יפתי הוא MC????

rockninja

New member
אתה מקשיב יותר מדי לכושים מטומטמים מאמריקה

הם לא בדיוק גאוני הדור החבר'ה האלה, כל ה"דה גיים" ופיפטי וקוראפט... בתור השוואה זה כמו שתקשיב לאיזה ערס מטומטם שיושב ברחוב ומזיין את השכל, ותקח יותר מדי ללב את מה שהוא אומר. "בחורה זה כמו חרא , אתה מבין? לא יעזור, ככה זה" יא אללה ככה זה בחורה עכשיו אני מבין הכל... די ללמוד תורות חיים מאהבלים. MC זה ראפר וזהו

Big L Corleone

New member
אבל ה"כושים המטומטמים" האלה לא יושבים ברחוב

כמו הערס שאתה מתאר.. הם יושבים בבתים כמו שאתה רואה בMTV קריבס, בזכות הכישורים שלהם (אני לא מדבר על אלו שבזכות היופי והקשרים שלהם..) קח דוגמא: באסטה ריימס, אחד הראפרים הגאונים מבחינת סקילז, כששומעים אותו ושומעים הרבה אחרים, אי אפשר להגיד שהוא לא סוג של גאון, כמה אנשים שמעת שזורמים כמוהו? ופה בא לידי ביטוי הסקילז שלו, בגלל זה באסטה הוא killa mc ולא fake mc וגם אותו ערס שיושב ברחוב, יכול להיות שהוא גאון בשש בש נגיד.. זה שהוא ערס שברוב התחומים נחשב מטומטם- לא אומר שהוא לא יכול להיות גאון במשהו. ראקים הוא ערס שלובש גורמטים עבים מאוד, אבל הוא גם גאון ליריקלי, בגלל צורת החריזה שלו, הוא גורם למילים שלא מתחרזות להתחרז, הוא מחבר צמדי מילים בשביל שיתחרזו, הוא חורז בכל חלק של המשפט, הוא שינה תבניות של חריזה שהיו מקובלות בראפ של סוף שנות השמונים ויצר כאלו שלא היו בראפ, קיצר גאון..

comer789

New member
../images/Emo13.gif

הם לא יושבים ב"קריבס" שלהם, בגלל שהם כאלה מוכשרים. אם הכשרון של פיפטי נטו, היה מתורגם לכסף, לא היה לו כסף לבית בנתניה...

rockninja

New member
איזה כישורים ואיזה נעליים

כישורים עלק... כל איזה ג'יי-קוואן, מר פורטר (שם של שכן שצועק שמרעישים בין 2 ל-4), רוסקו פיייי גולדצ'יין, כל מעפן גרוע כזה עם חצי להיט בארה"ב בלבד עושה מזה ימבה כסף. אם היה לנו שוק כמו באמריקה אז גם אצלנו כל חייל נקמה וזולה ממבר היה נהיה מליין. באסטה די מוכשר ואני אישית אוהב אותו, יש לו קטעים מטורפים והוא יכול להפציץ כמו מכונת ירייה. הבעייה לא שהוא לא גאון (הוא אהבל), הבעיה היא שהוא פשוט לא יודע לכתוב שירים. וזה קטע די חשוב כשאתה עושה מוסיקה. הוא יכול להביא יציאות מעולות אחת ל-15 שנה אבל אין פיזמונים נורמליים, אין נושאים לשירים, אין כמעט כלום...

Big L Corleone

New member
יש לי מלא מה להגיד על זה

אבל זה כבר מעייף אותי להוכיח לכם שאין במילים שלכם כלום חוץ מחוסר הבנה

iSrAeLLL

New member
אתה אתה לא מבין 'תה..מושיק עפיה שולט

מושיק עפיה לפי דעתי אחד האמ.סי היותר גדולים שגדלו פה ואל תשכחו לציין את יום הפלאפון מחר בבוקר אז כולם ביחד כפיים איפה אתם!!!

ShadysSoldier

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל כך מחזק

ההגדרה של MC אמיתי לפי אמינם: A true MC, it's what he'll do Just to see if he still has it And if his skills mastered He's able to spill raps long after he's killed that's a Real MC got you feeling me. (No Apologies-The Re-Up) האם יפתי מסוגל ליצור שיר שיזכר הרבה אחריו? איכשהו,לא נדמה לי. וד"א: MC=Master of Ceremonies

rockninja

New member
עלק ceremony, מי ישמע

כאילו הוא מנצח על תיזמורת והוא מוסיקאי מחונן . בסך הכל יש לו ברקע ערוץ אחד של ביט של 4/4 שלש 6 שניות שחוזר על עצמו בלי הפסקה.

Funky Giraffe

New member
יש לך בטן מלאה על ההיפ הופ , הא?

קח בחשבון שזה חלק מזה. אין מה לעשות...

esvee

New member
^_^

כאילו 90% מהרוק הקלאסי לא נכנס להגדרה הזאת.

esvee

New member
האמת, שכן.

תחשוב על ריפים בתור סאמפלים. סמוק אונ דה ווטר זה כמה, 6 שניות בערך לא?

rockninja

New member
אה הא, וכל השיר זה הריף הזה?

מה עם הבתים? מה עם ה-פרה - פיזמון? מה עם הסולו? עם במשך כל השיר הריף הזה היה חוזר בלי הפסקה עד שבסוף היו מנמיכים אותו וזה יענו ה- " outro", אז היה לך קייס.

rockninja

New member
ובמקרה בחרת לדבר על להקה שעשתה המון

מוסיקה ניסיונית, והמון מוסיקה מתקדמת (פרוגרסיבית). שמע למשל את child in time שזה מאסטר פיס לא קטן. אחת הלהקות האיכותיות

Rapid נאור

New member
התקופה שדיפ פרפל נגעו ברוק מתקדם

הייתה מאוד קצרה, כמו התקופה שקווין ניסו לשניה (ובמקרה הוציאו את אחת היצירות הכי מדהימות) דיפ פרפל עשתה רוק כבד.

rockninja

New member
ואיך זה בדיוק סותר את מה שאמרתי?

גם כשדיפ פרפל עשתה רוק כבד (וchild in time שהזכרתי, היה בתקופה הזאת, בדיסק In Rock) היא לא עשתה שירים שמורכבים מ6 שניות שחוזרות על עצמן לאורך כל השיר. הלהקה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שעשתה את זה Crazy Town שסימפלו את הצ'ילי פפרז ב- butterfly.

למעלה