ימים בהם עדיף היה לא לצאת מהמיטה

רעוּת

New member
לשלוח אותה זה כמו להחזיר את השואה לאירופה,

איך היא אמרה? "בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אליך"
.

אותי זה תמיד מדכא לשמוע על ימים גרועים

של אחרים...
אבל, בשבילך, וגם בשביל לפרוק, כי באמת קמתי היום בתור מין סמרטוט בכייני שכזה, ואני כל הזמן מסתובבת במין הרגשה רעה כזאת של רוצח-סדרתי-עוקב-אחרי-ועוד-שניה-משהו-רע-יקרה, אספר מה עובר עלי בזמן האחרון. השתחררתי מהצבא בספטמבר, במצב קטטוני, אחרי ניסיון התאבדות כושל ועם המון רגשות אשמה על זה שאני לא מסוגלת להמשיך בצבא ועוד שטיפת מוח צה"לית שכזו, + הלם מכך שאף אחד בסביבה שלי כולל משפחה וחברים לא שם לב לכל אותות המצוקה ששידרתי ונתנו לי להידרדר למצב הזה, במטרה לשקם קצת את החיים שלי ולהיות מסוגלת להבחין בקרני האור האופפות אותי. מאז באמת מצבי השתפר והתחלתי לחפש שירות לאומי, ניגשתי לאינספור ראיונות\אגודות\רכזות שירות שלא פעם הערימו עלי קשיים בגלל מצבי הנפשי השברירי, את רוב העבודה עשיתי לבד, נסעתי למקומות מרוחקים, עשיתי בירורים, טלפונים וכו', ותמיד כמעט-נסגר-משהו, אך לבסוף (והרי הנתונים, שימו לב באיזו קארמה מרשימה ניחנתי): 4 חוות שנסעתי עד ירושלים כדי לשוחח איתם, רק כדי שיאמרו לי שאין להם מקום\הם רוצים בן\הם לא עמותה ללא כוונות רווח 3 פעמים שמצאתי מקום אידיאלי, הוא התעניין בי, אמר שייצור קשר ולקח את מספר הטלפון של הרכזת, פלוס מספר הימים לאחר כל פעם בהם הסתובבתי מרחפת באוויר משל התכוננתי להטביע סל דמיוני, בעודי מחשבת אילו ספרים כדאי להעביר לירושלים ואילו להשאיר בבית, רק כדי שהמקום יתקשר ויגיד שלא מתאים לו. מקום אחד שנשמע אחלה, אבל מטריד מינית את בנות השירות שלו ומעביד אותן בשעות בלתי הגיוניות חווה אחת שנסגרה מחוסר תקציב בדיוק כשעמדתי לעבור אליה. עובדת סוציאלית שהיתה אמורה לטפל בי, אבל שברה את האף והושבתה. 2 בני זונות בחוות פרטיות שפשוט רוצים עובדת בתשלום מינימלי. איש קשר שהיה אמור לקחת אותי למקום-שירות-סגור-חתום-הם-בטוח-צריכים-אותי, ממש אתמול, אבל אבא שלו נכנס במפתיע לבית חולים ועכשיו הוא לא עונה לטלפונים. וכך אני כבר 7 חודשים בבית (שזה יותר מסך שירותי הצבאי אגב) ולא מסוגלת להתחייב לשום עבודה או לימודים כי אוטוטוטו יצוץ משהו. אחרי בערך 5 חודשים כאלה באמת התחלתי ללמוד ומצאתי עבודה, שתיהן במסגרת זמנית-לא-מחייבת-כזו, ונהיה הרבה יותר טוב, אבל אני כל הזמן חיה באי ודאות ולא יודעת איפה אני אגור, מה אני אעשה ועם מי אני אהיה בחודש\שבוע הבא, לא יודעת למה להתכונן וכל הזמן במין טלטלה רגשית כזאת של זה יקרה\זה לא יקרה. אז זה דבר אחד והוא מאד מתסכל, חוץ מזה אני מאד מאד לבד כי כל חבריי המועטים בצבא ואין להם זמן אליי, וגם כשכבר נפגשים תמיד מדברים על הצבא, שזה נורא שאני לא רוצה לשמוע עליו יותר לעולם. הבנאדם שהכי מבין אותי בעולם ואני לא מדברים כבר חצי שנה כי אני אוהבת אותו יותר מדי, כבר ארבע שנים, ואני מתגעגעת אליו כל יום וכל דקה וזה מייצר ממני כאלה כמויות של מחשבות סבוכות ואומללות כמו אף שחולה בשפעת. אין לי מושג מה לעשות בעניין הזה כי זה פאקינג ארבע שנים מאז שנפרדנו וזה לא מפסיק, לא מפסיק, לא מפסיק. גם הוא אגב בצבא והפך לבחור-צנחן-קשוח-אני-לא-צריך-אף-אחד שכזה, ואני נורא מתגעגעת למי שהיה פעם ויודעת שהוא לא יחזור ושאנשים משתנים, ואני מתה לדבר איתו אבל אני יודעת שזה סתם יגמר בדמעות. כמובן שגם בעניין הזה יש טלטלת רגשות סכיזופרנית מכעס לשנאה לאכזבה לתסכול לאופטימיות לאהבה לגעגועים לייאוש לכעס שוב וכו' וגו'. השם ישמור. אין לי מושג למה המוח שלי עובד שעות נוספות כדי לייצר את כל האיכסה הנפשית הזאת וכשזה מגיע לדברים רלוונטיים כמו לנסות לקלוט קצת חומר לבגרות במתמטיקה הוא נסתם ומשתתק משל היה גולם חביב. תודה שהקשבתם, אביא את הצ'ק בשבוע הבא.

