ישראבלוף

ויז הבעיה לא מתחילה בזה שהמדינה משקרת

הבעיה בזה שהיא יורה 30 קליעים באנשים שמסייעים לצוות רפואי ומרימים ידיים! החיילים של הצבא המוסרי שלנו מאבדים כל רסן כשהם נמצאים בשטחים, אולי אלה ההנחיות שנותנים להם, ואז כל עוד אין התערבות מסיבית של גורמים גבוהים- אז הצבא מחפה על הפשעים שלהם בעזרת שקרים.

פשש נורה ב30 כדורי מקלע ושרד ממש סופרמן

כמו שמייק אמר גם לא אין שמץ של רחמים אליו ואל אנשים כמוהו, הם הולכים לאזורים האלה כדי לעורר פרובוקציה (צפו למשל בסרט "אנרכיסטים") ואז מתפלאים שיש פאקינג פרובוקציה! בכל מקרה צריך לחקור למה ירו במישהו שהוא כנראה לא היה חמוש..אבל מה, לא מובן אם נורו 30 כדורי מקלע ורק איזה רסיס או כדור פגעו בו אז זה אומר שהם לא כיוונו אליו..

מעניין שהם באים דווקא הנה לסייע לחמאס ולג'יהד

במקום ללכת לעיראק, לאפגניסטן, לצ'צ'ניה או לסודן - יחד עם עו"ד ספרד וחבריו. מעניין מה היה אומר הבג"ץ של השריעה בסודן על החבורה הזאת. ניחוש: היה מתלבט בין 200 מלקות שוט ובין סקילה בכיכר העיר.

דווקא יש פעילים המדברים בגנות המשטרים שם

לא כולם מאותן מדינות ועם אותה אג'נדה כמו ISM, אבל אלה בכל זאת פעילים. בזכותם יש איזושהי מודעות בינלאומית למידת האפלה שהמשטרים האלה מטילים. תסכים איתי שלשליטים בסעודיה, אפגניסטאן, צ'צ'ניה וסודן אין אינטרס שמידע ותמונות מסוג "מסויים" ידלפו החוצה.... ובכל זאת ראיתי בפורום "ערבים" וידאו מזעזע המתעד לינץ' בבחורה.. זוועה אמיתית - לא אביא קישור.

ה-ISM לא מגיעים לשם בכלל

לידיעתך: האירגון הזה נוסד ע"י ערבים פלסטינים וסייענית טרור 'יהודיה' מישראל למטרה אחת בלבד: לעזור לטרור הערבי בכסות של 'סולידריות ביל"י עם העם הפלסטיני'. מתוך ויקיפדיה: The International Solidarity Movement (ISM) was founded in 2001 by Ghassan Andoni, a Palestinian activist; Neta Golan, an Israeli activist; Huwaida Arraf, a Palestinian-American; and George N. Rishmawi, a Palestinian activist. מדובר במחבלים לכל דבר ועניין שתפקידם ליצור את מעטפת המגן הלוגיסטית והתעמולתית לרוצחים בפועל.

חבל בכלל על הגלישה עופר אחי

חבל על הגלישה מהנקודה של ירי מקלעים על אנשי צוות רפואי לא חמושים שמרימים ידיים, לדיון על מה עשה ומה לא עשה הארגון שדרכו הם הגיעו לכאן. זאת בדיוק הטקטיקה של אלה שמנסים להסיט את הדיון מאדם חף מפשע שנורה בפניו אל עבר השמצות כלליות על תנועה שהוא השתייך אליה. אף אחד מהיורים במקלעים מתוך הנגמ"ש לא יודע מאיזה ארגון בדיוק הגיע זה שעומד שם כמה עשרות מטרים בלבוש רפואי ומרים ידיים. הוא לא ירה בגלל שאייבורי מהאינטרנשונל סולידריטי, הוא ירה כי הוא חשב שכשהוא בשטחים מותר לו לירות במקלע לראשו של אדם בלי שיש עליו סכנת חיים ברורה ומיידית. זה הפשע, זאת הנקודה שצריך להזעיק מפניה. אותם דברים קורים כל הזמן בשטחים הכבושים ללא-אמריקאים, ועל כל פלסטיני/ת שהלך/ה ברחוב ונורה למוות או לנכות תמידית החיילים יוכלו להגיד (והם אומרים בדיעבד) "ירינו לעבר חשוד", ואז יבואו מאיגוד מספרי הסיפורים מהימין ויגידו שבעצם מה הצעקות, הגיע לו למות כי דודה שלו התאבדה במחסום, ואחיו יושב בקציעות, והוא עצמו בכלל השתתף בהפגנה נגד אוסלו ויורד על ישראל ובכלל עונש מוות זה טוב לערבים

ינשוף4

New member
אני חושש שגם אתה "מגליש".

בנתים כל מה שידוע לנו- נורו 30 כדורים מנגמ"ש, ואדם אחד נפגע. אם ירו במכוון אליו, או למטרה אחרת, והוא נפגע כי היה קרוב מדי? או מה היו הנסיבות? יש להמתין לתוצאות החקירה. בנתים הכל ספקולציות.

mike00

New member
איך חף מפשע??

