יפתי הוא MC????

or001

New member
הגאונות של ראקים:

"Whoever underestimated, still waited Pumping the radio, finally they played it You wondered how come the album was late I was giving you time to get the last one straight" אני יכול לשמוע את הקטע הזה בלופ כל היום, ענק!

comer789

New member
מה זה נותן לך להגיד את זה?

אף אחד לא השווה את יפתי לאמינם או משהו... כולם יודעים מה יפתי שווה ומה החסרונות שלו. למה כל הקנאה הזאת?..

Big L Corleone

New member
תקרא את השרשור בדף הקודם ותבין..

בלי קשר- המטרה של השרשור היא לא להכנס ביפתי, יפתי עושה פופ, הוא גאה בזה, ואני מעריך אותו על הדרך שהוא עשה ומסמפט אותו בתור בנאדם, הקטע הוא ההגדרה שכמה פה יחסו לו, שהיא לא נכונה, זה כמו שתגיד לי שאורי פינק הוא אומן גראפיטי, הוא צייר קומיקס מדהים ואחלה בנאדם, אבל הוא לא אומן גראפיטי..

EmGee

New member
איזה כבוד

הקשדת לי שרשור, מאז שהתגייסתי אני לא זוכר שהקדישו לי אחד כזה... בכל אופן, העולם שלי לא סובב אותך ואני לא מחפש איך להכנס בך בקטנות, אבל אני הולך לטפל בהפרעות הרגעיות שלך שגובלות בפרנויות. בשביל זה יש אנשי מקצוע. MC זה שם מגניב לראפר, זה לא תואר שראפר איכותי מקבל עם הזמן אחרי שהוא הוכיח משהו, זה שם נרדף פחות או יותר. פופ=מוזיקה פופולרית. לרוב היא מתבטאת בדאנס אבל לא רק. העובדה שמוזיקה מסוימת היא פופ לא סותרת את העובדה שהיא ראפ. יפתי הוא יוצר מוזיקה שברובה היא ראפר, מכאן אפשר להשליך שהוא ראפר והוא MC. אני לא הולך להתווכח איתך על כמה שאני מבין במוזיקה או בהיפהופ, מסיבה פשוטה-אני לא נוטה לספור דמויות וירטואליות שמרימות את האף. ואם לא עניתי לך בשרשור הקודם, זה כי חשבתי שאתה לא שווב תגובה, לא בגלל שאתה טועה, בגלל שאתה לא יודע לדבר בצורה נאותה. אני בטוח שגם תתן לי תגובה מפוצצת עם הרבה מילים שלא מופיעות במילון של הפסיכומטרי, אז אל תפתח שרשור חדש כל פעם שבוחרים להתעלם ממך.

Big L Corleone

New member
כנראה שאתה מספיק מעצבן בשביל לקבל שרשור

אני שמח שגרמתי לך אושר, אולי זה יוריד טיפה את כמות ההודעות המרירות שאתה משגר לפורום בכל פעם שקוראים לך למילואים.. MC זה מייקרופון קונטרולר שאומרים על מישהו שהוא mc בלי להוסיף את המילה wack לפני זה- כנראה שנותנים לו כבוד, אם מוסיפים את המילה real לפני זה- זה מוסיף לכבוד זה כמו שבכוכב נולד אומרים על מישהו שהוא "זמר", זה אומר שמכבדים את השירה שלו, אתה מבין? אז להגיד על יפתי שהוא MC זאת טעות.. כי הוא לא MC.. הוא יוצר פופ, זאת ההגדרה הכי מדוייקת שאפשר לתת לו..

יאנגי

New member
ההדבל בין יפתי לכל אחד במוזכר\משתתף בשרשור

הוא שיפתי בן אדם בעל יוזמה וחזון ברמה מטורפת שהפך אותו לס-ל-ב בתוך שנתיים !שום כסף לא עושה את זה ואם מישהו יגיד "יגיד מה הוא לא סלב !" אז שיחכה חודש ויראה על מה אני מדבר הבן אדם כיום א)הכותב הכי מבוקש מהזאנר ב)הוא אחד הטלנטים הכי מדוברים בארץ כל זה מהאלבום הראשון ומה שאני מדבר זה על סמך דברים שאני יודע ושוב הוא אומן פופ לא ראפר אגב אני יודע על מה אני מדבר אחרי הכל אם מישהו לא יודע כיום אני בין השאר a&r ואחראי על החתמה והפקת אומנים חדשים בסברס דבר שני אני המפיק בפועה של תאקט ושי 360

