איזו מריבה? :O
L lacrimosa girl New member 6/6/07 #29 ענבר עברה דירה. ואני יודעת שהיא גם לא רוצה לכתוב בפורום. והיא אמרה לי שגם אלונה אמרה לה שלא נעים לה בפורום ;;
ענבר עברה דירה. ואני יודעת שהיא גם לא רוצה לכתוב בפורום. והיא אמרה לי שגם אלונה אמרה לה שלא נעים לה בפורום ;;
D danduuu New member 6/6/07 #37 לאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוף נו לא רוצה
לאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוף נו לא רוצה
ש ש נ י1 New member 6/6/07 #52 אבל אבל... זה הפורום הכי טוב בטפוז! הייתה פה רק מריבה אחת... תשכנעי אותם לחזור
T The legendary DuDe New member 6/6/07 #53 בואנה המריבה שהייתה פה הייתה מסריחה, יודעים מה? ממש התבאסתי והתאכזבתי מכולכם לראות את זה, יומיים לא הייתי בפורום וזה מה שקורה? ביאסתם.
בואנה המריבה שהייתה פה הייתה מסריחה, יודעים מה? ממש התבאסתי והתאכזבתי מכולכם לראות את זה, יומיים לא הייתי בפורום וזה מה שקורה? ביאסתם.
L lacrimosa girl New member 6/6/07 #58 ../images/Emo45.gif אבל זאת עדיין לא סיבה לוותר!! >< אז יש מריבות פה ושם, ויהיו עוד, אבל אל תעלמו בגלל זה ;;
../images/Emo45.gif אבל זאת עדיין לא סיבה לוותר!! >< אז יש מריבות פה ושם, ויהיו עוד, אבל אל תעלמו בגלל זה ;;
B blacknwhite New member 7/6/07 #59 ../images/Emo45.gif המריבה באמת הייתה רעה. לא קראתי את רובה (כי גם אני לא הייתי ביומיים האלה ולא היה לי כוח לקרוא הכל) אבל ממש חבל שבגלל זה אנשים יעזבו את הפורום. גם חבל שיש מריבות כאלה. אבל זה בד"כ לא ככה. אנחנו יותר טובים מזה
../images/Emo45.gif המריבה באמת הייתה רעה. לא קראתי את רובה (כי גם אני לא הייתי ביומיים האלה ולא היה לי כוח לקרוא הכל) אבל ממש חבל שבגלל זה אנשים יעזבו את הפורום. גם חבל שיש מריבות כאלה. אבל זה בד"כ לא ככה. אנחנו יותר טובים מזה
ש ש נ י1 New member 7/6/07 #62 אבל זו רק מריבה אחת! יש פורומים שכל שרשור שני בהם הופך למריבה. אז היו פה כמה מריבות קטנות, מה רציתם? שלא יהיו בכלל? זה לא ממש הגיוני. חוץ מהריבים פה ושם, הכל פה מצויין
אבל זו רק מריבה אחת! יש פורומים שכל שרשור שני בהם הופך למריבה. אז היו פה כמה מריבות קטנות, מה רציתם? שלא יהיו בכלל? זה לא ממש הגיוני. חוץ מהריבים פה ושם, הכל פה מצויין
T The Cat Woman New member 7/6/07 #86 ענבר מתה הלכתי קצת מהבית ואין לי אינטרנט ואני גם עובדת מלאאאא (ושותה הרבה טוחר ואוכלת הרבה אוכל אדיררר!!!) חוצמזה, סתם לא בא לי לכתוב פה יותר.
ענבר מתה הלכתי קצת מהבית ואין לי אינטרנט ואני גם עובדת מלאאאא (ושותה הרבה טוחר ואוכלת הרבה אוכל אדיררר!!!) חוצמזה, סתם לא בא לי לכתוב פה יותר.
I Itay Simons New member 7/6/07 #88 ../images/Emo4.gif כבר אמרתי לך את דעתי בנושא. ואני יודע שאי אפשר להכריח אותך להישאר, אבל רק תדעי שאת תמיד רצויה פה ... ושאני אתגעגע המון המון, ואני מקווה לשמור על קשר!
../images/Emo4.gif כבר אמרתי לך את דעתי בנושא. ואני יודע שאי אפשר להכריח אותך להישאר, אבל רק תדעי שאת תמיד רצויה פה ... ושאני אתגעגע המון המון, ואני מקווה לשמור על קשר!
B blacknwhite New member 7/6/07 #89 אוי, ממש חבל לי../images/Emo10.gif לא יצא לנו לדבר הרבה, אבל זה בטח בעיקר בגלל שאני מסוג האנשים שיש להם בעיה ליצור קשר עם אנשים אחרים... במיוחד במסנג'ר במילים אחרות, אני נעל, וחבל לי שלא יצא לי לדבר איתך יותר. אני אשמח אם תחזרי! *אהמאהמ* אני אתגעגע
אוי, ממש חבל לי../images/Emo10.gif לא יצא לנו לדבר הרבה, אבל זה בטח בעיקר בגלל שאני מסוג האנשים שיש להם בעיה ליצור קשר עם אנשים אחרים... במיוחד במסנג'ר במילים אחרות, אני נעל, וחבל לי שלא יצא לי לדבר איתך יותר. אני אשמח אם תחזרי! *אהמאהמ* אני אתגעגע
D dralan New member 7/6/07 #90 גם לי ממש חבל וממש תחסרי פה... מקווה שבכל זאת ייצא לנו לדבר מדי פעם P:
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/6/07 #95 נו תחזרי בובה../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif כולנו מתגעגעים אלייך המון