יצירות ובגדי ים ב-
אנשים

The Dew

New member
למה לא -

בלי סוף סיבות..
כינוסים כל יום חמישי, חפירות על דת (הם דיי פאנטים בנוגע לדת, מכריחים אותך להתפלל בבוקר וכאלה..), מנהלת חדשה שתגיע שנה הבאה ושמעתי שהיא תהיה נאצית כמו אנ'לא יודעת מה, מורים חופרים שנכנסים לך לוריד (במקרה שלי, לפחות. כל שני וחמישי היועצת מוציאה אותי לשיחה על "מצבי הנפשי" כי אני לובשת רק שחור
בהתחלה זה היה מבדר, אחרי כמה זמן זה התחיל לעצבן.. למשל, פעם באתי עם סופג זיעה כזה לביצפר על יד שמאל והמחנכת שלי הכריחה [!] אותי להוריד אותו ולהראות לה שאני לא חותכת ורידים [WTF?!], המחנכת שלי סיפרה לאמא שלי על העגיל שלי בלשון [היא כזאת זונה!], המחנכת שלי חושבת שאני מטורללת כי אני שומעת מטאל, שמים עלי אלף ואחת עיניים כי מסתכלים עליי כילדה "בעייתית" [קשה לביצפר הזה לקבל משהו קצת שונה, אם את לא דוסית חמודה שמטורפת על אלוהים והעיסוק העיקרי שלך זה לשבח אותו, מבחינתם - צריך "לתקן" אותך, שזה נורא ואיום]. חחחח וואי, חפרתי) למה כן? אממ... שנייה... סתםP: כי אני חושבת שזה ביצפר דתי שעוד איכשהו נותן לך קצת חופש ביטוי, אין תלבושת אחידה, מותר לבוא עם מכנס מתחת לחצאית, לא כזה קשה להתפלח בימים שאין לך כוח לביצפר (פשוט מטפסים על הגדר..)... אם הבחירה שלך נעה בין ביצפר חילוני ופלך - אני אומרת לכי על הביצפר החילוני, אבל אם היא נעה בין פלך לביצפר דתי אחר, אני מאמינה שפלך יותר טוב. הרמה הלימודית שם גם נחשבת גבוהה.. מה שכן, מחייבים אותך לעשות 5 יחידות תושב"ע ובכל מקצוע (חוץ ממתמטיקה ואנגלית) הם איכשהו מצליחים לדחוף לך את אלוהים לשם (היסטוריה, אזרחות, ספרות - צריך ללמוד פיוטים ותפילות, וכו' וכו'). =\ סליחה על החפירה, הוצאת קיטור

lacrimosa girl

New member
אם ככה טוב שלא הלכתי

אי ואילנה לומדות בקבוצת יבנה- בצפר דתי שחופרים בו על תפילה ויש 5 בהסטוריה ובתושבע אבל אנחנו יכולות ללכת עם מכנסיים [נהדר מבחינתי, יש לי רגליים איומות וחצאיות הו ממש לא כוס התה שלי] וכולם שם חפיפניקים כאלו ולמרות שאני ואילנה בין הבודדות ששומעות מטאל של ממש לא חסרים שם "פריקונים" נו כאלו ששומעים רוק כבד וכאלו ואפילו התפתחו כמה אימואים בשנה האחרונה ולרעתי יאמר שזה בין היתר בגללי >< AKA פרסי האדיוט הזה
וגםאצלנו לא זול >< ל שאני בי' זה איזה 7000 או 8000 לשנה, ושנה הבאה פנמיה אז בכלל זה קופץ :) אז זה בצפר נהדר, הוא מאוד קיבוצניקי שכזה והמורים חברים של התלמידים ונורא חופשי ואף פעם לא מפריעים לי לצאת באמצע שיעור למחשבים
ולא יעשו לך יותר מדי בעיות שם אבל אם הם יקבלו דיווחים לא מהימנים על מצבך הנפשי הם ישלחו אותך בי"ח פסיכיאטרי או שלא יתנו לך לחזור לבצפר. אבל זה גם בצפר מעצבן...כי לא נותנים מספיק בחירה על היחידות בכל ד'בר ואין שום אפשרות של פרישה ממקצוע כלשהו והדבר היחיד הטוב זה שיש להם מועד חורף מאורגן בלשון לנחשלים בי' ]אין כאן שגיאת כתיב] והם מאוד מתחשבים בבגרויות ובמתכונות. והאנשים זה כבר דבר אחר. אני אישית די מאוד לא מוצאת את עצמי שם, אבל אף פעם לא מצאתי את עצמי באף בצפר...יש לי 2-3 חברות קרובות יחסית ועוד כמה שמסותבבים איתם והולכים לאלונית ביחד וזהו. זה יהיה נורא מתנשא לומר שאני מרגישה שאני נורא שונה מהן?
טוב חפרתי ומוקדם נורא ואני חייבת קפה
, אולי -את- תעברי שנה הבאה ליבנה? תהיי בי"ב נכון? :)

The Dew

New member
וואי, נשמע ביצפר ממש נחמד!

כאילו, דוגרי, אני יושבת פה ולא קולטת איך עוד לא שמעתי על הביצפר הזה... הייתי שמחה לעבור, אבל זה כבר יב', וכל החברות שלי נמצאות בפלך ובסה"כ אפשר להסתדר עם הביצפר איכשהו. עוד שנה שם לא תהרוג אותי
אני אומרת שאם זה ככה בקבוצת יבנה, אין מה לחשוב על מעבר לפלך.

lacrimosa girl

New member
אני עובדת ;___;

קייטנה ;; מה אתם אומרים ,לחטוף ילד והלקריב אותו לתמואס הקדוש? D: אבל אני אוכל אחרי הצהריים, אני אוכל להגיע ב2-3 ככה ;[

Super Alonit

New member
ג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'יםג'ים!

איזה כיף:]
וגם פיקניק! ווהו!

lacrimosa girl

New member
הם מדברים על ישראל :)

אני אעלה את התרגום הכמעט מלא [נשארו לי רק, אמ, 7 עמודים
] ותקראו אם אתם מתעצלים, אבל הם מדברים על איך שהם מרגישים לגבינו

dralan

New member
בהצלחה למי שעושה מחר בגרות במחשבת

לא יודע אם עוד מישו עושה חוץ ממני, אבל שיהיה P:

למעלה