ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

מסטולון

New member
המממ, הסכם שלי בחיים לא יספיק לי-ם.

רק הפסיכו שלי 709, וממוצא בגרויות הולך להיות משהו כמו 109.5. למה בכלל זימנו אותי למרק"ם? =\

מסטולון

New member
את רואה מה אני אומר?

אני אפילו כותב ממוצא ולא ממוצע. זאת תקלה של בעלי פסיכו' 709.

Regina Phalange

New member
היי היי היי

הפסיכו הראשון שלי היה באותו אזור (715).
הסיבה היחידה שעשיתי עוד פסיכו (מבחן נפלא ונהדר, איך הייתי רוצה 7 כאלה עכשיו במקום 7 המבחנים שלנו...
)- היא שלא היה לנו מרק"ם שנה שעברה. כל מטרת המרק"ם (וזה לפי הדיקאן לרפואה בכבודו ובעצמו, הוא נורא אוהב לברבר בהרצאות ביוכימיה..) היא לתת הזדמנות לעוד אנשים פרט לגאונים עם 780 ו11.9. כלומר, מזמנים מראש סכמים טיפה יותר נמוכים (ושלך בסדר גמור, כן?) כדי לתת גם להם הזדמנות. השקלול של מרק"ם וסכם נותן קבלה או דחייה. הדבר היחיד שרציתי להעביר בהודעה שלי על העתודאים הוא שזה לא שונה עבורם, סכם+מרק"ם= מבחני הדסה או דברים שפויים יותר במקום אחר... חוצמזה, תתמקד בעובדה שמרק"ם זה 75%, אם הולך לך טוב שם, אין סיבה אמיתית לא להתקבל. בהצלחה!

מסטולון

New member
כן אע?

באמת עודדת אותי. למרות שאני מעדיף את בן גוריון - אבל זה תמיד טוב לאגו להתקבל לעוד אוניברסיטה. אבל למה השארת אותי במתח? כמה קיבלת בפסיכו בסוף? את גם עתודאית?

Regina Phalange

New member
כן, עתודאית,

שיפרתי ב-30 נקודות, מה שהיה בסופו של דבר קצת מיותר, אבל היי, העיקר שנהניתי ב-יב'
(סתם, באמת נהניתי, תקופה זוהרת ונפלאה. בדיעבד.) הכל היה מאוד שונה שנה שעברה, סכם היה 50% פסיכו 50% בגרויות, השנה משום מה החליטו שמבחן שעושים פעם פעמיים ומשקיעים בו כמה חודשים מייצג יותר מעבודה של כמה שנים, קטונתי מלהבין, נראה לי שועדות הקבלה קצת התחרפנו... מצוין לאגו, אבל מה יקרה אם צה"ל ישלח אותך לירושלים?

NoOoLa

New member
שאלה...

האם הגיעה לך SMS מירושליים שהתקבלת או שרק נכנסת לאתר ואז ראית את השינוי ? אני עדיין בטפול :-S מזל טוווווווווווווווב

יוסי n

New member
אכן כן. ה'קבלה' הראשונה הגיעה.

וכנראה שאני בדרך לשם... בהצלחה לכולם, ומזל טוב לכל המתקבלים.

dorin276

New member
מזל טוב!!!!!! ../images/Emo49.gif

יוסי - כיף לשמוע שהתקבלת!!! אני בטוחה שתצליח שם

morancho1

New member
מזל טוב יוסיל'ה !!

למרות שזה היה צפוי כמובן.. נו אז איפה אתה מעדיף? ירושלים או תל אביב?

למעלה