הקטעים של קנדל וראבה בתחילת הפרק. אני מצד אחד מבינה למה זה מפריע לו שהילדים שלו לא יהיה בלוויה של סבא שלהם. מצד שני אני מבינה את ראבה והתסכול שלה ואני יותר מצדדת בה, אבל בעיקר כי אצלי במשפחה לא נהוג להביא ילדים להלוויה או אפילו לשבעה. גם אם מדובר בסבא/סבתא של הילדים, אז בכלל לא חשבתי על זה שמה שמתסכל את קנדל בהתחלה זה שהילדים לא יהיו בלוויה. חשבתי שהוא מתוסכל כי היא מרחיקה את הילדים ממנו, אבל בתאכלס גם בקטע הזה אני קצת מצדיקה אותה. נכון שזה לא הוגן כלפיו וזה לא באמת היה בידיים שלו לבחור נשיא, אבל הוא גם לא ממש נוכח פיזית בחיים של הילדים שלו ואם להרחיק אותם מעיר מלאת מהומות והתפרעויות ברחובות לכמה זמן כדי להגן עליהם זה הדבר החכם לעשות, הוא צריך לתמוך בה. נכון שהוא חושב שהוא יכול להגן עליהם אבל זה גם לא ממש ריאלי, במיוחד כי הבת שלו מפוחדת ממש וראבה פועלת לטובת הילדים יותר משהיא פועלת בניסיון לפגוע בקנדל.
כל הסצינה הזאת העמידה אותו באור ממש לא מחמיא, אבל היו שני קטעים שחשבתי שהוא התנהג בצורה מגוחכת במיוחד-
הראשון זה כשהיא אמרה לו שהיא והילדים מפחדים והוא כזה "את יותר מידי אונליין את צריכה להתנתק" מה שתגיד מר בואו-נקרא-ציוץ-טוב-ציוץ-רע-כדי-שיתנו-לי-וולידיישן איך אמרה פעם אנה זק? -לך לישון.
(למרות שזה גיף מאוד שימושי
)
והשני כשהוא נעמד לה מול הרכב וכזה "מה תעשי, תדרסי אותי" ואז שניה אחרי זה זז

מאוד מאיים קנדל
אוי והדבר הזה

כששיב סיפרה לקרוליין שהיא בהיריון. או יותר נכון כשקרוליין הסתכלה על שיב וקלטה שהיא בהיריון (מענין שעבר יום אחד בלבד מהפרק הקודם ופתאום כולם שמים לב פה שהיא בהיריון אבל אתמול לא

הרי היה גם את הקטע שמטסון אמר לה "שמעתי שאת בהיריון" כאילו ממי שמעת, מטום? בשלב הזה מי היה יכול לספר לו?)
והתגובה של קרוליין הייתה, כצפוי, נוראית. אגב, מסתבר שהייתה אמורה להיות סצינה לפני כמה פרקים ששיב מנסה לספר לקרוליין בשיחת פייסטיים שהיא בהיריון אבל חתכו את הסצינה הזאת בעריכה.
מקור:
אבל גם כשקרוליין כאילו שואלת "את בסדר עם זה שיב, זאת אומרת... זה קשה" שעל פניו לא נשמע כמו שאלת עוקצנית אבל הצורה המתנשאת שבה היא אמרה את זה לגמרי הצדיקה את התשובה של שיב
ואח"כ כשטום כאילו מנסה לנחם אותה בקטע כזה של אומייגאד אמא שלך אם איי רייט?! לייק סתום ת'פה, אתה בשלב הזה לא פחות גרוע ממנה. ושיב כפרעליה עדין מציעה לו עלה של זית למרות שמגיעה לו סטירה סטייל לוגן ומראה לו צד רגיש ואכפתי שלא הכי אופייני לה. ואולי ההורמונים עושים את שלהם אבל בכל זאת אני חושבת שטום יכול להיות קצת יותר אכפתי, כי בשלב הזה הוא פשוט עושה רושם שהוא הולך להיות קנדל 2.0 בתור אבא.
מה שכן, אהבתי שהוא לא העז להגיד לשיב שום דבר על זה שהיא לקחה כוס שמפניה בהפגנתיות בזמן שהוא לקח אחת כדי להראות לו שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה בכל רגע נתון (אז כן הוא נתן לה מין מבט שיפוטי כזה, והיה נראה שהיא רק מחכה לראות אם הוא יעז להגיד משהו, אבל בשורה התחתונה הוא לא אמר). נכון שזה קצת דבילי מצידה, אבל כבר סיכמנו איפשהו בתחילת העונה שקצת שמפניה לא תעשה שום דבר לתינוק.
אוי ואם כבר טום, מישהי מכן יכולה להסביר לי מה היה הקטע שהוא אמר לשיב "אני הייתי איתו שם כשהוא מת, וזכיתי להיפרד" מה לעזאזל??? האם זה רק היה כדי להצדיק את זה שהוא לא הגיע בזמן ללוויה? או שזה עוד ניסיון שלו לפגוע בשיב בקטע של "אני הייתי שם עם אבא שלך כדי להיפרד ממנו, משהו שאת לעולם לא תזכי לעשות" כי זה בהחלט הרגיש לי יותר כמו האופציה השניה, אבל תגידו לי בבקשה שאני טועה אחרת לונה הולכת לתחתית הרשימה

אוי לא יכולה עם הפרצוף הפגוע שלה

אוי והמסגד חתולים הזה שלוגן רצה להיקבר בו
הצחיק אותי איך קונור כזה, תמיד רציתי להיות במיטה העליונה
הקטע של קנדל והוגו היה קרינג' רציני. אם כי בהחלט הצחיק אותי

לפחות קנדל לא מנסה למרוח את הוגו. הוא אומר לו במפורש, אנחנו לא שותפים, אני המלך אתה הכלב והוגו עונה בשמחה
שבאופן לא מפתיע מאוד הזכיר את הסצינה של בור און דה פלור וגרם לקנדל להידמות קצת יותר ללוגן.
נראה אגב, שמאז שלוגן מת, כל פרק קנדל נהיה דומה לו יותר ויותר.
וכששמים את שני הסצינות האלה אחת לצד השניה זה די מדהים/מעציב הדרך שהוא עבר.
ראיתי גם את הקטע עם אחד הכותבים של הסדרה שמדבר בסוף הפרק על זה שהם התחילו את הפרק כשרומן מתחיל בנקודת השיא וקנדל בשפל ועד סוף הפרק זה משתנה ורומן נמצא בשפל וקנדל נמצא בשיאו ואני חושבת שהדרך שהם עשו את זה הייתה פשוט מעולה!
אגב, אם כבר הקטע שקנדל אומר שהוא מקווה שיש בו קצת מלוגן, והקטע של רומן בתחילת הפרק שאומר "אני לא מזכיר לכם אותו?", אז כמובן שגם שיב חייבת את ההשוואה שלה ללוגן
נראה אבל שלפחות בפרק הזה, קנדל "ניצח" ויצא הכי דומה ללוגן.
טוב אני צריכה ללכת הביתה עכשיו אז הנה גיף זריז שאין כל כך מה לדבר עליו, אבל משום מה גרג רוכב על אופניים זה ממש מצחיק עבורי. אני אפילו לא יודעת להסביר למה

אה וגם היה חשוב לי לציין לטובה ששיב כפרעליה הייתה ממש ממש יפה הפרק