יפית את חופרת.

yotem 17

New member
Breakaway../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות - שיר השבוע (כללי): One Sweet Day- Mariah Carey/Never Too Far- Mariah Carey - אלבום השבוע: Butterfly- Mariah Carey - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: המון קניות
התמכרתי
- מאכל השבוע: שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: ספגטים ביום חמישי עם חברות - משהו שהרס את השבוע: שום דבר! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע גיליתי שכשיש לך יותר כסף לא נפתרות הבעיות- פשוט בא לך לקנות יותר דברים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט, לקנות בגדים בת"א, לראות את דניאל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סוד! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Breakaway- Kelly Clarkson -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

ליאןןן

New member
את רחוקה מלהיות קצת שקט בשבילי../images/Emo14.gif.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Please dont stop the music - Rihanna (+הריקוד של ורד
). גירלפרנד של אבריל בביצוע נדיר של נופר אוחנה (במקרה ונופר אוחנה בכלל זוכרת את זה..
). זה כל הקסם - נמרוד לב. עדיף - דניאל סלומון.
- אלבום השבוע: די נו, אין אלבומים בצבא
.
- האדם שעשה לכם את השבוע: אוחנה. וכמה בנות בקורס. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עדיף להשאר. [כי סופות חזקות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין]." "אז אצלי הכל בסדר, עד שאני נשבר.." "ישנם 4 דברים שאין באפשרותנו לתקן - את האבן לאחר שנזרקה, המילה לאחר שנאמרה, ההזדמנות שהוחמצה והזמן שהולך ונעלם". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המשקית הדבה יושבת ליד אחת המדריכות, שהיא ממש ממש רזה. ורד: "תודי שזה נראה כאילו המשקית גנבה למדריכה את הסנטר" סיפרנו לאחת המרצות על איזה סרט שראינו בקורס, וכל אחת מנסה להזכיר לה על מה הסרט.. ורד: "אלה שהורסים...נו, הסרט הזה שהוא מת בסוף!!" נעמה, המרצה הכי מלכה במדינת ישראל, מספרת לנו שהיא הייתה פעם באיזה בית כלא והיו שם אסירים שלמדו מתמטיקה, אז היא החליטה לעזור לאיזה אסיר אחד ללמוד חזקות.. נעמה: "דוד, נכון אמא שלך?" דוד: "יא בתזונה, מה עם אמא שלי?!" נעמה: "נו נו תקשיב, נכון אמא שלך?" דוד: "נו" נעמה: "אז מה זה אמא שלך בריבוע?! אמאמא שלך!!"
המשקית: "רוצות לדעת כמה זמן זה לקח לכן עכשיו?" כולן: "לאאאא" המשקית: "חבל. כי זה ממש היה עושה לכן רע." גלית: "אז לא כזה חבל....." - דבר שהשגתם השבוע: תובנות. כמה כאפות שאולי היו נחוצות. - מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסדנא של איילת, ההרצאות עם נעמה. ההתגנבות מהחדר וה'נוור' המטורף אל תוך הלילה בחמישי
. שישי באריאל ושאוחנה ישנה אצלי
.
- משהו שהרס את השבוע: אמא שלי. היום בערב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנחנו בוחרים את החיים שלנו. הכל פה מורכב מהבחירות שלנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבטלו לנו את ה8 שעות חשבון האלה
. ושיעבור מהר מהרגיל. אמן.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: תאטרון רוסי - אביתר בנאי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר. סתם: - תמונה (תתפרעו!): אל תשאלו. אין שפיות ברמות שפירא.

LoLi Goddess

New member
אלללה נעמה אהרונוביץ' ורמות שפירא!!

וואי תכלס נעמה היא המרצה הכי תותחית בעולם!! איך אהבנו אותה בקורס! אבל היא תמיד מספרת את הקטע הזה עם ה"אמאמאמאשלך!", השבוע חבר שלי (מורה חייל) הביא לחניכים שלו את נעמה שתעשה להם הרצאה, והיא שוב סיפרה את זה. כמה פעמים שמעתי את אותן הרצאות שלה, זה לא יאמן! אבל זה אף פעם לא נמאס. אין אני חולה על האישה הזאת! ומה שלום רמות שפירא? עדיין אין שם קליטה לפלאפון?

LoLi Goddess

New member
הייתה איזה אחת...

שהיא חניכה של חבר שלי והיא רצתה לשאול את נעמה אם היא נשואה (טוב שלא הכי ברור בעולם שהיא לסבה, ויש שמועה גם שיש לה חברה) ואיזה מסלול את?

ליאןןן

New member
נעמה נשואה? ../images/Emo6.gif

וואי, איך זה לא מסתדר בראש... אני מסלול מועדוניות :)

LoLi Goddess

New member
אלללללה מסלול שח"ר!!

