ימים בהם עדיף היה לא לצאת מהמיטה

תנ"ך סתם עיצבן אותי כי

זה כל הזמן היה בני ישראל חוטאים, אלוהים מעניש אותם, בני ישראל מתפללים ובוכים, אלוהים שולח נביא/סולח וחוזר חלילה...
אבל היסטוריה

רעוּת

New member
בדיוק ../images/Emo46.gif

בני ישראל הם כמו אישה מוכה, ואלוהים הוא כמו הגבר הקנאי והאלים.

תמרוש5

New member
וואי תכלס לא הייתי רוצה להיות מורה שלך,

בטח תמיד התווכחת איתם במילים גבוהות ומעצבנות כאלה
ותנך זה מעניין

רעוּת

New member
תנך זה מעניין רק בשיעורים של מאיר שלו אולי../images/Emo46.gif

חחחח הייתי תלמידה נוראית
ואני אפילו לא מתכוונת לחטיבה, שם עשיתי מה שרציתי ואף אחד לא אמר לי כלום כי אח שלי בדיוק מת וזה
וגם הייתי השמאלנית היחידה בכיתה בערך, ותמיד הייתי עולה לכולם על העצבים והיו קוראים לי שמאלנית יפת נפש וכאלה

chen1litvak

New member
../images/Emo14.gif תולדות קולנוע

אני כלכך פוחדת מהבגרות שנה הבאה בתולדות הוא אמר שאם זה פחות מ20 עמודים אין למה להגיש. ואם במבחן הראשון הוא הצליח להכניס לי שאלה על עליית היטלר לשלטון אני פוחדת מה הולך לבוא אבל היסטוריה, שני מבחנים ריקים רצוף כיףכיף

תמרוש5

New member
אני די בטוחה שכתבתי פחות מ20. הרבה פחות.

יש לך מורה מעצבן!!! ותלמדי להיסטוריה
!!

chen1litvak

New member
הוא חולה נפש

איזסה מורה נותן במבחן הראשון של השנה אחרי חודש של למידה מבחן שכתוב עליו 'כתוב מינימום 10 עמודים'?!
ואני והיסטוריה פשוט לא הולכים ביחד..

נשמע מורה דביל

מורה שמודד ידע ביחס ישר לנפח הוא מורה שהמסר העקיף שלו לתלמידים הוא "תשפכו את כל מה שאתם יודעים בלי לעשות סינון". בעיני זו שטות גמורה. באחד מהקורסים שהיו לי בתואר הראשון המרצה נתנה לנו מטלת כתיבה. שאלנו מה צריך להיות ההיקף והיא ענתה: "תכתבו מה שיש לכם להגיד ואחרי שתסיימו תשימו נקודה ותגישו". אח, אלילה.

chen1litvak

New member
הלוואי

במבחן הראשון קיבלתי 90, והוא לא סימן לי שומדבר שטעיתי בו אז באתי אליו שאלתי למה הוא הוריד לי 10 נקודות הוא אמר לי לקחת את המחברת ולהשוות מה שכתוב במחברת ולא כתוב במבחן על זה ירד אבל עכשיו כבר התרגלנו אחד לשני והמוצע שלי אצלו זה 99, גם את ה90 הזה הוא שינה לי ל99 (כי הוא לא מאמין בציון 100, אין בנאדם מושלם)

לאו דווקא

אני ממש אהבתי את המורה שלי להיסטוריה בי"א (שנונה ומגניבה עד אין קץ
), שגם לימדה מעולה ופחות משעמם מהרגיל, וממש שנאתי היסטוריה

דברים שכתובים הם לא סופיים

תתקשרי, תבואי לבקר, תציגי את עצמך ותשאלי פנים מול פנים. לפעמים זה מצליח גם אם על הנייר אין מקום.

כן, אני מכירה אותה...

בעיקרון אני מחפשת מקום עם מגורים כדי שאוכל לרכוש לי קצת חברים לשם שינוי. מודיעין זה יותר מדי קרוב לבית שלי... אבל אני מניחה שאם לא אמצא בטח זה יהיה המוצא האחרון.

דידושקע

New member
יש שם מגורים,

והמון אנשים מכל מיני מקומות בארץ, לאו דווקא מודיעין. איפה את גרה?

דידושקע

New member
ממ

זה לא בטוח שלא יאשרו לך מגורים, זה נראה לי הכרחי גם אם את גרה קרוב, כי המגורים הם חלק מהתחזוק השוטף של החווה. זה נראה לי טרטור לנסוע כל יום מחדש, במיוחד כשמתחילים לעבוד מוקדם בבוקר וכל זה.. לא נראה לי שיידרשו את זה ממך. בכל אופן אל תפסלי את זה עדיין, כדאי לך להתקשר ולברר. בהצלחה, מקווה שעזרתי

רעוּת

New member
../images/Emo10.gif.

אנשים חושבים שהמוזיקה של רונה גורמת לאנשים להיות מדוכאים, אבל לאור הסיפורים פה נראה לי שזה פשוט שמי שהחיים שלו כבר לא דבש פונה למוזיקה של רונה לאות הזדהות
. (שזה מה שטענתי מלכתחילה כשלא הבנתי למה אנשים טוענים שהיא מדכאת אותם, אולי היא אף פעם לא דיכאה
)

תודה ../images/Emo24.gif

גם אני חושבת ככה, כי לא נראה לי שאפשר להתרגש מאמנות אם לא חווית את הרגש הזה בעצמך באיזושהי דרך. זה פשוט חולף מעליך.

למעלה