למה לא -
בלי סוף סיבות..
כינוסים כל יום חמישי, חפירות על דת (הם דיי פאנטים בנוגע לדת, מכריחים אותך להתפלל בבוקר וכאלה..), מנהלת חדשה שתגיע שנה הבאה ושמעתי שהיא תהיה נאצית כמו אנ'לא יודעת מה, מורים חופרים שנכנסים לך לוריד (במקרה שלי, לפחות. כל שני וחמישי היועצת מוציאה אותי לשיחה על "מצבי הנפשי" כי אני לובשת רק שחור
בהתחלה זה היה מבדר, אחרי כמה זמן זה התחיל לעצבן.. למשל, פעם באתי עם סופג זיעה כזה לביצפר על יד שמאל והמחנכת שלי הכריחה [!] אותי להוריד אותו ולהראות לה שאני לא חותכת ורידים [WTF?!], המחנכת שלי סיפרה לאמא שלי על העגיל שלי בלשון [היא כזאת זונה!], המחנכת שלי חושבת שאני מטורללת כי אני שומעת מטאל, שמים עלי אלף ואחת עיניים כי מסתכלים עליי כילדה "בעייתית" [קשה לביצפר הזה לקבל משהו קצת שונה, אם את לא דוסית חמודה שמטורפת על אלוהים והעיסוק העיקרי שלך זה לשבח אותו, מבחינתם - צריך "לתקן" אותך, שזה נורא ואיום]. חחחח וואי, חפרתי) למה כן? אממ... שנייה... סתםP: כי אני חושבת שזה ביצפר דתי שעוד איכשהו נותן לך קצת חופש ביטוי, אין תלבושת אחידה, מותר לבוא עם מכנס מתחת לחצאית, לא כזה קשה להתפלח בימים שאין לך כוח לביצפר (פשוט מטפסים על הגדר..)... אם הבחירה שלך נעה בין ביצפר חילוני ופלך - אני אומרת לכי על הביצפר החילוני, אבל אם היא נעה בין פלך לביצפר דתי אחר, אני מאמינה שפלך יותר טוב. הרמה הלימודית שם גם נחשבת גבוהה.. מה שכן, מחייבים אותך לעשות 5 יחידות תושב"ע ובכל מקצוע (חוץ ממתמטיקה ואנגלית) הם איכשהו מצליחים לדחוף לך את אלוהים לשם (היסטוריה, אזרחות, ספרות - צריך ללמוד פיוטים ותפילות, וכו' וכו'). =\ סליחה על החפירה, הוצאת קיטור