יפית את חופרת.

אם תלך מכאן, קח כבר את הכל..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): what about you\where do you go\המאה העשרים\חולמת ועוד ועוד - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש וערן צור - אם תלך מכאן - אלבום השבוע: אפרת גוש מארחת את ערן צור ויוני בלוך בהופעה בבארבי כפ"ס - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
, בפעם האחרונה...
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):please don’t leave me this way Don’t want to be alone without you - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז.. ביי.." [...] - דבר שהשגתם השבוע: רגעים אחרונים - מאכל השבוע: כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע: באמת ששומם דבר - משהו שהרס את השבוע: המחלה, הבחילות, ההקאות, הסוף.. קיבינימאט!@!#$ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: התחלות חדשות, היר איי קאמ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר בת"א, בתקווה לשכוח קצת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להמשיך הלאה כמה שיותר מהר, ולארגן כרטיס להופעה.. דחוף! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועיקי ודידוש שלי שיעשו לי קצת שמח בלב סתם: - תמונה (תתפרעו!): העמק בזמן נסיעה משעממת

linor417

New member
בוקר טוב

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ג'קי,מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):ממ...nothing else matters - אלבום השבוע:the final cut-pink floyd - האדם שעשה לכם את השבוע:כלמיני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):and nothing else matters/ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין למורות כסף לטיפול פסיכולוגי,אז הן מפילות עלינו את כל סיפור חייהן. נו,הנה עוד סיבה להעלאת משכורת משמעותית!" -זה היה מצחיק כשאמרו את זה[נתעלם מהעובדה שזה היה אחרי לילה בן שעתיים.] - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש ונכשל במתמטיקה. - מאכל השבוע: תותים! - משהו שעשה לכם את השבוע: תותים:X והמחווה ללד זפלין[למרות האכזבה] - משהו שהרס את השבוע:ירדתי בכושר כל כך=\ ומתמטיקה. שחכתי כבר איך להסתכל על תרגיל אלגברה פשוט. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מתמטיקה זה חתיכת דבר מיותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופשבוע.!וטקס העמ"י.[5 קטגוריות זה לא צחוק!] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גשם. ולחזור כבר לרוץ! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מקום אחר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה.......

מגניש ביותררררררר!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה אקוסטי - שיר השבוע (כללי): הבנות נחמה - i love you - אלבום השבוע: הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע: דנדושש - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חחחח "יפית את חופרת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו המון לא זוכר - דבר שהשגתם השבוע: סופש בבית? - מאכל השבוע: חחחחח אורז לכל 7 החודשים - משהו שעשה לכם את השבוע: בית כל כך - משהו שהרס את השבוע: אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בעעעעעעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדשאאאאאא (הגרעין שלי מי שלא הבין) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין לי מושג אבל משהו משמח ביותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נאמנות ותשוקה - אלג'יר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדר

NONE

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי):אבות ובנים/אביתר בנאי - אלבום השבוע: תערובת של שירים במחשב - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): feel like somebody else...feel like none - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: המבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תסמכו יותר מדיי על אנשים שאתה מכירים.... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

בלה בלה בלה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי): אמא, אמא - אייל גולן. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: צינון D: - מאכל השבוע: פירה. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום? - משהו שהרס את השבוע: הכל? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תצאו לנהוג בגשם :| אם נרטבים בדרך לאוטו :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמא אמא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

lifesucks2

New member
=)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: נופרי שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: אחותי לוקחת אותי לברלה=) - מאכל השבוע: תותים עם קצפת - משהו שעשה לכם את השבוע: אופק.. - משהו שהרס את השבוע: שאחותי לא פהה.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאחותי (פעם שלישית) תחזור כבר מחו"ל, היומולדת שלי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגיע החדר החדש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הקטקטים.. בגלל אופק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחותייי.. (פעם רביעיתת..) סתם: - תמונה (תתפרעו!):

The Kinslayer

New member
The best listener that I've ever met

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "עוד מעט" - שיר השבוע (כללי): "Not About Love" - Fiona Apple - אלבום השבוע: דנה עדיני - "Big Girls" - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בסוף כלום לא נשאר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע: "Mommy, daddy - I'm gay".
- מאכל השבוע: נאצ'וס וסלסה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא זז ממש מהר. - משהו שהרס את השבוע: ... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את גל מחר, לפגוש את כולם בסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירוץ מה מהר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Head Over Feet" - אלאניס מוריסט. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גל, יותם, ספיר, עמרי. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

נושא

שיר השבוע לא של היהודים: Feelabout - Follow Me Down - אלבום השבוע:של פילאבאוט - האדם שעשה לכם את השבוע: ליהיא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Maybe i'll find myself - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתה זוכר שחיטטנו באף ושמנו לעומרי בסנדוויץ' עם הפסטרמה?! - דבר שהשגתם השבוע: השגתי?..שומדבר נראה לי. - מאכל השבוע: קובות, קציצות. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני אנשים טובים - משהו שהרס את השבוע: הארי פוטר השביעי זה חרא!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פילאבאוט מוציאים דיסק מלא עוד בערך חודשיים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יקרה שומדבר ליומולדת שלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כ"כ הרבה... תמונה: כיף לראות דברים כאלה מהחלון

