרק קנדל נהיה דומה לו יותר ויותר.
וכששמים את שני הסצינות האלה אחת לצד השניה זה די מדהים/מעציב הדרך שהוא עבר.

ראיתי גם את הקטע עם אחד הכותבים של הסדרה שמדבר בסוף הפרק על זה שהם התחילו את הפרק כשרומן מתחיל בנקודת השיא וקנדל בשפל ועד סוף הפרק זה משתנה ורומן נמצא בשפל וקנדל נמצא בשיאו ואני חושבת שהדרך שהם עשו את זה הייתה פשוט מעולה!

אגב, אם כבר הקטע שקנדל אומר שהוא מקווה שיש בו קצת מלוגן, והקטע של רומן בתחילת הפרק שאומר "אני לא מזכיר לכם אותו?", אז כמובן שגם שיב חייבת את ההשוואה שלה ללוגן

נראה אבל שלפחות בפרק הזה, קנדל "ניצח" ויצא הכי דומה ללוגן.

טוב אני צריכה ללכת הביתה עכשיו אז הנה גיף זריז שאין כל כך מה לדבר עליו, אבל משום מה גרג רוכב על אופניים זה ממש מצחיק עבורי. אני אפילו לא יודעת להסביר למה:-D:-D

אה וגם היה חשוב לי לציין לטובה ששיב כפרעליה הייתה ממש ממש יפה הפרק|לב|

Lhuna3

Well-known member
אוקיי הנה!
חייבת כבר לצאת אבל בהמשך היום אגיב על כל השאר!!

my-image.png

LeAnnDyIan

Well-known member
חח השורה האחרונה שלך-
(משמאל לימין)
קומפרי -הייתה חלק מצוות יחסי הציבור של קנדל ובעיקר זו שגרג הטריד כל הזמן בתקופה שהוא העמיד פנים שהוא לא מאוהב בטום.
לורנס - ההוא הנודניק מהעונה הראשונה שקנדל רצה לקנות את החברה שלו בפרק פתיחה.
ליסה - העו״ד שהייתה פעם חברה של שיב ושיב רצתה שהיא תעבוד בשביל לוגן אבל היא (ליסה) הלכה לעבוד בשביל קנדל. (הייתי צריכה לגגל אותה, לא באמת זיהיתי אותה)
סנדי- המציק הזה שחבר לסטואי וניסה (בסופו של דבר ביחד עם קנדל) להשתלט על ווייסטאר.

