ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

GooD LucK 4 us

New member
מעניין...עדיין אין תשובות בטכניון

למה???? כבר יש סכמים סופיים.. בשביל מה הם מחכים...אין לי עצבייייייים

asiuta

New member
people....

איזה תועלת תביאו בתור רופאים אם תקבלו התקף לב עכשיו?

hh19

New member
שאלה לאלה שהתקבלו כבר

שלום לכולם, אני עדיין נמצאת בטיפול בירושלים ויש לי כמה שאלות לכל אלה שהתקבלו. -1 מה הסכם שלכם בירושלים?? 2- מתיעשיתם מרק"ם 3- כמה קיבלתם ב מו"ר אשמח לתשובות מהירות כדי לדעת מהם הסיכויים שלי :)

dorin276

New member
תשובה

1. סכם בירושלים - למיטב ידיעתי לא פורסם. או שלא מצאתי. 2. מרק"ם - 19.6. 3. מו"ר - 211. 4. שאלות נוספות?

dorin276

New member
קבלה ../images/Emo13.gif

אז כולכם יודעים שהעדיפות הראשונה שלי היא ב"ש, כך שהשמחה על הקבלה לירושלים מתחלקת לשני חלקים: 1. משמח בכל אופן להתקבל. ואם לא הייתי מתקבלת לב"ש אז על אחת כמה וכמה... 2. ומיד לאחר שאשלם לב"ש את המקדמה וכל מה שצריך (שלא ישנו את הסטטוס לדחייה פתאום!!), אבטל את ההרשמה לירושלים ואפנה מקום לבא בתור ברשימה... ואגב, לא שלחו לי הודעת טקסט - פשוט השתנה הסטטוס באתר של ירושלים. בהצלחה לכולם

God help us

New member
מזל טוב מגיע לך ועוד איך:))

זה היה צפוי לבן אדם שכמוך:)) מתי השתנה הסטטוס? היום או אתמול? ומתי היה המרק"ם שלך? ומה הוא הסכם שלך?

dorin276

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תשובות - גם לאורביט: הסטטוס השתנה היום, המרק"ם היה ב-19.6, בגרות 11.07, פסיכומטרי 761, סכם בירושלים - למיטב ידיעתי לא פורסם. אלא אם פספסתי משהו. בהצלחה
ותודה רבה!

rannosha

New member
וואו !! הרבה מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אני מאוד שמחה בשבילך..ידעתי שתתקבלי מראש:) אני אפילו בטוחה שתתקבלי גם לת"א וגם לטכניון!!! מגיע לך להתקבל לארבעת האוניברסיטאות ומגיע לך להתפנק ולבחור אחת מהן, וכנראה השנה ב"ש היא ברת המזל כי בחרת ללמוד שם
שיהיה לך רק בהצלחה בהמשך דרכך רנא

dorin276

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אין כמוך
תודה רבה. אני מחכה שגם את תתקבלי לכולן!
חייבים לארגן מפגש פורום בהקדם!

dorin276

New member
הודעת הטקסט המפורסמת

הגיעה היום בשעה 19:30. באמת ציפיתי לראות את הודעת הטקסט האגדית מירושלים... ולהלן תוכן ההודעה: from the Hebrew university: You have been admitted to the Hebrew university. a letter was sent. בברכת הודעות טקסט משמחות לכולם...

rannosha

New member
how cute../images/Emo6.gif

איזה כיף לקבל SMS מאוניברסיטה!!! בטח מכניסות שמחה ל
!!

natalysh

New member
מה עם איזה Congratulations?

כלום? אפילו במכתב דחייה שלי לפני שנתיים הם לא כתבו כלום רק "רפואה-דחייה". שלום ולא להתראות.
מזל טוב מותק!

למעלה