יש חיים אחרי הפרישה- אמר...

אנפה2

New member
שקד, אני אחרי החיסון יומיים

הרגשתי לא טוב, ועבר לי, תהיי בריאה שקד.

p a l o m a

New member
סמרטוט רצפה יש היום סוג חדש../images/Emo6.gif

גם ל"סנו". עולה 18 ש"ח עם אחריות לשנה... סמרטוט מ ד ה י ם .. את יושבת על הספה.. או ליד המחשב והוא עובר על כל הבית ומנקה את הרצפה....עשוי מבד מיוחד שיוצר חשמל סטטי..ומושך את כל הלוכלוך... משו משו... אז איך את מרגישה שקד?....

shkedud

New member
כמו סמרטוט של "סנו" אחרי שפגה

האחריות. אין חשמל, אין אנרגיות. גורנישט. אויס. פלומקה - השאלה היא איך את מרגישה. את היא זו שחוגגת היום את חג החירות

p a l o m a

New member
תודה שקדיה... היה יום גדוש בחויות|@

היתה לי פגישת מחזור של כל ההורים מהיסודי והתיכון של בתי -- כולם נעשו גימלאים ונפגשנו היום שוב במועדון הגימלאים.. היתה שמחה וצהלה.. והגברות גנדרניות משו משו.. כל הזהב - אפשר היה לבנות שם את עגל הזהב מחדש... נשבעת לכם... הרוב אלמנות (רחמנא...) נראות מהזה מאושרות...חהחהחהחה
היתה הרצאה מאלפת על המיתולוגיה היוונית, הארכיטקטורה באתונה... והיה מקסים. ביוון עוד לא הייתי ככה שזה נתן חשק ישר ל
לשם... נדמה לי שכתבתי את זה ..וואלה.. אני מתחילה כבר ביום הראשון לחזור על עצמי... GOD FORBID

בת אל 7

New member
הזכרת לי בדיחה..אדם אחד מתה אשתו

בעוד הקברנים סוחבים את הארון ליד הקבר נתקלו באבן הארון קיבל השוקל (זעזוע) והאשה התעוררה. אחרי שנתים מתה שוב הקברנים סוחבים את הארון מגיעים לפי הקבר האבן עדין מונחת שם הבעל אומר לקברנים...פה תזהרו קצת.

p a l o m a

New member
ואחחאד התחתן. ואחרי חודשיים../images/Emo187.gif

אשתו מתה.. באו ללוויה שברו בכו "ממה מתה" "אכלה פטריות ומתה".. וואי, וואי, וואי.. .נרגע הבעל. התחתן שוב ..אחרי חודשיים אשתו מתה .. וכו' וכו'.. אשתו השלישית שוב מתה.. שאלו: מה, שוב אכלה פטריות? ענה הבעל: לא היא לא רצתה לאכול פטריות, אז נתתי לה עם פטיש בראש...חה חה חה ... חה חה חה.. אוי אני מתההה... מצחוק....

בת אל 7

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

בת אל 7

New member
ואחד../images/Emo68.gifאשה היתה לה חבלה

במצח . שאלו אותה מאיפה החבלה ? ענתה בעלי נתן לי פרחים
והחבלה???... הוא שכח להוציא את הפרחים מהעציץ.

p a l o m a

New member
בת אל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif|פט

shkedud

New member
פלומה, היום מותר לך לכתוב מה שאת

רוצה, כמה פעמים שבא לך - זה היום שלך!!!

אנפה2

New member
אפי זיו מרצה מעניין ושרמנטי,

תמיד בא עם חליפות, ובשנה שעברה לקחתי קורס איתו במשך סמסטר שלם.

נֵנָה

New member
אפי זיו הוא מרצה בחסר ומלא קסם אישי

פשוט תענוג לשמוע את ההרצאות שלו, שלא לדבר על הרמה המקצועית והידע, והשיקופיות הנהדרות... יש לי הכבוד להיות קרובת משפחה שלו, אמנם גלגל חמישי בעגלה, אבל בכל אופן קשור למשפחה...
קשה להסביר איך, כי זה מסובך מדי...
איך המרוקאית היתה מסבירה את הקשר משפחתי...? בת דודה שלי... בעל שלה... בת שלו... בעל שלה! והמבין יבין ...

למעלה