ירושלים
!

StrengthHonor

New member
:)

▒█████ ▒████▓▒▒████ ▒███▓▓▒▒▒▒▒▒▒███ ▒██▓▓▒█░▒▒█░▒▒▒▒██ ▒██▓▓▒▒██▒▒██▒▒▒▒▒██ ██▓▓▓▒▒██▒▒██▒▒▒▒▒▒██ ██▓██▒▒░░░░░░▒▒▒██▒██ ▒██▓▓███▒▒▒▒▒███▒▒██ ▒██▓▓▒███████▒▒▒██ ▒███▓▓▒▒▒▒▒▒▒███ ▒████▓▒▒████ ▒▒█████

noamgk

New member
הכלל הוא שאסור לברוח.

תברח מהטרור, והטרור ירדוף אחריך; תברח מה"איום הדמוגרפי", וגם הוא ירדוף אחריך. האיום הדמוגרפי הוא בדיה. עוד ב-49' איימו שתוך 30 שנה יהיה רוב ערבי בארץ, בטח ובטח שאחרי מלחמת ששת הימים. אלו שטויות. מי שקרא את הדו"ח של הלמ"ס לקראת השנה החדשה בוואיינט ראה שהילודה בקרב המגזר הערבי שיעורה נמוך מבקרב היהודים בארץ (אני משוכנע ששם קראתי את זה). ונניח שהקשבנו לשמאל ההזוי ולתוכניותיו ההרסניות. מה תעשה כשהאויב הדמוגרפי האמיתי, ששורץ ומשריץ בגליל ובנגב, יצבור רוב? גם את הגליל והנגב תמסור? בוא וקצר תהליכים: כל יהודי הארץ יקובצו בגוש דן ובא שלום על ישראל. צריך לעודד הגירת ערבים מהארץ, זה הפתרון הריאלי היחיד שהוא, למרבה הפלא, גם פתרון וגם ריאלי. פתרון זה יש בו גם צדק וגם ביטחון, רווח הן ליהודים והן לערבים.

אני ממש לא בורח מהטרור.

הטרור צריך להעלם. תסתכל את האמריקנים.. הם לא בידיוק "ברחו" מין הטרור... ועדיין דיי רודף אותם... אני ממש לא בורח מהאיום הדמוגרפי אני פה בין האנשים שהכי דוגלים בפתרונות אליו וזה חילוף שטחים. את קיצבאות הילדים צריך לחסל, להתנתק מהמשולש, וליישם שבועת אמונים. את הגליל והנגב לעולם לא אמסור, המיעוטים יצטרכו ללמוד לחיות איתנו בשלום. "תמסור? בוא וקצר תהליכים: כל יהודי הארץ יקובצו בגוש דן ובא שלום על ישראל." כרגיל מגזים, כרגיל פאניקה. ויש נתונים כמה ערבים יסכימו לפינוי פיצוי להם?

noamgk

New member
יש לך טענות?

האמריקאים פתחו במלחמה בארץ זרה מתוך אינטרסים זרים (נפט, למשל), וזה שונה לגמרי מהמצב בארץ. פה מדובר על אויב שיושב בתוכך, שכן לך. האמריקאים לפחות מתים בקרב (בלי לרדת לעומק הפרטים, האם מוצדקת המלחמה או לא וכו'). איך חילוף שטחים יעזור לך נגד האיום הבדואי? כמו שזה נראה ע"פ השקפתך, אנחנו נהיה המיעוט שיצטרך לחיות עם הערבים בשלום. אני לא מגזים, אני הולך עד הסוף עם הדרך שלך, ומוכיח לך ע"י סרקזם עד כמה אתה טועה. אין נתונים, ואם מקיימים את תוכנית הטרנספר כמו שצריך - זה גם לא רלוונטי (ולא, אני לא מתכוון לגירוש בכח).

ככה אולי אתה חושב

האמריקאים טוענים שזה בעקרון לחסל את הטרור, נקמה, והצלת העולם... חילוף שטחים יועיל הרבה ואף אולי יציל את המצב. למה להתייחס אל המיעוט הבדואי? אולי אתה האיום? הסתכלת אל עצמך איי פעם במראה? האם ידוע לך שבדואים רבים מתגייסים לצה"ל ומועילים מאוד ביחידת הגששים? (בוץ בפניך) אם ניתן בצורה מכובדת להגיע עם הערבים להסכם שהם עוזבים את המדינה ולא יגרם נזק (מדיני, כלכלי, תדמיתי ) לישראל, יש מצב שאני אתמוך בכך.

noamgk

New member
אכפת לי מה הם טוענים?

