ימית בפורום, היום ב- 15:30

שאלה ראשונה לימית :)

אהלן ימית ! קודם כל מה שלומך? :) אז.. את משתתפת בתוכניות רבות כמו "הנפילים", "חדשות מפתיעות" וגם "ניק נט" . איך יש זמן להכל?

עוד שאלה לימית :)

ימית כפי שכולם יודעים (אני מניח) את גם דוגמנית ישראלית. באיזה חברות הצטלמת ואיזה תשתתפי ותצולמי? ואיך זה בכלל לעבוד בעולם הדגמנות? :)

אפשר עוד שאלה? ../images/Emo3.gif

אוקי אז עוד שאלה קטנה
אני צופה בך בסדרה "הנפילים", ואת משחקת מדהים!!! אז.. איך האווירה בסט? איך כל השחקנים? איך זה לצלם שם? מתי את מגיעה לצילומים? והאם זה כמובן קשה?

just ortal

New member
שאלה לימית

היי ימית,מה העניינים? זאת אורטל חורשידי. מה קורה ימית?הכל טוב?אני מאוד מתגעגעת אלייך,ויש לי שתי שאלות אלייך: 1.קראתי באינטרנט שלא הגעת לחדשות מפתיעות השבוע כי היה לך מבחן לתואר השני בפסיכולוגיה,אז רק רציתי לוודא,מתי את מתחילה ללמוד?כי שמעתי שהתקבלת. והמון מזל טוב! 2.ודרך אגב,גם שמעתי שאת הולכת לדגמן לביאנקו ג'ינס,מתי התמונות יפורסמו באינטרנט? אני אוהבת אותך מאוד.את כבר בטח יודעת את זה. נשיקות ממני. אורטל.

היי אורטלי

מה שלומך? הנה כאן יוצא לנו לדבר קצת.. התמונות של ביאנקו כבר התפרסמו באינטרנט עכשיו מחכים לקטלוג- אשמח לדעת מה את חושבת על זה

just ortal

New member
ימיתוש,

היי. האמת שההודעה שלי קצת לא מעודכנת. כבר ראיתי את התמונות שיצאו באינטרנט והן מדהימות. יצאת ממש יפה בהן,כהרגלך. אני גם מחכה לקטלוג,כשייצא,אני אראה אותו. מה העניינים איתך?

just ortal

New member
ימית,עוד משהו.

אני אשמח אם תעני לי הכי בקרוב שאת יכולה (את יודעת איפה) כי כתבתי לך שיש לי כמה שאלות אלייך שם. מקווה שתוכלי ממש בקרוב לענות לי. תכתבי לי אם יש מצב.

ימית בפורום, היום ב- 15:30

הישר מאולפן NickNet, ימית באה לפגוש אתכם ולענות על השאלות לא לפספס - היום ב- 15:30!!! אפשר להתחיל לשרשר את השאלות כבר מעכשיו

שאלות לימית:

את מוזמנת להכנס לפורום הפיג'מות בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1082 והנה השאלות: 1. האם ההשתתפות בחדשות מפתיעות לא מפריעה עם ניק נט
2. האם את צפויה להשתתף בתכניות נוספות שיעלו בקרוב
אם כן-אילו תכניות
3. את עדיין בקשר עם אילן,קובי ועודד מהפיג'מות
4. מה את עושה בחנוכה הקרוב

היי פסטיגליסט, מה שלומך???

כיף לפגוש אותך גם כאן.. ביררתי על להשתתף בפורום של הפיג'מות- צריך לארגן את זה, אני מבטיחה מבטיחה שזה יקרה- לא יודעת מתי אבל משוכנעת שזה יקרה, בתקווה בקרוב

עוד שאלה :)

איך היה בנפילים לפגוש ולעבוד שוב עם יניב פולישוק,רובי דואניאס ושאר ההפקה שעבדה איתך בפיג'מות

ofer976

New member
גם לי יש כמה שאלות ../images/Emo9.gif

איך היה להשתתף בפיג'מות ולהשתלב? איך את מסכמת את ההצלחה הפורצת שלך? הפיג'מות...הנפילים...חדשות מפתיעות ועוד הרבה דברים.... יש לך מעריצים קבועים? יש לך טיפ למי שרוצה להצליח כמוך? זהו, תודה על התשובות
עופר -פורום הפיג'מות-

היי עופר

אז ככה.. היה לי כיף אדיר להשתתף בפיג'מות, "ההתאקלמות" הייתה מהירה יחסית ואני מקווה שמצאה חן בעינייך התוצאה. לגבי שאר הדברים.. אני מאוד מאוד מאוד נהנית מהעבודה, יש לזה גם צדדים לא נעימים לפעמים (שעות מוקדמות, ימים ארוכים, רכילויות לא נכונות, טוקבקים לא נחמדים... :) אבל אני באמת משתדלת לעשות הכי טוב שאני יכולה תוך כדי במקביל להמשיך ללמוד, לגדול.. להתפתח.. וזה גם הטיפ שלי להצלחה- לעבוד קשה וליהשאר בן אדם טוב :) אם יש לי מעריצים קבועים? אני לא ממש יודעת.. לא יודעת אם בכלל יש לי "מעריצים" אני מניחה שיש כאלה שאוהבים את מה שאני עושה ואני מאוד שמחה, אחרת זה היה מבאס אותי..

שאלות :)

1. האם יהיו עוד תכניות שתשתתפי בהם? 2. איך היה להשתתף בסדרה הפיג'מות? 3. איך הגעת לתפקיד של המחשב בסדרה הנפילים? 4. האם את נהנת לשחק או שאת נהנת יותר לעשות דברים אחרים?
אוהבים אותך - פורום הפיג'מות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1082 קפצי לבקר :) דרך אגב את משחקת מדהים!!1 בהצלחה בהמשך, יובל :)

שאלות לימית

1.איפו שיחקת עוד חוץ מהפיג'מות, והנפילים 2.איפו נראה אותך עוד...? 3.את והדמות ימית מהפיג'מות דומות?

היי "מכורה"

מה שלמוך? אני מעריכה שאני ו"ימית מהפיג'מות" קצת דומות.. אבל הרעיון של הסדרה הוא להקצין כל מיני מצבים, כדי שזה יהיה מצחיק.. אם זה באמת היה אני לגמרי, נראה לי שהיית משתעממת :)

למעלה