הבחור לא רופא,מתחזה לרופא,מגיע למקום בו ישנה פעילות של צה"ל או במילים אחרות מלחמה,שם עצמו "בתוך הבלאגן" ומצפה שמה?לחזור הביתה עם 7 קילו יותר שרירים,13 ס"מ תוספת לגובה ו-3 וחצי ס"מ אורך לקטן??אז לא.....רוב הסיכויים שהוא יפצע במהלך הכניסה שלו "בין הרגליים" של צה"ל......וטוב שכך!! עדיף מבחינתי שיפצעו הוא וכל חבריו מאשר חייל אחד של צה"ל בגלל הנוכחות שלו שם... בנוגע לתחקיר ולטיוחו,כל עוד לא הסתיימה החקירה בנושא קשה לי להגיב אבל זה בהחלט לא נראה טוב...... הבעיה שלי היא לא הפגיעה באדם "חף מפשע",קודם כל כי הוא לא כזה ודבר שני מכיוון שהוא נמצא במקום שהוא לא צריך להיות בו......

mike00

New member
אני לא מכיר אותו אישית,וגם לא מכיר את פועלו

בתחום ההומניטרי,מה שאני כן יודע זה שהארגון הזה הוא אירגון אנטי ישראלי שמגן על מחבלים בדרכים שונות... ברגע שהאיש החליט להצטרף לחבורת המחבלים בעלי המבטא הזר הוא שם עצמו ואותם באותו המקום.... אין בינו ובין מחבל ג'יאהד שום הבדל מבחינתי,ואני יוצא מרוצה רק מהידיעה שאחרים[או הוריהם]שישמעו על המקרה הזה יחליטו שאין להם מה לחפש פה.....אני בכלל ממליץ להם על spring break מטורף במיאמי...

הבחור הזה שימש ככוח עזר לצוותי רפואה בג'נין

הוא לא התחזה לרופא ואף אחד, כולל הפרקליט השקרן הראשי, לא טען שהוא הגן על מחבלים. הוא לחלוטין חף מפשע. אלה שירו בו גם לא ירו בו בגלל שייכות אירגונית כלשהי. גם אם הוא היה חבר בנשים בירוק עם נדיה מטר זה היה קורה: חיילי צה"ל מרססים מתוך נגמ"ש מישהו במרחק כמה עשרות מטרים שמרים ידים.

mike00

New member
לא התחזה לרופא??

על-פי עדויות של פעילי ה-ISM, אייברי עמד מתחת לפנס רחוב, לבוש אפודה אדומה זוהרת ועליה הכיתוב "רופא" באנגלית ובערבית, מלפנים ומאחור. ועצם המצאותו שם ביחד עם ארגון שלום שלא מוכן לגנות את הטרור הפלשתיני,שלדעתי גם אתה מסכים שהוא קיים וגם אתה מגנה,אותו ארגון שהגן בגופו על מחבלים בעבר,כבר מורידה ממני את ייסורי המצפון שהיו יכולים להתפתח אצלי במידה והיה שייך למשל לארגון שמחלק את זמנו בין שדרות לבין רפיח.... והאמת שיש לי פה בטן מלאה גם על חיילי צה"ל......לא היו צריכים לירות ככה......צדיקים מלאכתם נעשית בידי מסוקים

נו בסדר כי הוא חלק מהצוותי רפואה, כנראה אין

להם אפודים שכתוב "חובש מתנדב" או משהו כזה. הוא לא חייב לגנות שום דבר בשביל שלא יפתחו עליו באש, ולא חייב להסכים איתך בשביל לא לחטוף קליע מייק. תבדיל בין חילוקי דעות פוליטים עמוקים שאולי יש לך איתו לבין לירות בו וחיאתק לאן הגענו אחי? אתה רוצה לירות על מי שמזדהה עם הפלסטינים? אז מה ההבדל בינך לבין פלסטינים שרוצים לירות במתנחלים שמזדהים עם הכיבוש ולפעמים גם מבצעים פעולות טרור נגד פלסטינים?

mike00

New member
מבחינתי הוא חלק מארגון טרור פלשתיני....

הוא אמנם לא חייב לגנות שום דבר כדי שלא יפתחו עליו באש אבל ברגע שהוא נותן מחסה למחבלים נפתחת הדלת לפעולות שכוללות בתוכן גם ירי מקלעים..... לא אני ולא אתה לא יודעים מה היו מעשיו שם,ארגון הטרור הזה כבר הוכיח את "אמינותו" בעבר ולכן אני קודם כל מצדד בחיילי צה"ל שהתבררו כאמינים כשהודו שדבריו של הפרקליט אינם נכונים.... אני מציע שנחכה לתוצאות התחקיר ואחר כך נמשיך בדיון הזה....

mike00

New member
מוזר לא סיימתי את התגובה...מישהי שיגעה אותי

בטלפון......... בכל מקרה אז אלה הן לא הבעיות שלי,הבעיה האמיתית בעיני היא במדיניות של מדינת ישראל לתת לחלאות האלה להכנס לשם מלכתחילה..

mike00

New member
מעפן....לא הסתדר לגמרי אבל אני עוד עובד על זה

תוך כדי גלישה......

למעלה