יאנגי

New member
והדבר הכי מצחיק כאן שיפתי התחיל מהפורום כמוכם

פשוט הוא לא הוציא את האנרגיה שלו לשנוא ויענו "להבין" אז הוא עשה עם עצמו משהו הכי הרבה שיצא מהאנשים שעסוקים בלשנוא כאן זה להיות מבקר מוזיקה שמרוויח 500 שקל בחודש זאת נקודה למחשבה ואני לא מכליל יש כאן מלא חברים מוכשרים שיגיעו למעלה מהר מאוד אני מדבר על אנשים מסויימים מאוד

volatile

New member
איתמר אחי

אין לי שום דבר נגד יפתי כבן אדם, ואני גם נמנעתי מלהגיב בהודעות האלו כי אני לא מסכים עם הבחור שפתח את השרשור. אבל גיב מי אה ברייק. יפתי הוא כלי ריק מתוכן כאמן. אם הוא הכותב המבוקש ביותר בשוק אז מצבנו קשה, כי קראתי את הבלוגים שלו ושמעתי את השירים שלי ואפילו תור בפילפילון לא הייתי נותן לו. הבן אדם הוא היצור הכי חסר כריזמה שפגשתי (ופגשתי אותו רק דרך המוזיקה שלו חשוב לציין) הוא בהחלט חסר סקילז של "סלב" והוא יותר כמו ההוא שקיבל כמעט 15 דקות של תהילה ואפילו את זה הוא לא ממש קיבל. האלבום שלו לא עשה שום באז תקשורתי. לא עניין אף אחד. בפופ הישראלי לא חסרים דברים טובים השנה. יפתי לא רק שהוא לא אחד מהם הוא גם לא מעניין בשיט. אני לא מעוניין סתם לבקר אנשים, אני אומר את האמת שלי איך שהיא בלי סינון ושיקולים פוליטים ואם אני יכול להגיד את זה ישירות לחברים טובים שלי אני יכול להגיד את זה גם ישירות ליפתי. זה לא נובע משום מרמור חוץ מהמרמור על זה שמוזיקה משעממת כזאת בכלל מגיעה לרדיו פה שם ודברים טובים לא. יפתי הקליט אלבום, זה יקר, אני יודע, אבל זה בטח לא עושה אותו אוטומטית זכאי למעבר חופשי. פלג.

יאנגי

New member
אני אמרתי את שלי

ושאמרתי סלב אתה תראה השנה שהוא עדיין לא נהנה בכלל מהדברים שאמרתי עוד חודש וחצי חודשיים שיצעו 3 אלבומים עם שירים שהוא כתב והוא ינחה 2 תאכניות בטלויזיה אתה תבין על מה דיברתי עד אז אני רק אמרתי שיפתי אומן פופ שעשה את שלו שזה הרבה יותר מכל אחד בשרשור הזה וחוץ מזה החרא שהוא עושה נחשב למוזיקה היפה והמוזיקה שאתה כאן אוהב והאמת שגם אני אוהב נחשב חרא שאף אחד לא שומע חוץ מ100 אנשים שעושים רעש של 1000 וגם זה בהגזמה קיצר זה לא כזה מעניין

comer789

New member
יש כמוהו בערימות...

ינחה תוכניות בטלוויזה? כנראה שלא. תכלס אין בו כלום. כלום ושום דבר. הוא אמן פופ שעשה בעיקר שיר עם פזמון מוצלח וקליט לבנות וזהו. עד שהלילה יעבור, יפתי יהיה שייך להיסטוריה, כי הוא עוד תוצר של המוזיקה הממוסחרת הגלגצית ששופעת כאן בביצה. אני לא חושב שצריך לבקר אותו ולהיכנס בו,כי הוא בסופו של דבר לא מזיק לאף אחד, ואני לא מבין למה מישהו מנסה להרוויח מזה שיוריד מהתנופה של יפתי, אבל הכל מריח מאינטרסים. למרות זאת, אנשים יוצאים להגנתו בצורה לא ראויה ולא פרופורציונלית, כי הוא בסופו של דבר אמן סתמי באמת. אני מקווה שהדיון עליו ייפסק...

