יש אי שם.....מומלצי השבוע.

Z A M i

New member
יש אי שם.....מומלצי השבוע.../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif כמו סיגריה ישנה - נשרפת מבפנים.

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): תענה לי
שיר השבוע (כללי): When You're Gone של אבריל.
אלבום השבוע: החדש של אבריל, הוא פשוט מעולה.
האדם שעשה לכם את השבוע: משרד הרישוי - שלחו לי את הרישיון.
.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ורק הפחד, בגוף הוא מתפזר"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רגע, אני לא שומע אותך, נכנס לי עשן לעין"
דבר שהשגתם השבוע: חזרתי לצייר ^^
מאכל השבוע: בורקסים שאני הכינותי!!!11
משהו שעשה לכם את השבוע: הפנמתי כמה דברים D:
משהו שהרס את השבוע: לשכת גיוס, ימח שמם.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו ללשכת גיוס!!11
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני מקווה לזה כל שבוע.
שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירה - מירי מסיקה.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: --- , ועמרי.
סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת לא מהרשת, אבל בהחלט מגניבה, [כל הזכויות שמורות
]

yotem 16

New member
פעם ראשונה../images/Emo83.gif

משעמם לי בטירוף השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): Your Star- Evanescence - אלבום השבוע: האקוסטי של היהודים, TOD של אוונסנס - האדם שעשה לכם את השבוע: בן? גם עשה וגם הרס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בנים זה עם חרא שיישרפו כולם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא'דע - דבר שהשגתם השבוע: מירמור, ו- 100 במתכונת במתמטיקה.
- מאכל השבוע: מעדן שוקולד של ה- 99 קלוריות P: - משהו שעשה לכם את השבוע: רוק עצמאות
- משהו שהרס את השבוע: חמשת הימים שאחריו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים זה חראאאאאאאאאאאאאא@#$%@$%@ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם המתכונת בספרות ביום שני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יבוא אליי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Fighter- Christina Aguilera -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בן

...

- שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): לוט/יוני בלוך - אלבום השבוע: מירי מסיקה-שלום לאמונות - האדם שעשה לכם את השבוע: רות - דבר שהשגתם השבוע: אלכוהול - מאכל השבוע: ואו, שיפודי ירקות, כ"כ! - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות, מסיבה, רות, אנשים - משהו שהרס את השבוע: כרגיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאחד מהם ידבר איתי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: hey -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצי השבוע! ../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין כזה דבר - שיר השבוע (כללי):
אמא-שלומי שבת. - אלבום השבוע:
אביתר בנאי -האוסף שהכנתי. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אני לעצמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אני אוהב אותך,כי את יפה כ"כ" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אין משהו מיוחד.. - דבר שהשגתם השבוע:
שוב-כלום.. - מאכל השבוע:
מסטיקים ומנצ'ס. - משהו שעשה לכם את השבוע:
השיחה עם אלונה - משהו שהרס את השבוע:
לא ראיתי את מיטל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אם תאמינו במשהו זה יקרה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים עם הגמנים בחיבור ואנגליתת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אני אקבל תשובה חיובית מהלשכת גיוס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Love Hurts - Incubus -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
בנה,מיטל,אסתי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
קצת רעל!

SNUFKI

New member
ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר

שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא/ אריק ברמן - אלבום השבוע:אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: נופר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מה עוד ביקשת"- אריק ברמן (סתם נדבקתי אליו) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הערסיות הורדת כל חלקה טובה בארץ"- המורה שלי לאזרחות - דבר שהשגתם השבוע:אמממ שומדבר מיוחד - מאכל השבוע:פיצהההה - משהו שעשה לכם את השבוע:רוק"צ - משהו שהרס את השבוע:רוק"צ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שבוע ארוך היה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קצת שקט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת... אבל משהו לא צפוי וטוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הזמן שלך/ היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:א' סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אמממ

