יו רק שבת וכבר שבועות, מה במרחשתכם לחג?

Ofericko

New member
לאחר כ-25 דקות

Ofericko

New member
השכבה הראשונה על הקיש

לפי המתכון רשום רק עגבניות מיובשות אבל הוספנו גם פסטו.

Ofericko

New member
גבינת שקדים מתובלנת

אחד ה-highlights של היום. כחרד מגבינות בייתיות, חשבתי להמיר את גבינת המקדמיה בטופוטי. המלווה הטלפונית פסקה שזה לא יהיה מוצלח ואילצה אותי להכין גבינת שקדים בבית. הכנו לפי ההדרכה שלה את הגבינה שיכולה לעמוד בפני עצמה בגאון. הגבינה נמרחה אחר כבוד כשכבה השנייה על הקיש.

Ofericko

New member
חתיכה וואחדה

יצא טעים לאללה למרות שלא עברה מספיק זמן בקירור.

Ofericko

New member
גבינות, שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח

המארחת אירגנה לי פלטת גבינות עם שמ"ז, פלפל שחור ומלח - כמה פשוט - ככה טעים!!!
ולראות משפחה קרניסטית לחלוטין מארגנת פלטת גבינות טופו.... זה מופלא

Ofericko

New member
ועוד הפתעה טבעונית נחמדה חיכתה לי על השולחן

courtesy אוף דה הוסט...

קיצורו של עניין, היתה ארוחה נפלאה. כולם ליקקו את האצבעות!
תודה רבה לליידי!!

יוספה 51

New member
עופריקו, כל הכבוד. צריכה לנסות את הקיש

מין טוכעס , לא שמתי לב אליו כלל... ובצד השני של היקום, אצלי- וללא תמונות, היה ערב משפחתי מצומצם, 5 פלוס ילודה. הערב התמקד בממרחים, הטרנד הנוכחי שלי, ולכן כלל- לחם ביתי ואליו משודכים: סלט חצילים בטחינה, ממרח טפאנד זיתים שחורים, ממרח קשיו וצנוברים, ממרח פקאנים וטופו, ופשטידת קישואים וגזר (מצוין, באופן מפתיע). הילדים התפרעו על אצבעות הגבינה? זה מאכל כל כך תואם ילדים שגרם לי לאושר גדול.

ladybug6

New member
כל הכבוד!

אני מתמוגגת פה בהנאה ומתפוצצת בגאווה, כל הפייסבוק שלי מלא תמונות של המתכונים מהחוברת/בלוג מתנוססים על שולחנות החג של אנשים.. עזבו כסף, עזבו כאב ראש, עזבו תורים בדואר, זה זה - היה שווה הכל! גם ההנאה של הטבעונים וגם החשיפה של כל המשפחות שלהם לאוכל הטבעוני הטעים.

ארוחת החג שלי היתה צנועה למדי, למרות שהמארחת התחשבה בי והכינה גם כמה דברים בשביל שאוכל לאכול, 80% מהאוכל היה טבחוני עמוס לעייפה במוצרי חלב. גם מיליון הקינוחים שהיחיד מביניהם שיכולתי לאכול היה האבטיח (ומי בכלל אוכל אבטיח?). אבל לא נורא. השתדלתי להנות מהחברה ולהתעלם מהאוכל העצוב.
אני הבאתי תבנית עמוסה בלחמניות-ביס עם זית, שנזללה על ידי כולם, וסלט ירוק מושקע עם רוטב מיוחד שעפו עליו לגמרי והוא התחסל עד אחרון העלים.

למעלה