P.S את חייבת לעשות משהו עם הצבעים. למה להציק בעין😩

וגם ״אתן לך להגיש את החדשות״😂😂😂😂 מתה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
סצינת הפתיחה ששיב צופה במהומות ברחובות ונראית מודגאת ואז שניה אחרי זה עוברים לרומן שגם הוא נראה מודאג לרגע וחשבתי שאולי הוא גידל מצפון אבל אז נראה שהוא כנראה מודאג מהנאום שלו.
החזרה שלו על מה שהוא הולך להגיד הצחיקה אותי.
גם הקטע שהוא עומד כזה מול המראה ואומר "האם אני לא מזכיר לכם אותו?" (את לוגן) ואני כזה וואי מה זה לא:-D
יואו הסרט שהוא חי בו :-D:-D
ואז השיחה שלו עם קנדל "discord makes my dick hord":-D|פנים|
ואם כבר דברים לא הולמים שרומן אמר- כששיב מספרת להם שהיא בהיריון ורומן כזה "זה שלי?" או שהוא אומר לה שלא תהיה לו ברירה אלא לאונן אם יראה אותה מניקה - מודה שזה הומור חולני ונוראי אבל לא יכולתי להפסיק לצחוק:-D איזה פסיכופת:-D:-D:-D
פסיכופאט סוטה קרינג' של החיים, הכל :-D אני חושבת שאולי זאת הדרך היחידה שלו להתבטא מבלי להתפרק, וככל שמצבו יותר קשה מבפנים אז הוא נהיה יותר קריפי כלפי חוץ, כאילו זאת שכבת ההגנה שלו.
עד הרגע שהוא נשבר באמת בניסיון שלו לשאת את הנאום.
רומן נשבר ולא מצליח לדבר שבר לי את הלב. סו מאץ' פור "פרי-גריבינג" אבל אני כל כך שמחה שנתנו לו להתפרק ולא שהמשיכו להעמיד פנים שהוא בסדר, כי קלירלי הוא לא היה. הסצינה שלו שואל אם לוגן בתוך הארון וכששיב וקונור עונים שכן הוא כזה "אפשר להוציא אותו מפה" הייתה מושלמת. בכיתי איתו ביחד 😭 😭 😭 😭
לגמרי שובר לב! |לב-ש|
וכמה קטן ומסכן הוא פתאום כשאנחנו רואים אותו באמת, לעומת הבטחון העצמי שהוא מספר לעצמו שיש לו מול המראה.
ואז בקבלת הפנים בערב שקנדל עושה לו שיחה על מצבם מול שיב ומתסון, ואומר לו 4 פעמים you fucked it, ובשולחן בצד המנהלים משמיעים הקלטה של היבבות שלו על הדוכן בלוויה שכבר מסתובבת ברשת,
ואז הוא הולך הישר לתוך המהומות, מתגרה במכוון במפגינים, לדעתי מתוך רצון שירביצו לו וידרכו עליו, וזה מה שהוא קיבל (קצת).
;-(;-(;-(;-(;-(;-(
הקטע של קנדל עם ג'ס היה קצת נוראי. נראה לי שכשהוא ראה את השם שלה בלו"ז שלו הוא כנראה הבין מה זה אומר וההתעקשות שלו שלדבר על זה עכשיו ואז לצעוק עליה שהיא חסרת התחשבות שהיא מעלה את זה דווקא היום|פנים| וגם זה שהוא שואל אותה האם זה בגלל מנקן והיא רק מגלגלת עיניים:-D:-D
אוי כן לגמרי :-D:-D
טוב הלוויה -
ארבעת הנשים של לוגן יושבות ביחד:-D|כתר| ואיך קרוליין אומרת למרשה "זו סאלי-אן, היא הייתה הקרי שלי" :-D
וואי קטע ענק :-D שונאת אותה אבל היא כזאת אדירה!
הנאום של יואן ואיך גרג מנסה ללא הצלחה לגרום לו לשבת היה די מביך. וגם מה זה הנאום המגוחך הזה:-D אבל נו, לפחות למדנו מה קרה לרוז.
נכון... ולמדנו עוד כמה דברים על טראומות הילדות של לוגן.
גם הנאום של שיב שבר לי את הלב כי נראה היה שמאוד חשוב להם להגיד דברים טובים על לוגן כאילו כדי להוכיח שיואן הגזים אבל גם לה וגם לקנדל היה קשה למצוא דברים ממש טובים להגיד עליו ובעוד שנראה שקנדל ידע כבר שלא יהיה לו משהו יותר מידי טוב להגיד כי הוא בטח כבר חשב בראש על מצב כזה שאולי יצטרך לנאום ומה להגיד וגם חשוב לו להישמע "נכון" יותר מאשר רגיש. אבל בקטע של שיב היה נדמה שהיא נחושה לעלות ולהגיד משהו חם על לוגן ותוך כדי שהיא מדברת היא מבינה שכנראה אין לה יותר מידי זכרונות שמחים ממנו וזה שובר לה את הלב שוב.
|כן| נכון גם. עצוב נורא.

