יש חיים אחרי הפרישה- אמר...

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif לכם חברים נחמדים ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

לא תאמינו, אבל רק עכשיו הצלחתי להגיע עד להודעות שלכם... קשה לי להאמין, שאחרי 3 התקפי שפעת קשים שבאח דמהם הגעתי לבי"ח בגלל סיבוכים, יש בגופי נוגדנים נגד שפעת... אבל אני אופטימית, אולי זה באמת סימן טוב...? טפו טפו טפו

נֵנָה

New member
ועוד אחת קטנה... ../images/Emo6.gif

שלא תעזבו אפילו לחשוב על שרשור אחד למשך כל היום... גם כך השרשורים ארוכים כאורך הגלות ועד שמגיעים אל סופם הנשמה יוצאת והיד מתעייפת מלכתוב... שיטת הנושאים מוצאת חן בעיני, אני חושבת שעם הזמן ניתן יהיה ליישם אותה, אם רצון טוב של החברים והסברים מתאימים של המנהלת החמודה שלנו ושל יודעי דבר ...

נֵנָה

New member
במקום שלא תעזבו צ"ל שלא תעזו ../images/Emo6.gif

ובהזדמנות אחרונה זו להלילה, שאלונת. האם מישהו מכיר משתלה יפה ומגוונת שמוכרת כל מיני קקטוסים מיוחדים ויפים...?

מנורה

New member
אודו כנראה אימי היתה שייכת לדור אחר

לא היה לה זמן לרקום ולאפות אפתה לעיתים רחוקות עבדה יותר מידי קשה וכשהיתה חוזרת הביתה לא היה לה זמן לפטפוטי שכנות כשיצאה לגמלאות נהנתה מאותם הדברים שאנו נהנים רק שלא הספיקה ללמוד על המחשב

אנימו

New member
קארה-למה נמחק?אפשר להדפיס כל ברכה

ולשמור באלבום...אם ירדתי לסוף דעתך.

cara13

New member
../images/Emo132.gifאנימו,מנורה,איך לא חשבתי

על זה?אבל בכל זאת,לקחת את ספר הזיכרונות היפה לידיים,להרגיש את מגעו בידיים,אולי ליהנות מהריח של כאילו ספר ישן,ריחו המיוחד של הנייר הישן,להבחין בין סוגי כתבי היד,הציורים שציירו הכותבים במו ידיהם,הקישוטים שכל אחד צייר בצורה האופיינית לו,זה דבר שונה לגמרי,יותר אישי ויותר אינטימי ונזכרים בכותב באופן שונה לגמרי,יותר לעומק,מאשר אם פותחים את ספר הזיכרונות במחשב. מה דעתכם?אני אישית מעדיפה,כפי שהבנתם כבר,את הספר הישן והטוב.

י מ י ת 2

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo29.gifלילה טוב

קראתי את שירשורי היום ומה שאני זוכרת הרבה הזכירו את דודו טופז. אני לא ראיתי גם לא הייתי בבית ואפילו אם כן לא הייתי רואה. הוא לא לרוחי. אבל כן ראיתי את לרקוד עם כוכבים היתה תכנית משעשעת, אם כי לא מלהיבה. היה מענין לראות אנשים שבאים מתחומים אחרים לגמרי, מה אפשר לעשות בששה שבועות של עבודה מאומצת. אולי לא היו ממש מקצוענים, אבל עשו מאמץ וזה היה יפה. בענין החיסון. גם אני מאלה שלא לוקחת חיסונים. פעם אחת לפני שנים הספיקה לי. שבועיים שכבתי במיטה. אבל מי שזה עוזר לא, למה לא?! בגדים ישנים אפשר באמת להביא לפתחון לב בראשון, או להתקשר למחלקת הרווחה של כל רשות עירונית, ודאי יוכלו לכוון. ובאשר לסדר במגרות הלב. זכרונות כדאי לשמור כל השאר...ניתן להחלפה. ושוב לילה טוב

מנורה

New member
קארה פתחתי את ספר הזכרונות../images/Emo63.gif

ובמטושטש זכרתי את הדמויות אך המילים הלבביות בערגה אותי מלוות

למעלה