יצירות ובגדי ים ב-
אנשים

lacrimosa girl

New member
ענבר עברה דירה.

ואני יודעת שהיא גם לא רוצה לכתוב בפורום. והיא אמרה לי שגם אלונה אמרה לה שלא נעים לה בפורום ;;

dralan

New member
היא הסבירה לך למה בדיוק?

כאילו זה באמת בגלל המריבות וזה?

danduuu

New member
לאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף נו לא רוצה

ש נ י1

New member
אבל אבל...

זה הפורום הכי טוב בטפוז! הייתה פה רק מריבה אחת... תשכנעי אותם לחזור

בואנה המריבה שהייתה פה הייתה מסריחה,

יודעים מה? ממש התבאסתי והתאכזבתי מכולכם לראות את זה, יומיים לא הייתי בפורום וזה מה שקורה? ביאסתם.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif

אבל זאת עדיין לא סיבה לוותר!! >< אז יש מריבות פה ושם, ויהיו עוד, אבל אל תעלמו בגלל זה ;;

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif

המריבה באמת הייתה רעה. לא קראתי את רובה (כי גם אני לא הייתי ביומיים האלה ולא היה לי כוח לקרוא הכל) אבל ממש חבל שבגלל זה אנשים יעזבו את הפורום. גם חבל שיש מריבות כאלה. אבל זה בד"כ לא ככה. אנחנו יותר טובים מזה:)

ש נ י1

New member
אבל זו רק מריבה אחת!

יש פורומים שכל שרשור שני בהם הופך למריבה. אז היו פה כמה מריבות קטנות, מה רציתם? שלא יהיו בכלל? זה לא ממש הגיוני. חוץ מהריבים פה ושם, הכל פה מצויין

The Cat Woman

New member
ענבר מתה

הלכתי קצת מהבית ואין לי אינטרנט ואני גם עובדת מלאאאא (ושותה הרבה טוחר ואוכלת הרבה אוכל אדיררר!!!) חוצמזה, סתם לא בא לי לכתוב פה יותר.

Itay Simons

New member
../images/Emo4.gif כבר אמרתי לך את דעתי בנושא.

ואני יודע שאי אפשר להכריח אותך להישאר, אבל רק תדעי שאת תמיד רצויה פה ... ושאני אתגעגע המון המון, ואני מקווה לשמור על קשר!

blacknwhite

New member
אוי, ממש חבל לי../images/Emo10.gif

לא יצא לנו לדבר הרבה, אבל זה בטח בעיקר בגלל שאני מסוג האנשים שיש להם בעיה ליצור קשר עם אנשים אחרים... במיוחד במסנג'ר
במילים אחרות, אני נעל, וחבל לי שלא יצא לי לדבר איתך יותר. אני אשמח אם תחזרי!
*אהמאהמ* אני אתגעגע

dralan

New member
גם לי ממש חבל :(

וממש תחסרי פה... מקווה שבכל זאת ייצא לנו לדבר מדי פעם P:

למעלה