יצא 68-69! D:

JeeChan

New member
אין מילים :| פרק גאוני *_* ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את זה :| הקרבות D= הקטע של הבובות D: הגאוניות של העלילה בפרק הזה (אני לא קורא את המנגה), גורמת לי לחשוב שזה לא פילר, למרות שאני יודע שזה כן D: ההבאה של רעים שהם גם בעלי יכולות כמו קווניצ'ים, רק בסגנון של ערפדים זה יפה D= גם השילוב של החזרת רוקיה לסדרה באמצע הקרב בין איצ'יגו למפלצת האיש היה ממש מגניב 3: הקטעים בסוף של יורוסוי היו נחמדים 3: וגם אוטיקה והיטסוגאיה D= *מחכה לפרק הבא* למרות שהוא נראה גם פילר :S ^_^

marinaaa

New member
איזה פרק נחמדXD ../images/Emo110.gif

וואע וואע איזה קורע זה בסוף, עם היטסוגיה והממתקיםXD חה חה חהXD רוקיה חזרה!!!!!!!! ילדת ה-33 ק"ג חזרה!!!!!!!!

Envious

New member
XD בדיוק אתמול ראיתי את 67 !

ווהו אנבי לא בפיגור..זאת אומרת מנטלית כן ! אבל בפרקים לא D: וואי הקטע עם יורוסוי היה מצחיק, "בואי סוי" "כן יורואיצ'י" XD וכמובן שהרנג'יאיצ'יגו עם התקיפה המינית XD

Sakai Shana

New member
OMG פרק מדהיםםםםםםםםם!../images/Emo58.gif

חשבתי שזה יהיה משעמם~ החלק השני של הפרק היה יותר טוב*.* אורהארה סקסי וזבל >< איזה פרק מצחיק XDDDDDDD הבאונד ההיא או וואטאבר כזאת מכוערת D: איך שאורהארה ויורואיצ'י ישבו ככה ושלבו ידיים זה נראה כזה מצחיקXDDDDD ויורואיצ'י חשפה בפני סוי את גופה השקסי עד מריחת לקורודפאקצי על הציפורניים. *.*~~~~ הדרך הכי קלה שאיצ'י יחסל את הגיאטו ההוא או איך שלא קוראים לא זה פשוט לירוק עליו/לשפוך עליו דלי מים/כמות מים יותר גדולה! הכי פשוט! 3: אוניצ'אן אומר שהמים יהפכו לאדים. >> אז אפשר לזרוק עליו קוביות של קרח לע? י.י;;;; כשרוקיה הגיע בסוף אני דפקתי כזאת צרחה של OMG!!!1111 הכלבה שלי קפצה וברחה מהחדר, אמא שלי רצה לכאן ושאלה אם אני בסדר ונבהלה. ז"א.... OMGת RUKIA IS BACKKKKKK!!!!111111
3333>*______*
אני כה מאושרת כרגע.;; *בוכה ומייללת* איזה פרק מושי מושלם!1111;O; ובסוף...בשיניגאמי קאפ גולדנ.... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אחרי שנרגעתי קצת מרוקי כביכול, בא הקטע עם יורואיצ'י וסויXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני התחלתי להתפוצץ מצחוק ללא שליטה והכלבה שלי שוב הלכה לה מהחדר כי הבהלתי אותה. די זה טוב.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואו, האם יש מתחרה להינאמורי? O: ^_____^ אני לא חושבת שזה פילר ממש הפרק הזה >> הו, סופסוף הבנו מי מה אלו הדברים המטרידים בשירסיום. ^____^ ויש לי תיאוריה O: לפי דעתי נובה הוא בת, והיא אחותה התאומה של יורואיצ'י. O: אין לי כוח להסביר למה, יש לי מלאמלא טענות =.= נובה.
וזהו נראה ליXD OMG. רוקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.*_____* [תראו, היא גורמת לי למשוך אותיות >:] צריכה ללכת. וזהו. ג'ה.XD

Hinamori

New member
אין מתחרה להינאמורי $%&^)(%^+&34ק=7

הוא אבא שלו 5ןם3490אןד0ןא3-קן34=9רדון-א2'ון4523-94=296=9סןםןיל4-יןם0ב אם מישהו משפפ אותם הוא יקבל מכותתתתתתת. ><

Ayelet chan

New member
תודה;;

על כך שהתקשרת והתרעת על כך ^-^ אוהבתותך. כבר חשבתי ששכחת מחברתך הטובה שמיכרה אותך לאנימה. >: נתתי לך אנימה כל כך תמימה. והיום את הולכת לי לשונן. >': איך שהם גדלים. *מורידה את הפרקים*

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif איך זה משתלב עם המנגה?

במנגה הרי רנג'י ורוקיה באים עם כל השאר, וכאן? אחד אחד :| אני מבולבל.

למעלה