יפית את חופרת.

billi bob

New member
../images/Emo41.gif"שרק אהיה חזקה עכשיו..."

וואי הבאתי אותה במומלצש חופר.
השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
בסוף תבכו שיר השבוע (כללי): against all odds- phil collins
אלבום השבוע:מתוק שחור- שילה האדם שעשה לכם את השבוע: גולצ' משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): we've shared the laughter and the pain" And even shared the tears You're the only one "Who really knew me at all "ואיפה יש לי מקום, כשאין לי אצלך?" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קיבינימאט ראפה" בטדי ביום ראשון: אחד האוהדים של בית"ר: "באנה, אוהדי בית"ר ממש מגוונים יש דתיים, חרדים פצועים פצועים מאוד.."
"הפעול שלום הפועל שלום איך זה להיות מקום אחרון?"
אחרי ששום הוציא את זנדברג: "שום!!! אני אוריד לך את הפרונקל"
מנסים לצאת מירושליים ואחרי הרבה זמן מצליחים. חברה של אחי: "כן, ירושליים זה מקום מפחיד" אח שלי: לא מפחיד. אולי קצת מבעית"
ברגע לא ברור, אני: [לפי השיר 'עושים אהבה' של כנסית השכל] "הייתה אחת, שידעה לעשות סמים שידעה להסניף דברים והזריקה גם הרואין [...] היא סטלנית בלילות של ירח מלא הייתה באה אלי לא במקרה מסוממת, מטורפת, בלי הכרה היינו לוקחים עוד מנה מסניפים חביתה [וואט דה פקס?!] היינו מעשנים עוד קצת גראס עוד קצת גראס"
בעבודה: [יש איזה מישהי שהיא ואני היחידות שלא רוסיות במחלקה שלנו והיא שונאת את כל הרוסיות שם אז היא באה לאחת הרוסיות, על הבוקר] - "ממש יפה היום האיפור שלך" - "כן תודה, אני כל יום מחליפה" - "מתאים לך כל צבע, את יודעת?" - "לא... פעם אחת שמתי אדום ואמרו לי שאני נראת כמו שרמוטה" - "נו כן, את רואה? הכול מתאים לך"
ועוד כל מיני שאנ'לא זוכרת
דבר שהשגתם השבוע: הבנה שהדאיגה אותי קצת...
מאכל השבוע: none משהו שעשה לכם את השבוע: טדי ביום ראשון [המקום הזה מאיר אותי. לא יודעת למה], הניצחון של בית"ר, צחוקים בעבודה, להיות עם גיל [
], יום שישי אצל ענבר, גיליתי שמצאו לי את התעודת זהות שאיבדתי בהופעה בבאר שבע [ובדיוק השניה קיבלתי אותה בדואר
], יום שבת אצל נופרי בצריפין, הנסיעה ההזויה עם גיל כדי לקנות מענבר כרטיסים לברל'ה, לראות את ענבר, ספיר ואוחנה [גם אם זה רק לשתי דקות
]
. משהו שהרס את השבוע: חולה, המחשבות על זה שגיל מתגייסת [
], כל הפציעות המיותרות האלה בעבודה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני לא קרה! תפסיקו
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לראות כבר את היהודים. אוף. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיויתי שאני אקבל את התעודת זהות האבודה. ואכן קיבלתי
, שיהיה טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע:פפ לא זוכרת. בטח שילה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא מגלה...
סתם.
סתם:
תמונה (תתפרעו!):
אחח הנוסטלגיה

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifדי נו, יש עוד שבועיים.

בא לי למות.
אני אוהבת אותך כלכך! "אני שלך לנצח, את המלאך שלי"

eliavtu

New member
Taken Higher

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נופ - שיר השבוע (כללי): כללל השירים מההופעה של הפליינג בייבי!! ואני רק רוצה להגיד למעריצי ברי למיניהם, הוא התארח באותה הופעה, והביצועים ל "בואי הבייתה" ו"חם על הירח", היו הכי טובים אי פעם, בגרסת גראנג' אדירה פשוט!! - אלבום השבוע: The Flying Baby - Inner World - האדם שעשה לכם את השבוע: היה מאוד נחמד עם אלו שהיו איתי בהופעה אז הם.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי היה זה רק חלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הופעה של הפליינג, דאא - מאכל השבוע: הקורסון חמאה היום על הבוקר היה בנזונה - משהו שעשה לכם את השבוע: נחשו!! אין דברים כאלה אני אומר לכם. - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוטובוסים זה אחלה. ואין על הפליינג בייבי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופר קלאסיקוו!! ויש לי גיבוש דובדבן/צנחנים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור ת'גיבוש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Sea Is Free, שפתח את ההופעה שאיתה פתחתי את השבוע <ואי רגע, כל מה שכתבתי עכשיו שייך לשבוע הזה ולא הקודם?? טוב נו, למי אכפת, אני אתלהב גם שבוע הבא:p> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

