יש אי שם.....מומלצי השבוע.

yuvizz

New member
אוחניטה..

אני בעד שתבואי לפה... כמה געגועים, חברה אמיתית שכמותך

הולצ

New member
../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ho lord - שיר השבוע (כללי): korn - creep - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: מעודה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): What the hell am I doing here? I don't belong here - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אבא'לה. אתה בא לאצ'קלונה? - דבר שהשגתם השבוע: שמועות שדופקות אותי. :\ - מאכל השבוע: פיצהפיצהפיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: מחמאות D: - משהו שהרס את השבוע: שמועות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו נאמנים לעצמם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גיחה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות בגיחה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Marilyn Manson - The Nobodies -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביעד! שבוע טוב לכם!! ומישהו יכול להסביר לי איך מעלים פה תמונה? O:

ליאןןן

New member
ובימים האחרונים ככה את עולה בי

ומוציאה בי גם כאב וגם צחוק.. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול אקוסטי - שיר השבוע (כללי): בין הצלילים/ואיך שלא - מוש בן ארי. אהובתי/את לא כמו כולם - משינה. רק לנו - שילה פרבר. - אלבום השבוע: כל מיני, היו המון. - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו. ג'סיקה, רחלי, טלטול, איילת, גליתי, חמו, אורי...והבנות של הסטודיו, כלכך. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הזמן עובר, מי יזכור אותם?" "אבל משהו תקוע, תקוע עמוק בתוך הגרון." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איילת חופרת ומזייפת שעות בהופעה של ריטה בגאידמק.. אז אורי בא אליה: "גאידמק התקשר. ביקשו לפנות אותך מהמקום.." ג'סיקה שיכורה ביום העצמאות: "איך הולכת הברכה הזאת על אנשים מכוערים?" -אחרי איזה 10 דקות- ג'סיקה |שמה ידיים על הראש של איזה ילדה|: "ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם......אשר יצר אסונות לאבותינו בימים ההם בזמן הזה!" וכל השטויות שמוריה אמרה לשרית קרפ בהופעה, שאני כבר לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע: רגעים. - מאכל השבוע: פריכיות
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של מוש ביום העצמאות, ההופעה של משינה בגאידמק. - משהו שהרס את השבוע: כל הסוף שלו. כאבי מאמץ בברכיים ובקרסוליים. מילים שלה. ההורים שלי. טיפשות שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשקלו מילים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. אולי יום הסטודנט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך בסדר באזרחות ובתקשורת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שקט. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
מישהו חושב עלייך....../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

כמה זמן לא עניתי על מומלצ"ש.... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
יובגטו. התנגן רק בראש. - שיר השבוע (כללי):
כשזה קורה - קורין אלאל - אלבום השבוע:
הכחול של השמיים - קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע:
מממ... אחת ט'. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"כשזה קורה, זה שווה מחכה שעות, מקווה כשזה קורה, המסכות נופלות מותר לבכות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
מישהו ראה "אהבה זה כואב"? כל הפרק... פשוט טירוף. - דבר שהשגתם השבוע:
ממ אחלה ציון בביולוגיה, לצאת מהבאסה. וכיף. - מאכל השבוע:
מוסקה של אמא
- משהו שעשה לכם את השבוע:
כנרת ביומעצמאות. - משהו שהרס את השבוע:
מממ הבוקר שאחרי. אבל בקטנה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תנו לעצמכם הזדמנות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מממ שבוע עמוס לאללה... כל יום משהו אחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שלא ארצה להתאבד אחרי המתכונת במתמטיקה/אחרי השיעור נהיגה/ אחרי המסיבת סיום/ אחרי הבגרות בביוכימיה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
טרם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ממ קאיצ'וק?
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
סתם תמונה חמודה מיומעצמאות.

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עוד מעט - שיר השבוע (כללי): רמי- ועברי-על הגשר הישן - אלבום השבוע: שוב ברי LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: ריטה וכל החברים שליוו אותי לכל ההופעות השבוע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לכי חפשי את אלוהים כל סופשבוע ותתרפקי על קיר מאבן ששומר פתקים בסך הכל את ילד שנשאר פגוע נרגעת רק שהאורות סביבך דולקים" (על הגשר הישן/רמי) - דבר שהשגתם השבוע: 3 הופעות של ריטה בשבוע אחד
. - מאכל השבוע: כל השבוע נקנקיות חח - משהו שעשה לכם את השבוע: בערב יומ"צ-ריטה בבאר יעקב ורוק"צ יום העצמאות-ריטה בגיאידמק חמישי- עדי אשכנזי,עברי לידר,רמי וריטה בקיסריה שישי-אריק ברמן בזאפה שחתי משהו?
- משהו שהרס את השבוע: כלום, אחלה שבוע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא ציך להסביר לכם שהופעות זה להרגיש בפסגה נכון? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מוצ"ש הקרוב כנראה אילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנסע אילת בסוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ברי-עיר של קיץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל אריאל ובנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הכל בשבילי. עשתה לי אחלה שבוע - ותרשו לי להוסיף: FLIX השבוע: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1488756 - פשוט קורע! קראו הכל
. (זמי, מה דעתך להוסיף פליקס/יו טיוב השבוע?
)

shmuelr

New member
רק כי עדי המליצה על המומלצש בלאטט

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין כזה דווקא - שיר השבוע (כללי): suzanne - leonard choen - אלבום השבוע: whats the story morning glory - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ אין לי כוח לחשוב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שאלה קשה קשה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ואם תראו ילדה עם עיניים איילה" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: יש לי כאב בקטן - משהו שעשה לכם את השבוע: קצת הקלטות בשישי - משהו שהרס את השבוע: לחץ של הלימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השגרה משעממת.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנחת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה מגן קל ומהיר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אולי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את עצמי מבעד למראה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
לפעמים, עולה בי הד קולך..

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש- פעם בחיים <זה הקאבר הכי טוב ששמעתי מימי> - אלבום השבוע: Opeth - Damnation <זה לא המטאל-רצח שאתם חושבים, זה אלבום שקט ויפייפה> - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי לחץ באזניים..."(?) <באמת היה חח..> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מי שלא קופץ צעיר.." "12 שנה זיינתם אותנו, עכשיו גמרנו" <זה היה על החולצת סיום שלנו> והרופא אומר: "אם הוא היה בא שעה אחרי הוא היה מת, או במקרה הטוב צמח" - דבר שהשגתם השבוע: הייתי בבי"ח, וזו הפעם הראשונה שאני פוגש רופא מגיל 11 בערך.. - מאכל השבוע: נתנו לי כדור שמ-ז-ה העיף אותי - משהו שעשה לכם את השבוע: שהשתחררתי מבית חולים, וכשהייתי בבי"ח לבד עסקתי לי בזכרונות יפים והיה לי כיף. - משהו שהרס את השבוע: שהייתי כ"כ לבד!! והיה משעמם, אפילו קליטה לא הייתה שאני אציק לאנשים ב- SMS.. אני לא רוצה להיות יותר בבית חולים \: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה לא טוב לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רמי - נוצה ברוח <לא ברור איך עדיין לא נמאס לי מהשיר הזה> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תמיד אותו דבר. תמיד אני לא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה