יש אי שם.....מומלצי השבוע.

בואי אליי, מנגינה יקרה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם. - שיר השבוע (כללי): מנגינה יקרה- אביתר בנאי. על הגשר הצר- שילה פרבר, ובטח עוד כמה שלה מההופעה. - אלבום השבוע: אביתר בנאי- אביתר בנאי. - האדם שעשה לכם את השבוע: הבולטים היו אוחנה, עמרי, יפית ולי (וציטרין עשה לי את יום שישי, בשבילך
.). גם כל הבאר טוביות, אלמוג, כולם..היה פשוט כיף אתמול. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי ברירה, רק לעשות ככה..". "זה נכון ואין לי שום פתרון, אני עכשיו לבד." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עוד חפירה. מוכנים?!
אזהרה - אוחנה הולכת לככב! אוחנה בשבת בערב שעברה, כשעמרי בא לאריאל, במצפה הייתה איזה סיטואציה ואז: "תביא את אולגה הג'ירפה, מגן החיות התנ"כי, היא תנהג יותר טוב ממך!" אני לאוחנה: "אם הוא יבוא ויראה את הקיא שלי ואז.." אוחנה: "שילך לחפש מי הקיא אותו!"
אוכלים הרבה הרבה אוריאו, מלאאא, ואז אוחנה: "עוד מעט אני מעינה ודוחפים לי אינסולין". (מעינה=חולת סכרת) "הוא נכנס לי לאייסיקיו בלי התרעה מוקדמת...חדר לשם! פרץ!"
על מישהו שהתיש אותה . אני נשענת על עמרי... "וואי אתה לא מבין, ממש נוח לי!" עמרי: "זה...חד צדדי." D: יושבים באמפי, אוחנה מפילה את הקולה, כל השמיכה נרטבת. יותר מאוחר, עמרי מפיל את הקולה שהייתה הפעם סגורה היטב. אוחנה קלטה את מבטי...הקולה נופלת...אוחנה: "סגור!" איימי בדרך לנתיבות: "ווייי בלונים!!"..."אני אחנה בבית של מישהו". אחרי הסרט עם השוטר ומוש בן ארי.. מישהו אמר שהשוטר לקח אותנו לאכול (ברוווור), דניאל(קינסלר) : "נו, הוא יכול לאכול בתוך האוהל..יש שם בורקסים!" נעמה(נראה לי): "אבל הוא צמחוני!" דניאל: "שיט..צמחוני! יש לי גופה בתוך הבורקס" בדרך חזור מנתיבות, היה ירוק ברמזור... ספיר לאיימי: "סעי, סעי!" |האוטו לא זז+הרמזור מתחלף לאדום| ספיר: "למה לא נסעת?" איימי: "אהה חשבתי את אומרת לי סי סי... יענו כן"
! מושפעי קטנטנות. בעבודה, ההפסקה האחרונה היא 5 דק', משה האחראי משמרת ל2 עובדים: "אתם יוצאים ל2 דק'! בזבזתם את הזמן שלכם בלהסתובב פה.." אחד העובדים לחבר שלו: "יאללה בוא |מצביע על המעלית|, נרד ונעלה.."
רוחלה משתעשעת עם משה בעבודה (שמאוהב בה), אני לרוחלה: "רוחה!! לא סיכמנו משהו?" רוחה: "רצית שאני אהיה אחראית משמרת, לא?"
משה הפך לעגבנייה באותו רגע :p. אני ואוחנה אתמול בדרך לב"ט עוצרות בתחנת דלק עם תדלוק עצמי, כשבחיים לפני כן לא תדלקנו, מוציאות ת'דבר הזה של התדלוק... והוא מתחיל להתלונן ולהשמיע קולות. אוחנה: "טוב, תחזירי אותו שלא ירביץ לנו"
בכלל כל הקטע עם התחנת דלק היה גוזר. את זה רק אריאלניקים יבינו נראה לי: אוחנה בבת ים: "איך אני מתגעגעת לפעם... פעם היינו פר'תיתות! והתנהגנו כמו פר'תיתות!!!" ואז בבאר טוביה נזכרנו בזה..ואני כזה: "אוחנה תראי, פרות!" אוחנה מוציאה את הראש מהחלון: "הייי!!! פר'תיתות!!!!!"
ציטרין לאוחנה: "הנה קופסת ההפתעות.. ת-ז-ה-רי!" :DDD אוחנה לעופרי: "לפחות הכבד נשאר אותו כבד"
!!!!!!111 אוחנה
. - דבר שהשגתם השבוע: רגעים. - מאכל השבוע: החומוס אצל בוטן
וכל מה שאכלנו בבת-ים
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת בערב (למרות שזה קצת שבוע שעבר) עם עמרי, נתיבות, רביעי ההופעה של שילה
, חמישי בבת-ים
, שישי בבאר טוביה
, ה85 במתכונת בהבעה כפרעליי
והיום עם אוחנה וציט. - משהו שהרס את השבוע: מעלות. מתכונת בתקשורת. מבחן בתנ"ך. ותובנות כל כך כואבות. [אין אנחנו יותר] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1. אל תצאו מהבית ב3 בלילה. 2. אפשר להסתדר גם לבד. עם המון רצון. 3. יהיה בסדר. 4. רק עוד קצת ונגמרות הבגרויות. 5. הודו זה דבר יקר
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את לירון ושנשונתי. ל"ג בעומר קצת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי אוטו בסופ"ש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא נפתח רק מחר . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון. שני. מילי. צחר. ואת עמרי כי אי אפשר להפסיק להתגעגע. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עד שתיקנתי קצת את המצלמה, שכחתי לצלם
.