אדם ק

New member
זה רק געגוע חולף

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): לא זוכר איך קוראים לו... - אלבום השבוע: שלום חנוך \ יציאה - האדם שעשה לכם את השבוע: יש יותר מידי כאלה! בעיקר מי שהיה בהופעה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר עכשיו אני פחות כועס, וגל של רגש מתפקע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו מלא מלא מלא מלא מלא אהמ אהמ יפית אהמ אהמ אני לא אגנוב לך משפטים אז תקראו אצלה טחחח "אני שומרת בפלאפון משפטים בשביל מומלצי טחחח" - דבר שהשגתם השבוע: הופעה, בנה, אנשים, מסיבת שתייה, ים של בירה, מחשב לחדר (חזר מתיקון) ועוד מלא! - מאכל השבוע: אמממ פיצה מנתיבות! - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה, החג, האנשים, החברים. - משהו שהרס את השבוע: סתם משו... לא רציני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין לי מה למסור..... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא הרבה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש לי סיכוי \ מתחיל להשתגע - אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה וכל כך! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tom 7

New member
טפטוף של טל טיפה בים

- שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים (משולב), YOU GOT TO BELIVE ME- LIVE - שיר השבוע (כללי):אמיר בניון- שלכת, EVANESCENCE- LIKE YOU, MUSE- HYSTERYA - אלבום השבוע: TOP-EVANESCENCE - האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האמת היא אני אדם שמתרגש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מחנכת:תום הכנתי לך סנדוויץ' - דבר שהשגתם השבוע: אייפוד חדש!! - מאכל השבוע: פשטידת אמא - משהו שעשה לכם את השבוע: אייפוד חדש, מלא שירים חדשים! - משהו שהרס את השבוע: אוטובוסים כרגיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אם המחנכת מביאה לכם סנדוויץ' אל תקחו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פחות זמן ללמוד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאסוף קרשים כבר! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הזמן שלך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני...

"אז..הוא אמר לי:בואי הנה..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ללא ספק..הזמן שלך מההופעה...הקסם! - שיר השבוע (כללי): Say It Right-נלי פורטדו,girlfriend-אווריל,זכוכיות-אינפקציה,אביב-אהבנו - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:וואיי ככ המון,כל השבוע הזה היה מלא באנשימים שאני אוהבת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כשניפגש,נבנה בית מגפרורים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את משתבחת עם הימים"
- דבר שהשגתם השבוע:חחח בדיוק את כל מה שרציתי,לא יכלתי לבקש יותר..או שכן?! - מאכל השבוע:לאור העובדה,שכמעט כל יום בשבוע אכלתי רק אולי ארוחה אחת,אז התפוחי אדמה של אבאל'ה - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעות,האנשים,המסיבה,כל החבר'ה אתמול.. - משהו שהרס את השבוע:שלעזאזל לא הבנתי אתמול ממה הוא מפחד... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תשתחררו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר לעבור את המתכונת באנגלית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור את המתכונת באנגלית,שאני אדבר איתו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:משתוללים בכפר-שוטי הנבואה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

היי היי יו יו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לוידעת..שחק אותה - שיר השבוע (כללי): true colors - אלבום השבוע: הדיסקים שהכנתי - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כמו לשרת בתחנה המרכזית.." - דבר שהשגתם השבוע: לוידעת - מאכל השבוע: המבורגרים למיניהם - משהו שעשה לכם את השבוע: יומע"צ, לירון מתנחלת אצלי - משהו שהרס את השבוע: שהותשתי ללכת לבצפר לשווא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לוידעת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר בצפררררר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמצא עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

Z A M i

New member
paradise in me ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר:
כפרעל השבוע הזה. - שיר השבוע (של היהודים): יובגטו
.. והזמן שלך(בזכות עמרי). - שיר השבוע (כללי):היו יותר מדי..באמת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מעגל נסגר,מעגל נפתח". "המלאך שלי חוזר"
,"שישרף הכל בלחש". - משפט השבוע(משפט שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המילים ביובגטו,בנתיבות..וההודעה שאחרי. - דבר שהשגתם השבוע: [אולי יותר מדי..] בתקצור-סגירת מעגל ותקופה בשבוע אחד בלבד.הכל פשוט בא ביחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: נתיבות,ללא ספק. והערב בב"ט אתמול. - משהו שהרס את השבוע: מעלות.(הרס, אבל יצא מהעניין רק טוב מבחינתי). - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים הם רעים מטבעם. כולם. פרויד צודק(אם זה היה הוא שאמר את זה). השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר גרעין בסופ"ש.ואולי לבוא לניצנים..
(אמרנו שזה יהיה השבוע?..) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המתכונת בתנ"ך..ושלא יפטרו אותי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: alanis- you oughta know גם משהו שסגר לי תקופה..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. - תמונה:
איסה פשושה!

