אוי ואבוי ../images/Emo2.gif
איך הגעת למצב הזה? ואני מפנה אצבע מאשימה אך ורק כלפייך, שאת כמבוגר, כהורה, אמורה להיות הדמות הדומיננטית, החזקה, המנחה, המלמדת והשומרת ועוד כהנא ששמים אותך מעל ובטח לא מתחת.איך הגעת לשם לעזאזל? לא רק שלא כל בני הנוער מתנהגים כך לשאלתך התמימה משהו, אלא אסור להם להתנהג ככה, אלימות היא אסורה לא מצד הורים לילדים וכל שכן לא מצד הילדים להורים. הבעיה כבר קיימת אצלך ולדעתי רק איש מקצוע יוכל להתערב עם הכלים הקיימים ותמצאו פתרון יחד. להכות אם? סליחה?? איפה את חיה? מרגע זה טובות, הנאות ומותרות את פשוט מפסיקה לבנות האלו, חובתך כהורה מרגע זה הוא לספק בלבד קורת גג מזון וחינוך. אל תפחדי פשוט להטיל עליהן חרם, כיום הן עדיין קטינות, מה בעוד כמה שנים? יסלקו אותך לרחוב? למקלט נשים מוכות? שנני להן בוקר וערב את המשפט "אני מתייחסת אליכן בכבוד - אני מצפה לקבל יחס הולם". מבחינתי, הייתי מרחיקה את הבנות הסוררות האלו מהבית, "אתן לא מסוגלות לכבד ולהתנהג לפי חוקי הבית, פשוט אל תהיו פה" ולתת להן לטעום את החיים במוסדות לנערות שכמותן. (חצופות!! כל כך מרגיז אותי לשמוע סיפורים כאלו) מה קרה לבני הנוער היום לעזאזל? בימים של אז, משמעות "כבד את אביך ואימך" הייתה כה משמעותית, הילדים כיבדו את הוריהם, לא העזו להרים אליהם פנים ולהביט בהם בעזות מצח, להתחצף. ואני בטוחה שהבת הגדולה היא שהחלה עם ההתנהגות הזו ,וכאחות גדולה היא משמשת דמות חיקוי לצעירים בבית, הם פשוט מחקים אותה. מבחינתם זה לא אסור או לא תקין שהרי את מאפשרת לגדולה להתנהג כך. יש אב? איפה הוא? מה תפקידו בתא המשפחתי? אני רוצה לומר לך דבר אחד, בכל מצב בחיים שתקלעי אליו, לעולם אבל לעולם אל תתני שירמסו אותך, את מהותך, את כבודך ואת נשיותך, בין אם זה ילד ובין אם זה מבוגר, האדם דבר אחד יש לו מיום הוולדו וגם אחרי לכתו, הוא הכבוד העצמי. בהצלחה.