יש חיים אחרי הפרישה- אמר...

מנורה

New member
שקדוד רפואה שלמה נקווה שלא יחמיר

זאת אחת הסיבות שלא לוקחת חיסונים פעם אחת היה יותר מידי

ora11

New member
לי לא הישפיע החיסון../images/Emo57.gifשקדוד

תרגישי טוב ובמהרה. תשתי הרבה ותנוחי.

shkedud

New member
תודה מנורה וora בשנה שעברה השפיע

נהדר. טפו טפו טפו לא היתה לי אפילו שפעת אחת, ואני עובדת עם ילדים!!!

מנורה, כמוך כמוני, אני אף פעם לא

עשיתי חיסון נגד שפעת,כי לא יודעים בדיוק איזה שפעת תגיע. יש כ-120 סוגים, חוץ מזה אני מפחדת מזריקות!!!!!!!!!!!!!!!סתם

שקדוד , בעלי גם עשה את הזריקה,

והאחות אמרה לו שאם ירגיש לא טוב, שיקח אקומול, אולי תנסי גם את? ויהיה לך יותר טוב!!!! מאחלת לך רפואה שלמה, בהקדם!!!!!

shkedud

New member
תודה לאה, תאמיני לי, הפורום הזה

שווה יותר מכל אקמול שבעולם. אני יושבת כאן, צוחקת לי - והכל עובר

odo13z

New member
שקדוד, מה קרה לך ? ../images/Emo10.gif

לבוא להכין לך "גוגל-מוגל" ? אולי מקר עוף צח ? תה עם לואיזה ?
במקום. החלמה מהירה. אל תעלמי.

shkedud

New member
כמו שאמרה סבתא שלי זצ"ל יוך מיט

לוקשעלאך... ואני אומרת - חיוך מיט לוקשעלאך

shkedud

New member
זהו. אני הולכת להכין חליטת צמחים,

וזה משקה שאני שותה רק במצבי חירום. אני אתאושש חבר'ה - לא דואגת. שתי דקות ליד המקלדת, וחוזר החיוך

אנימו

New member
שקדוד-יוייוך-זו התרופה וליתר בטחון

תחזקי עם איזה אקומול
ועל ידו שיקוי
מסוג גוגול מוגל ואת מכוסה. רפואה שלמה ומהירה.

../images/Emo184.gifת'שמעי חמודה תתנחמי בזה

שהחיסון הצליח, ויעבור תוך כ יומיים, אם אין הטבה הולכים לדוקטור, סתם כדי לשאול אותו מה שלומו

shkedud

New member
דולצי, הדוקטור שלנו - אם הוא דוקטור

אני צוללת גרעינית SO HELP ME GOD

שקדוד, אני לא בדקתי אותך, אולי את

באמת צוללת, חה חה חה !!!! אבל למה לערבב פה גרעינים, גרעינים אוכלים חה חה חה!!!! (יודעת גרעינית) סתם לצחוק!!!!!!!!!

נֵנָה

New member
חבר'ה, אני מתחילה לדאוג... ../images/Emo10.gif

מצד אחד אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, כי עשיתי חיסון לפני יומיים - בפעם הראשונה, ולא היתה לי שום תופעת לוואי, אף על פי שגם לי אמרה האחות לשים קומפרסים ולקחת אקמול במידה ומקום הזריקה יתנפח ן/או יאדים ויכאב במקרה וארגיש כאבי ראש או חולשת שרירים וכו'... ובפתק כתוב שתופעות הלוואי עשויות להופיע בין 6 ל-12 שעות אחרי החיסון. ואצלי נאדה. שום דבר, אפילו את מקום הזריקה אני כבר לא מרגישה כמעט, רק טיפה כשאני לוחצת על המקום. אז תגידי דולצי, אם אין תופעות לוואי, האם זה סימן שהחיסון לא הצליח ולא יפעל...?
אני ממש רועדת מפחדת, אחרי השפעות האיומות שתפסו אותי בשנה שעברה...

redredole

New member
ננה לדעתי אין לך מה לדאוג ../images/Emo101.gif

החיסון אמור לשמור עלינו מכמה וכמה סוגי שפעת שלדעת הרופאים עלולים לתקוף השנה. זה שאין לך תופעות לוואי אין זה אומר שהחיסון לא פעיל. אולי אחרים יותר רגישים לנסיוב וזה מה שהם חשים. ושוב בריאות רבה לכולנו.

ננה לא לדאוג חמודה, לא חייבים להיות

תופעות לוואי, ואם הייתה לך ממש שפעת אשתקד, יתכן שיש לך חיסון טבעי משנה שעברה. עד כמה שידוע לי, אנחנו מקבלים את החיסון נגד שפעת של השנה שעברה, אם יהיו השנה וירוסים חדשים, או מוטציות חדשות זה סיפור אחר, העיקר שקיבלת חיסון וזה מעולה, מומלץ להתחסן כל שנה ואז מספר האנשים הנדבקים בשפעת ילך ויקטן. מותר לי
אותך, כי כבר קיבלתי את החיסון נגד שפעת, ומי שלא התחסן עד עכשיו, כדאי שימהר, כי בדרך כלל היא מגיעה לכאן בנובמבר, והיא מגיעה מהמזרח הרחוק בצורה מוחלשת יותר, מי שחוטף שפעת תוך כדי טיול במזרח, זה ממש קשה, שנהיה כולנו בריאים ונבלה הרבה ביחד ליד המחשף, בימי החורף הסגרירים. אני הולכת להכין לי

למעלה