הקטעים של קנדל וראבה בתחילת הפרק. אני מצד אחד מבינה למה זה מפריע לו שהילדים שלו לא יהיה בלוויה של סבא שלהם. מצד שני אני מבינה את ראבה והתסכול שלה ואני יותר מצדדת בה, אבל בעיקר כי אצלי במשפחה לא נהוג להביא ילדים להלוויה או אפילו לשבעה. גם אם מדובר בסבא/סבתא של הילדים, אז בכלל לא חשבתי על זה שמה שמתסכל את קנדל בהתחלה זה שהילדים לא יהיו בלוויה. חשבתי שהוא מתוסכל כי היא מרחיקה את הילדים ממנו, אבל בתאכלס גם בקטע הזה אני קצת מצדיקה אותה. נכון שזה לא הוגן כלפיו וזה לא באמת היה בידיים שלו לבחור נשיא, אבל הוא גם לא ממש נוכח פיזית בחיים של הילדים שלו ואם להרחיק אותם מעיר מלאת מהומות והתפרעויות ברחובות לכמה זמן כדי להגן עליהם זה הדבר החכם לעשות, הוא צריך לתמוך בה. נכון שהוא חושב שהוא יכול להגן עליהם אבל זה גם לא ממש ריאלי, במיוחד כי הבת שלו מפוחדת ממש וראבה פועלת לטובת הילדים יותר משהיא פועלת בניסיון לפגוע בקנדל.
כל הסצינה הזאת העמידה אותו באור ממש לא מחמיא, אבל היו שני קטעים שחשבתי שהוא התנהג בצורה מגוחכת במיוחד-
הראשון זה כשהיא אמרה לו שהיא והילדים מפחדים והוא כזה "את יותר מידי אונליין את צריכה להתנתק" מה שתגיד מר בואו-נקרא-ציוץ-טוב-ציוץ-רע-כדי-שיתנו-לי-וולידיישן איך אמרה פעם אנה זק? -לך לישון.
:-D
וכן כמובן שאני מסכימה עם ראבה, היא לא מנסה לפגוע בו, יש לה סיבות טובות לפחד על הילדים כרגע, במיוחד כשכבר התנכלו לבת בגלל מי שהם, והכי נורא זה שקנדל החליט להלחם נגדה עכשיו על משמורת - בדיוק כמו שלוגן לקח אותם מאמא שלהם.
(אפילו יותר גרוע, כי ראבה היא כנראה אמא טובה, ובין לוגן לקרוליין קשה לומר עם מי היה גרוע יותר לגדול.)
אבל גם כשקרוליין כאילו שואלת "את בסדר עם זה שיב, זאת אומרת... זה קשה" שעל פניו לא נשמע כמו שאלת עוקצנית אבל הצורה המתנשאת שבה היא אמרה את זה לגמרי הצדיקה את התשובה של שיב
|כן| התגובה של קרוליין |פנים| למרות ש...בשביל קרוליין זה כמעט יכול להחשב תגובה נורמלית :-D
ואני קצת חוששת ששיב באמת מתכוונת לזה ב-family way כי גם את מתסון היא "הרגיעה" בזה שהיא לא מתכוונת להשקיע יותר מידי באמהות כדי שיסכים שהיא תהיה המנכ"לית האמריקאית.
אוי ואם כבר טום, מישהי מכן יכולה להסביר לי מה היה הקטע שהוא אמר לשיב "אני הייתי איתו שם כשהוא מת, וזכיתי להיפרד" מה לעזאזל??? האם זה רק היה כדי להצדיק את זה שהוא לא הגיע בזמן ללוויה? או שזה עוד ניסיון שלו לפגוע בשיב בקטע של "אני הייתי שם עם אבא שלך כדי להיפרד ממנו, משהו שאת לעולם לא תזכי לעשות" כי זה בהחלט הרגיש לי יותר כמו האופציה השניה, אבל תגידו לי בבקשה שאני טועה
אני חשבתי שזה היה יותר האופציה הראשונה, אבל יש מצב שגם השניה היתה שם קצת...
אחרת לונה הולכת לתחתית הרשימה:-[
סתם, נו, זה ברור שזאת האופציה הראשונה! :p
אוי והמסגד חתולים הזה שלוגן רצה להיקבר בו 😂 😂
:-D
אבל למה לא קיבלנו ארון פתוח, רצינו לראות איך יצא עם החצאית והכל!!
הקטע של קנדל והוגו היה קרינג' רציני. אם כי בהחלט הצחיק אותי:-D לפחות קנדל לא מנסה למרוח את הוגו. הוא אומר לו במפורש, אנחנו לא שותפים, אני המלך אתה הכלב והוגו עונה בשמחה
זה גדול :-D
שבאופן לא מפתיע מאוד הזכיר את הסצינה של בור און דה פלור וגרם לקנדל להידמות קצת יותר ללוגן.
נראה אגב, שמאז שלוגן מת, כל פרק קנדל נהיה דומה לו יותר ויותר.
וכששמים את שני הסצינות האלה אחת לצד השניה זה די מדהים/מעציב הדרך שהוא עבר.
כן, מאוד בבירור ההקבלה הולכת ומתחזקת בכל פרק.
וזה עצוב נורא.
ראיתי גם את הקטע עם אחד הכותבים של הסדרה שמדבר בסוף הפרק על זה שהם התחילו את הפרק כשרומן מתחיל בנקודת השיא וקנדל בשפל ועד סוף הפרק זה משתנה ורומן נמצא בשפל וקנדל נמצא בשיאו ואני חושבת שהדרך שהם עשו את זה הייתה פשוט מעולה!
|כן|
אגב, אם כבר הקטע שקנדל אומר שהוא מקווה שיש בו קצת מלוגן, והקטע של רומן בתחילת הפרק שאומר "אני לא מזכיר לכם אותו?", אז כמובן שגם שיב חייבת את ההשוואה שלה ללוגן

