יפתי הוא MC????

Big L Corleone

New member
יפתי הוא MC????

what is a truth a definition for a real MC?? כמה פעמים אנחנו שומעים את המשפט הזה בשירים של ראפרים אמיתיים? וכשאני אומר ראפרים אמיתיים, אני לא אומר את זה מתוך פוזה, אלא באמת ראפרים אמיתיים כמו אקזיביט של פעם, כמו אמינם, כמו ראקים, כמו נאז, ראפרים שיודעים מה דרוש כדי להיות מוערך ברמה כזאת שיחשיבו אותך Real MC (סקילז) להגיד שיפתי הוא ראפר זה בזיון, יפתי הוא יוצר פופ ותו לא, הוא מצליח במה שהוא עושה, אבל MC הוא לא, בשביל להיות MC צריך להכיר את ראקים, את KRS, את Big L, להבין מה גורם להם להיות כאלה מלכים, לא מספיק להקשיב בחצי אוזן ולהתחיל לראפרפ, צריך להקשיב לכל חרוז ולהבין את המילים ואת משחקי המילים, להבין את הגאונות. זה תשובה לMGay שמתעקש להטפל לכל הודעה שאני רושם פה.

יאנגי

New member
כבוד ליפתי על היוזמה ! מלך מלך מלך

עשה בשנתיים מה שאנשים בפורום הזה לא הספיקו בעשור צוחק על כולם הבן אדם והוא מתימר להיות אומן פופ אגב...

Psycho BuZZ

New member
אם אתה רוצה לענות לאמג'י

תיכנס לבלוג טיוי למבוגרים בלבד בשעות הלילה.

day day

New member
הוא הכי לא אמ סי בארץ

יש הבדל בין ראפר לבין גיימבוי קחו את דנידין לדוגמא שר הרבה יותר טוב ממנו והוכיח את זה באלבום שלו יודע לשלב בין הראפ שלו לבין השירה שלו ובואו נודה בזה הוא אחד הראפרים הטובים שיש כאן אבל הוא יודע איפה לשים את המחסום בין פופ לבין היפ הופ יפתי זה פופ ואפילו בקושי פופ הוא עושה נכון אלוהים יודע למה הוא מצליח אולי בגלל כל הכסף שיש לו שמעתי אבא שלו מנכ''ל קוקה קולה ולא חסר כסף בבית אז משם כנראה באה היחצנות שעולה המון הקליפים המושקעים שהוא עושה ובואו נודה בזה איזה אומן שרק התחיל כבר יש לו כסף לממן כאלה קליפים ? עשו לי טובה סאב 10 שנים מוכר בתעשייה ולא עשה קליפ אחד ברמה של יפתי אז הכסף מדבר ולא הכישרון בגלל זה הוא לא אמ סי בחיים לא יהיה אמ סי לא נראה לי שהוא יודע מה זה אמ סי בכלל לא מבין למה מזכירים אותו בכלל בפורום מוזיקה שחורה ---------------

Self Made

New member
אתה באמת חושב שהוא משלם מהכיס שלו על הכל?

אם שכחת, הוא חתום בחברת תקליטים כל העניין הוא שהם משלמים על זה

day day

New member
רואים עד כמה שאתה לא מבין בחברות תקליטים

היום זה לא בדיוק נכון שהם משלמים הכל וזה גם לא כזה קל ופשוט לחתום בחברת תקליטים תשים לב שזה מה ששלושתרבעי מהאומנים פה מנסים לעשות צריך הרבה השקעה מכסף פרטי אחרת אתה לא שווה אם תשים לב יש לו אמא בקיסריה ואבא בהרצליה ולא חושב שזה הרצליה קיפוח אז בבקשה תאמין לי פעם הבאה שאני מדבר על מישהו אני חוקר עליו לפני והד ארצי שהוא כיבכול "חתום" בה לא תורמים כל כך לקידום אומנים לשלם על קליפ לא יקדם אותך כמו שתלך ותפיץ את הבנאדם בחוץ שהוא יופיע בלחץ שמעתי על 5 הופעות שלו בשנה האחרונה אז שלא ידבר שהוא עושה מוזיקה בשביל הקהל אלא בשביל הכסף הקהל נמצא במועדונים - בהופעות - ברחוב מה הוא יודע על זה ? פאק דאט גיי בולשיט

Big L Corleone

New member
ראקים הוא גאון ליריקלי שעולם ההיפ-הופ לא ידע

כמותו מעולם כבר בשנות השמונים הוא הקדים את זמנו בצורת החריזה ובתחכום המילולי שלו ברמה שאף אחד באותם ימים לא עשה, בזכות זה הוא נחשב לאחד האבות המייסדים של ההיפ-הופ, מלא ראפרים אומרים שהוא היווה עבורם השפעה עצומה, והרבה מאוד ראפרים הזכירו אותו בשירים שלהם ונותנים לו כבוד על התרומה שהוא נתן (לדוגמא: טופאק, נאס, רקוואן) אם אתה יודע איך ראקים נשמע, תנסה לשמוע את נאס עכשיו ותראה עד כמה ברור שנאס למד דרכו איך עושים ראפ..

למעלה