לא, זה טפל כי זו הייתה הערת אגב לא רלוונטית
לנקודה. הנקודה הייתה ש
קראת את
התגובה הראשונה שלי ליוסי שבה הסברתי למה אני מתייחס בתשובה של סעיף 9. כדי שלא תכחישי שאכן קראת, ומכיוון שלא ראיתי את
התגובה שלך באותו רגע, ציינתי בהערת אגב
בסוגריים שאני לא רואה אותה (מה שהיה נכון, באמת לא ראיתי) ושאני
משער שהיא נמחקה (והנחתי שזה קרה כי לא ראיתי אות וכי זכרתי שהיא כללה השמצה כלפיי).
טעיתי, נכון. אחרי שהסבת את תשומת ליבי לכך לקחתי אחריות על הטעות והתנצלתי (עכשיו תורך!).
אבל העובדה שהיא עדיין שם ושהתייחסת בה להודעה שלי רק
מחזקת את הטענה שלי: את
קראת את ההודעה שלי שבה התייחסתי לסעיף 9. אני יודע זאת כי את אפילו התייחסת ספציפית לסעיף הזה כשכתבת שהקישור כן עובד. אז את לא יכולה לטעון שלא קראת, ואת לא יכולה להשתמש בתירוץ "אני לא אמורה ללכת לשרשור אחר ולהסתכל מה כתבת שם" כי זה
לא שרשור אחר, זה
אותו שרשור (מנהל הפורום חיבר את הכל יחד) ובכל מקרה זה כל הזמן היה המשך של
אותו דיון ביני לבין יוסי.
כשיש תגובות בהמשך לתגובות קודמות באותו דיון אי אפשר ולא הגון לקחת מאחת התגובות שברור שהיא מתייחסת למה שכבר נכתב קודם בדיון ולהוציא את הדברים מהקשרם. מכיוון ששנינו מסכימים שהתייחסת לתגובה המקורית שלי ולכן בוודאות קראת את סעיף 9, להיתמם עכשיו ולתרץ כאילו לא קראת את תחילת הדיון זה פשוט לא רלוונטי.
יש לך אחריות מלאה על הוצאת דבריי מהקשרם כדי לנגח את ד"ר קלינר.
עכשיו את יכולה להמשיך להסיט את הדיון אליי ולכך שטעיתי לחשוב שהודעתך נמחקה, גם אחרי שלקחתי אחריות על הטעות שלי והתנצלתי, או לקחת אחריות על
הטעות שלך ולהתנצל ולהראות שאת מסוגלת להבין שאכן
לא כתבתי בשום שלב ש"אי אפשר להסתמך על המחקר בהודו" כפי שטענת בפני ד"ר קלינר. אני ממתין.