ימים בהם עדיף היה לא לצאת מהמיטה

רעוּת

New member
גם נכון,

והרבה פעמים אני גם חושבת שבגלל זה אנשים אחרים אומרים לי על המוזיקה הזאת שהיא סתם מדכאת אותם, כי מי רוצה לשמוע על מוות\פרידות\דכאון\וואטאבר, אם זה לא מתחבר לאיזו חוויה אישית או משהו כזה, זה באמת סתם מדכא. או סתם עובר לידך. ומצד שני, גם אנשים שעברו את זה ויצאו מזה או וואטאבר, לא תמיד בא להם לחזור אחורה.

ROTEM30035

New member
טוב, ניצחת

אבל זה יפה שאת ממשיכה לנסות, זה חשוב. יש משפט (אחד מיני משפטי קיטש) שאומר, "אין שום דבר רע בהליכה איטית, רק בעמידה במקום" ואת, נראה לי שבמקום את לא עומדת. רק מתחרפנת מהמקצב. איזו מן חווה את מחפשת? <ואני מצידי אסתכל בדוח המהירות שלי ואנסה בהליכה איטית אל עבר בנק הדואר להשלים עם קיומו>

רעוּת

New member
אין צדק בעולם,

למשל, אני מעולם לא קיבלתי דוח מהירות. ואלוהים ישמור איך שאני נוהגת
זה שאני חיה זה סוג של נס רפואי
. ושאלה של בורות- מה זה בכלל חווה?
.

תכלס ../images/Emo7.gif

אני ממש לא עומדת במקום, כי מבחינה אישית אני מתפתחת ולומדת הרבה דברים על עצמי, וחוץ מזה אני טובעת (או יותר נכון - שוחה בהנאה) בימי הדיו-צבעימים-פרויקטים-וידיאוארט-סטופמושן-אמנותקונספטואליתבתלאביב שמציפים אותי. אני מניחה שאם הייתי יודעת מה הולך לצפות לי במסגרת זמן מוגדר הייתי יכולה מאד להינות מהתקופה הזאת. אבל כל הזמן דברים נופלים וזה ממש מפחיד אותי כבר. שלא לדבר על הכאב המטורף בחזה. אני מחפשת עבודה פיזית כלשהי, בחווה טיפולית או בחווה אקולוגית, ובכלל כל מיני דברים שקשורים לאקלוגיה, טיולים וכדומה. בצבא הייתי סגורה במשרד ונטרפתי מזה, כך שאני מחפשת את ההיפך הגמור, ודי ברור לי שאני לא מסוגלת לטפל באנשים כי אני די דורשת טיפול בעצמי, ככה שזו פחות או יותר האפשרות היחידה לשירות, חוץ מזה שזה החלום שלי מגיל 11 בערך.
אני מאד בררנית, אני יודעת. בהצלחה בתשלום הדו"ח ותודה על התמיכה

hadarinke

New member
שלשום.

מחכים בעשר בלילה למטוס מפולין בחזרה לארץ המיוחלת, סופת שלגים ו1139 שכבות. פתאום מודיעים שיש עיכוב של חצי שעה, ואז של שעה, ואז של שש שעות, ואז סופסוף נכנסים למטוס ושם מחכים עוד שעתיים וחצי. מגלים שהפלאפון נשאר בשדה התעופה ושמישהו הוציא לו את הסים. מגיעים לארץ ומזיעים כי הרי 1139 שכבות, ומגלים שגם אין מי שיבוא לאסוף אותך. לוקחים רכבת לעזריאלי ומשם אוטובוס הביתה, ואז מגלים שצריך לעבור דירה עד חודש מאי. [וגם מגלים שהאחות מצאה את מחבוא הממתקים ובזזה אותו למוות] Compete me...?