גם אני הייתי מועדוניות... תאמיני לי, שבחיים לא תעיזי לוותר על התפקיד הזה, לפעמים קצת קשה - אבל אם הייתי יכולה, הייתי חוזרת בלי לחשוב פעמיים. תגידי, לרכזת (האזרחית) בקורס קוראים רעות במקרה? ואיך קוראים למדריכות ולמש"קית?

ליאןןן

New member
לרכזת קוראים מיכל

אם אני לא טועה.. למש"קית אין לי מושג, אבל הלוואי שהיא תמות. המדריכה שלי זאת אמילי ויש גם נועה, סתיו ולילך..

LoLi Goddess

New member
אההה אמילי ../images/Emo13.gif

היא הייתה איתי בקורס! באמת שמעתי שהיא יצאה להיות מדריכה... אין, כפרעע על אמילי. תותחית על
אהה מיכל, היא הייתה רכזת של מורות חיילות בדרום עוד לפני שהיא השתחררה... וטל מוסרת לך ד"ש חם! (היא הייתה איתי ביחד בטירונות, קורס, וגם יחד בדירה
)

שמיקי

New member
אההה מורה חיילת?

גם אני! איזה מסלול? וכן נעמה אדירה, מעניין כמה פעמים היא סיפרה את זה=]

נוגע, לא נוגע.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן. - שיר השבוע (כללי): "קחי לך זמן"- יציאת חירום. "אדם חופשי"- שילה פרבר. - אלבום השבוע: מתוק שחור- שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך לומר? כל הזמן את בין לבין. [ולא בדיוק ברור לך]" "נראה לי שאני מוותרת, שום דבר לא בקלות, הלב לא מוכן להיות עבד, לא נכנע למרות... מזכירה לעצמי- אני אדם חופשי". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "האמת שלך".
ביום ראשון כשהגענו לכפר, דנגור גילה שגיל המדריך שאיתו- במילואים, 2 החיילות ברגילה וזמי חולה בבית, מה שאומר שהוא נשאר לבד עם רינת לעבוד הרבה יותר קשה. דנגור עליו ועל רינת: "לא לא, קבענו כבר ב-23 שבוע הבא, שנינו חולים!" רינת נכנסת למח"מ מבשרת על כל החניכים שהבריזו: "דנגור! ילד שני הגיע! עוד 33 למנאייק!". שניר באה עם שרשרת כזאת של סטלנים. דנגור: "האבנים האלה! הם באו מהבוםבמלה.. מה זה שניר, מה זה שיק של ציטרין?" "בואנה אחי, זה ג'וג'ו חלסטרה!" ציטרין אחרי שאנס את אורנשטיין כבר במחשבה גם: "בוא בוא! [לחיבוק]". נוסעים ליום שינשין בחיפה, והוליכו אותנו שולל- אמרו שצריכים לרדת בכרמל וללכת קצת ברגל [ממש לא קצת!] שניר: "נראה לי אזולאי עשה לנו תרמית!" חנע מכניסה אותי לקומונה, אני לא קולטת את כל השינויים [תמונות הפוכות, כסאות על הארונות, בלאגנים].. אז חנע: "נו מה! תירמתנו את הקומונה!" אוחנה מספרת על שבוע החפירות בבית של עמרי בחנוכה, "בואנה היה לנו שם גם ת'שיחה עם זמי, גם ת'שיחה עם ליאן, גם ת'שיחה שלושתנו, גם עם ספיר.. מכל זה אני זוכרת בערך מה נאמר רק בשיחה הראשונה. אתם מכירים את זה? זכרון מלא.." ביום שינשין בחיפה, אוחנה קראה לאיזה מישהי שהיא חשבה שהיא מכירה, "ורד ורד!" הסתובבה אליה מישהי אחרת שבאמת קוראים לה ורד.. "מה זה? איך את מכירה אותי?" יש לנו 2 נהגי מוניות קבועים שאיתם כל היציאות שלנו מהכפר- לימי שינשין, לערב חופשי, לסמינרים, לפעמים הביתה גם.. לשניהם קוראים משה, ולשניהם קראנו סקסי משה [יענו טקסי..], אז יש את סקסי משה One וסקסי משה Two. אנחנו כרגע נוסעים רק עם סקסי משה Two, אז כשחזרנו מהיום שינשין במונית איתו.. אוחנה מספרת על סקסי משה One שנעלמו עקבותיו. "סקסי משה וואן הזה! עשה איזה קטע מסריח.. הוא כבר לא סקסי, בטח שלא משה ולא מתקשרים אליו יותר!!" דנגור לציטרין: "מתי תפסיק להיות גיי?" ציטרין: "לעולם לא" דנגור: "אז אתה אומר כאילו, פוראבר-גיי?" אורה [המדריכה שאיתי בצוות] לתומר סיסו [אחד החניכים] : "מה בעשרים ביוני יש סיכוי שתמשיכו ללמוד? אני קונה כרטי טיסה ובורחת.." סיסו: "לכי.. רק תשאירי ת'מועדון פתוח ות'חדר מחשבים" ולדי זה אחד הטבחים שמבשל קבוע ת'ארוחת ערב לקבוצת מכבי, והוא רוסי-מת עם מבטא וכשהוא מדבר זה מצחיק את כולם. רז [אחד החניכים] : "ולדי מה המצב?!" ולדי: "נו כמה שאלות?!" רז אחרי כמה דקות: "ולדי, נו, מה המצב?" ולדי: "לפני השאלות שלך היה יותר טוב"|מבטא רוסי כבד| אביאור [חניך] בא לקייסי שתלוי על הקיר: "אתה משגע!! במבטך יש לך אף מזעזעעע.." מוריד את התמונה : "נו תזוז קצת!.." אורן [המדריך שאיתי בצוות]: "נו אביאור, תחזיר אותו למקום! מה אתה עושה?" אביאור: "נו מה, רקדתי איתו!" - דבר שהשגתם השבוע: טל. - מאכל השבוע: שניצל אצל מוריס, אוכל של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: התרמיות בקומונה היו קוברות, הסרט של הפינגווינים שראינו אני, ספיר וקאסי בערב חופשי, חניכים שבידרו,
טל
, עמרי, שראינו סופסוף את שנשונה !!!!111
וההפתעה של מעייני שצצה לה בפאב, ההופעה של עומר היום. - משהו שהרס את השבוע: הגרעין. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גדוּלה של בן אדם היא כשאף אחד לא מרגיש קטן לידו. [עמרי הגאון] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי, בעזרת השם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר ושדברים יתחילו להסתדר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי, יו נואו ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