וכמובן שהקיוסק היה הקטע הכי מצחיק בכל חיי.

"וואה וואה...תראה מה זה!!!"
ואוחנה, כמעט גם אני שכחתי: "בואי נקח אחד ונברח לשדות.."

וואי ענבר...

אני קוראת את המומלצים שלך, וצוחקת בקול רם כבר איזה שעה... היה פשוט שבוע קובר, אין מה לומר.

Drowned World

New member
שו???

- שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): Everybody - Madonna - אלבום השבוע: Madonna - Madonna - האדם שעשה לכם את השבוע: דנה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "There is no such thing as revenge" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני מעדיפה שלא" - דבר שהשגתם השבוע: מכתב פיטורים ממקדונלדס !!!!! - מאכל השבוע: ברווז יאמי יאמי - משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכר - משהו שהרס את השבוע: הבוס בעבודה ימחשמו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעבדו במקדונלדס תמיד יש ארומה בסביבה ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לסדר ת'דרכון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייכנס לי כסף חחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רותי- אריק אינשטיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה לי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): M A D O N N A ==]

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifימים שנשרו מאיתנו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עידן האלוהים, יותר מתמיד. - שיר השבוע (כללי):מנגינה יקרה-אביתר בנאי, חלום כהה-אסף אמדורסקי - אלבום השבוע: מסע ומתן - האדם שעשה לכם את השבוע:נוגה, רוזי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני יכול לשמור עליי יפה", "והרעש בראש לא מספיקים לנשום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המרכז שבט שלי אחרי הפעולת הורים-שכב"ג, על הבחירות לצוות מוביל: "הילדים יחזרו מחר עם תפקיד אחר" שחר: "או ממש ממורמרים." "או זה." - דבר שהשגתם השבוע:צוות מוביל חדש, כמה מילים - מאכל השבוע: כדורי שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: צילומים, סמינר קיץ, יום העצמאות - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ראש פרוייקט יום קיץ
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צילומים מחר, ואולי ליום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הזמנה לחתונה- שוטי הנבואה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו מיוחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

rotem224

New member
סתם כי נכנסתי לפורום

והתחשק לי לכתוב הודעה חחחח:) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): יש הרבה - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: הקומונה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)" את סתם נכה" משפט שאומר הכל חחחחח - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: על האש - משהו שעשה לכם את השבוע: יום העצמאות - משהו שהרס את השבוע: התאכזבתי ממשהו וזה שאני עדיין לא הולכת הורס מלא דברים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיזיותרפיה אני מקווה שיהיה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנדבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש יותר מידי אנשים כאלה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

morning i hate you.

שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם, לגמרה
- שיר השבוע (כללי): רק לנו-שילה פרבר. - אלבום השבוע: נראה לי ש-ANOUK ("בדידות עירונית") בתרגום חופשי. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, יפית, אוחנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה לדעת מה שם נשאר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : הסתכלו במומלצים של ענבר וכל מה שקשור שם גם איכשהו בי אז כנ"ל. (בשביל זה יש חברים - בשביל שהם ירשמו מומלצ"ש). - דבר שהשגתם השבוע: הצלחתי בדברים הקטנים. - מאכל השבוע: הארוחת שחיתות בשבת אצל עידה הדודה
. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל ההמראות. - משהו שהרס את השבוע: הנחיתות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שברגע שתקבלו את הכאפה של ההבדלה בין חלום למציאות תשארו במציאות בשביל לחלום עוד קצת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות סגור על עצמי ועל הרצונות שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בקלות, עם בטחון. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה לי ששילה פרבר-רק לנו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית, ענבר, אוחנה,טלצ' והדס. ועוד רבים וטובים אחרים
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif קצת באיחור אבל שתקוD:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מי שומע היהודים>< - שיר השבוע (כללי): Elliot Minor - Parrallel Worlds - אלבום השבוע: Staind -14 Shades of Grey - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את כשאת עושה על האש הפרגית שלך אומרת 'אני מוכנה' מרוב שיש לך כסף" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: בורקס - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות בעצמאות וכאלה - משהו שהרס את השבוע: מגןD: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים אותו כבר[ 3 מגנים] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהם ילכו טוב?>< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: System of a down- Chic N' Stu -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא'דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Headstrong-Trapt - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ירוק, יום ספורט הנהגתי :] - משהו שהרס את השבוע: בצפר אידיוט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשרפו ל ת'בצפר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'מבחנים בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rhapsody -Rain Of A Thousand Flames -סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה