ימים בהם עדיף היה לא לצאת מהמיטה

ROTEM30035

New member
ימים בהם עדיף היה לא לצאת מהמיטה

כשהבוקר מתחיל בצעקות מהצד השני של הטלפון, ממשיך בצעקות מהצד השני של אותו טלפון ונגמר בדו"ח מהירות. אז זה זה. והכי, אבל הכי, כשהכל באשמתי 0_o האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועכשיו בשם ההזדהות, ספרו לי על ימים גרועים יותר. שאני ארגיש בסדר.

רעוּת

New member
וכשהוא מתחיל ב-7 בבוקר ונגמר ב-9 בערב ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עדיף שלא יתחיל בכלל
. ותסנני את מי שצועק עלייך
מהזה

תמרוש5

New member
כשהוא מתחיל ב6 בבוקר,

ממשיך באלפי אוטובוסים אל עבר בסיס לא ידוע, ונגמר בלחכות על הספסל כמה שעות יפות ולצאת משם עם טופס סיווג בטחוני שלא נגמר לעולם! (האמת שהיו ימים גרועים יותר, אבל איכשהו אני לגמרי מתגעגעת לקורס הדבילי הזה. אין מי שיגן עלי יותר
)

רעוּת

New member
כשהייתי בגילך קמתי כל יום ב-6 ../images/Emo46.gif

אלוהים יודע איך שרדתי כדי לספר על זה
. ואלוהים יודע שלא רציתי לשרוד
.

מבאס../images/Emo16.gif

חוץ מביום ראשון, אני הייתי קמה ברבע לשמונה במקרה הטוב. נפלאותיו של בסיס סגור.

תמרוש5

New member
../images/Emo46.gif

הם חפרו לי היוםםםםםםםםם. "לקחת פעם סמים? "חגיגת? גז מזגנים? בלה בלה בלה?" "היית פעם שייכת לכת כלשהיא? קבוצה למודעות עצמית?" "את עבריינית מחשבים? פרצת פעם למחשב? יש לך ידע במחשבים?" (כת רונה קינן זה נחשב?)

נחשב נחשב

מטרתנו להשטלת על תחנות הרדיו ולעלות את רונה לשילטון. אני בשוק שהם לא רואים בנו איום אסטרטגי ראשון במעלה

לא עד כדי כך גרוע, אבל אני קוטרית

|הבירבור| כשהוא מתחיל בנסיעה למרכז (זה כבר מספיק גרוע) בשביל מבחני-צבא שכנראה לא אעבור כי אני טיפשה. כשלאחר שלוש שעות וקצת של - מבחנים שהפכו את המוח שלי לעיסה, שני מבחנים שהחרישו אותי (אמג שינמיכו את הווליום באוזניות!!!
), שאלון שיצר אצלי נטיות אובדניות חמורות (שאלון 300 של 240 שאלות. כשעשיתי פעם שאלון 300 רגיל התוצאה הייתה דומה), ושאלון בו אני אמורה לכתוב קורות חיים (אבל אני ילד קטןןןןן, מה קורות חיים?!
) ולענות על שאלות סטייל שאלון-שנת-שירות כזה שמוציא את החשק לחיות - אחרי כל זאת, בטוחה שסיימתי, אני מגלה שיש מבחן נוסף. כשבמהלך המבחן, שחשבתי שהוא קצר, אני מגלה לאט לאט כמה שטעיתי. כמעט 3 שעות עברו עליי בוונאבי פיענוח תצ"אים. כמעט יצאתי משם עיוורת, ובגלל הפרשי הגובה החולניים (והבלתי ניתנים לשינוי) בין מסך המחשב לבין הכיסא, גם עם נקע בצוואר. כמובן שבחלק מהמבחנים הלך חרא, אחרת זה לא היה מגניב. ואחר כך!!! אני הולכת ברגל כ5 דקות לתחנת האוטובוס, ומבינה ששכחתי לקחת שוברי נסיעה כי נתנו מראש רק הלוך. אני חוזרת את הדרך, לוקחת את השוברים, והולכת שוב. ואז!!! אני מפספסת בלי לשים לב את התחנה של ארלוזורוב, ממנה תכננתי לקחת אוטובוס לעזריאלי |עצלנית ונצלנית| כדי לפגוש חברה, אז אני הולכת כ20 דקות ברגל. בת"א. בחום, בלחות ובאובך. ואז!!! אה לא, אח"כ הכל היה בסדר.
עכשיו, זה כבר זמן מה שאני עורכת חיפוש מקיף לעומק אחד הפורומים שלי אחר ניתוחי שירים כדי להכניס למאמרים (ואז כמובן להכניס ולסדר אותם, ובין לבין לסדר מאמרים שכבר קיימים), וזה לא נגמר.
והכי גרוע, היום נערך קדם האירוויזיון. והזמר שנמצא שם הוא הראל סקעת, ולא ולדי.
ברצינות, הציעו לבחור לייצג את אוקראינה! The very country ששלחה את ורקה סרדוצ'קה! ואנחנו שולחים את הראל סקעת במקומו.
|סבירבור|

אה, הבהרה לגבי שאלון ה300-של-240-שאלות

כי הבנתי עכשיו שזה לא יצא לגמרי ברור. הנטיות האובדניות לא נבעו מאורך השאלון (רק קצת), אלא מתוכנו. כי לצד היגדים כמו "אני אוהב פרחים" (אמג כן! D:) היו היגדים כמו "אני לא אוהב את עצמי", "לעיתים קרובות אני מרגיש חסר ערך" וכו'. תודה לך חיל האוויר, הייתי זקוקה לזה.

רעוּת

New member
אמג,

הייתי יכולה להגיד לך בדיוק מה כל ההיגדים האלה נועדו לבדוק. אך מאחר ואני מבריזה משיעורים, אגיד לך רק שאלו מבחנים השלכתיים שנועדו להעיד משהו על עולמך הפנימי והקונפליקטים הבלתי פתורים מהילדות שלך
. זה לפחות ה"אני אוהב פרחים". השאר הם סתם סולמות כלשהם של דכאון. בעצם, יכול להיות שגם הפרחים קשור לדכאון, כי לא תמיד יש קשר בין תוכן השאלות לבין מה שהן נועדו לבדוק, הם פשוט גילו איזה קשר סטטיסטי לפרחים או וואטאבר
.

המקביל ל"אני אוהבת פרחים" היה

"אני נהנה מיופיו של הטבע"
בחלק מהשאלות אפשר לראות מה הן בודקות האמת. ובהרבה שאלות המטרה היא בכלל לבדוק שאת לא סכיזופרנית/שקרנית/לא סגורה על עצמך/ישנה תוך מילוי השאלון

רעוּת

New member
איבדתי אותך בארויזיון ../images/Emo16.gif.

אוף, היום הגעתי למסקנה שהיה עדיף לו הייתי יתומת צה"ל. ועוד יותר עדיף אם זה היה יתומה מצד האם. אם כבר אנשים שצועקים עליך בטלפון על הבוקר
. עד כדי כך היום הזה היה קקה
. בואו נקים קבוצת תמיכה לנפגעי רונה וגם פעולות האיבה של צה"ל

למעלה