נראה אבל שלפחות בפרק הזה, קנדל "ניצח" ויצא הכי דומה ללוגן.
כן, בכל הפרקים האחרונים.
וברור לנו (ממזמן כבר, אבל בפרק הזה היה שיא) שרומן ממש לא בתחרות הזאת, זה בין קנדל ושיב (ותמיד היה), והוא רק משלה את עצמו. הוא כלי משחק שברירי שלהם, והנפגע העיקרי מכל מה שקורה.
טוב אני צריכה ללכת הביתה עכשיו אז הנה גיף זריז שאין כל כך מה לדבר עליו, אבל משום מה גרג רוכב על אופניים זה ממש מצחיק עבורי. אני אפילו לא יודעת להסביר למה:-D:-D
חחח יש לי הרגשה שככה הוא גם יסיים את הסדרה, כמו איזה מחלק עיתונים. הוא עשה את הדרך מהכלום שהוא היה, כמעט עד הפסגה, להיות לצד לוגן ואפילו רשום עם סימן שאלה בנייר שלוגן השאיר אחריו, אבל יסיים חזרה בתור כלום כזה.
אה וגם היה חשוב לי לציין לטובה ששיב כפרעליה הייתה ממש ממש יפה הפרק|לב|
|כן||מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
אוי זוכרים שעשינו כזה למאה, אז הגיע הזמן גם ליורשים
(הנה קישור לעשות גם)
צפה בקובץ המצורף 76505
אני לא מאמינה לך שאת עדיין לא באמת אוהבת את רומן |שוטר|
כי יש לך לב. אני יודעת שיש לך.
את לא באמת יכולה לשים אותו ביחד עם השומר ראש של לוגן ועם פרנק וקארל, נו די...

חוץ מזה - מעולה :-D
אני מרוצה ששמת את ווילה במקום הנכון. אני קצת עצובה שהיא כמעט לא מורגשת בפרקים האחרונים.

ותודה על זיהוי האלמוניים, ומצטערת על הצבעים, שכחתי לשנות!

