ירושלים
!

חסרות כל תוכן

כבר ראינו את ההודנות שלו בעבר הן חסרות תוכן ונועדו בשביל שניהיה לא מוכנים לטרור שלו

StrengthHonor

New member
הם מבקשים הפסקת אש כל פעם שנגמרים להם

הקסאמים , אתה חושב שזאת הפעם הראשונה , תבדוק בארכיונים של YNET כמ פעמים הם בידשו הפסקות אש לשטויות שלהם זאת השיטה שלהם בכלל , פעם אחרונה אני זוכר הם הפרו את הפסקת האש שנחתמה בערב בבוקר שלמחרת וישראל המשיכה בה..

StrengthHonor

New member
בינתיים ח"כ מרציאנו (העבודה) רוצה לפנות יהודי

ים... מלוד... תמיד חשבתי שהטענה של הימין הקיצוני של "בסוף יפנו את כל ישראל" הייתה מוזרה אבל מסתבר שיש גם אתה אלה...

אין להם אפשרות להגיע לכל מקום

עם הקאסמים וטוב שכך! לא נכון, אין להם עכשיו בכל הארץ אפשרות, כי אין להם יכולת, נראה לך שהטרוריסטים כן מתחשבים בחלוקה או משהו כזה? מחבל מחפש לחסל ולא ממש אפכת לו כן התנתקות או לא התנתקות. יש הרבה ימנים שתמכו בהתנתקות.

אז זהו

עכשיו אין להם אבל אם תיהיה חלוקה יהיו להם יותר שטחים אשר יותר קרובים למרכז ולצפון וביגלל זה הם יוכלו לפגוע בשאר המקומות. הנה דוגמא קטנה:למה מקודם לא יכלו להגיע לאשדוד ועכשיו יכולים?רמז:זה לא כי הטכנולוגיה שלהם התפתחה. באמת איזה ימינים תמכו?

yonatan31

New member
ממש ימים טובים היו במפא"י

טבח מעלה עקרבים הוא נר לרגלי כל המתיימרים להגן על ישראל בהצלחה.

ואגב לכל מתנגדי

השלום עם הפלסטינים כמו מר כבוד ורוני וכו הבא לכם כמה ציטוטים.. "מדינת ישראל תהא פתוחה לעלייה היהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתת על יסודות החירות, הצדק והשלום" "אנו מושיטים יד שלום ושכנות טובה לכל המדינות השכנות ועמיהן, וקוראים להם לשיתוף פעולה ועזרה הדדית עם העם העברי העצמאי בארצו. מדינת ישראל מוכנה לתרום חלקה במאמץ המשותף לקידמת המזרח התיכון כולו. " תנחשו מאיפה זה?! לא תאמינו ממדינה אלמונית בשם מדינת ישראל!! וזה בשביל כל אלו שמצדדים שחשוב להם עצמיהם ושהם בעד לאומיותם ובלה בלה בלה.. תקראו קצת ותשכילו...

רוני13

New member
ציטוט מהציטוט שלך...

"אנו מושיטים יד שלום ושכנות טובה לכל המדינות השכנות ועמיהן, וקוראים להם לשיתוף פעולה ועזרה הדדית..." עכשיו תחשוב על זה שנייה-האם קסאמים,איומי מלחמה,קטיושות,מחבלים,תמיכה בטרור,קריאות להשמדת ישראל,הכחשת שואה וכו' עומדים ב"שיתוף פעולה ועזרה הדדית"? בעיני השמאל מספיק שערבי אחד ירצה שלום... הימין יותר ריאלי,הוא מאמין שרובם צריכים ירצו שלום. בינתיים,הרוב בצד השני לא בדיוק מראה את רצונו העז לשלום.

אל תתחקם!

דיברתי על הפעולות שלנו דיברנו על הצורך שלנו לנסות להתגבר על המכשולים ולהגיע לשלום "מלחמה,קטיושות,מחבלים,תמיכה בטרור,קריאות להשמדת ישראל" זה בוואדי לא מייצג מה שאני חושב, ואתה צודק שזה לא "הדדיות ועזרה הדדית וכו".. ולכן אני שואל אותך אתה עיוור? כתבתי ואכתוב שוב.. שלא יהיה שום דרך כרגע לשלום וצריך להלחם עד שהם לא יקיימו 2 תנאים בסיסיים 1. החזרת גלעד שליט 2. הפסקת ירי הקאסמים. בלי 2 תנאים אין שלום אין שלום אין שלום. "בעיני השמאל מספיק שערבי אחד ירצה שלום" למה אתה מכליל?! כל השמאל?! ובתוך השמאל הוא מגובש ואחיד? אין שמולנים יותר ושמולנים פחות? ומה עם המרכזניקים? ומה עם הליכוד? אני מרכזניק וזאת הדעה שלי, וזה רחוק מאוד מאשר ערבי אחד ירצה שלום... ושוב מכליל "הימין יותר ראלי" כל הימין?! האם זאת קבוצה אחת מגובשת? ברוך מרזל נראה לך אדם ראלי? אני מבקש.. אולי תפסיק לעשות הכללות?

