ימית בפורום, היום ב- 15:30

שאלה לימית סול

היי ימית קוראים לי אתי והשאלה שלי היא כזות: האם תהיה עונה חמישית לפיג'מות? ורצית להגיד לך שאת שחקנית מדהימה ושאני אוהבת אותך מאוד מאוד באהבה ענקית אתי גאוליוב

yahali2

New member
לימית המתוקה, שאלות :)

מה את עושה בימים אלו? עם מי התחתנת???????????????????????? לא ידעתי שאת נשואה :O האם תהיה עוד עונה לפיג'מות?

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo124.gifימית D :

הי
איך היה לשחק בפיג'מות?
מקווה שתעני.
חח את מקסימה, תמשיכי ככה :) שיר.

ממללייי

New member
כנסי ימיתי

וואי בטח את לא תגיעי אליי...כמה כבר שאלו אותך. אני רוצה רק להגיד לך שאת שחקנית מדהימה ובטוח תצליחי רבות אחרי ששיחקת בפיגמות פרצת גם לערוץ 2 ובנוסף את מדגמנת וגם לומדת ועל זה אני מצדיעה לך...את מספיקה המון,זה בטוח קשה אבל את עושה זאת לא רע בכלל.תמשיכי כך מאמי...כעיקרון אין לי שאלה כי כבר שאלו אותך את כל השאלות האפשריות...אז אני אשאל אותך:מה את חושבת על רן דנקר? חחחח סתם... יישר כוח לך מותק!

הנה הגעתי :)

תודה תודה תודה.. רן דנקר שווה ביותר.. לא!? איך אתם עושים את כל הסמיילים? גם אני רוצה..

adidasabc

New member
הסבר

כשאת כותבת למטה כתוב לך "סמיילים וסימנים לתוכן" ואז את בוחרת איזה סמיילי שבא לך וזה נכנס להודעה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיש לחצן הוספת סמיילים לנושא או לתוכן

תבחרי מהמבחר שיש.

תשובה:

שאת פותחת הודעה יש בצד 'סמיילים וסימנים לנושא' ויותר למטה יש ' סמיילים וסמנים לתוכן' תלוי איזה הודעה את פותחת כדי לך יותר 'הוספת תגובה מיהרה ' זה יותר קל למצוא את הסמיילים

לא בדיוק שאלה

היי, מה שלומך? תראי לגבי תואר שני בפסיכולוגיה. חברה של ההורים שלי (רחלי ) ראיינה אותך. אני לא יודעת אם את זוכרת אותה. בקיצור עכשיו השאלה: אם תקבלי את התואר השני בפסיכולוגיה תוותרי על כל הסדרות ותשתמשי בזה כמקצוע ראשי שלך?

היי.. :)

יש לי הרבה הסתייגויות "מעולם הבידור" על אף ההנאה הגדולה.. הלימודים זה הדבר הכי חשוב לי כרגע.. מקווה שזה ענה לשאלתך. וזו כן שאלה :)

lady inferno

New member
ניקנט

הי ימית דבר ראשון- אני מתה עליך תוכלי לספר קצת על מה בעצם קורה בתוכנית של ניקנט? איך השופטים? איך קורית העבודה עם הדברים שהילדים שולחים מהבית? האם את כותבת חלק מהדברים או שהכל בעצם כתוב? המון בהצלחה!! ומקווה לראות אותך גם בעונה הבאה של ניקלודיאון!!!!

taloosh3

New member
היי ימיתי!!!

להלן השאלות הבאות: מה היית רוצה להיות שהיית קטנה (מקצוע)? מי הייתה הדמות שהערצת אותה בילדותך? מהם התוכניות שלך לעתיד? מתי האהבה הראשונה שלך הייתה? מה הטיפ שלךלחיים?

New member
שאלה לימית

באיזו תוכנית את יותר נהנית, ב- "נפילים" או בניקנט?

מעין0

New member
לימית ../images/Emo15.gif

ימית, יש לי כמה שאלות בשבילך: 1. איך הגעת לשחק בפיג'מות? 2. יש לך בן זוג לחיים? 3. איך ההנחיה בניקולודיאון? איך פורמן? 4. את מדגמנת, אם לא, כדאי לך, אם כן, איפה ולמה? 5. חשבת לעשות קריירה בחו"ל? 6. האם יש לך דמות לחיקוי? 7. את מי הערצת בתור ילדה? 8. מה החלום שלך? 9. איפה הופעת לראשונה? 10. מתי החלטת שאת רוצה להיות שחקית, האם רצית להיות משהו אחר? אני יודעת שזה הרבה שאלות, את לא חייבת לענות עליהן. אוהבת, מעין.

היי מעיין

1. היו אודישנים והלכתי.. למזלי קיבלתי את התפקיד 2. כן, אני נשואה (קוראים לו אייל פלדמן והוא מאוד חמוד) 3. כיף כיף כיף כיף. חולה על פורמן וגם על פאנל השופטים הצעיר שלנו!!!! 4. עכשיו עשיתי קטלוג לג'ינסים של ביאנקו.. זה ייצא בקרוב, אשמח לשמוע את דעתך 5. לא ממש.. :) 6. יש המון!! לא יודעת אם אלו דמויות לחיקוי, יותר דמויות שאני מאוד מעריכה והשפיעו על החיים שלי באיזשהו אופן.. 7. את ירדנה ארזי! :) וגם את בריטני ספירס כשהייתי בתיכון 8. וואו.. אני יכולה לשמור אותו לעצמי!? 9. פרסומת לאירוקה לפני מאתיים שנה בערך.. 10. תמיד השתתפתי בכל מיני סדנאות דרמה.. כיום אני מעוניינת להמשיך את לימודיי באוניברסיטה ונראה מה יהיה בעתיד. אהבה גדולה בחזרה :)

הודית1

New member
ימית למה את לא עונה לי דין ו-

את יכולה להביא לי אתה האיי סיי אפילו שאת לא ניכנסת אליו וגם מה מיספר הפרק האחרון ומה יהיה בהמשך הנפילים... זה האיי סיי שלי 360572802 והמסנג''ר [email protected] ביי בנתיים..שמי עוד הפעם דין בוהדנה בן 11 חולה עלייך.......

wwe213

New member
לימית

ימית אין לי שום שאלה אבל את שחקנית נעדרת איך ששיחקת בנפילים(אני לא יכול להפסיק ליראות את זה)ואיך ששיחקת בפיג'מות ימית האם תהיה עוד עונה לפוג'מות?

Miss Roni

New member
ימית../images/Emo13.gif

את מוזמנת להכנס לפורום הפיג'מות בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1082 ו. כמה שאלות..
האם זה מפריע לך שכותבים עליך רכילות בעיתונם/ שמראים תמונות פפרצי שלך? אני בטוחה שהיה לך כיף גדול לשחק בפיג'מות.. אז אני אשאל שאלה אחרת...-> אם היתה עוד עונה לפיג'מות.. היית ממשיכה? אשמח אם תעני לי
רונקיפליץ

Miss Roni

New member
עיתונים*וקישור..שעובד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1082

למעלה