על הפנים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):גנווה אקוסטי
- שיר השבוע (כללי):אהוד בנאי - יוצא לאור - אלבום השבוע: - evanescence - fallen, אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע: |הגדש|וואי.. נראה לי שהוא.. וחברה טובה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כל גנבה בערך, "אין לי כסף אין לי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא עולה לי שום דבר מצחיק מהשבוע הזה.. רק מכתב מהבנק:\ - דבר שהשגתם השבוע:מקלות של יהב? - מאכל השבוע:על האש - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה וכל מה שהיא כללה - משהו שהרס את השבוע:פיטורים, בנק, אזכרה, קטע לא נעים עם הנסיעה להופעה..לא נסעתי ליומולדת של חברות, לא חסר.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יהיה טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול לירושלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לגלות שאני סתם מדמיינת דברים.. ושהם לא ביחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פעם בחיים - אפרת גוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מה זה משנה? זה לא שאני אראה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני והקטנה שלי

../images/Emo85.gif

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):שלמה ארצי-תגידי - אלבום השבוע:ירח, צימאון ושפויים -שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע:יסמין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כמעט שכחתי מזה רגש כמו שלימדת אותי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"רק הכלים מעניינים אותה..אבל זה שקרום הבתולים שלה מתאחה אט אט זה ממש לא מעניין אותה"....."אין אין את תרצי עוד ועוד ועוד עד שכבר לא יהיה" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
Already I'm so lonesome I could die

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך (מההופעה בנתיבות) - שיר השבוע (כללי): אינפקטד מאשרום-becoming insane. Chantal Kreviazuk - Leaving on a jetplane ושירי יום הזיכרון ויום העצמאות. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עדי אדם ענבר עומרי ומי שהיה בנתיבות... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מי אשם לה מי אשם לי מי יקבור את מי אבא בוכה על בן בוכה על אבא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הם חושבים שהם נורמאלים, כי הם כולם עושים את אותו דבר." - דבר שהשגתם השבוע: מסע. - מאכל השבוע: רעב. - משהו שעשה לכם את השבוע: טקס יומזיכרון, מסיבה בשיבר (האיש מהשיבר:), ההופעות בנתיבות,סרט. - משהו שהרס את השבוע:הבלאגן והכניסה למועדון, עייפות, עצבים, אסיפתהורים, - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של סינרגיה, ואורבן מוטורמיוזיק בדיזינגוף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור אותו בשלום או לא לעבור אותו בכלל. שיילך סבבה ב- אקולוגיה,אנגלית, הסטוריה, אזרחות,ומתמטיקה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא, יהיה ברוך. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):חיפה.

LoLi Goddess

New member
"בלעה הכל בלי שנזלה לה שום טיפה אחת..."

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
עידן האלוהים
שיר השבוע (כללי):
Hair Soundtrack - Frank Mills
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
ערן
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
There's nothing that I wouldn't do for you
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
הסיטואציה: באחד מגני הילדים ביישובי השומרון, הוציאו את הילדים לטיול בחיק הטבע (חשוב מאוד לזכור שהילדים הם ילדים דתיים שגרים בהתנחלויות על מנת להבין את התיחכום הקל שבהגיג הבא) הגננת: "ילדים, לא לגעת בפרח הזה, זה פרח מוגן" אחד הילדים: "הוא מוגן ירי?"
דבר שהשגתם השבוע:
קצת מנוחה
מאכל השבוע:
קוקומן
משהו שעשה לכם את השבוע:
יומיים חופש
משהו שהרס את השבוע:
טקס יום זיכרון בחולון
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אם אין ציפור שיר - גם תחת הוא זמיר השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הסופשבוע (אורבן מוטו מיוזיק)