יאנגי

New member
אין לי אינטרס אני רק מצגיג עובדות

ליפתי יש תור מאוד רציני בוואלה ליפתי יש 2 שירים שמושמעים בטירוף יפתי כרגע כתב 3 אלבומים של אומנים רציניים יפתי הולך להנחות כמה תכניות טלויזיה מה שהופך אותו להרבה יותא מוצלח מכולם כאן כולל אותי ולא משנה בתור מה הוא מוגדר אח שלו

KatKat89

New member
קצת סדר ילדים...

רציתי לעזור לכם לעשות קצת סדר בדברים כי נראה לי שהתבלבלתם לגמרי. אני katkat89 חושבת שיפתי הוא אומן מדהים אז תרגיעו עם כל השנאה\קנאה שלכם. וכן אני מהפורום של יפתי (לא ראיתי שלכם יש פורום רשמי שמישהו מתעניין לדבר בו עליכם) וכן אני בחורה (מה שמרביתכם בטח לא ראיתם בחיים שלכם) וכן אני מעריצה של יפתי כמו רבות אחרות בזכות השירים המדהימים שלו והכתיבה המעולה גם בוואלה. וכן אני בת 18 חוקית וכשרה למהדרין אפשר להתווכח על mc או שממסי או פפסי או קולה (מישהו מצחיק למעלה אמר שאבא של יפתי הבעלים של קולה?!?!?!?) אבל יפתי הוא אחד האומנים המצליחים בארץ היום. לא אחד הראפרים המצליחים אלא אחד האומנים המצליחים בארץ בכלל עם מועמדות לשיר השנה ופריצת השנה בכל תחנות רדיו וטלוויזיה אפשרית. וחסר כריזמה? יפתי עבר כל אודישן בארץ תוך שניה מתוך מאות שמנסים בגלל שהוא נוטף כריזמה מכל אצבע ואני יודעת כי גם דיברתי איתו אישית יותר מפעם אחת והוקסמתי לחלוטין. גם בחרו אותו להנחות בערוץ הילדים שזה תפקיד שמלא היו הורגים בשבילו ולפני שאתם מזלזלים בערוץ הילדים אז גם נימי, אחד הראפרים הגדולים שהיו בארץ בא משם. ובעניין באז תקשורתי שאמרתם שלא קיים אתם מוזמנים להיכנס לאתר של יפתי בפינת הכתבות הנבחרות שהעלו שם ולהחליט בעצמכם www.ifty.co.il (למרות שיש בעיה באתר במולטימדיה כרגע...) בתור אחת שאוהבת את יפתי אני קוראת פה כבר תקופה ארוכה מאוד וקולטת את כל הבאסה שלכם כלפי כל מי שמצליח אז אני נורא מצטערת לאכזב אתכם ואולי יהיה לכם קשה להאמין אבל אני בחורה אמיתית ולא ניק חלופי כמו של חלק מהפחדנים פה. מצטערת על החפירה, בואו לבקר בפורום יפתי :)

glass vegas

New member
אחד השירשורים המיותרים..

ומי שפתח אותו רק עושה יחצנות ליפתי ולא גורם לאנשים עוד יותר לשנוא אותו.

KatKat89

New member
למה שיגרום לאנשים לשנוא אותו?

זאת לא הייתה הכוונה של זה שפתח את השירשור לפי דעתי.

aleds1

New member
איתמר אמר הכל

תגידו מה שתרצו כן הבן אדם עשה דברים שלא הרבה הצליחו וואלה לא חולה על המוזיקה שלו לא יקנה תאלבום שלו אבל נהנתי לשמוע תשיר ב24 וכולם יזיינו ת'שכל על כמה שהוא חרא וזה אבל הינה הוא עשה את מה שהרבה מנסים אולי במקום לזייין תשכל תעבדו קשה תחסכו כסף (כי בלי זה אי אפשר) תילמדו תשתפשפו ותעשו משהו עם עצמכם במקום לחפש כמה אחרים גרועים. פיס.

למעלה