לא מומלץ לקרוא את המומלצ"ש שלך באמצע הלילה - אנשים ישנים פה

מתנות

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש כל כך הרבה להגיד, להרגיש, לא לתת לך לשכוח, אבל זה לא לכאן, אז
אחרון, וזהו.

עוד משפט משבוע שעבר (מור, שימי לב!)-

נוסעים לאותו יום ש"שין מדובר, במונית עוברים ליד ורדיה (איפה שמור גרה), אני לאוחנה זמי וספיר: "היי! פה מור גרה!" מישהו שואל: "מי זאת מור?" בוסי: "נו, מור הבת גרעין.." שניר: "נו, מור הלסבית.." אני זמי ספיר ואוחנה צוחקות, זמי : "חחח די לעוף עליה, היא לא באמת לסבית" שניר: "לא שהיא לא לסבית.. פשוט עוד כמה שנים זה יתגלה"

יש להכניס נושא להודעה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "כל הסיפור","מחפש תשובה","סוף העולם". - שיר השבוע (כללי): גם של היהודים, נראה לי ש-"סוף העולם". - אלבום השבוע: הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע: טלצ'ו, ענבר, עופרי ושירה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא יודע איך..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר - דבר שהשגתם השבוע: טלצ'ו ישנה אצלי! כבוד כבוד! - מאכל השבוע: אחת העוגות
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ערב סרטים עם עופרי, סינמה סיטי עם שירה, עם ליאור אצל חברה של תומר, שאני וענבר נסענו לטלצ'ו ושטלצ'ו ישנה בבית יצחק, שבת בערב אצל שחף. - משהו שהרס את השבוע: המחשבה שאולי אין מוצא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תבהלו! יהיה בסדר... :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסגור את זה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יהפוך לנכון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין לי מקום-מטרופולין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קינסלר, שנשונה, אוחנה וענבר.
סתם: - תמונה (תתפרעו!): .

.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):רוך וקושי,15 דקות אסף אמדורסקי ושירים של אביב גדג' למיניהם.. - אלבום השבוע:הדיסק שרוי הכין לי - האדם שעשה לכם את השבוע:עדע. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "באותו הזמן, באותו המקום רוך וקושי" "חמש עשרה דקות חלילים וכינורות בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו תני חיוך נוצץ סוף בלון להתפוצץ לא כדאי להתאמץ בכל מקרה מקצה לקצה זה תמיד מתמצה באותה נקודה הכתמים מופשטים הלילות מתקצרים לקו לבן בין רקה לרקה נקמה מתוקה מנועים שקטים רכבות של מילים חולפות כמו צללים מעלי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין ליכח להיזכר.. - דבר שהשגתם השבוע:זמן עם עצמי - מאכל השבוע:שוסי עם עדע בשוסייה.אחד הטובים. - משהו שעשה לכם את השבוע:הימים שביליתי בבית,שראיתי קצת את ניר,הופעה של אביב גדג',הרגע הקטן הזה אחרי ההופעה. - משהו שהרס את השבוע:רוב השבוע היה לא קל...ובעיקר שליאן לא באה בסוף לחיפה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:זה רק געגוע חולף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר,לפגוש את ליה ויומגמה בת"א. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אתאכזב.שאני אתקבל למשלחת.טפוטפוטפו.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:הופעה של אביב גדג' בסיטיהול. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מאור,ליה,ליאן. סתם: - תמונה (תתפרעו!):אין ליכח.

למעלה