רוני13

New member
../images/Emo6.gif

אני מציע שנירגע! את זה לא אמרת,ואלו לא הדברים היחידים שהם צריכים לעשות כדי שנתחיל בתהליך שלום. הם צריכים להכיר בישראל,להפגין רצון לשלום,להיפטר מהטרור וכו'... (חלק מה)שמאלנים רוצים להכריח את הערבים לעשות שלום
הם פשוט לא מוותרים...שלום בכל מחיר,גם אם ישאר פה רק בן אדם אחד העיקר יש שלום. מרזל הוא ימין קיצוני,ובכלל לא התייחסתי לקבוצות הקיצוניות כי זה מיותר להכליל קיצונים. רוב הימין...בזה אני בטוח. שבת שלום

דיברתי על הבסיס שבסיס

לאחר שיחזירו את שליט ויפסיקו עם הרקטות אז אפשר בכלל להתחיל לחלום על שלום.. צריך לאחר מכן עוד משהו בסיסי בשביל שיהיה עם מי לדבר... וזהו הנהגה אחת רשות פלסטינית אחת....

StrengthHonor

New member
אני לא מתנגד לשלום

הבעיהי שזה לא יקרה על בסיס החלטה 242 של העו"ם , למה לתת שטחים בשביל שלום דמיוני? כמובן שצריך לנסות אבל כבר ניסינו לפני ותר מ20 שנה והתוצאות לא מזהירות.

StrengthHonor

New member
ההבדל הוא

שאנחנו בין היתר מסוגלים לקרוא ולתרום לויקיפדיה האנגלית , הודות לכך אנחנו יודעים היסטורייה(גם בגלל העובדה שאנחנו מעדיפים לראות ערוץ 32 על איזה כוכב נולד 9 בערוץ 22) , שאנחנו מבינים בכלכלה ולפחות מבינים מדע פופולארי במקום להיות רגשנים סוציאליסטים שמצטטים מושגים שהם לא מבינים מה הפירוש שלהם. ההבדל הוא כמו שאמרתי כבר מספר פעמים , אנחנו יכולים לחשוב לבד , אתם זה כמו חבורה של נמלולים שרק מצטטים "גושי ההתיישבות הגדולים" בלי לדעת על מה אתם מדברים. FFS אני לפחות פותח גוגל לראות מפה של יו"ש לפני שאני כותב משהו שאני לא מבין בו אלוהים אדירים בכלל אתם(אין טעם להתייחס לפרטים אצליכם אז דיי עם המהמימה) נטפלים אלי בגלל פאקינג באג בכתיבה משמאל לימין בחלונות שכל מי שמתשמש במחשב יותר מחודש מתעלם ממנו .... ואתם עוד מהמצב העגום שלכם חושבים שאתם מדברים בהגיון? ואנחנו ברגש?? אתם אפילו לא מדברים ברגש שלכם אתם מדברים במה שפאקינג התקינו לכם לראש בלי להבין את הפרטים של זה מה שנהייה ברור עם כל הודעה אחת ואחת שלכם , של חל"מ בנושא של החינוך עם הפוביה שלו ממה שהוא תופס כהפרטה ועם אנטרפרייז שמצטט מנטרות של יוזמת ז'נבה בלי להבין שום דבר ומה הפלא כל נסיון שלי להסביר לו על הפרטים והמורכבות של הנושא נתקתלתי ב "מה מה מה"

antreprize

New member
איך אתם יכולים לחשוב לבד? זה לא הגיוני,

הרי הימין הוא החצי היותר דתי של המפה הפוליטית. זה מצחק שאתה טוען שהתקינו לנו דברים ראש כשאתה בימין, שכמו שאמרתי, הוא החצי היותר דתי של המפה הפוליטית, ובמה מאופיינות הדתות המונותאיסטיות חוץ מבהגבלת החשיבה? הן מאופיינות גם בהכתבת החשיבה.

בו אני אספר לך סוד

אני אישית לא דתי ,לא משמ מסורתי ואני ימין איך זה מסתדר? תבין לא כל ימיני הוא דתי!

antreprize

New member
אני יודע שלא כל ימני הוא דתי, אבל דברים כאלה

עוברים מהדתיים לימנים החילוניים.

antreprize

New member
כי הם לא סגורים כמו האמיש או החרדים,

בכל מקום שבו יש מפגש בין תרבויות/עמים/דעות וכדומה יש זליגה של דברים מצד אחד לצד אחר.

מעניין, אני אתאיסט וימני

ואני לא מתכנן שום התקרבות לטיעונים הדתיים, אלא ההפך, איך התאוריה שלך מסבירה את זה אנטרפרייז?

למעלה