הסברתי את ההבדלים, התעלמת. זה שאתה חוזר על דבריך שוב ושוב לא הופך אותם לנכונים. כתבתי למה להתייחס אליו, ולמה לא נצטרך לקרוא לו "מיעוט" בעוד 60 שנה. אף בדואי לא מתגייס לצה"ל, צה"ל פשוט מגייס אותם. והם לא "רבים", הם בודדים, והם עושים את זה בחוסר רצון - כבר היה מקרה שהם "דפקו את המערכת" (כמדומני משהו שקשור בחיפוש שליט, אבל אני לא בטוח). לא צריך לעשות הסכם כדי לטרנספר מפה את הערבים, צריך פשוט לתת להם אפשרות והם יעשו זאת מבחירה.

StrengthHonor

New member
אין אפילו אחוז דו ספרתי של בדואים מתגייסים

מתלהבים מזה כי זה יותר טוב מהאפס הערבי.

אני ממש לא בורח מהטרור., אני ממש לא בורח מהטר

הטרור צריך להעלם. תסתכל את האמריקנים.. הם לא בידיוק "ברחו" מין הטרור... ועדיין דיי רודף אותם... אני ממש לא בורח מהאיום הדמוגרפי אני פה בין האנשים שהכי דוגלים בפתרונות אליו וזה חילוף שטחים. את קיצבאות הילדים צריך לחסל, להתנתק מהמשולש, וליישם שבועת אמונים. את הגליל והנגב לעולם לא אמסור, המיעוטים יצטרכו ללמוד לחיות איתנו בשלום. "תמסור? בוא וקצר תהליכים: כל יהודי הארץ יקובצו בגוש דן ובא שלום על ישראל." כרגיל מגזים, כרגיל פאניקה. ויש נתונים כמה ערבים יסכימו לפינוי פיצוי להם? , הטרור צריך להעלם. תסתכל את האמריקנים.. הם לא בידיוק "ברחו" מין הטרור... ועדיין דיי רודף אותם... אני ממש לא בורח מהאיום הדמוגרפי אני פה בין האנשים שהכי דוגלים בפתרונות אליו וזה חילוף שטחים. את קיצבאות הילדים צריך לחסל, להתנתק מהמשולש, וליישם שבועת אמונים. את הגליל והנגב לעולם לא אמסור, המיעוטים יצטרכו ללמוד לחיות איתנו בשלום. "תמסור? בוא וקצר תהליכים: כל יהודי הארץ יקובצו בגוש דן ובא שלום על ישראל." כרגיל מגזים, כרגיל פאניקה. ויש נתונים כמה ערבים יסכימו לפינוי פיצוי להם?

תפסיק להתפלסף!!