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא מאמינה לך שאת עדיין לא באמת אוהבת את רומן |שוטר|
מה את רוצה, הוא הכי גבוה שהוא יכול להיות:-D
הרי הוא לא באותה רמה של שיב (גם ווילה ומטסון לא בדיוק. אבל כן הייתי שולחת להם קצת דם:-D לרומן אי אפשר לשלוח דם כי הדברים שהוא ישלח בחזרה הרבה יותר גרועים|אילם|)
וגם הוא לא יכול להיות עם ג׳רי כי היא יכלה לקחת אותה לפסגה והוא פיטר אותה😤

כי יש לך לב. אני יודעת שיש לך.
IMG_3212.gif
את לא באמת יכולה לשים אותו ביחד עם השומר ראש של לוגן ועם פרנק וקארל, נו די...
חח שומר הראש של לוגן התפלק לשם האמת😂
בתאכלס כשעשיתי את זה זה, זה הראה לי ששתי השורות התחתונות מלאות ואם אוסיף עוד דמות זה ירד שורה וזה הציק לי בעין אז אני כזה- טוב קולין לא מציק, ניתן לו שידרוג😂 בתאכלס הוא יכול לשחק חזיר על הרצפה עם השאר

לגבי קראנק הם בדיוק איפה שהם אמורים להיות. חצופה|שפם|
חוץ מזה - מעולה :-D
אני מרוצה ששמת את ווילה במקום הנכון. אני קצת עצובה שהיא כמעט לא מורגשת בפרקים האחרונים.
כן, באסה שלא נתנו לה עוד זמן מסך. אבל היוצרים כל הזמן אומרים שהם מצלמים סצינות ממש ארוכות של איזה שעתיים וחצי ואז מתוכן רק בערך 15 ד׳ נכנסות לפרק. הלווו אני רוצה לראות את הכל!!!!! תעשו לי פרקים של 4 שעות אם צריך|שפם|
ותודה על זיהוי האלמוניים, ומצטערת על הצבעים, שכחתי לשנות!
חחח גם לי לקח זמן עם חלק מהדמויות. הייתי צריכה לעשות לונה ולהגדיל ל150 כדי לזהות חלק מהן🤣

Lhuna3

Well-known member
מה את רוצה, הוא הכי גבוה שהוא יכול להיות:-D
הרי הוא לא באותה רמה של שיב (גם ווילה ומטסון לא בדיוק. אבל כן הייתי שולחת להם קצת דם:-D לרומן אי אפשר לשלוח דם כי הדברים שהוא ישלח בחזרה הרבה יותר גרועים|אילם|)
וגם הוא לא יכול להיות עם ג׳רי כי היא יכלה לקחת אותה לפסגה והוא פיטר אותה😤
:mad:
אני אמשיך!!
ן, באסה שלא נתנו לה עוד זמן מסך. אבל היוצרים כל הזמן אומרים שהם מצלמים סצינות ממש ארוכות של איזה שעתיים וחצי ואז מתוכן רק בערך 15 ד׳ נכנסות לפרק. הלווו אני רוצה לראות את הכל!!!!! תעשו לי פרקים של 4 שעות אם צריך|שפם|
o_O
חחח גם לי לקח זמן עם חלק מהדמויות. הייתי צריכה לעשות לונה ולהגדיל ל150 כדי לזהות חלק מהן🤣
חחח חצופה "לעשות לונה"!
ספוילר: עונה 4 פרק 3
אמרתי לעצמי אין לי כוח, זה ארוך מידי, אבל התחלתי לצפות וכמובן שצפיתי בהכל וזה נהדר.

It's Always Sunny

Well-known member
התכוונתי להגיב על הפרק אבל אין לי אינטרנט בבית ואני גולשת דרך הנקודה החמה של הטלפון, מה שאומר שסיכום על הפרק כנראה לא יהיה היום :-(

הסתדר 😄

נערך לאחרונה ב:
למעלה