דידושקע

New member
יש לי הצעה בשבילך../images/Emo24.gif

את החווה במודיעין כבר ניסית? כי היא ממש אחלה, אני מתנדבת שם פעם בשבוע וזה בערך הדבר הכי כיף שאני עושה בימים אלה. הרבה עושים שם שנת שירות, שעות העבודה בהחלט הגיוניות ועד כמה שידוע לי לא מטרידים מינית אף אחד..
http://www.havaveadam.org/

דידושקע

New member
הוא ממש מגניבי!../images/Emo13.gif

בעקרון אני עושה שם מחויבות אישית (הדבר הזה מהבצפר, שצריך לעשות 60 שעות התנדבות איפשהו), ומה שעושים קשור לחקלאות ועבודת אדמה כזו או אחרת, זה כל פעם משתנה. פעם שתלנו כרובים סיניים, פעם עבדנו בחממה, לפעמים יוצאים לטייל עם הכבשים.. אתמול חברה ואני הכנו טיח (מחול וחרסית ומים) וטייחנו (ככה אומרים?) את הקירות של הבית שיש שם, וישבנו איזה חצי שעה ורק עירבבנו, כי זה היה כזה נעים
אה, ואתמול גם הייתי רעבה אז אכלתי גזר ישר מהאדמה! וואו אני מסוגלת לכתוב על זה עוד המון.. אבל זהו בכלליות

נשמע כיף! D:

לשתול דברים D::::::::::: הכבשים שהם מגדלים... הן לא לשחיטה, נכון? :X אמג איך בא לי גם להתנדב שם באופן קבוע D: בקיץ אני אתפוס איזו חברה ואכריח אותה

דידושקע

New member
חח הכבשים כמובן לא לשחיטה

זה נוגד את העקרונות של החווה וכל זה, והם לא אוכלים שם בשר בכלל. ותבואי, ממש כיף :)

אה, מעולה. ../images/Emo9.gif

אחרי פסח אתחיל לעבוד על לשכנע/להכריח חברה
|מכחישה את המתכונות והבגרויות שימלאו את חיי באופן טראגי החל משישי הקרוב|

דידושקע

New member
גם אני מכחישה בדיוק את אותו הדבר../images/Emo7.gif

רק ששלי מתחילות במאי. או ביוני? אני תמיד שוכחת. אולי כדאי לבדוק..

הבגרויות באופן כללי מתחילות במאי,

לרוב אלה בגרויות המגמות, מתמוות ואנגלית. השאלה במה את נבחנת. המתכונות די בטוח יתחילו לך במאי או אפילו אפריל, שכזה. עד שלא מודיעים לך על תאריך המתכונת הראשונה, אל תטריחי את עצמך בתאריכים. זה סתם מדכא.

דידושקע

New member
השנה יש לי בגרויות ב

היסטוריה, לשון, תושבע ואמנות. כיתה י' וזה.. אבל תושבע ולשון זה די שטויות. הלמידה להיסטוריה ואמנות זה בגדר סיוט מתמשך. |חיתוךורידים|

אוי תושב"ע... לנו היה מחשבה יהודית חובה בי'

היסטוריה, כן. אבוי. אני לא למדתי לבגרויות בהיסטוריה כי כבר לא הייתי מסוגלת להסתכל על החומר הזה אחרי כל השנה
אבל אל תלמדי ממני... :X בהצלחה בזה! ממש חשוב שלא תילחצי, כי מלא אנשים נלחצים רק מהרעיון שזו בגרות ראשונה (או אחת הראשונות) ומפסידים מזה המון.

דידושקע

New member
מחשבת ותושבע זה די אותו חרא.

אני בכלל נגד לחייב אותנו ללמוד תושבע (כפייה דתית!!
), אבל אני מאלה שרק מתלוננים ולא באמת עושים משהו
והיסטוריה זו קצת בעיה, כי גם אני כבר לא יכולה לראות יותר את החומר, וגם כי המבחנים עד עכשיו כללו דיונים והתייעצויות נרחבות עם החברה לשולחן. מה, כאילו, לעשות מבחן בהיסטוריה לבד?

דידושקע

New member
|סקילהההההה|

סתם נו, אומרים שזה הכל תלוי במורה ואיך שמלמדים את זה או משהובסגנון.

רעוּת

New member
בלי קשר למורה

אני באמת אוהבת היסטוריה
לא סתם קראתי את כל ספרי דבורה עומר מרצוני החופשי

תמרוש5

New member
גם אני ממש אהבתי היסטוריה!

ותנ"ך וקולנוע ואלו שלושת השיעורים היחידים שלא ישנתי בהם.

רעוּת

New member
שנאתי תנ"ך ../images/Emo16.gif

בשיעורים אליהם טרחתי להגיע הייתי מתווכחת עם המורה על נושאים כמו "עקידת יצחק זה לא מוסרי ושירותי הרווחה היו צריכים לקחת לאברהם את הילדים", או "אלוהים מצטייר בתנ"ךכדמות מגלומנית, ילדותית וקנאית" וכאלה, עד שהיא כבר היתה מעלימה עין מהברזותיי הרבות
.

למעלה