יצירות ובגדי ים ב-
אנשים

danduuu

New member
אבל אבל אני אוהבת אותך המון המון../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

אני לא רוצה שתעזבי
את חסרה פה בפורום, ורואים את זה
בכל מקרה, אם את שלמה עם ההחלטה שלך, אז אני ממש רוצה לשמור איתך על קשר לא משנה מה, ויש לי אותך במסנג'ר אבל אם את רוצה את הפלאפון שלי גם או משהו כזה, אז אין לי בעיה להביא לך. Love You Very Much Baby

lacrimosa girl

New member
גם אני כבר אמרתי את דעתי

ואני אחזור עליה- primma donna, enchant us once again ;_____; אני מתגעגעת אליך...את מאוד חסרה כאן.

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif

פתיחת הפינה השבועית שלי תתעכב במספר ימים עקב חוסר חיים. תודה.

blacknwhite

New member
רגע.. חוסר חיים שלך או של הפינה?../images/Emo3.gif

וזה בסדר, אנחנו כולנו נמתין בסבלנות
בבקשה

dralan

New member
XDDDDD

זה ממש הצחיק אותי משום מה... רק היה חסר שתכתוב ``דינג דונג`` בכותרת (נו כמו שיש בסופרים וכאלה לפני הודעות מוכרזות`` P: )

TheImpactBoy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבוא לצאט, סער מחכה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Itay Simons

New member
אני חייב

ללמוד להחנות את האוטו בחנייה של הבניין בעדינות...
לא שקרה משהו רציני, אבל זאת לא פעם ראשונה ובסוף האוטו כולו יהיה "שריטה אחת קטנה" :X

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

שאש, לך יש רשיון. יש כמה מאיתנו שהם עדיין קטינים ומשתוקקים לדבר כזה ;__;

די לנהוג כמו בחורה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמרתי לך שאתה נהגת, סעמק!!!!! מה אתה הומו?! תלמד לנהוג!!!!!!!

Itay Simons

New member
|סמיילימגלגלעיניים|

שמע....בחורה/הומו/נהגת...אולי...אבל לפחות יש לי רישיון.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifעדכון בקשר לזה

אז נכון שטיפה שפשפתי את הקיר, ויצאתי וראיתי שריטות עמוקות ומוזרות- אבל אחרי שיחה עם אבא הסתבר שוא עשה את זה!
איך נלחצתי

lacrimosa girl

New member
רק שתדעו כמה המנהל שלכם חכם../images/Emo6.gif

לא נגעתי. lacrimosa. אומר: נכון lacrimosa. אומר: כי נשארו לי עוד פרק וחצי בחסידות שזה בערך 15 שאלות lacrimosa. אומר: וכ-ל המושגים איתי- Some wounds never heal אומר: שאלה איתי- Some wounds never heal אומר: מה המבחן הזה ולמה זה על חסידות? lacrimosa. אומר: אני אאבד את המעט שנותר משפיות דעתי =/ lacrimosa. אומר: זה מתכונת =/ איתי- Some wounds never heal אומר: זה ביולוגיה או מה? lacrimosa. אומר: כגי זה הנושא בחירה של היסטוריה 5 יח' של הבצפר הדפוק שדלי lacrimosa. אומר: אם אי פעם מתחשק לך להוציא עצבים lacrimosa. אומר: סע לקיבוץ יבנה lacrimosa. אומר: ותבעט בנחמיה. lacrimosa. אומר: תודה :) איתי- Some wounds never heal אומר: אבל מה הקשר חסידות? איתי- Some wounds never heal אומר: 1212 טוב lacrimosa. אומר: כי יש נושאי בחירה..יש 3 או 4 נרה לי, יש המקדש ויש חסידות ועוד כמה שאני לא זוכרת lacrimosa. אומר: נראה* lacrimosa. אומר: ואין מה לדאוג, נחמיה ממילא עף שנה הבאה >< איתי- Some wounds never heal אומר: אה, רגע רגע איתי- Some wounds never heal אומר: חסידוּת??? איתי- Some wounds never heal אומר: כמו שניקדתי lacrimosa. אומר: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lacrimosa. אומר: הו בחיי התומאס הקדוש XDDD איתי- Some wounds never heal אומר: או חסידוֹת? איתי- Some wounds never heal אומר: ... איתי- Some wounds never heal אומר: חסידות כמו דוסים או חסידות כמו חסידה? lacrimosa. אומר: דוסים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איתי- Some wounds never heal אומר: 0ם lacrimosa. אומר: XDDDDDDDDDDDDDD lacrimosa. אומר: אוקי עכשיו אני בכלל לא מרוכזת OO איתי- Some wounds never heal אומר: אוקיי, תעני לי קודם D: lacrimosa. אומר: אוקי זה היסטוריה וזה חסידות כמו דוסים--> הכת של המושגעים המפגרים במאה ה16-17 ככה lacrimosa. אומר: אחרי שבתאי צבי איתי- Some wounds never heal אומר: אהההההההההההההההה lacrimosa. אומר: מפגרים ואני שונאתצ ללמוד אותם עליהם וכו' איתי- Some wounds never heal אומר: D: איתי- Some wounds never heal אומר: כל השיחה הזאת איתי- Some wounds never heal אומר: הייתי בטוח שאת עושה מבחן על חסידות (נו אלה שמביאות ילדים) lacrimosa. אומר: מטוטמת כל כך XDDDDD lacrimosa. אומר: XDDDDDDDDDDDDDDDD lacrimosa. אומר: ואיי זה היה ממש טפשי XD איתי- Some wounds never heal אומר: מה D: איתי- Some wounds never heal אומר: את לא מעלה את זה לפורום, כן? D: lacrimosa. אומר: דווקא חשבתי על זה XD

dralan

New member
הו כן עלומה

אצלנו בחרו את ימי בית שני ואני מוכרח לציין שזה היה ממש מעניין P:

lacrimosa girl

New member
כל הנושאים משעממים ../images/Emo3.gif

אבל חסידות פשוט כ"כ סאקס ;____; זה לא היסטוריה, חצי מהחומר, זה בכלל מחשבת ישראל ><

למעלה