little WhiSper

New member
כל הזמן את בין לבין.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): linkin park- shadows of the day. יציאת חירום- קחי לך זמן. אביתר בנאי- חתונה לבנה - אלבום השבוע: גלגלצ. לינקין פארק - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ... חברה, בני דודים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח זה רק זמן ונשכח ואין עניין ואת הסתיו הזה בדמעות גדולות למרוח ותמיד מעונן.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כלמיני צחוקים בחינה...ובבדיקת סמים!
- דבר שהשגתם השבוע: אממ... קצת שקט במשרד
- מאכל השבוע: אוריאו!
ולזניה - משהו שעשה לכם את השבוע: דברים שעושים. (חינה, פיזיאותרפיה.) - משהו שהרס את השבוע: שיעמוםםםם... ועצבים, וזה שזה מטריד אותי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ת ה נ ו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שמירה? פחחח.. NOT! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף... ושאני אצליח להגיד את זה כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא נפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ההממ... סתם: - תמונה (תתפרעו!):

liloosh tt

New member
חוזר אליי../images/Emo4.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות. - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף - עיר מקלט - אלבום השבוע: נהההה..
. - האדם שעשה לכם את השבוע: כמעט כל מי שהיה נוכח בו.
ויאיר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל כך אוהבת אותו, רק שהוא מחפש תירוצים הוא גם אוהב - אותו - אבל את זה הם לא יודעים את זה לא יודעים"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אבל חוזר אלייך.... את המלאך שלי
" כל היציאות על ערבים, המורה שלי לנהיגה קובר.
- דבר שהשגתם השבוע: שיעור נהיגה! אחלה תעודה:) - מאכל השבוע: כל החרא שהבאתי מארה"ב
- משהו שעשה לכם את השבוע: אין ספק שיום שלישי... הBMX היפות שבקרוב יהיו שלי.
- משהו שהרס את השבוע: אין עונה
, חולה,ושהייתי נוכחת לתאונה עם הרוגים בשיעור נהיגה הראשון שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1.אסור להתרחק מאוחנה, זה לא בריא...
2. לא להאמין לכל אחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי הרצליה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהאושר הזה ימשיך -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - עונות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מחר אני אראה
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

טל קארי

New member
אני

- שיר השבוע (של היהודים):השבוע דוקא לא שמעתי אותם הרבה. - שיר השבוע (כללי): אהוד בנאי- מהרי נא - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ביקשתי מחצי עולם כדור לבליעה, ולאחר שהתייאשתי, פלטתי "איזה מרובעים!!" חח וחברה שלי פירשה את זה אחרת, יעני מרובעים=חנונים, והיא טוענת שאני מיושנת! אבל אני בכלל התכוונתי שאין להם כדורים עגולים-אז הם מרובעים! חה חה. :) - דבר שהשגתם השבוע: אופטמיות - מאכל השבוע: סנדוויץ' עם שוקולד..אח אח בצפר :) - משהו שעשה לכם את השבוע: התסריט בקולנוע, הסוד, הרעיון לשידור...הבוחן במתמטיקה והחזרה ללימודים - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו שמחים תמיד :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת לעזריאלי...ובייביסיטר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד נראה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו שיגרום לי לחייך סתם: - תמונה (תתפרעו!): פעם ראשונה שאני לא שמה תמונה..

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Kill me, חולמת. - שיר השבוע (כללי): כל מיני של שילה. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: -- [לי ושני, זה ידוע]. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "give me just one day to say goodbye to my lover"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): #החותמת ביציאה מהמוסד: "מיאו חתולה". - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס לברל'ה, מחשבות. - מאכל השבוע: סלט+מקלוני תירס במקדולנד'ס
- משהו שעשה לכם את השבוע: מחשבות. - משהו שהרס את השבוע: מחשבות אחרות, שהוא נגמר ושזה קרה מהר כל-כך. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפרסס זה הכי!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה של מוש בשבת, ואולי ביקור בביתספר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתווספו עוד משמרות, שיעבור ממש ממש ממש ממש לאט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לךְ-שילה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -- [לי ושני, זה ידוע].
סתם: - תמונה (תתפרעו!): --

ב י ז י

New member
סמי כבר הכל ניסה סמי, יש לו גדול!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): איש קטן- תומר יוסף - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: צרפתי, תומי, דניאל, יוני. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים מה שצריך כדי להיפטר מהרגלים קטנים ומגונים זה סטירה שמעיפה את הראש הצידה ומנערת קצת את האבק מהמוח"- 'דיבה' מאת חנה גולדברג - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קופאית: "איך קוראים לך?" תומר: "תומר, אבל את יכולה לקרוא לי תומי". תומר: "היא כתבה בסוף תומר". אני: "אוף איזה לא זורמת!" כפרות על תומי שמצחיק אותי כל פעם מחדש. - דבר שהשגתם השבוע: לראות כמה אנשים שהתגעגעתי אליהם. - מאכל השבוע: אורז - משהו שעשה לכם את השבוע: הביקור בהרצליה, לראות את צרפתי. - משהו שהרס את השבוע: לא משנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לתומי יש חדר אווירתי שבא ללקק כפות! ודניאל עם שיער ארוך חתיך שבא לבכות! ופקו מזיין ת'שכל שבא למות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי- הזאב והאיילה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא! סתם: - תמונה (תתפרעו!): לא בושה להיזכר בנשף! "פוני על העיןןןןןן"

למעלה