נוגע, לא נוגע.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): אמן.
- שיר השבוע (כללי): "קחי לך זמן"- יציאת חירום. "אדם חופשי"- שילה פרבר.
- אלבום השבוע: מתוק שחור- שילה פרבר.
- האדם שעשה לכם את השבוע: טל.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך לומר? כל הזמן את בין לבין. [ולא בדיוק ברור לך]" "נראה לי שאני מוותרת, שום דבר לא בקלות, הלב לא מוכן להיות עבד, לא נכנע למרות... מזכירה לעצמי- אני אדם חופשי".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "האמת שלך".
ביום ראשון כשהגענו לכפר, דנגור גילה שגיל המדריך שאיתו- במילואים, 2 החיילות ברגילה וזמי חולה בבית, מה שאומר שהוא נשאר לבד עם רינת לעבוד הרבה יותר קשה. דנגור עליו ועל רינת: "לא לא, קבענו כבר ב-23 שבוע הבא, שנינו חולים!" רינת נכנסת למח"מ מבשרת על כל החניכים שהבריזו: "דנגור! ילד שני הגיע! עוד 33 למנאייק!". שניר באה עם שרשרת כזאת של סטלנים. דנגור: "האבנים האלה! הם באו מהבוםבמלה.. מה זה שניר, מה זה שיק של ציטרין?" "בואנה אחי, זה ג'וג'ו חלסטרה!" ציטרין אחרי שאנס את אורנשטיין כבר במחשבה גם: "בוא בוא! [לחיבוק]". נוסעים ליום שינשין בחיפה, והוליכו אותנו שולל- אמרו שצריכים לרדת בכרמל וללכת קצת ברגל [ממש לא קצת!] שניר: "נראה לי אזולאי עשה לנו תרמית!" חנע מכניסה אותי לקומונה, אני לא קולטת את כל השינויים [תמונות הפוכות, כסאות על הארונות, בלאגנים].. אז חנע: "נו מה! תירמתנו את הקומונה!" אוחנה מספרת על שבוע החפירות בבית של עמרי בחנוכה, "בואנה היה לנו שם גם ת'שיחה עם זמי, גם ת'שיחה עם ליאן, גם ת'שיחה שלושתנו, גם עם ספיר.. מכל זה אני זוכרת בערך מה נאמר רק בשיחה הראשונה. אתם מכירים את זה? זכרון מלא.." ביום שינשין בחיפה, אוחנה קראה לאיזה מישהי שהיא חשבה שהיא מכירה, "ורד ורד!" הסתובבה אליה מישהי אחרת שבאמת קוראים לה ורד.. "מה זה? איך את מכירה אותי?" יש לנו 2 נהגי מוניות קבועים שאיתם כל היציאות שלנו מהכפר- לימי שינשין, לערב חופשי, לסמינרים, לפעמים הביתה גם.. לשניהם קוראים משה, ולשניהם קראנו סקסי משה [יענו טקסי..], אז יש את סקסי משה One וסקסי משה Two. אנחנו כרגע נוסעים רק עם סקסי משה Two, אז כשחזרנו מהיום שינשין במונית איתו.. אוחנה מספרת על סקסי משה One שנעלמו עקבותיו. "סקסי משה וואן הזה! עשה איזה קטע מסריח.. הוא כבר לא סקסי, בטח שלא משה ולא מתקשרים אליו יותר!!" דנגור לציטרין: "מתי תפסיק להיות גיי?" ציטרין: "לעולם לא" דנגור: "אז אתה אומר כאילו, פוראבר-גיי?" אורה [המדריכה שאיתי בצוות] לתומר סיסו [אחד החניכים] : "מה בעשרים ביוני יש סיכוי שתמשיכו ללמוד? אני קונה כרטי טיסה ובורחת.." סיסו: "לכי.. רק תשאירי ת'מועדון פתוח ות'חדר מחשבים" ולדי זה אחד הטבחים שמבשל קבוע ת'ארוחת ערב לקבוצת מכבי, והוא רוסי-מת עם מבטא וכשהוא מדבר זה מצחיק את כולם. רז [אחד החניכים] : "ולדי מה המצב?!" ולדי: "נו כמה שאלות?!" רז אחרי כמה דקות: "ולדי, נו, מה המצב?" ולדי: "לפני השאלות שלך היה יותר טוב"|מבטא רוסי כבד| אביאור [חניך] בא לקייסי שתלוי על הקיר: "אתה משגע!! במבטך יש לך אף מזעזעעע.." מוריד את התמונה : "נו תזוז קצת!.." אורן [המדריך שאיתי בצוות]: "נו אביאור, תחזיר אותו למקום! מה אתה עושה?" אביאור: "נו מה, רקדתי איתו!"
- דבר שהשגתם השבוע: טל.
- מאכל השבוע: שניצל אצל מוריס, אוכל של אמא.
- משהו שעשה לכם את השבוע: התרמיות בקומונה היו קוברות, הסרט של הפינגווינים שראינו אני, ספיר וקאסי בערב חופשי, חניכים שבידרו,
טל
, עמרי, שראינו סופסוף את שנשונה !!!!111
וההפתעה של מעייני שצצה לה בפאב, ההופעה של עומר היום.
- משהו שהרס את השבוע: הגרעין.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גדוּלה של בן אדם היא כשאף אחד לא מרגיש קטן לידו. [עמרי הגאון] השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי, בעזרת השם.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר ושדברים יתחילו להסתדר.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי, יו נואו !
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן. סתם:
- תמונה (תתפרעו!):