siriusgirl
New member
מתכון
משוחזר מהודעה שנמחקה
רכיבים, לרינג אישי:
תחתית:
1/2 כוס שקדים לא קלויים
2 תמרים (יבשים)
כפית תמצית וניל
1 טיפה סטיביה -המרתי בעוד תמר.
למילוי:
1 כוס קשיו לא קלויים
1/4 כוס מיץ תפוזים -לא היה והחלף בחל"ס.
8-10 תותים טריים
3 כפות סילאן
1/4 כוס שמן קוקוס
הכנה:
במעבד מזון: טוחנים היטב שקדים. מוסיפים תמרים ווניל ומעבדים לעיסה אחידה. מהדקים לתחתית רינג ומניחים בצד.
בבלנדר: מעבדים קשיו ומיץ תפוזים למרקם גבינתי. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לעבד עד שהתערובת אחידה. שופכים מעל התחתית ומקפיאים שעה.
מוציאים, מקשטים בתותים ומגישים.
נשמרת כשבוע במקרר.

משוחזר מהודעה שנמחקה

רכיבים, לרינג אישי:
תחתית:
1/2 כוס שקדים לא קלויים
2 תמרים (יבשים)
כפית תמצית וניל
1 טיפה סטיביה -המרתי בעוד תמר.
למילוי:
1 כוס קשיו לא קלויים
1/4 כוס מיץ תפוזים -לא היה והחלף בחל"ס.
8-10 תותים טריים
3 כפות סילאן
1/4 כוס שמן קוקוס
הכנה:
במעבד מזון: טוחנים היטב שקדים. מוסיפים תמרים ווניל ומעבדים לעיסה אחידה. מהדקים לתחתית רינג ומניחים בצד.
בבלנדר: מעבדים קשיו ומיץ תפוזים למרקם גבינתי. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לעבד עד שהתערובת אחידה. שופכים מעל התחתית ומקפיאים שעה.
מוציאים, מקשטים בתותים ומגישים.
נשמרת כשבוע במקרר.