יש אי שם.....מומלצי השבוע.

הרגשה של עיוות בכל החושים שלי עכשיו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך.(בהקדשה של אדם) - שיר השבוע (כללי): נסיעה מהירה,עד העונג הבא-המכשפות. - אלבום השבוע:עד העונג הבא-המכשפות - האדם שעשה לכם את השבוע:סבא,עדי,מור,מאור,זאמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הרגשה של עיוות בכל החושים שלי עכשיו. הרגשה של קביעות. נתקעתי במקום אני נתקעתי במקום אני נתקעתי באותו המקום." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): תמר:יש איזה 50% הנחה למשפחות שכולות ברכבת. אני:איך הם יודעים מי שכול? עדע:תעודת שכול. גל:את קולטת אנשים יושבים בכלא אחד על רצח,אחד על אונס ואחד על זיוף תעודת שכול. - דבר שהשגתם השבוע:שיזוף,דודים שלי הגיעו מחו"ל,צבעתי קצת לאדום,חגיגת יומהולדת למר.סבא בן 80:),הופעה במעלות. - מאכל השבוע: שוקולד(מפתיע משו.) - משהו שעשה לכם את השבוע: יום העצמאות,בוקר עם סבא.. - משהו שהרס את השבוע:אני.המילים שלי,החסך במילים שלי,טיפשות שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכי קרוב לבד.אנשים זה חרא דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהיא תבוא לארץ,ת"א מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתגבר על עצמי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיותר להשתוקק.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
תתחדשי בובה.

ורוד הולם אותך:] (אני מתגעגעת נוראנוראנורא)

ב י ז י

New member
בשבילה החיים הם רק צל של חלום.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):Father - שיר השבוע (כללי):Evanescence - Call Me When You're Sober - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איש לא יראה את השריטות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ההודעה האחרונה ממנו "הם היו פה גם לפני שנתיים" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציצים?" - דבר שהשגתם השבוע: שום דבר - מאכל השבוע: תפו"א מוקרם - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זרמו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מוטו מיוזיק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Bob Marley - Could You Be Loved -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אלה עשתה אותי, וטענה ש: " ליזי עם הספר האהוב עליה "המרתף בעליית הגג" מאת הסופר ס. פיסטיקייטד (כי ליזי קוראת ספרים עם שמות מתחכמים כאלו) "

ב י ז י

New member
כפרעליך :)

גמאני מתגעגעת, לא ראיתי אותך מלא זמן, ובנוסף לכל, לא דיברנו מלא זמן, צריך להשלים את הזמן האבוד!

מילי17

New member
יאללה

- שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): say it right - אלבום השבוע: loose החדש של נלי - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "וואי את מבשלת מעולה. זה תמיד" (והיה לזה טעם של מיץ גרביים!..) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: ים המלח
- משהו שהרס את השבוע: עד שאני בים המלח בפעם הראשונה בחיי לילוש לא באה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לילוש זונת על. אבל כולם יודעים את זה כבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דווקא שבוע עמוס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שההליך יעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר רקע במייספייס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המוןןןןןןןןןןןןןן. יערה, ענבר, שנשונה, עומרי, תומר ,זאמי, רותם. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מיל../images/Emo70.gif

עד שאת מגיעה לים המלח אני כבר לא נמצאת שם.. איזו תחושת החמצה
מזל שיש את ראשון

liloosh tt

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו!!!! מיל!!! למה את לא מציינת שהיית בצפון ים המלח, ולילוש גרה בדרום ים המלח, שזה שעה מאיפה שהיית! קקי אחת. זה כמו שתגידי לי שאת בב"ש...
(אדם, עדי, מילי, שני, ב"ש עללללק!!!)

מומולצים../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של היהודים):כאילו, לעוף, טיפה בים, הזמן שלך, אם כבר. - שיר השבוע (כללי):בצבא הכי חזק, מותק שלי, וכל השירים בדרך למעלות ונתיבות - אלבום השבוע:הדיסקים של האוטו של עמרי - האדם שעשה לכם את השבוע:עמרי, ענבר, אוחנה, ואדם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- אני עמרי וליאור רואים זקן עם פיליפינית זקנה, פתאום ליאור "ניראה לי הפיליפינית שלו צריכה פיליפינית
**************************************************************8 אחי וחבר שלו מדברים אולטרסאונד שדוחפים מחט ענקית והעובר בורח ממנה (חבר של אחי)"הבן שלך יראה את המחט הוא יושיט את היד"
*************************************************** אחיין שלי נולד רעב אבא שלי: יאללה מי נוסע להביא לו אבו חאסן(חומוס פול) - דבר שהשגתם השבוע:אחיין..מקלות מיהב
- מאכל השבוע:ג'חנון - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה בנתיבות , אחיין חדש
- משהו שהרס את השבוע: טעות בשאלה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חיו ותנו לחיות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ברית? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תאטרון רוסי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את האחיין

