../images/Emo41.gif"שרק אהיה חזקה עכשיו..."
וואי הבאתי אותה במומלצש חופר.
השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו שיר השבוע (כללי): against all odds- phil collins
אלבום השבוע:מתוק שחור- שילה האדם שעשה לכם את השבוע: גולצ' משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): we've shared the laughter and the pain" And even shared the tears You're the only one "Who really knew me at all "ואיפה יש לי מקום, כשאין לי אצלך?" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קיבינימאט ראפה" בטדי ביום ראשון: אחד האוהדים של בית"ר: "באנה, אוהדי בית"ר ממש מגוונים יש דתיים, חרדים פצועים פצועים מאוד.."
"הפעול שלום הפועל שלום איך זה להיות מקום אחרון?"
אחרי ששום הוציא את זנדברג: "שום!!! אני אוריד לך את הפרונקל"
מנסים לצאת מירושליים ואחרי הרבה זמן מצליחים. חברה של אחי: "כן, ירושליים זה מקום מפחיד" אח שלי: לא מפחיד. אולי קצת מבעית"
ברגע לא ברור, אני: [לפי השיר 'עושים אהבה' של כנסית השכל] "הייתה אחת, שידעה לעשות סמים שידעה להסניף דברים והזריקה גם הרואין [...] היא סטלנית בלילות של ירח מלא הייתה באה אלי לא במקרה מסוממת, מטורפת, בלי הכרה היינו לוקחים עוד מנה מסניפים חביתה [וואט דה פקס?!] היינו מעשנים עוד קצת גראס עוד קצת גראס"
בעבודה: [יש איזה מישהי שהיא ואני היחידות שלא רוסיות במחלקה שלנו והיא שונאת את כל הרוסיות שם אז היא באה לאחת הרוסיות, על הבוקר] - "ממש יפה היום האיפור שלך" - "כן תודה, אני כל יום מחליפה" - "מתאים לך כל צבע, את יודעת?" - "לא... פעם אחת שמתי אדום ואמרו לי שאני נראת כמו שרמוטה" - "נו כן, את רואה? הכול מתאים לך"
ועוד כל מיני שאנ'לא זוכרת
דבר שהשגתם השבוע: הבנה שהדאיגה אותי קצת...
מאכל השבוע: none משהו שעשה לכם את השבוע: טדי ביום ראשון [המקום הזה מאיר אותי. לא יודעת למה], הניצחון של בית"ר, צחוקים בעבודה, להיות עם גיל [
], יום שישי אצל ענבר, גיליתי שמצאו לי את התעודת זהות שאיבדתי בהופעה בבאר שבע [ובדיוק השניה קיבלתי אותה בדואר
], יום שבת אצל נופרי בצריפין, הנסיעה ההזויה עם גיל כדי לקנות מענבר כרטיסים לברל'ה, לראות את ענבר, ספיר ואוחנה [גם אם זה רק לשתי דקות
]
. משהו שהרס את השבוע: חולה, המחשבות על זה שגיל מתגייסת [
], כל הפציעות המיותרות האלה בעבודה. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני לא קרה! תפסיקו
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות כבר את היהודים. אוף. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיויתי שאני אקבל את התעודת זהות האבודה. ואכן קיבלתי
, שיהיה טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע:פפ לא זוכרת. בטח שילה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא מגלה...
סתם.
סתם:
תמונה (תתפרעו!): אחח הנוסטלגיה
וואי הבאתי אותה במומלצש חופר.