ימית בפורום, היום ב- 15:30

שאלה לימית

האם זה נכון שבאת ממבשרת ציון? כמה אחים יש לך ומי הגילאים שלהם? בתודה, אבי

לימית סול המדהימה

אני בטוחה שמלא כותבים לך שאלות ואת לא יכולה לענות על כולן אבל מאוד חשוב לי ואני מאוד אשמח אם תעני על שאלתי למרות העומס הרב:( קודם כל אני חייבת לומר לך שאת יפיפיה מדהימה, וגם מצחיקה( בפיגמות) אני לא מכירה את האופי שלך אבל את נראת לי בן אדם טוב ואחרי הכל אופי זה הכי חשוב! רציתי לדעת איך התחלת בתחום המשחק והדוגמנות? איך הרגשת להחליף את אלונה מהפיגמות? חח אני יודעת שזו חוצפה מצידי , אבל יש לך איסיקיו או מסנגר? באהבה, והוקרה רבה לילך.

היי לילךוש

אז ככה.. תחילה: תודה תודה תודה על כל המחמאות, זה כיף מאוד לשמוע :) תחילת ה"קריירה" הייתה בגיל 16, הייתי בוכנות דוגמנות ומשם עברתי לסוכנות שחקנים וזו שלחה אותי לאודישנים.. זו גם הדרך להיכנס למקצוע הזה- לעשות הרבה אודישנים, לקבל רק חלק מהם ולעבוד. (כיום אני בסוכנות DNA של רפי עגיב) זה היה כבוד גדול להחליף את אלונה וגם חששתי בהתחלה, כי אני יודעת כמה כולם אוהבים אותה, אני הייתי רואה פיג'מות לפני כן וכשהיו אודישנים מאוד רציתי לקבל את התפקיד.. והנה זה קרה :) אחרי שהתחלנו לצלם היה כבר יותר קל, גם בגלל שהתקיד שלי ושל אלונה שונה מאוד אז לא הרגשתי שאני באמת מחליפה מישהי אלא עושה משהו קצת אחר.. אם את מבינה למה אני מתכוונת יש לי אייסיקיו אבל אני לא משתמשת בו, גם לא עם חברים- זה קצת מעצבן אותי לפעמים :)

מאיוש33

New member
ימית סול ?!?! ../images/Emo99.gif

יאייי איזה כיף שאת מתארחת פה DD: אממ...קודם כל רציתי להגיד לך שאת מדהימה וכיף לראות אותך בפיג'מות
רציתי לשאול איך הגעת לשחק בפיג'מות? איך הייתה ההשתלבות שלך שם? איך היה לשחק שם? תודה :]

TamirKC

New member
שאלה :)

במה יותר כייף לך לעבוד, בתור שחקנית או דוגמנית?
תמיר

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifשאלה לימית: ../images/Emo9.gif

האם את מסכימה שהפיג'מות, וכן שידורה בערוץ שתיים, נתנו לך קפיצה משמעותית בהכרה הציבורית? כי יצא שפתאום הגעת לשחק גם ב'נפילים' וב'חשדות מפתיעות', והמשכת אפילו עד להנחייה בניקנט, בעוד שלפני זה לא שמעו ממך הרבה (למרות שראיתי אותך משחקת פעם ב"כל העולם במה").
מצפה לתשובה, את שחקנית נהדרת
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעוד שאלה בקטנה ../images/Emo3.gif

מה הסיבה האמיתית שלא היית בחדשות מפתיעות בתוכנית האחרונה? (כי אני לא קונה את הסיפור שרותם חתכה לך את הצמיגים
).

היי ניצן

תודה על כל המחמאות.. :) לגבי הפיג'מות.. אין ספק שהסדרה הייתה "קפיצה" משמעותית עבורי- יש לסדרה המון צופים אדוקים ובגלל זה גם זה היה כיף גדול לקחת חלק בכזה דבר..

שאלות

יש מצב שהפיג'מות חוזרים לעונה חמישית? ויכול להיות שגם אחרי שניקנט ייגמר תמשיכי להנחות בניקולודיאון? וביקרת פעם בימית 2000?XD

ימית את שחקנית מעולה!!

אני גם שחקן אחלה עבודה עשית בפיג'מות ובחדשות מפתיעות כמנחה כל הכבוד. יוני.

נעה 124

New member
לימית../images/Emo70.gif

1. הגעת לפיג'מות מתוך רצון להשתתף בסדרה או מתוך רצון להתפרסם ולהגיע לשחק במקומות יותר "נחשבים"? 2. עם מי מהצוות של הפיג'מות הכי התחברת? תודה נעה (מפורום הפיג'מות)

למעלה