מתנות

New member
אי שם קיימת אפשרות שלא הכל אבוד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי, לעוף. - שיר השבוע (כללי): נעם רותם - עולה ויורד. - אלבום השבוע: מציאות נפרדת. - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, ענבר, עמרי, ספיר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בחדר מדרגות בין קומה לקומה נשענתי על קיר מסדר נשימה" / "תן לי להחזיק לה את היד ותן לי להשיב מה שאבד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סבא שלי מנסה להודות לרופא שלו ומתקשה בשפה: "אני לא יכול להודות לך על כל מה שאכלת
.. אה.. עזרת.. אממ.. עשית בשבילי" - דבר שהשגתם השבוע: החלטות נכונות
. מוזה נדירה והתפרקות אמיתית. - מאכל השבוע: כל דבר אפשרי בערך. - משהו שעשה לכם את השבוע: סבא בבית! אבא וכל מה שהוא מאיר בי, האמת של ענבר, הלילה אצל עמרי, התוכניות עם ספיר והזמן עם מור. - משהו שהרס את השבוע: האשפוז של סבא. השקט המעיק. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תגבורים מועילים! גם אם הם בבקרי שישי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להמשיך להתקדם. להופעה של גבע..? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ימשיך להתקדם, ושאראה מתישהו את מור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "מחכה לו" בביצוע של מורי, וליפול + ג'קי אקוסטי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!): הודגש באמצעות מדגישומטיק

izzys

New member
כולם מוחאים כפיים..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה. - שיר השבוע (כללי): בתי - פרפרים, סיבות אישיות. Alanis Morissette - You oughta know. - אלבום השבוע: Alanis Morissette Unplugged. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל
. עידן ושחורוני. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא מפחד, אני מגשים חלום." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): * עידן בוכה שהיא הולכת לעשות טיפול שי בו חומר רדיו-אקטיבי ושהיא הולכת למות* עידן: "אוף, אני כ"כ עייפה!" שחורה: "טוב מה את בוכה, יש לך עכשיו 4 שעות לנוח." אני: "יותר לכיוון של מנוחת עולמים..."
*ענת (המורה) באמצע שיעור מתמטיקה* "גם אני לפעמים מדברת לעצמי, אבל זה רק כדי שיהיה לי בנאדם מספיק מעניין לדבר איתו." "יש לך דרך מאוד מיוחדת להגיד אפילו את הדברים הכי פשוטים בעולם." - דבר שהשגתם השבוע: כמעט סוף עריכות. מחמאות. הזדמנויות. התקדמות. - מאכל השבוע: ג'חנון. - משהו שעשה לכם את השבוע: לגבש חלום אמיתי. זריקת מוטיבציה. לראות את הסרט מקבל צורה. ההופעה של אביב גדג' בסיטי הול. טלצ'וק בשבת. - משהו שהרס את השבוע: לא בא לי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ל ח י ו ת א ת ה ח ל ו ם
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סדנאת סאונד, לסיים עריכות, חמישי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יזוז. ורק טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בן ארצי - כנראה שאהבתי אותך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל. ספיר וענבר. סתם: - תמונה (תתפרעו!): מההופעה אתמול. יש עוד בגלריה..

LoLi Goddess

New member
../images/Emo79.gifפתאום הרגשתי איך החופש אט הופך לו לבדידות

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
הימים שלנו (נוסטלגיה
)
שיר השבוע (כללי):
Janis Joplin - Summertime
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
מנואל
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
one of these mornings you're gonna rise, rise up singing
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
הסיטואציה: אני בדירת חיילים של מנואל, עם עוד 3 שותפים ומנואל כמובן, אחד מהם נכנס להתקלח ובאיזשהו שלב התפוצצה המנורה בזמן שהוא היה במקלחת, כנראה בגלל האדים או משו כי הוא סגר לגמרי את החלון אני: "מותק אתה יודע למה הנורה התפוצצה..." מנואל: "כן, בגללך! הכל אשמתך!! את אשמה בכל דבר שקורה בעולם!! אפילו מלחמת העולם באשמתך!! גם הראשונה וגם השניה! ה-כ-ל באשמתך!!" אני: "לא לא!! אני לא רצחתי את ארלוזורוב" מנואל: "לא לא לא, בהכל את אשמה חוץ מאשר ברצח של ארלוזורוב.... ותאיר ראדה" ___________________________ ~מדברים על ללכת לקב"ן~ מנואל: "רגע, נכון כמו שבאוטובוס את קוראת לנהג "נהגוס"? אז אם תבואי לקב"ן את תקראי לו קבנוס?" ___________________________ ~מנואל מתחיל לשיר סתם שיר שכנראה לימדו אותו בגן~ "שבת שלום ליוסי, שבת שלום לדני..." אני: "איי לה דירלה דה דה!!" מנואל ~מפסיק בפתאומיות לשיר ומסתכל עליי במבט מופתע~ "באיזה גן ילדים את היית לעזאזל?" ___________________________ מנואל ואני בדרך לתחנת רכבת, ובדיוק עברנו ליד גן ילדים. ~מנואל מנסה לנשק אותי~ אני: "לא עכשיו, מותק, זה לא יפה, יש פה גן ילדים" מנואל: "נו הם לא פה, הם בשביתה" ___________________________ ~מסתבר שמנואל קלט שאני ממלמלת מתוך שינה, אז הוא התחיל לדבר איתי, כדי שיהיה לו על מה לצחוק עליי וכשהתעוררתי הוא סיפר לי שהשיחה בינינו הלכה ככה:~ אני (מתוך שינה): "צריך להציל את הסוסים" מנואל (ער): "איזה סוסים?" אני: "שראינו היום ביפו" מנואל: "מותק לא היינו היום ביפו" אני: "לא. לא יפו.. אני מארגנת הפגנת מחאה בעד הסוסים" מנואל: "איפה את?" אני: "ביער בן שמן" מנואל: "מה את מחפשת שם?" אני: "שמן" מנואל: "למה את צריכה שמן?" אני: "צ'יפס" מנואל: "ואיפה אני?" אני: "בחוף הכרמל" מנואל: "מה אני עושה שם?" אני: "ממממ..... מתכרמל" וכל זה כשהייתי שקועה בשנתי... הזוי במקצת
דבר שהשגתם השבוע:
אוויר
מאכל השבוע:
מקס ברנר, פלאפל, פרגיות
משהו שעשה לכם את השבוע:
5 ימים עם מנואל
משהו שהרס את השבוע:
לראות סוסים שהתעללו בהם
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אינעל התחת של כל אלו שמתעללים בחיות!
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שום דבר, זה השבוע בבסיס. פיכס
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שחיל חינוך יחליט שהוא לא צריך יותר חמ"ל ושייצא חוק שצריך להוציא את כל הסמב"צים לחפש"ש וייתנו להם מלא מלא כסף.
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אין מוזיקה בצבא
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
את כל מי שרק יזדמן לי
סתם:
תמונה (תתפרעו!):
אין. אני בחמ"ל. שבוע הבא.