ROTEM30035

New member
1139 זה יופי של מספר

גנבו את הסים ולא את הפלאפון? הו, ובשדות תעופה אני יכולה להתחרות. נסי 12 שעות עקב ערפל כבד בשדה שהוא יותר כמו תחנת אוטובוס, בפרברי אוהיו. ללא דיוטי-פרי ובקושי קפה
או, 16 (!) שעות בירדן, בדרך לישראל מתאילנד. בהליכה כבר הייתי מגיעה מהר יותר.
הנה אני מתחרה.

hadarinke

New member
באמת מספר חביב

גנבו את הפלאפון והוציאו את הסים. ואם כבר שדה תעופה- 8 שעות באוזבקיסטאן, כשהשרותים נראים כמו בורות הריגה בשילוג תאי גזים

ROTEM30035

New member
אוזבקיסטאן, הא?

זה מן המקומות האלו שאפחד לא יודע למקם על המפה. את יודעת אגב, מה מגלים ב-16 שעות בירדן? עמאן זו עיר בצבע צהוב, החומוס באמת מעולה ולדינר אין שום הצדקה להיות כה יקר.

רעוּת

New member
אני נתקעתי 3 שנים

בחיפה
beat that את יודעת מה מגלים אחרי 3 שנים בחיפה? שהכרמלית היא סתם פיקציה.

ROTEM30035

New member
אני אוהבת את חיפה

שלוש שנים של תיכון והפאבים הטובים בארץ. ואז מה אם מזעזע לנהוג בה, אם היא תמיד בשיפוצים (זו מחלה של ערים הר) ונסגרת בשבע בערב. היה סלב' עממי אחד שאמר "אני אוהב את חיפה, אפילו הייתי שם כמה פעמים, אבל היה סגור" והכרמלית, לידיעתך, תוכננה להיות (מלבד עלאק רכבת תת-קרקעית) המקלט של תושבי חיפה במקרה של מתקפה כימית\ ביולוגית. מצד שני, גם כביש החוף תוכנן להיות מסלול המראה ונחיתה במקרי חירום. חיפה עיר מתוכננת (א-הה).

רעוּת

New member
מזל שאני לא צריכה לנהוג בה ../images/Emo16.gif

היתרונות של חיי עוני וזה. למרות שהתחבורה הציבורית יותר מזעזעת
למה צריך 2 אוטובוסים+ שעה מזמני כדי להגיע למקום במרחק של 10 דקות נסיעה באוטו
זה גורם לי להתגעגע, השם ישמור, אפילו לירושלים
. ואני חושבת אף פעם לא נסעתי בכרמלית. כי היא פיקציה וזה

ROTEM30035

New member
שבע דקות מהעיר התחתית למרכז הכרמל

בחיי. ציפוי חרסינה, שומרים שלא ראו אור שמש כבר זמן רב ונהג אחד שעובר מהקרון העליון לתחתון כל 7 דקות. זו הכרמלית. כל אחד חייב לעצמו לפחות נסיעה אחת.

גם אני אוהבת את חיפה

ים, נוף, אוויר, פאבים מעולים, אנשים נחמדים, יהודים-מוסלמים-נוצרים שחיים ביחד, דרוזים, אחמאדיים, בתי קפה כייפים, החומוס הכי טוב בצפון, ואדי ניסנס וכל מה שיש בו, מרתף 10, ובית
. שלא לדבר על זה שיש טבע אמיתי במרחק של 5 דקות נסיעה וגם אוטובוסים בשבת. ברור שהכרמלית היא סתם פיקציה! מפתיע שלקח לך שלוש שנים לגלות את זה!

hadarinke

New member
אל תשאלי ../images/Emo16.gif

זה גם עניין של טיסות ביניים בין תאילנד לישראל.

רעוּת

New member
לפחות היית בחו"ל ../images/Emo7.gif

כן, בשלב נואש זה של חיי גם פולין נחשב לחו"ל
.

רעוּת

New member
לי היה כיף שם יותר מבדיסנילנד ../images/Emo16.gif

לא שהייתי בדיסנילנד, אבל אני יכולה לשער

למעלה