מזה "כי אולי אז כל החרא יפגע במאוורר והמצב יהיה כזה שכולם יהגרו מפה ?" איפה אתה רואה חרא? איזה מאוור?! אתה חיי בחלומות?! מאיפה הצאת תשטות הז\את?! "יהיה כזה שכולם יהגרו מפה ? לא נראה לי שתהייה הרבה צמיחה והשקעה כשילדים פלסטינים מתחרים מי יצליח להרשם בספרי ההיסטוריה כשהקסאם שלו פוגע במטוס ציוני ממריא בנתב"ג " סלח לי אבל אתה פשוט נראה לי מושפע ממשהו יותר גרוע ממסר סבלימינלי אתה מושפע מהפניקה של ביבי שמחר סוף העולם יגיע!! תירגע בן אדם! ישראל היא מדינהה חזקה ותדע להתגבר על כמה ילדים פלסטלינים מטומטמים. אתה יודע גרוע מאלו שסובלים מפאניקה מהפרטה אתה ממש נשמע כאילו יש לך פאניקה, פאינקה מיציאה משטחים! אז בוא כמה עובדות נגד: אמא ואבא שלי שאלתי אותם ממקור ראשון איך היה לחיות ללא יהודה ושומרון ורמת הגולן לפני 67? היה נורא כל כך? הם אמרו לי בכלל לא שהמדינה הסתדרה וכו, אומנם היו קשיים, וקשיים כלכליים, אבל הם חיו בסדר. אז שלא יספרו שבגלל ששנמסור כמה דונם במזרח ירושליים מחר בבוקר יעופו קאסמים על מטוסים! מסרנו את כל סיני! קרה לנו משהו!? יש שלום עד היום1 לירדן מסרנו שטחים בערבה! יש שלום עד היום! ההתנתקות הוצאנו 8000 מתנחלים מחבל עזה קרה לנו משהו?! ואני יודע שעכשיו יעלו ויגידו כמה ימנים דמגוגים עם הטיעונים של קאסמים!! אז הינה אני בז לכם!! ואני מצפצף על הטיעונים הבזויים שלכם! כי קאסמים היו גם לפני ההתנתקות1 ואף מתנחל שהיה בין מיליון מוסלמים בגוש קטיף לא עצר את הקאסמים! אותם מתנחלים שחיו שם בוילות כמו מלכים חיו על חשבון העניים בנתיבות ובאופקים! במקום להשקיע בעיירות הפיתוח השקיעו בוילות של המתנחלים המסכנים בגוש קטיף שברוב חוכמתם הימרו את כספם בבורסה וכו.. והקאסמים היו מופסיקם מייד לאחר ההתנתקות אם על הקאסם הראשון היינו מרסקים לכם שם רחוב שלם1 יצאנו מלבנון קרה לנו משהו!.? לא\ גם קטיושות היו לפני היציאה מלבנון והיו לנו כמה שנות שקט, והקטיושות והמלחמה שהגיעה זה לא ממש בגלל היציאה מלבנון, זה מפניי שאנחנו לא השכלנו להרחיב להם כמה כפרים על הקטיושה הראשונה שיצאה מלבנון ובגלל שברחנו מלבנון דהיינו, יצאנו מלבנון לא בחוכמה אלא בפחדנות, אבל עצם זה שאנחנו לא נמצאנו אז בתוך שטחי לבנון זה לא מה שמוכיח שבגלל זה עפו קשטיושות ונפתחה מלחמת לבנון ולכן אני מצפצף על גל הדמגוגיה הביביסטית של הפחדת הציבור, וזה אני אומר בתור מרכזניק! המדינה הזאת חייה חיים נורמליים גם בלי מזרח ירושליים והיא תוכל להמשיך לחיות חיים נורמליים גם אם נחזיר את מזרח ירושליים! ואגב אריק שרון הגדול הימני הבולדוזר שעלה ב2001 לאחר הבריחה מלבנון, היה יכול למנוע תהליכים שקקורים בצפון אבל הימני הגדול שלכם לא הגיב כמו שצריך אז שקור העכבישים היה קטן על כל קטיושה... אז שלא יעבדו עליכם!

M e g g i

New member
אני חושבת שמעריב נחשבים ליותר אובייקטיביים...

למרות שלדעתי, אלו שאובייקטיביים באמת הם מקור ראשון..

M e g g i

New member
לפי מה שראיתי עד כה גם ישראל היום! הוא בסדר

גמור.. ולא הבנתי את הקטע עם "בחומש"[?!?!
]

StrengthHonor

New member
אחח אני מת על ישראל היום

אומרים שהוא לא עיתון ימני כי הוא לא נוקט עמדה באופן אקטיבי אבל החברה שמה חכמים יות הם גורמים לשמאל להראות כמו חבורה של מפגרים שתקועים במנטרות של שנות ה70

M e g g i

New member
ואילו כמה ערבים גרו פה?

ומי הקים את הארץ? ומי בנה ושיקם? ומי הציע פשרות? ולמי ההיסטוריה מצמידה את האדמה הזו? לנו ומי הרס את כל מה ששאלתי? .....

antreprize

New member
גרו כאן הרבה ערבים, נכון שהם לא בנו הרבה,

אבל זה לא משנה כלום. הערבים לא הרסו את כל מה ששאלת, הם לא הרסו אפילו עשירית מזה. אם את רוצה פתרון שיסיים את הסכסוך, תתני להם את מה ששלהם ואנחנו ניקח את מה ששלנו.

antreprize

New member
מה ששני הצדדים יסכימו ששייך לנו,

כלומר כל השטחים ששלנו ע"פ תוכנית החלוקה+גושי ההתיישבות הגדולים.

StrengthHonor

New member
ולמה זה שלהם? החלטה 242?

או הנשיא הכושל האמריקאי הבא? רוצה לראות איך כשGW עף כל החרא הזה של מפת הדרכים נעלם מתחת לשטיח לכמה שנים?

למעלה