יצא 68-69! D:

Envious

New member
וואי זה היה ממש טוב !!!

XDD עם טושירו ושירו אהאה.. אפילו שאף פעם לא הבנתי את הקטע של היום הלבן הזה, חבל שאין לנו גם =[ וגם סויפונג עם הוולטיין XDD

../images/Emo15.gif קובץ פגום! פעם שניה! *זעקה*

אלוהים!!!!!!!!!!!! פעם שנייה!!!! אני רוצה רוקיה! *בוכה* מישהו מוכן לתרום לניצ'ע הנזקקת= ולשלוח לה במסנ?

Fay Wood

New member
אעאעעעע~ *___* ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

רוקיההההההההה!!!!!!1111111111111 *______________________* אמגגגג *__________________* התגעגעתייייי T_____T האאא איזו כניסהה~~ *___________* רוקיהההה~~ ^____________________^ יורוסוייי~~~ XDDDD *אפרת הולכת להרגע בפינה חשוכה*

סבלתי את הפרק בשקט. ^_^; ../images/Emo58.gif

גרר, יורואיצ'י. וכמו שחכמינו אמרו - יורוסוי!!11

The Snow fox

New member
נצל"ש../images/Emo58.gifל52-53../images/Emo63.gif

ראיתי עכשיו את הספיישל של 52-53. אררר, זה היה כזה טוב.
הקרב בין ביאקויה לראנג'י היה פשוט מעולה, ואיך שהקבילו את זה לאימונים של איצ'יגו. ממש מעולה. גין הוא מרשע מטורף ואני שונא אותו, למה הוא עשה את זה לרוקיה?!
זה היה פרק ממש עצוב, ובאמת מעולה; ניהנתי מכל רגע. אה, ואלוהים, איזו מקוריות בכל הבאנקאים האלה!11 באמת, כל חרב יותר גאונית מהשנייה. כל-הכבוד. ולסיום- השיר פתיחה החדש טוב-מאוד, והקליפ ממש מצויין (ומספיילר. מאוד). והשיר סיום דיי גרוע, אם כי עדיף על הפי פיפל המחריד. נ.ב תתארו לכם שהפי-פיפל היה השיר פתיחה בפרק 34? רואים את הגופה המרוטשת של אייזן, רואים את הינאמורי צווחת בכאב, To Be Continued, ואז- HAPPY~PEOPLE! יאי! וואו, סליחה על המגילה.

Hinamori

New member
רק אני שנאתי את 54 ? >_>

אזעקת גרי-סטו ! אזעקת גרי-סטו ! בגלל זה אני לא אוהבת את איצ'יגו כ"כ @@;;; שיחליט אם הוא גריסטו או לא =_=;

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifOMG *_*

זה היה פרק כל כך טוב *_* רוקיה.איצ'י.בובעצבנית.בובהיקורה.קוןחרמן *_______________________* *מתחרפן* אין מילים *_* אין מילים!!*_*

הא הא../images/Emo58.gif

אז אורהארה באמת היה קשור לריןרין, קלאדו, ונובה... ורוקיה חזרה! (מה, היא הייתה חסרהP:)

למעלה