יפית את חופרת.

Dug E

New member
יפית את חופרת.../images/Emo3.gif

[זאת זמי] מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

../images/Emo115.gif "i'm falling into you"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הנה זה בא, להיות - שיר השבוע (כללי): system-toxicity,evanescence- lose control - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אתה לא נרדם אז תכבה ת'אור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני תמיד מבטיח ולא מקיים" - דבר שהשגתם השבוע: מבזר חום - מאכל השבוע: שניצל ופירה - משהו שעשה לכם את השבוע: מה שיהיה אחרי הצבא [יש עוד זמן] - משהו שהרס את השבוע: הריב, וב"ס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תכנסו לפרופורציות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר אולי? כפ"ס? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתחיל לפחות להכיר ילדים מהכיתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה סתם: - תמונה (תתפרעו!): הזכויות שמורות לספיר המלכה.. =]

אני שונאת להיות חולה =\

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):פרפרים-בטי - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"וזה עושה לי את היום שבא לי רק לחלום עלייך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"וואי איזה עיניים יפות.." - דבר שהשגתם השבוע:ביקור ממנו,עבודה קצת - מאכל השבוע:מה זה משנה? אני חולה.ולהכל יש אותו טעם :( - משהו שעשה לכם את השבוע:הביקור שלו - משהו שהרס את השבוע:זה שאני חולה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:זה לא בריא להיות חולים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעשות את המתכונת בשני,ואח"כ לנסוע אליו,ובחמישי המסיבה במושב,ובשישי הטיול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמתכונת תיהיה קלה,ושאני אראה אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את אדם..ואותו.. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

רגע,אז גם אתה צריך "רופא" טוב?

אני אשלח לך את המושלם שלי,ומבטיחה שהוא לא יאכזב

2shahar

New member
יש לי רעיון!../images/Emo62.gif

תשלחי את החתיך לדניאל, ואותך אליי

לא!

אני לא אוותר על החתיך שלי,אני פשוט אבוא איתו אלייך
ודניאל יקבל גם ביקור..

../images/Emo6.gifכפרעלייך נטלי../images/Emo24.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - ג'קי שיר השבוע (כללי): -כל מיני בגלגל"צ ששמעתי בנהיגות אלבום השבוע: - גלגל"צ האדם שעשה לכם את השבוע: -קוקלה
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "אתה בא והולך, אתה לא נשאר" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - בשטח בפלמחים מצאנו צב חברה שלי התחילה לספור לו את הקוביות על הגב ויצא 13 אני:" יא הוא בן 13" בת אל:"בואו נעשה לו בר מצווה" (אני מסתכלת מתחת לצב)אני:"כן כי אני רואה שברית כבר עשו לו"
דבר שהשגתם השבוע: -לנהוג!!!!!!! מאכל השבוע: -פלאפל טעם החיים ביבנה
משהו שעשה לכם את השבוע: - הנהיגות, הצחוקים, הכיף משהו שהרס את השבוע: - הריב עם אחד המורים. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תאכלו בשקם, כי תעלו 4 קילו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - לסיים את הקורס משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לנהוג עוד הרבה שיר שפתחתם איתו את השבוע: -רק לנו\ שילה פרבר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הבנות וןאת כולכם ממש התגעגעתי
סתם: - תמונה (תתפרעו!): מחבלת רוקיסטית!!!!
לא לבגעלי לב חלש

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי):nutshell-alice in chains רק כי אני ואורן חפרנו עם לנגן אותו..
. .ו-"אז תסתכלי על השמייים, איך הכוכבים מנצנצים לך בעיניים"
וכל השירים ששניר שמה בכפר... - אלבום השבוע:הדיסק של שניר - האדם שעשה לכם את השבוע:הגרעין,צחר.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם יש גן עדן-ככה הוא נראה. אם יש גיהנום-ככה הוא מרגיש"(כפר גלים 07-08)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואו.. היו פול.. "צמצם, צמצם נוכחות!"/"לך תקנה חמוצים!!"/"לוחש לסוסים/חוקר ישבנים". היו הרבה בכפר שאנלא זוכרת...בטח ענבר תכתוב.. ואתמול בסטנד אפ- *סטנדאפיסט חופר על כמה שנשים לא יודעות לנהוג* "מישהו לא מסכים איתי?!", שיר:"אני!!!",חבוב:"נשמה, במפר צועק- זה ילד!... איזה טסט עברת?",שיר:"ראשון!!*מבט מתלהב*",חבוב:"אהה..יפה. מוצצת..."
. "החברה שלי...ז"ל"
*סטנאפיסט מספר בדיחה ואפחד לא צוחק* "אוקיי..ואני בחיים לא עושה את הקטע הזה יותר..
, וווהווו קטע חלששש!" וממש כל המופעי סטנד אפ אתמול היו גדולים.. - דבר שהשגתם השבוע:פידבקים מרינת(המדריכה) - מאכל השבוע:המקדונלדס ביום רביעי בא בטווווווב. - משהו שעשה לכם את השבוע:יומיים מנוחה, לחזור לכפר(באופן די מוזר האמת), החניכים הנששמות שלי.. - משהו שהרס את השבוע:חוסר החלטיות מטורף
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך ללכת יותר למופעי סטנד אפ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:החלטה,שיהיה טוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להמשיך לעשות ריצות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:מצחיק מדיי- יהודה סעדו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צחר. באמן ויהיה אמיץ להגיע לכפר גלים בחמישי
סתם: - תמונה (תתפרעו!):החתולה שלי מהכפר.. פיייייייצי!!!!

אופטימיות

[זאת זמי] מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WAY - שיר השבוע (כללי): א פיס אוף מיי הארט - אלבום השבוע: הדיסק שהכנתי לאוטו
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני ודור - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): 'נסיכה.' - דבר שהשגתם השבוע: כיף בכל החרא. - מאכל השבוע: אורז עם אפונה וקציצות - משהו שעשה לכם את השבוע: יום רביעי עם שני, יום שישי במוסד - משהו שהרס את השבוע: בצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא נורא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע בפתח עדיין! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למעלה