יצא 68-69! D:

Goggle Girl

New member
סביר ביותר../images/Emo58.gif

אכן החצי השני הרבה יותר טוב מאשר הראשון. איכס. קיטש באמצע. באמת ניראה שאוראהארה זומם יותר מכל הקטע של הקידה המלאכותית שלו בפני איצ'יגו כשהוא ביקש שהוא ישתמש שוב בבאנקאי, ואחר כך כשיורואיצ'י חושדת בו שהוא ידע שהם יבואו. חחחחחחחחח ריןרין\איצ'יגו. זהו. הזוג המושלם. הם כבר מתנהגים כמו זוג נשוי, לחילופין כמו איצ'יגו ורוקיה בתחילת דרכם עם ההתעצבנויות בדרך אך הדאגה מאחורי הקריזה. וכמובן. רוקיה@!!!!!!$%RTE@ BRGFC לפחות עכשיו הכל ברור למה יש צ'אפי בשיר סיום. כל שיניגאמי, אם לשפוט לפי איצ'י ולפי חוסר ההצלחה של רנג'י בלצאת מהגוף שלו, יצטרך נשמה חלופית. של רוקיה תשכון בתוך בובת צ'אפי חמודה ומושימושלמת ולכן הרמיזה על בואה התחילה כבר מתחילת שיר הסיום הזה! (אם לא מאז שהיא נשארה מאחור כי הרי היא הדמות הראשית מלבד איצ'יגו)

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifוגם

כשאיצ'יגו העביר כל מיני בובות אצלו בחדר מתוך המגירה היה אפשר לראות את הראש של צ'אפי ביד שלו... על בטוח רוקיה תשתמש בזה ^^

keep smiling

New member
אעע.אעע..../images/Emo58.gif../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

קודמכל, הגעתי למסקנה ששירי הרקע של בליץ' מגה מטרידים. כאילו, יש שם את המוזיקה ההירואית הזאת שנשמעת כאילו שרות אותה כושיות עם שפתיים ענקיות ומתאימות לזינה הנסיכה הלוחמת. 0ם;; שניתכל, בהתחלה בהתחלה, כשרנג'י ואיצ'יגו רבים, איצ'יגו נראה יותר כמו דג פיראנה מאשר איצ'יגו. זה מטריד. ובנוסף..ונורא משעשע כל הקטע הזה עם הגוף של איצ'יגו. זה היה נראה כאילו הוא תוקע בעצמו אגרוף ויוצא ממנו פיצול אישיות. XDD והיצור הירוק שהופיע גם במנגה מטריד אותי מינית. קרפדה..? >: ואין לי כוח יותר לדבר שטויות. אבל..אבל.. בסוף הפרק, כשרוקיה הגיעה, התחלתי לצייץ ולצחקק באושר ואחותי הקטנה נבהלה. ._.; היה מעולה. 33>

Sakai Shana

New member
Number One, המוסיקה עם הכושיותXD

זאת די מוסיקת "יוהו, אנחנו מנצחים!!". [: מהפילר השני לאחר החזרה מסול סוסייטי הציור ממש נעשה מכוער וירד ברמה. היום השתפר מעט. ^-^

keep smiling

New member
נו, ברור..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נותנים לכל האנימטורים הדפוקים לצייר את הפילרים הדפוקים כדי שכשיגמרו הפילרים הציור יהיה 100מם והאנימציה נורמלית! ^_^ [השיר הזה מפחיד אותי. קחי אותו ממני! >:]

Sakai Shana

New member
פויה לנאמבר וואן. פויה. ]:

השמר לך רחוק מקיפעתי או שאשסה בך את דלית יחזקאל הפאגצה מהכיתה שלי! ]:

keep smiling

New member
Mine. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

חעחע.

AyameSan

New member
דווקא פרק ממש חמוד^^

אבל קצת הזוי עם כל הבובות, מפחיד^^

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif אמג! פרק סגידה!!1

אמג נסגד. הלוואי עליי כל הפילרים יהיו ככה. 3>! חבל נורא שסוי עזבה. T_T ואפילו לא ניזבלדה מהיורואיצ'י הערומה. אבל אמג!!1 הכל בפרק הזה היה T_T! הבובות!!1 3>! אוראהארה הממזר!!1 היטסוגאיה בקושי מגיע למדף ספרים!!1 XD הבאונדים הסופרמגניבים!!!1 ואמג הסוףףףףףף!!11 רוקיהההההההההההה!!!!!!!!!11111111111111111111 אני צווחתי כמו פאנגירל מטורפת @__@ רוקיה-צ'אן, איי שיטרו!!1 וגם. מהיום אני תומכת צ'אדו\נובה. זה חמוד מדי! ~_~ בכלל, נובה תעשה לי ילדים. וגם ריןרין. אבל קלוד לא צריך. <.< אפילו שגם לו יש חן מסוים. XD רוקיה מקריינת בפריוויו של הפרק הבא היה פשוט נסגד. זה קרע אותי. XDDD אמג. השיניגמי'ס קאפ. השיניגמי'ס קאפ!!!!!!!!!!111111 |מתפגרת| זה היה כל כך... עעעעעעעע!!!1 T__T סויצ'אן תעשי לי בן, מסכנה שבורת לב שכמוה. אני כל כך צופה בזה בלופים!!1 וזאת רק אני או שגם קון השתתף בצערה של סוי? XD והשיניגמי'ס קאפ השני. איגאד. זה היה. גאדגאדגאד. XDDDDDDDגגגגג אוקיטאקה כזה סוטה, מה הוא לוחש לו שמה ששניהם שירוצ'אן. XD השיניגמי'ס קאפ עוד יהפוך אותי לשיפרית היטסוטאקה אם אני לא אזהר. אמאל'ה. @_@

Ayelet chan

New member
סלחו לי,

אני כתבתי את זה בזמן שראיתי את הפרק. XD כן, עצרתי כל שנייה D: השיפ שאני רוצה! D: תראו! הוא נכנס לשער רק ברגע שאוריהימה עפה לשם!! DDD: ואחריו רנג'י שלי, כי הוא הומו. >: שמתם לב שתמיד לגיבורים יש הילות כחולות? ם: רין רין, תמותי!! אני שונאת את הצחוק שלה. >: מסכן קון צ'אן. >: כולם מתעלמים ממנו >: הוא רוצה את הכובע כדי להרגיש בישי מושך, הא? :) LOL, גיבוש! XD קאוואייי!!!!!!!!! XDD רינרינקשוחהואפלה
*צורחת לאיצ'י "מיזו"* שישתמש במים דאמט! רוקיהההה!!#@!$!@ *צווחת* ניוה בישי XD איזה פילרים חביבים ^-^ XDDDDDDDDDDDDDDD איך אני אוהבת את הסוף XDDD LOLLLLL וזהו, היה פרק נחמט ביותר. ^^

AceMagician

New member
פרק מעולה!!../images/Emo58.gif

אני שמח שהעלילה לא נהרסה בגוס-צ'ייס כמו אצל נארוטו. ואם אכן מדובר בפילרים - הם מעולים!! איכשהו ידעתי שלשלושה האלה יש חשיבות, כי לכל המשחקים האלה באמת לא הייתה מטרה ולא תכלית. מעניין כל העניין עם הבאונדים האלה. פותח כל מיני אפשרויות אחרות וחדשות. ולכו תדעו - אולי לבאונד הזכרי קוראים דראקולה
בשורה התחתונה: ספיישל שני פרקים מעולה!!

למעלה