להתערבב, ולא להבלע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה/מקום אחר (שניהם אנפלגד) - שיר השבוע (כללי): יומן מסע - אלבום השבוע: האנפלגד של היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: נוי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כולנו עשויים אבק של אהבה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איזה כיף לחבק את הכרית הזאת אני: זה כמו לחבק את שני - דבר שהשגתם השבוע: נאדה - מאכל השבוע: וואפלים - משהו שעשה לכם את השבוע: רוק עצמאות, הטקס. - משהו שהרס את השבוע: חוסר שעות שינה. מםגש לפני יומיים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תישנו כמו שצריך אחרי לילה בלי שינה!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אתגרים,אורבן מוטו מיוזיק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל עובר במבחן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יומן מסע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי ודנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חם לי, מר לי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם, הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי): גירלפרינד -אווריל לאבין, אקדח - אביתר בנאי, אבות ובנים בגרסת "בופור". - אלבום השבוע:אביתר בנאי - אביתר בנאי. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר. עמרי.
לשניכם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היי היי יו יו איי וונט טו בי יור גירלפרנד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ריגש איזה משפט אחד... אני לא זוכרת... הצחיקו- טוב זה הולך להיות ארוך: [נתיבות:] # עמרי: "יש מאחורייך מצעד, לא סתם מצעד, מצעד גאווה! מרוץ מכוניות!" # עמרי: "איזה תא את מעדיפה? עם הרבה בנות או קצת בנות?" # עמרי/יפית: "למה אתה גר בנתיבות? כי לא היה לי כסף לחזור!" # עמרי: טו דה לפט טו דה לפט - את המנורה טו דה לפט טו דה לפט. # אני: "יש לי חתימה של מיכל ינאי!" עמרי: " מרוב שמיכל ינאי הצחיקה אותי, העפתי הכל!" # עמרי: "מה אני אגיד לאבא שלי? שזה חול מהים?" # כל מה שקרה לי ולברנטל בפיצוציה בבת ים.. "תביא לה את כל הסטנד!!" - דבר שהשגתם השבוע: המון כיף. - מאכל השבוע: אממ שטויות, בעיקר. - משהו שעשה לכם את השבוע: אוקיי. יום עצמאות [מעלות+נתיבות], אצל עמרי בין לבין, ההופעה של שילה, אצל יפית בבית, וכמובן כמובן שאצל בוטן, בחגיגות יום הולדתה!
- משהו שהרס את השבוע: מתכונת בתקשורת
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תצאו מהבית בשלוש בלילה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני וברנטל הולכות לראות "בופור" ביום חמישי [זוכרת??], סמינר שישבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייגמר. ומהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי - כל הדיסק הראשון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי. דחוף. תמונה? לא...

גמני בך... ../images/Emo23.gif

וזה בכלל לא היה קשה להתאהב... [איזה כיף היה לראות אותך ושתהיי לידי כל ההופעה במעלות! מזל שהצלתי אותך מהזקן החרמן שעמד מאחורייך...
]

שלח לי שקט..

שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): איזה טראנס שאין לי מושג איך קוראים לו :\ - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתמית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "cause i miss you baby, and i dont wanna miss a thing' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחח עמית על מודיעין: "איזה 2,3 הקשב?!???! אצלנו זה יהיה 'שניים שלושה, האזן!'"
מישהו במסיבה ביום העצמאות: "ילדה, למה את עצובה?..... אל תדאגי... אני לא מנסה להתחיל איתך, אני הומו!!! מה, יש לך משהו נגד הומואים??" כמה דק' א"כ.. "אה, אני לא באמת הומו, זו רק דרך להתחיל עם בנות!!!" - דבר שהשגתם השבוע: 87 בביולוגיה
ויומעצמאות כיף. - מאכל השבוע: מציה, שוב
- משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה ביום העצמאות... :) - משהו שהרס את השבוע: אמממ הלחץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בלי פאניקה, יש בריטניקה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראשון שני. והמסיבת סיום בשלישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עודלא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ע-מית. נעמה! הגיע הזמן באמת.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין במחשב הזה.

yuvizz

New member
but the words are only sunds

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך בהקדשה. - שיר השבוע (כללי):השבוע הזה מלא מידי בשביל שיר אחד. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):גם זה אין. לא התעמקתי בשירים, לא היה זמן. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כשניסינו לארגן את הנסיעה עם יואבי כשהוא היה אצל סבתא שלו: "שיא: נו אז שההורים שלך ישימו אותך כאן בדרך חזרה מסבתא.. יואבי: סבתא גרה בחצר." (באדישות). ומלא מלא קטעים משישי בלילה. - דבר שהשגתם השבוע:חיוכים שבאו מהלב, כיף. - מאכל השבוע:עוגת מיץ של אמא של יואבי, וטוויסט. - משהו שעשה לכם את השבוע:היומיים בבית, וקצת אתמול. - משהו שהרס את השבוע:אני, הכישלונות האלו. המילים שלו, שתמיד צורמות בכל הגוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין מסקנות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני, סוף שבוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שמה שצריך ליקרות בשני יקרה, שאעבור את המבחן מחר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי אותו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא, למרות שיש פה קצת געגועים לזאמי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איזו חמודית ../images/Emo9.gif

(היום ראיתי כתבה על יום הסטודנט, וישר נזכרתי ביום ההוא שנפגשנו.. געגועים..
)

למעלה