ישראבלוף

חחח ויז נדם הבחור ../images/Emo6.gif אלמפרוד' פיו עמישתע'יל

אסּא מש עאלקומפיוטר
יאללה אני הלכתי לישון תס'בחי עלא אלכיר ואחלאם סעידי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif תסבח עלא כיר עמיתוש, אחלה חלומות

יותר יפים משל מייק

יש ניסיון מר עם פלסטינים באזור עימות או קרב

הלובשים 'לבוש של רופא' או פאראמדיק או WHATEVER. כבר ראינו אמבולנסים עם מחבלים בלבוש רופא המסיעים מחבלים מתאבדים ובמקום לשלוף מזרק שולפים קלשניקוב. גם במקרה של המחבל הזה אף אחד לא יכול לדעת אם הוא לא ישלוף פתאום נשק אוטומטי ויירה על החיילים. אסור לחיילים לקחת סיכון כלשהו. מוטב שהפרצוף של המחבל הזה יהיה מרוסק לכל ימי חייו מאשר שחייל שלנו ייפגע אפילו בבוהן רגלו. אסור לשכוח שהם נתנו סיוע לרוצחים מתועבים ממוצא פקיסטאני בעלי אזרחות בריטית שרצחו את אזרחינו בלב ת"א או למחבלים בג'נין שהיו מבוקשים ע"י צה"ל. המסר לכל מרעיו צריך להיות ברור: אם באתם לסייע לאויבינו בכל צורה שהיא דמכם בראשכם, ללא רחמים, כמו דינו של כל מחבל. נדמה שהחלאות האלה הבינו את המסר כי בזמן האחרון לא רואים אותם יותר בסביבה.

גידעון1

New member
קראתי את השרשור הזה ואני רוצה לומר דבר אחד

מהבחינה משפטית אני מאוד מאוכזב מהטיוח! אחד הדברים שמייחדים אותנו מול שאר עמי האיזור הוא היכולת לחקור ולבקר כל גוף שפעל בצורה רשלנית, פסולה ואסורה. רציתי לומר שכל עוד התחקיר לא מוצע במלואו עדיין אין לקבוע דעה אך מצד שני עצם הטיוח כבר רומז בצורה מובהקת שהסבר הגיוני לטובת החיילים לא יהיה כאן. אני מאוכזב גם מהחיילים וגם מהטיוח. במידה כמובן ואיכשהו יתברר שהחיילים חפים מפשע אני הראשון שאתנצל אבל על סמך הנתונים שכרגע אני רואה אני מתקשה להאמין שיש כאן הסבר מניח על הדעת.

ה"שקר" הזה הרי ברור לך שזה לא ניסיון טיוח

אלא פשוט חוסר בדיקה.. תן קצת כבוד לפרקליטות ותאמין שהאיקיו שלהם עולה על ה20..ואם הם ינסו לטייח משהו הם יתאמו עם החיילים שהרי ידוע שאמורים לתת תצהירים.. אבל קל לשונאי ישראל לבנות קייס על טיוחים עלק..כי אנחנו הרשעים אנחנו זוממים פשעי מלחמה ורצח "חפים מפשע" ואיך להעלים אותם..מזכיר לי הרבה סיפורים ישנים..

ינשוף4

New member
כנראה שצודק

נראה ש"מישהו" ניסה לחפף בתחקיר, וז, כשלעצמו, מזיק. אבל מעבר לכך- עדיף להמתין לתוצאות החקירה.

גידעון1

New member
הלוואי שאתה צודק

אם אכן יתברר שהכל בולשיט אחד גדול אז אלף סליחות מבחינתי לפרקליטות ולחיילים. מה שפשוט מציק לי זה שמערכת הביקורת והבדיקה לא נעשתה כיאות. הניצחון הכי גדול שלנו על חיזבאללה היה דווקא וועדת וינוגרד. וועדה שכזאת לא מסוגלת לקום באף מדינת ערב אלא אם מדובר בבובות של השלטון. ברגע שבמקרה בג'נין לא נעשתה בדיקה אמיתית זה מעיד שאנחנו יותר מתקרבים לנורמות של מדינות ערב וזה ממש מדאיג אותי. אני באמת ובתמים מאמין שבמידה וכל המקרה היה עובר בצורה מלאה לגורמים המוסמכים אז החקירה היתה קובעת בצורה צודקת אם החיילים פעלו כנדרש או שלא.

למעלה