ב י ז י

New member
שנים הופכות מילים לדם,

מילים הופכות אמת לסתם, סתם! סתם תחושה נפלה עלינו זורעת בנו קול תקווה ואיך נמשיך אם בקרבינו בוערת לה אותה חידה אך מה עוזרת התקווה כששקט יותר רועש מאמונה? ©דילמה© השיר תקוע לי בראש, רע רע רע. תארגני שניר וייס יגיד לי לילה טוב. תודה מראש, וקבלי ליקוק בבטן. אה וגם ליטוף בעצמות האהובות. טוב די, הגיע השעה שלי כנראה, לילה טוב.

mor000

New member
וואי כמה זמן לא מלאתי אחד כזה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה אקוסטי - שיר השבוע (כללי):תנופה- בועז בנאי - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:איציק וגם החבר'ה מהבצפר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם מה הטעם לחכות משהו עוצר את התנופה אולי זה רק תקופה שצריך רק לעבור חייב לצאת אל הרחוב אוייר עושה לי טוב להרגיש את התנועה אני באלף חלקים אוכל שוב מתוקים בלילה במיטה תמיד זה קורה כשאני עסוק מדי במשהו אחר הגוף מתפרק לאט והראש עובד יותר מדי מהר הראש עובד לי מהר. אני מרגיש שזה הזמן עכשיו או לעולם חייב במשהו להטלות אני עוצר את התנופה אולי זה רק תקופה מכאן אפשר רק לעלות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואי היו המון... לפני שיעור תקשורת מפעילים את הרמקול שמשדר לכל הבית ספר שיקו: "לא לשבת על הספסלים לפני שנייה סיימו לצבוע אותם!!! לא לשבת על הספסלים" ובנתיים בחוץ איזה ערס קופץ מהספסל ונוגע בו, לראות אם הוא באמת צבוע... היה איזה משהו הכנה לגיוס אז המרצה אמר "מי שלא רוצה להיות פה שילך" כולם קמים והולכים... בשיעור הסטוריה הכיתה עושה רעש אז המורה אומרת: "אולי אני אלך? במילא יש לי משכורת מחורבנת!" היו עוד כמה, לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:לסיים כמה כתבות סוף סוף - מאכל השבוע:פרסה - משהו שעשה לכם את השבוע:היציאות עם איציק, הפידבקים ועוד כמה.... - משהו שהרס את השבוע:לוח מבחנים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אושרי היא אדם שפל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף שבוע אני משערת... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכתבה ההיא סוף סוף תתפרסם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ון דנבר- Today Is The First Day Of The Rest Of My Life -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אושרי, עדיבי ועוד כל מיני שנשכחו סתם: - תמונה (תתפרעו!): געגועים לגרמניה \=

הגשם מטפטף על העורף...

באיחור רציני
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את - שיר השבוע (כללי): מטרופולין - אל תלכי. - אלבום השבוע: הסליל. - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאן. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז נדבר על הכל, פתאום הזמן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בואי נספור על 10... - דבר שהשגתם השבוע: לישון אצל ליאן. - מאכל השבוע: מוריייייייייס! |שניצל| - משהו שעשה לכם את השבוע: שישבת. :) (בטרבין, ליאן, ההופעה ביהושוע) - משהו שהרס את השבוע: שעפו עליי בקטע הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "אז תסתכלי אל השמיים.." -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ... סתם: - תמונה (תתפרעו!): הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה